špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zavedam se tega No, jaz bi rade volje "le" za "golih" 600-700 EUR (brez pokojnine oz. nadomestila oz. eventualne soc. pomoči) 8 ur dnevno pazila malčka Matr, to je ogromno denarja!!! evo špelina bo imela službo, ti pa supr varstvo tana7 Samo pozabljaš, da jaz ne obvladam bio in vegetarijanskih zadev tana7, da ne boš slučajno zamerila, ker ni bilo mišljeno sarkastično, ampak kot hec Itak je tudi hrana v vrtcu mešana In še 1x: res ne gre za posmeh, ampak sem zinila to za štos. Drugače pa resno: pošteno povem, da bi za 400 EUR komot vzela v varstvo še enega malčka kot je Gregi, samo je treba vedet, da živim v bloku, nimamo vrta, igrala sicer so tik ob bloku, ampak na voljo vsem, stanovanje je majhno in vprašanje, če bi staršem to bilo ok. hočeš še en kao štos? EVO: jst mislim, da je to bolj za jokat, kot za hecat se - posebej kar se zdravja tiče zdaj pa jst teb pravim, da ne zameri Jaaaaaaaaa, greva stavit, da v vrtcu, privat varstvu in v šoli Brina ne bo ravno bio jedla? KAO štos, ne A boš šla tam komu nož na vrat nastavit? Še en KAO štos Ti si prav obsedena s tem "bio". Pa ne zameri, čeprav je mišljeno zelo resno. Se še spomnim, kako si Anitko zaradi tistega bogega njenega krofa...... Take it easy. tut v privat varstvu se da - smo bili včeraj na ogledu enega pa nisem obsedena s tem - imam pa raje, ja zgleda, da si ti bolj obsedena z mojim bio kot jaz - ker jaz tega niti omenila nisem, pa si ti ven bio iz nič potegnila in iz tega naredila štos z Anitko pa sva zadevo čist lepo speljali, si lahko prebereš za nazaj, ker baje imaš čas, pa boš videla, da nisem govorila o enem ubogem krofu - ne bi nikoli pisala zaradi enega ubogega krofa, pa tudi lahko prebereš, kaj sem napisala, da sama jem pa vem, da bom sedaj jaz izpadla tukaj, kot da se želim kregat, ker si ti tukaj ful faca, jaz pa občasna obiskovalka in jasno, da sem potem jst una "ta bad" če bi se želela tukaj kregat, bi kdaj napisala, kaj si mislim o zadevah, s katerimi ste ve "obsedene" - saj vem, da niste, ampak moram uporabit besedo, s katero si ti mene opisala, ker tudi jaz nisem obsedena zakaj ste ve bolj face, ki jih hranite s hrenovkami, ki so polne nitratov, maščob in podobnih zelo slabih stvari, da ne omenjam, da so to ostanki; hrana, ki nima nobene vrednosti - samo primer žal mi je, da to omenjam, ampak res si me izzvala a ni čudno, da se obsoja nekoga, ki teži k zdravi prehrani? tist, ki pa hrani s čokolinom in hrenovkami, je pa džek? saj vem, da me boš ti ali pa še katera sedaj linčale, ampak se mi res ne zdi fer tole, ker nisem nikomur hotela nič žalega, ampak vseeno pokasirala neko obtožbo o obsedenosti in potem se meni reče "take it easy"? pa nekomu nož na vrat??? a se zavedaš, kaj pišeš? kakšen nož na vrat? imaš popolnoma zgrešeno percepcijo jem povsod in jem skoraj karkoli, samo, da ni meso - misliš, da samo doma jem? da v službi nikoli? da mi v službi kuhajo bio? ja, za Brino želim, da je čimbolj zdravo in kolikor dolgo se da - najmanjši so pač najbolj občutljivi kolikor mi bo uspelo s tako hrano, mi pač bo, na kar pa nimam vpliva, ga pa žal nimam in se mi zdi popolnoma pod nivojem, da govoriš o nožu na vrat a sem kdaj karkoli takšnega napisala, da pišeš, kot da bom šla z nožem v šolo in zahtevala, da kuhajo bio? sicer sem pa že navajena - če jaz pojamram, da imamo težave s papanjem GH, je takoj napisano, da naj se pomirim, da naj neham komplicirat in podobno ko pa katera druga napiše, da je njen/a danes malo pojedel,s o pa takoj objemčki, pa da saj bo bolje, pa da saj moj je danes tudi bolj tečken, pa da saj je vejetno luna kriva,.. evo, zdaj sem pa zelo žalostna, ker kar ne morem verjeti, da si dobila tak vtis o meni res mi je žal in se bom potrudila, da bom še manj ali nič več pisala tukaj, ker očitno oddajam neke čudne vibracije, da se me tako narobe in v slabem razume Sem napisala in zbrisala, ker bi si samo podajali žogico, škoda mojega časa. Ti si ti, jaz sem jaz. Si pa upam trditi, da pri nas zelo zdravo jemo, imam celo trden dokaz črno na belem. Mož je od doma (od svojih staršev) prišel s katastrofalnim stanjem trigliceridov in holesterola v krvi. Zdaj je samo s prehrano prišel na normalno raven Kuham namreč z ogromno zelenjave, pazim, da je ne kuham predolgo, da ne uničim vseh koristnih snovi, ne jemo veliko mesa, vsak dan skrbim za potrebne obroke sadja za vse, ne uporabljam preveč soli,... Res pa ne kupujem bio in raznih eksotičnih zelenjav. Zakaj se sploh spuščam v obrazložitev? Ker je izpadlo (jst mislim, da je to bolj za jokat, kot za hecat se - posebej kar se zdravja tiče), kakor da pri nas samo dr.ek in smeti jemo
|