Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 11:38:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 feliša ma kaj midve se res čist bereva ah, ja,... sva že kar malo kičaste mal zgleda morva bit
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 11:41:05
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ja jaz mam pripravljene žabice, body, pajacek z dolgimi rokavi, copatke, kapice (bombažna, pa še ena) pa tak kombinezonček, ni zimski, je tak bolj tanek, zato imam potem za vsak slučaj še deknco, če bo slučajno mrzlo da še z deknco pokrijemo... a to je vredu? jst pa ne razumem kaj potem ko je v avtu... je istoo oblečen? ker avto bo ogrevan, pa pomje ni dobro da je isto oblečen, ampak slečt ga pa tut ne bom mogla, ker bo pripetv jajčki, lahko mu boom sam kmbinezonček mal odpela... mogoče ne daš gretja na full pa je
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 11:43:46
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Obroč za sedenje vem, da je že bil tema, sam ne vem v katerem delu, kje se ga kupi, kolikor vem imam dobre šanse, da bom šivana, ker sem imela vnetja, in kao taka koža rada sama poka.A to kupiš takega, ko lahk potem malega not tudi imaš.To moram jaz vse mojega seznanit, pa kje ga kupiš?? kupijo se tudi posebni obroči za te zadeve, ampak jaz ti svetujem enga otroškega za napihnit, za otroke... jaz bom tudi tazga si kupila... potem ga lahkoo uporabiš za še, pa tko, on iz lekarne ti pa ne pride več prou... js bi ga že kupila, samo je zima, pa ga še nisem nikjer vidla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 11:43:59
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Obroč za sedenje vem, da je že bil tema, sam ne vem v katerem delu, kje se ga kupi, kolikor vem imam dobre šanse, da bom šivana, ker sem imela vnetja, in kao taka koža rada sama poka.A to kupiš takega, ko lahk potem malega not tudi imaš.To moram jaz vse mojega seznanit, pa kje ga kupiš?? lahko ga kupiš v lekarni, ker je isti ko za hemeroide al pa kupiš navadnega otroškega, da ga še mali uporablja kasneje tega pa dobiš v kaki otroški ali športni trgovini
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 11:45:56
|
|
|
|
Lolita23
|
Vse tipamo, kaj pa kako, vsaj me prvič. Sam dober mesec pa bomo ulafane.Je pa res, da mi je ena kolegica svetovala, kako jo naj oblečem iz P, pa napisan imamo na forumu, pa sem potem kar udarila neko srednjo pot.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 11:45:57
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ma jaz imam tud tak občutek, da bom enkrat konc marca, pa tak mali obljubljam izlet na primorsko če pride na začetku meseca, pa noče po moje še slišat za to. Ej kaj si ti pripravila za za iz bolnice???Sem hotela še yanio vprašat, sam ona več ne pride v poštev jaz bom pripravila en body pa čez eno bombažno majčko, bombažne žabice, čez plišast kompletek, copatke, bombažno kapico, pa še eno debelejšo za zraven, za vsak slučaj pa bom vzela še kombinezon, če bo mrzlo...tako smo tudi Tajo domov prinesli,ko sem rodila in je bilo glih prav...bom pa vzela še kako rezervno majčko ali body s sabo,če se pobruha al kaj takega,ko se bomo oblačili,ker to se zelo rado dogaja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 11:46:10
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Obroč za sedenje vem, da je že bil tema, sam ne vem v katerem delu, kje se ga kupi, kolikor vem imam dobre šanse, da bom šivana, ker sem imela vnetja, in kao taka koža rada sama poka.A to kupiš takega, ko lahk potem malega not tudi imaš.To moram jaz vse mojega seznanit, pa kje ga kupiš?? Lolita...to si kupiš kar otroški plavalni šlauf. Najbolj praktično in najceneje, pa še prav ti bo prišel, ko bo tvoja Tjaša začela plavat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 11:47:42
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vse tipamo, kaj pa kako, vsaj me prvič. Sam dober mesec pa bomo ulafane.Je pa res, da mi je ena kolegica svetovala, kako jo naj oblečem iz P, pa napisan imamo na forumu, pa sem potem kar udarila neko srednjo pot. sej se bomo znašle lolitka, še vse so se
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 11:48:25
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj ima katera GSM cifro od Jasne85???? Dajte jo kontaktirat? Sedaj pa bi že res bil čas, da se kaj oglasi! Kaj pa Grahec? Ooo kakšna uzbuna sm dobila sms od Pupe in Felix na enkrat pa sm bla tako vesela... mi je blo prow lepo, ko sm vidla kako vas skrbi zame kot je Pupa povedala... sestra je prišla iz dopusta in kraljuje na računalniku tako, da nimam prilike sploh gor pridet pol sm ji pa smse pokazala in sm rekla, da se pač MOREM it oglasit, pa je dovolila nimam več oblek za ji dat pa je pol malo bol škrta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 11:49:02
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 DRAGE MARČEVKE, IMAMO ŠE ENEGA FANTKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! YANIA JE OB 10.05 RODILA FANTKA Z IMENOM TIMON, VELIK JE 47 CM IN TEHTA 2260 G. ISKRENE ČESTITKE, YANIA!!! WIIII... fantki na pohodu ČESTITKEEE!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 11:49:58
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj ima katera GSM cifro od Jasne85???? Dajte jo kontaktirat? Sedaj pa bi že res bil čas, da se kaj oglasi! Kaj pa Grahec? Ooo kakšna uzbuna sm dobila sms od Pupe in Felix na enkrat pa sm bla tako vesela... mi je blo prow lepo, ko sm vidla kako vas skrbi zame kot je Pupa povedala... sestra je prišla iz dopusta in kraljuje na računalniku tako, da nimam prilike sploh gor pridet pol sm ji pa smse pokazala in sm rekla, da se pač MOREM it oglasit, pa je dovolila nimam več oblek za ji dat pa je pol malo bol škrta olaaaaaaaaaaa, vidiš ko nas tu strašiš, ko te zmanjka ne se hecat, nismo v stanju za šoke
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 11:50:04
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Obroč za sedenje vem, da je že bil tema, sam ne vem v katerem delu, kje se ga kupi, kolikor vem imam dobre šanse, da bom šivana, ker sem imela vnetja, in kao taka koža rada sama poka.A to kupiš takega, ko lahk potem malega not tudi imaš.To moram jaz vse mojega seznanit, pa kje ga kupiš?? Lolita...to si kupiš kar otroški plavalni šlauf. Najbolj praktično in najceneje, pa še prav ti bo prišel, ko bo tvoja Tjaša začela plavat. Sej to sem študirala, da bi kar unega kupila, ko ima tiste paseke, kot neka plenica, ki je čist na začetku za malega, to pa dobiš v pikapolonici in babycentru, mali bo pa tam julija že tak prav prišel.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 11:51:07
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Obroč za sedenje vem, da je že bil tema, sam ne vem v katerem delu, kje se ga kupi, kolikor vem imam dobre šanse, da bom šivana, ker sem imela vnetja, in kao taka koža rada sama poka.A to kupiš takega, ko lahk potem malega not tudi imaš.To moram jaz vse mojega seznanit, pa kje ga kupiš?? kupijo se tudi posebni obroči za te zadeve, ampak jaz ti svetujem enga otroškega za napihnit, za otroke... jaz bom tudi tazga si kupila... potem ga lahkoo uporabiš za še, pa tko, on iz lekarne ti pa ne pride več prou... js bi ga že kupila, samo je zima, pa ga še nisem nikjer vidla IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ahko ga kupiš v lekarni, ker je isti ko za hemeroide al pa kupiš navadnega otroškega, da ga še mali uporablja kasneje tega pa dobiš v kaki otroški ali športni trgovini Js sm lih včeraj gledala te šlaufke za otroke v BabyCentru pa so fuull dragi me je pa zmotlo še nekaj.. tam gor piše teža npr. od 16-20 kg... js jih mam pa LIH MALČEK več a je to pol nevarno da mi to tam počlo v P?? (al je to samo teža do katere se pač ščaufek ne potopi?)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 11:54:59
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Js sm lih včeraj gledala te šlaufke za otroke v BabyCentru pa so fuull dragi me je pa zmotlo še nekaj.. tam gor piše teža npr. od 16-20 kg... js jih mam pa LIH MALČEK več a je to pol nevarno da mi to tam počlo v P?? (al je to samo teža do katere se pač ščaufek ne potopi?) po mojem je teža da se šlaufek ne potopi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 11:56:51
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Js sm lih včeraj gledala te šlaufke za otroke v BabyCentru pa so fuull dragi me je pa zmotlo še nekaj.. tam gor piše teža npr. od 16-20 kg... js jih mam pa LIH MALČEK več a je to pol nevarno da mi to tam počlo v P?? (al je to samo teža do katere se pač ščaufek ne potopi?) po mojem je teža da se šlaufek ne potopi ja pomoje je tut to... ker drugač bi se po P. sam poki slišal, ko bi šlaufki pokal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 11:57:24
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Js sm lih včeraj gledala te šlaufke za otroke v BabyCentru pa so fuull dragi me je pa zmotlo še nekaj.. tam gor piše teža npr. od 16-20 kg... js jih mam pa LIH MALČEK več a je to pol nevarno da mi to tam počlo v P?? (al je to samo teža do katere se pač ščaufek ne potopi?) po mojem je teža da se šlaufek ne potopi To je tež otroka, v bistvu gre za to, kot je rekla pupa, da se mali ne potopi.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 11:57:54
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Obroč za sedenje vem, da je že bil tema, sam ne vem v katerem delu, kje se ga kupi, kolikor vem imam dobre šanse, da bom šivana, ker sem imela vnetja, in kao taka koža rada sama poka.A to kupiš takega, ko lahk potem malega not tudi imaš.To moram jaz vse mojega seznanit, pa kje ga kupiš?? Večina si kupi kar tistega za na plažo, meni pa ni bil v redu, sploh nisem mogla gor sedet, sem kar stoje jedla , pol mi je pa moj nabavil iz Sanolaboraj enega,ki je prav za take zadeve in mi je bil res super (stal je pa okoli 25€)...je čisto odvisno, probaj najprej tistega za plažo, je ceneje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 11:59:49
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj ima katera GSM cifro od Jasne85???? Dajte jo kontaktirat? Sedaj pa bi že res bil čas, da se kaj oglasi! Kaj pa Grahec? Ooo kakšna uzbuna sm dobila sms od Pupe in Felix na enkrat pa sm bla tako vesela... mi je blo prow lepo, ko sm vidla kako vas skrbi zame kot je Pupa povedala... sestra je prišla iz dopusta in kraljuje na računalniku tako, da nimam prilike sploh gor pridet pol sm ji pa smse pokazala in sm rekla, da se pač MOREM it oglasit, pa je dovolila nimam več oblek za ji dat pa je pol malo bol škrta olaaaaaaaaaaa, vidiš ko nas tu strašiš, ko te zmanjka ne se hecat, nismo v stanju za šoke sorrrriiii sej mi je blo smešno, ker sm pisala sestri lih 10 min nazaj, če grem lahko na njen pc, pa ni nič odgovorila... pol sm ji forwardirala tvoj sms, pa sm rekla, da vas preveč skrbi zame, pa je rekla, da grem lahko tako da HVALA
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 12:00:21
|
|
|
|
Lolita23
|
Drugače pa počitnice, na prve grem konec junija(morda že kaka 2 dni v maju), pa potem s presledki kar skoz do septembra, odvisen kak bo naš odnos še takrat s taščo, glede na to, da moj piha od jeze zarad sesalca in ji misli svoje danes povedat.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 12:01:23
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Obroč za sedenje vem, da je že bil tema, sam ne vem v katerem delu, kje se ga kupi, kolikor vem imam dobre šanse, da bom šivana, ker sem imela vnetja, in kao taka koža rada sama poka.A to kupiš takega, ko lahk potem malega not tudi imaš.To moram jaz vse mojega seznanit, pa kje ga kupiš?? Večina si kupi kar tistega za na plažo, meni pa ni bil v redu, sploh nisem mogla gor sedet, sem kar stoje jedla , pol mi je pa moj nabavil iz Sanolaboraj enega,ki je prav za take zadeve in mi je bil res super (stal je pa okoli 25€)...je čisto odvisno, probaj najprej tistega za plažo, je ceneje ja, ne vem če je... včeraj sm gledala v BC, pa je bil 24€, v Müllerju ga pa sploh nimajo (ni sezona )
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 12:02:28
|
|
|
|
tasa_m
|
yania.. čestitke še iz moje strani . Pa res tvoj Timon ni mogel več čakati.. Upam,da ni kriva kje kopel, ko sta si jo z tamalo privoščle takrat?? Je videl da vama je prelepo na "ženskem" večeru pa je raje mal pohitel.. Samo da je vse ok in da se že cartate.. Kaj pa je drugega novega? jjasna85 ti boš očitno mogla še eno rundo ven spustit, ker je zdaj konec seznama na vrsti..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 12:05:10
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj ima katera GSM cifro od Jasne85???? Dajte jo kontaktirat? Sedaj pa bi že res bil čas, da se kaj oglasi! Kaj pa Grahec? Ooo kakšna uzbuna sm dobila sms od Pupe in Felix na enkrat pa sm bla tako vesela... mi je blo prow lepo, ko sm vidla kako vas skrbi zame kot je Pupa povedala... sestra je prišla iz dopusta in kraljuje na računalniku tako, da nimam prilike sploh gor pridet pol sm ji pa smse pokazala in sm rekla, da se pač MOREM it oglasit, pa je dovolila nimam več oblek za ji dat pa je pol malo bol škrta olaaaaaaaaaaa, vidiš ko nas tu strašiš, ko te zmanjka ne se hecat, nismo v stanju za šoke sorrrriiii sej mi je blo smešno, ker sm pisala sestri lih 10 min nazaj, če grem lahko na njen pc, pa ni nič odgovorila... pol sm ji forwardirala tvoj sms, pa sm rekla, da vas preveč skrbi zame, pa je rekla, da grem lahko tako da HVALA pa kakšno sestro maš ti to, da jo morš tok prosit za comp? no samo da si pršla se malo javit, da te po kakih P. ne iščemo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 12:06:50
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Drugače pa počitnice, na prve grem konec junija(morda že kaka 2 dni v maju), pa potem s presledki kar skoz do septembra, odvisen kak bo naš odnos še takrat s taščo, glede na to, da moj piha od jeze zarad sesalca in ji misli svoje danes povedat. o kk fajn, si bote privoščli...lepo... kaj a ni dobro da imate dva sesalca...če se en pokvari, je še vseeno en pri hiši drugač pa ta forverk al ka je, je ful dobra firma, ta ziher ne bo crknu, mi ga mamo že 15let, ... mogoč še več....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 12:08:25
|
|
|
|
jjasna85
|
Drugače vam pa pošiljam slikco današnjega bušija tako, da mi boste zares verjele, da sm še v enem kosu trenutno sem v 38t., ampak jutri začnem z 39.tednom tako da napište kar vam paše MOJ BUŠI
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 12.2.2009 12:11:10
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Drugače vam pa pošiljam slikco današnjega bušija tako, da mi boste zares verjele, da sm še v enem kosu trenutno sem v 38t., ampak jutri začnem z 39.tednom tako da napište kar vam paše MOJ BUŠI lep bušiii...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?