Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:35:21
|
|
|
|
Anitka
|
pa še pozdravček od Gala: hggh ć -.gčččččččččččččččč. ,m nkl
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:35:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Evo, sprehod spet odpade, ker piha, greva pa zato v Maximus pa pa Zapravljivka. nič ne bova zapravljala Sem hotela napisat kofetarica pa sem si premislila in napisala zapravljivka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:53:39
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Evo, sprehod spet odpade, ker piha, greva pa zato v Maximus pa pa Zapravljivka. nič ne bova zapravljala Sem hotela napisat kofetarica pa sem si premislila in napisala zapravljivka. A ne piješ kofeja? Pozdravi mojega če ga vidiš, je telefon doma pozabo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:53:57
|
|
|
|
barbaw
|
klik Tale mama z 8erčki pa se mi zdi . Malo se mi zdi glupo, da ni hotela splavit nekaj zarodkov, zdaj pa bi rada da ji ljudje pomagajo z donacijami. Sori no, ampak jaz bi jo po buči tresnila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:54:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Evo, sprehod spet odpade, ker piha, greva pa zato v Maximus pa pa Zapravljivka. nič ne bova zapravljala Sem hotela napisat kofetarica pa sem si premislila in napisala zapravljivka. A ne piješ kofeja? Pozdravi mojega če ga vidiš, je telefon doma pozabo Pije, pije, ampak nisem hotela napisat tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 13:59:08
|
|
|
|
suzy85
|
joj, pri nas pa tak lep , jst pa v pisarni za računalnikom! ko boma prišle z evo domov, bo tak šla spat, pol pa hitro proti celju!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:01:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw klik Tale mama z 8erčki pa se mi zdi . Malo se mi zdi glupo, da ni hotela splavit nekaj zarodkov, zdaj pa bi rada da ji ljudje pomagajo z donacijami. Sori no, ampak jaz bi jo po buči tresnila. se strinjam! pa ni mi jasno kok je lahka šla na umetno oploditev, če je lahka prej normalno zanosla?!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:01:57
|
|
|
|
barbaw
|
Anitka sem našla članek o tistem dojenčku in videla pasem psov. Glede na to, da sta bila psa prej v družini kot dojenčke bi mogli pazit, ker psi niso brez čustev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:05:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw klik Tale mama z 8erčki pa se mi zdi . Malo se mi zdi glupo, da ni hotela splavit nekaj zarodkov, zdaj pa bi rada da ji ljudje pomagajo z donacijami. Sori no, ampak jaz bi jo po buči tresnila. se strinjam! pa ni mi jasno kok je lahka šla na umetno oploditev, če je lahka prej normalno zanosla?! To tudi meni ni jasno. Je pisalo v enem članku, da njen mož sploh ni oče prvi 4-ih otrok, za 2 ne piše kdo je oče. Baje je bila brezposelna že prej in živi pri svojih starših. Jaz bi jo poslala na sterilizacijo in psihiatru. Še njena mama je rekla, da je obsedena z otroci. Kdo jih bo pa preživljal? Za intervju za eno tV oddajo naj bi dobila plačano, tako da nekaj stroškov ji bo pokrilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:05:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, pri nas pa tak lep , jst pa v pisarni za računalnikom! ko boma prišle z evo domov, bo tak šla spat, pol pa hitro proti celju! Maja pa spi in sva že bile malo zunaj, potem pa gremo vsi skupaj. Upam!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:18:13
|
|
|
|
suzy85
|
verjetno že poznate... IQ test
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 12.2.2009 14:19:28 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:22:13
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw klik Tale mama z 8erčki pa se mi zdi . Malo se mi zdi glupo, da ni hotela splavit nekaj zarodkov, zdaj pa bi rada da ji ljudje pomagajo z donacijami. Sori no, ampak jaz bi jo po buči tresnila. se strinjam! pa ni mi jasno kok je lahka šla na umetno oploditev, če je lahka prej normalno zanosla?! To tudi meni ni jasno. Je pisalo v enem članku, da njen mož sploh ni oče prvi 4-ih otrok, za 2 ne piše kdo je oče. Baje je bila brezposelna že prej in živi pri svojih starših. Jaz bi jo poslala na sterilizacijo in psihiatru. Še njena mama je rekla, da je obsedena z otroci. Kdo jih bo pa preživljal? Za intervju za eno tV oddajo naj bi dobila plačano, tako da nekaj stroškov ji bo pokrilo. kak bojo pa naprej?! otroci se mi smilijo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:23:30
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:35:11
|
|
|
|
mafi
|
punce jaz pa zdej mal uživam sedim na balkonu in pijem kofi . sem šla z Filipom na en orenk sprehod skoraj 2uri, ko je začel morit v vozičku sem prec zavvila v prvo pekarno po žemljo pa je bil mir . ko sva prišla domov sva imela spet borbe glede hrane ampak neki je pa spravil vase in zdej spi že dobrih 10minut in upam, da bo spal dokler se moj ne primaje iz šihta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:35:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:36:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, pri nas pa tak lep , jst pa v pisarni za računalnikom! ko boma prišle z evo domov, bo tak šla spat, pol pa hitro proti celju! sej bo še sonček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:36:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, pri nas pa tak lep , jst pa v pisarni za računalnikom! ko boma prišle z evo domov, bo tak šla spat, pol pa hitro proti celju! Maja pa spi in sva že bile malo zunaj, potem pa gremo vsi skupaj. Upam!!! če dec ne zahinavi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:38:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj gledam en katalog z otroškimi oblačili, igračami, .... in so noter "kolenčniki" z ABS, ki pomaga otroku pri plazenju. kako pa to zgleda? daš link? Si mi pa zdaj dala dela. klik jaz pa prvič vidim to zadevo . bi raje gor namontirala kako čudesno krpo , a bi se ploščice svetle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:40:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ostaja še 16 strani Samo moramo počakat Anitko do ju3. Jaz sem tako nemirna, ker se bliža jurišnja prva terapija. Kot kak mali otrok pa brez panike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:41:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro oz dan, sem pa le uspela prebrat, uh ste ble pridne. Spanje ok, sem se že navadila na zbujanje , ko bi se le! Zdaj pa Nia končno panča prvo rundo, sem jo komaj uspavala, oh ti zobki. Zdaj pa hitro par komentarjev, pol pa cote obesit, kuhinjo pospravit, če se prej frača ne zbudi. SS grozljivka da sta tako zgodaj vstale Špelin upam da ti homeopatsko zdravilo kaj pomaga Barbaw ful imate lepo kopalnico Suzy za mere Jana a ti Nejc 5 ur zdrže pokonci, moja le 2, po treh urah pa je cota Mafi, Hijenca vidve pa sta mahjene na puzzle no vsake tolk ča me prime , pa še fajn je za živčke Sesil bravo za Anejo in postavljanje na nogice Eno pitanje, a vaši kdaj zaspijo na trebuščku s pokrčenimi nogicami? Nia če zaspi sama zvečer (kar je redko) in tudi ponoči ko se premešča se namesti v ta položaj , zdi se mi tako neudobno, a ji zgleda paše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:42:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
Pravkar sem ugotovila da sem nardila krivico Tini Maze...... - Tina za srebro...jaz pa prepričana da ne bo nič iz medalje ker je bla šele 15sta in pridemva s tajo domov ji na brzino nardima za papat..in niit vklopim ne Tv-ja zdaj je pika zaspala sem si rekla ajde davdim mogoče pa je ktera druga presenetla... kaj čem.....
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:42:51
|
|
|
|
mafi
|
a zdej ste pa vse ušle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:44:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj gledam en katalog z otroškimi oblačili, igračami, .... in so noter "kolenčniki" z ABS, ki pomaga otroku pri plazenju. kako pa to zgleda? daš link? Si mi pa zdaj dala dela. klik jaz pa prvič vidim to zadevo . bi raje gor namontirala kako čudesno krpo , a bi se ploščice svetle Saj ti noben ne brani.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:44:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 14:45:59
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi punce jaz pa zdej mal uživam sedim na balkonu in pijem kofi . sem šla z Filipom na en orenk sprehod skoraj 2uri, ko je začel morit v vozičku sem prec zavvila v prvo pekarno po žemljo pa je bil mir . ko sva prišla domov sva imela spet borbe glede hrane ampak neki je pa spravil vase in zdej spi že dobrih 10minut in upam, da bo spal dokler se moj ne primaje iz šihta Midve pa sma ble le pol urce, če pa taaakkkooo piha
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?