Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:54:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan pri nas sije sonček, ampak je s.v.inj.sk.o mrzlo. aneja spi. danes sem jaz tak štor, da sem ji zajtrk pozabla napravit, pa sem ji sedaj dala keksolino tik pred spanjem . uboga naša frača, ga je lih kar gledala, no jedla pa je. brala za nazaj nisem, sem vidla pa kopalnico od barbaw. mal sem skupaj z anejo njene cunje sortirala, kar je premalo je šlo v škatlo, in mal večje sem iskala. imam 3 škatle cunj od prijateljic in pol sam razmišljam od katere je kaj. ampak jaz vseeno še kaj kupim za gušt (pa ne bi blo treba). ma kaj čem, ko pa so tako cartkaste. aneja se že dviga ob opori in stoji. kaj več ji še ne gre. sam me full preseneča te dni. je šel po 1 tednu v službo, je bil že prav tečen tle boma, ker ni mogel ven. , drugač si pa ti danes tud pridna, zdej bom mela pa slabo ves
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:55:30
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi Filip zaspal prvo rundo in me prav zanima kolk časa bo trajal , zdej grem pa še mal posrat in ko se zbudi letivam mal na sonček Joj sorry, saj vem, da si mislila pospravt ja
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:55:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* suzy85: a pošlješ kako novejšo sliko od Eve za seznamček?In še datum naslednjega pregleda Sem zahtevna, a? slikco dobiš, ko mi bo uspelo doma za računalnik se spravit! naslednji pregled pa imava 19.3.! Marca????Kako pa to? nimam pojma! baje da je sam pregled! mogoče boma končno dale kri na pregled! a pri 9m jim odvzamejo kri???, jaz se ne spomnim da bi starejšemu jemal kri nekateri so dali kri že pri 6ih mesecih, midve pa še nič! mi tud nič , bom vidla naslednji teden, če mu bodo vzel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:57:06
|
|
|
|
mafi
|
evo ga na Filip se že oglaša jaz pa nič posravla , grem ga nafutrat pa letim ven, ma kli.nc pa pospravljanje -bo že počakal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:58:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* suzy85: a pošlješ kako novejšo sliko od Eve za seznamček?In še datum naslednjega pregleda Sem zahtevna, a? slikco dobiš, ko mi bo uspelo doma za računalnik se spravit! naslednji pregled pa imava 19.3.! Marca????Kako pa to? nimam pojma! baje da je sam pregled! mogoče boma končno dale kri na pregled! a pri 9m jim odvzamejo kri???, jaz se ne spomnim da bi starejšemu jemal kri pri nas kri in urin kontrolirajo že pri 6m
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:01:57
|
|
|
|
hijenca
|
Da ne bom jaz najbolj lena izpadla, sem šla celo pralni stroj uštimat in prižgat. Videk pa končno spi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:03:17
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika aha, spet kopalnice na sporedu.... jaz bi tudi mela velikooooooooooo mi je najina sicer ful lepa ampak ti bloki...joj... no jo je pa moj mojster za ploščice porihtal tak da vsaj dobro zgleda...kolker se je dalo hvala, saj bi jo jaz tud slikala...samo ne vem, kam naj stopim...da jo not dobim ...mogoče bi mogla go r skoz strop k sosedom, pa dol slikat...tako mala je... bom probala, bi znal bit izziv...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:03:19
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mene pa spet lenoba hvata Toliko imam za narest, pa kar čmurim tu za PCjem hvala enako Super imam podporo dveh Se že bolje počutim Še jaz, še jaz, še jaz. Meni se še pralnega stroja ne da prižgat. aaa ,si mespomnila...samo kdo mi bo noter zložil... a grem malo migat , ****t ga...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:03:22
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* suzy85: a pošlješ kako novejšo sliko od Eve za seznamček?In še datum naslednjega pregleda Sem zahtevna, a? slikco dobiš, ko mi bo uspelo doma za računalnik se spravit! naslednji pregled pa imava 19.3.! Marca????Kako pa to? nimam pojma! baje da je sam pregled! mogoče boma končno dale kri na pregled! a pri 9m jim odvzamejo kri???, jaz se ne spomnim da bi starejšemu jemal kri pri nas kri in urin kontrolirajo že pri 6m mi smo tudi pri 6 tki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:10:30
|
|
|
|
Anonimen
|
punce pomoč prosim, kupit moram čevelje za AT, da bo lahko vzunaj hodila, saj vem da je bilo že veliko napisanega na to temo, pa vseeno bi prosila, če ima katera kak link od dobrih ter. čevljčkov za malčke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:11:34
|
|
|
|
Estrella*
|
Gospa je pojedla samo 100g in fertik zaprla usta in ni šans, da bi še kaj. To obdobje borb že kar nekaj časa traja in jo imam že vrh glave, sem prav zmatrana od tega hranjenja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:13:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* suzy85: a pošlješ kako novejšo sliko od Eve za seznamček?In še datum naslednjega pregleda Sem zahtevna, a? slikco dobiš, ko mi bo uspelo doma za računalnik se spravit! naslednji pregled pa imava 19.3.! Marca????Kako pa to? nimam pojma! baje da je sam pregled! mogoče boma končno dale kri na pregled! a pri 9m jim odvzamejo kri???, jaz se ne spomnim da bi starejšemu jemal kri pri nas kri in urin kontrolirajo že pri 6m mi smo tudi pri 6 tki Pri nas pa oboje pri 9 m, pri Andražu pa so urin pri 6m, kri pri 9m
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:14:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da ne bom jaz najbolj lena izpadla, sem šla celo pralni stroj uštimat in prižgat. Videk pa končno spi Naša tudi Grem naložit smeti in jih peljat v smetnjak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:18:38
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos punce pomoč prosim, kupit moram čevelje za AT, da bo lahko vzunaj hodila, saj vem da je bilo že veliko napisanega na to temo, pa vseeno bi prosila, če ima katera kak link od dobrih ter. čevljčkov za malčke jst ji bom kupovala cicibanove. so malo dražji, a baje kvalitetni! ¸linka na žalost ne najdem! je reku da pri dveh stvareh za evo ne boma šparala: pri avtosedežu in čevljih!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:20:01
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:23:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Gospa je pojedla samo 100g in fertik zaprla usta in ni šans, da bi še kaj. To obdobje borb že kar nekaj časa traja in jo imam že vrh glave, sem prav zmatrana od tega hranjenja. evo pri nas je pojedu par žlic polente z omako kao ni lačen, pol sem mu pa dala skutko od malin pa je celo zmazu , zgleda da jejo samo uno kar jim paše. upam, da alja začne jest tko k je treba in da neha mamico sekirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:23:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos punce pomoč prosim, kupit moram čevelje za AT, da bo lahko vzunaj hodila, saj vem da je bilo že veliko napisanega na to temo, pa vseeno bi prosila, če ima katera kak link od dobrih ter. čevljčkov za malčke jst ji bom kupovala cicibanove. so malo dražji, a baje kvalitetni! ¸linka na žalost ne najdem! je reku da pri dveh stvareh za evo ne boma šparala: pri avtosedežu in čevljih! enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:24:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* suzy85: a pošlješ kako novejšo sliko od Eve za seznamček?In še datum naslednjega pregleda Sem zahtevna, a? slikco dobiš, ko mi bo uspelo doma za računalnik se spravit! naslednji pregled pa imava 19.3.! Marca????Kako pa to? nimam pojma! baje da je sam pregled! mogoče boma končno dale kri na pregled! a pri 9m jim odvzamejo kri???, jaz se ne spomnim da bi starejšemu jemal kri pri nas kri in urin kontrolirajo že pri 6m mi smo tudi pri 6 tki Pri nas pa oboje pri 9 m, pri Andražu pa so urin pri 6m, kri pri 9m ne eno ne drugo pri obeh, razen pri marku ko je bil 1 let pa pol je mogu it ker je rabil izvide za operacijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:25:22
|
|
|
|
mafi
|
no zdej pa res grem mal ven papa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:25:56
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos punce pomoč prosim, kupit moram čevelje za AT, da bo lahko vzunaj hodila, saj vem da je bilo že veliko napisanega na to temo, pa vseeno bi prosila, če ima katera kak link od dobrih ter. čevljčkov za malčke jst ji bom kupovala cicibanove. so malo dražji, a baje kvalitetni! ¸linka na žalost ne najdem! je reku da pri dveh stvareh za evo ne boma šparala: pri avtosedežu in čevljih! enako Dobro razmišljanje od . Pa Elefanten čevlji od Deichmana so tudi vredu, imajo nek nov sistem podplata. Za pogledat so.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:26:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika aha, spet kopalnice na sporedu.... jaz bi tudi mela velikooooooooooo mi je najina sicer ful lepa ampak ti bloki...joj... no jo je pa moj mojster za ploščice porihtal tak da vsaj dobro zgleda...kolker se je dalo hvala, saj bi jo jaz tud slikala...samo ne vem, kam naj stopim...da jo not dobim ...mogoče bi mogla go r skoz strop k sosedom, pa dol slikat...tako mala je... bom probala, bi znal bit izziv... pol sve pa v podobni situaciji , javi če ti rata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:28:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos punce pomoč prosim, kupit moram čevelje za AT, da bo lahko vzunaj hodila, saj vem da je bilo že veliko napisanega na to temo, pa vseeno bi prosila, če ima katera kak link od dobrih ter. čevljčkov za malčke jst ji bom kupovala cicibanove. so malo dražji, a baje kvalitetni! ¸linka na žalost ne najdem! je reku da pri dveh stvareh za evo ne boma šparala: pri avtosedežu in čevljih! enako Dobro razmišljanje od . Pa Elefanten čevlji od Deichmana so tudi vredu, imajo nek nov sistem podplata. Za pogledat so. Nimajo vsi ortopedskega podplata znotraj. Moraš ful pazit, pa nič kaj cenejši niso. Meni osebno niso bili dobri. Vsaj tisto kar sem prijela v roke. Eni so ok eni pa ne. Ne razumem zakaj vseh ne naredijo kot je treba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:29:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos punce pomoč prosim, kupit moram čevelje za AT, da bo lahko vzunaj hodila, saj vem da je bilo že veliko napisanega na to temo, pa vseeno bi prosila, če ima katera kak link od dobrih ter. čevljčkov za malčke jst ji bom kupovala cicibanove. so malo dražji, a baje kvalitetni! ¸linka na žalost ne najdem! je reku da pri dveh stvareh za evo ne boma šparala: pri avtosedežu in čevljih! http://www.ciciban.info/Start.aspx?uui=128789080370720000
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:29:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole moram dat gor, ker sem jo čisto po naključju našla in se nasmejala. Kje si pa to našla ? Pri stricu googlu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 11:29:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mene pa spet lenoba hvata Toliko imam za narest, pa kar čmurim tu za PCjem enako , sam zraven pa še kako puzzlo sestavim, ker mi ne da mira Jaz tudi zelo rada sestavljam puzzle, imam še 2x 1000 puzzlov za sestavit, pa nimam prostora sedaj. Sem pa od mojega dobila za prvo božično darilo puzzle, skupaj sma bila ravno teden dni, da je imel izgovor, da mi je hodil pomagat puzzle zlagat . Puzzli so že zdavnaj sestavljeni, on je pa še zmeraj pri meni. a si jih dala v okvir Seveda. Imam že 4 slike, 3x po 1000 in 1x 1500. Dvojne pa še čakajo. kje si kupovala okvir??? Za dve sliki mi je nardil stric, ker je bil steklar, drugače pa kupim v Ikei, te steklene. Imajo pa enake v Bauhausu, Obi-ju, .... pa niso dragi. Samo dimenzije moraš prave poiskat. Mi smo puzzle nesli tja in so naredili lepo po naročilu.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?