Anonimen
|
Jutro. Izvolite kavico in rogljiček: tecnobica, vem, da je monti fajn. Saj včasih se ga držim kak teden, potem pa spet nazaj. Mi je težko ker ne jem zelenjave. Pa vse kar je dobro ne smem jest. Sedaj počasi zmanjšujem sladkarije in sladke pijače.. Potem pa naprej. BTW: a te danes kej glava boli od mačka?? Martinki, super da se tako držiš montija. Mene predvsem moti, da ne smem jest kruha, sira in salame skupaj. Ker vsak dan tisti sirni namaz ali marmelado bs.. Za kosilo bi še nekako šlo, čeprav spet težko, ker samega mesa ne morem jest, zelenjave ne maram. barvar, čestitke!!!!!!!!!!! Tole leto je prav plodno za klomifenke. tinč, tudi nama je vedeževalka napovedala dvojčke in velike probleme z zanositvijo.. In sem ji verjela. Tako, da očitno bova res prišla do teh dvojčkov, čeprav moj cel čas govori, da ni šans, da bova vstavila 2 , ker kao noče dvojčkov. Jaz sem pa tako: bi jih imela, pa jih ne bi.. ampak mislim, da ko bom enkrat tam na IVF in me bo kdo vprašal koliko naj jih vstavi, da bom rekla 2. Bolje 2 kot nobeden. Ti si pa v MB- ju, ne? fargi, to pa res nehi razmišljat, da boš samohranilka. Saj veš - če boš to sporočala vesolju..... Kako si drugače? Že kaj odštevaš dni, iščeš znakce.. ? miška, danes imaš UZ?? Bomo navijale!!! neela, sem ravno danes miški napisala, da bi se mogle kaj dobit.. Ne vem kako se bomo zmenile: jaz sem imela RD, fargi bo sedaj .. Očitno se bomo ta mesec še parkrat vidle. Kako si pa ti?? Počutje? grethy, jutro. Jaz sem kar ok, hvala. Pa ti?
|