špelin@
|
Midva sva nazaj, Gregi zaenkrat še spančka, ampak ko se bo zbudil, bo rjul, ker bo laaaaačeeeeeeeeeeen Se pa na sprehodu ni vdal in ni vdal, je kar držal oči odprte Joj, kako je zunaj luštno, tak prijeten sonček Zdaj pa naj še toliko dremlje, da pojem tale moj sendvič Ne, nisem utegnila pojesti, se je mali prej zbudil in je bilo treba nahraniti njega. Zdaj pa res nad sendvič IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Naš ati pa pride ta teden komaj v soboto popoldan domov , imajo seminar v petek in soboto. HB da je sedaj cel teden v Sarajevu, jutri gre v Zagreb, popoldan pa seminar. Midva pa skoz sama . Pa še Valentinovo je v soboto, boste šle kam z . Jaz bom mojega peljala v kino, potem pa na večerjo, Videk pa gre k moji mami. Aja, plačal pa bo . Jim boste kaj kupile??? Dvomim, da bova midva kam šla, no, mogoče bomo šli vsi skupaj IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. A se kje dobijo kakšni magneti, bolj otroški, da bi jih lahko na hladilnik pripopala, ker Vidku je to zelo zanimivo, imam namreč keramične, pa se bojim, da bi se poškodoval poleg njih. S hojico vedno manevrira po kuhinji in meče te magnete. Take velike plastične črke (magnetne) dobiš v vseh trgovinah z otroškimi zadevami. Magneti v Müllerju so ful lepi, ampak draaaaagi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tak vzorc je pa pri nas Lepo Za Vidka in za Majo: IZVIRNO SPOROČILO: sesil aneja se že dviga ob opori in stoji. kaj več ji še ne gre. sam me full preseneča te dni. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Gospa je pojedla samo 100g in fertik zaprla usta in ni šans, da bi še kaj. To obdobje borb že kar nekaj časa traja in jo imam že vrh glave, sem prav zmatrana od tega hranjenja. Od 100 g je čisto lepo sita, nehaj se sekirat. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Vzorec za življenjepis je pa kot ena obnova na brzino po alinejah. Aha. Take sem jaz vedno prilagala prošnji
|