NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 DRAGE MARČEVKE, IMAMO ŠE ENEGA FANTKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! YANIA JE OB 10.05 RODILA FANTKA Z IMENOM TIMON, VELIK JE 47 CM IN TEHTA 2260 G. ISKRENE ČESTITKE, YANIA!!! no glih sem brala ko je včeri pisala da ati pa počivata če bo kej, ona pa ne more spat, zdej pa vidim da je že kr rodila... iskrene čestitke tkole ko vidim da se ti porodi kr vrstijo me kr stisne, ker sem jst bolj na začetku marca, pa vse druge neki po levi prehitevate, kaj to pmeni da bom js pol enkrat konc marca rodila ? Ma jaz imam tud tak občutek, da bom enkrat konc marca, pa tak mali obljubljam izlet na primorsko če pride na začetku meseca, pa noče po moje še slišat za to. Ej kaj si ti pripravila za za iz bolnice???Sem hotela še yanio vprašat, sam ona več ne pride v poštev ja jaz mam pripravljene žabice, body, pajacek z dolgimi rokavi, copatke, kapice (bombažna, pa še ena) pa tak kombinezonček, ni zimski, je tak bolj tanek, zato imam potem za vsak slučaj še deknco, če bo slučajno mrzlo da še z deknco pokrijemo... a to je vredu? jst pa ne razumem kaj potem ko je v avtu... je istoo oblečen? ker avto bo ogrevan, pa pomje ni dobro da je isto oblečen, ampak slečt ga pa tut ne bom mogla, ker bo pripetv jajčki, lahko mu boom sam kmbinezonček mal odpela...