Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:57:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Midve sva prestavile potepanje, ker je zunaj minus in je Maja prehlajena. Ne bi je rada v minus vlekla. V plus pa ni panike. Ponoči je nekaj kašljala. Jaz upam, da ne bo spet prišlo tako daleč zaradi teh zobkov, da bi mogla spet na Ab. Upam na najboljše. za Majo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:59:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bi vedele v kakšnem stanju je bila kopalnica prej bi rekle, da je to mojstrsko delo. Ne vem, če so kje slike kako je to prej zgledalo. Tu je bil včasih vhod, ki je nekje slikan, od znotraj pa bi mogla poiskat, ker se mi zdi, da obstaja 1 slika ali 2. V glavnem bila je katastrofa in je tale mojster res dobro opravil svoje delo, da so ploščice ravno položene. Lepa kopalnica, lepe barve
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:00:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tak vzorc je pa pri nas Lep. Estrella kdaj boš Alji delala banane?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:01:42
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Naš ati pa pride ta teden komaj v soboto popoldan domov , imajo seminar v petek in soboto. HB da je sedaj cel teden v Sarajevu, jutri gre v Zagreb, popoldan pa seminar. Midva pa skoz sama . Pa še Valentinovo je v soboto, boste šle kam z . Jaz bom mojega peljala v kino, potem pa na večerjo, Videk pa gre k moji mami. Aja, plačal pa bo . Jim boste kaj kupile??? mislim, da ne bom nič posebej kupovala! mogoče kakšno malenkost, če se bom spomnila, da kaj potrebuje! ta mesec je treba še mal dinarčke pazit, pol bo pa že boljše!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:02:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Se moram malo pohvalit, moja princess je ravnokar prepuzala iz svoje sobe v kuhinjo , joooj kok je to noro gledat , tako da smo tudi mi očitno od danes v klubu puzačov no super, zdej ko se bomo dobile, bomo bolj malo čvekale, bomo mogle kr gledat kje so naši
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:02:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes so prišli delavci pogledatn "ugasel " kolektor in seveda ugotovila, tisko kar je že moj, da PUŠČA!!!!!!So nas nategili 100 na uro, ko so nam prodali to zadevo brez antifriza, češ, da je precej večji izkoristek in da ne bo zmrznilo, sedaj baje dobijo v ponedeljek kolektor iz nemčije in ga bodo zamenjali in dodali v sistem antifriz Sem jezna kot sto hudičev! pa kaj folk ni usposobljen za to kar dela?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:02:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, kako je tvoj uček? če ne bulim predolgo tv ali računalnik je ok, bom videla kaj bo ko bom šla ven..zgleda je vse skup posledica napenjanja pri smrkanju in kašljanju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:02:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je čisto mirna in zgleda kot da bo vsak čas sede zaspala. Še nikoli ni bila taka. Je zgleda fejst utrujena. Jo grem v posteljo popokat potem pa pridem nazaj. o,da ne bo zbolela Naša je pa tako sitna kot . Komaj čakam , da jo dam spat, samo bom čakala dobro uro naš je danes vstal šele ob 9.15, tako da pšred 14h ne bo spanja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:02:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. A se kje dobijo kakšni magneti, bolj otroški, da bi jih lahko na hladilnik pripopala, ker Vidku je to zelo zanimivo, imam namreč keramične, pa se bojim, da bi se poškodoval poleg njih. S hojico vedno manevrira po kuhinji in meče te magnete. jst sem jih kupila v mullerju, imajo jih pa ful različnih.. največ unih disney pa mupetkov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:02:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. A se kje dobijo kakšni magneti, bolj otroški, da bi jih lahko na hladilnik pripopala, ker Vidku je to zelo zanimivo, imam namreč keramične, pa se bojim, da bi se poškodoval poleg njih. S hojico vedno manevrira po kuhinji in meče te magnete. Občasno jih dobiš zraven pri Fruchtzwerge.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:02:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! midve sva že od P. T:9100g, V:73cm, OG:47cm! sem včeraj opazla, da eva puza! ampak samo na postelji, po tlehi pa še ne! bo verjetno kmalu! zgorjne enkice so že čisto na koncu! je že čist belo. tako da bodo verjetno že danes ali jutri zunaj! je pa blo včeraj malo krize pri varuški! kljub temu, da je vstala že ob 6ih, je spala samo 2x po pol ure! pa tudi popoldne ni doma nič spala! je pa mrknila ob 7ih, pa se zjutraj ob 7ih zbudla! za mere..smo te pogrešale zjutraj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:03:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! midve sva že od P. T:9100g, V:73cm, OG:47cm! sem včeraj opazla, da eva puza! ampak samo na postelji, po tlehi pa še ne! bo verjetno kmalu! zgorjne enkice so že čisto na koncu! je že čist belo. tako da bodo verjetno že danes ali jutri zunaj! za mere, pa za puzanje, prihajajoče zobke. je pa blo včeraj malo krize pri varuški! kljub temu, da je vstala že ob 6ih, je spala samo 2x po pol ure! pa tudi popoldne ni doma nič spala! je pa mrknila ob 7ih, pa se zjutraj ob 7ih zbudla!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:04:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Naš ati pa pride ta teden komaj v soboto popoldan domov , imajo seminar v petek in soboto. HB da je sedaj cel teden v Sarajevu, jutri gre v Zagreb, popoldan pa seminar. Midva pa skoz sama . Pa še Valentinovo je v soboto, boste šle kam z . Jaz bom mojega peljala v kino, potem pa na večerjo, Videk pa gre k moji mami. Aja, plačal pa bo . Jim boste kaj kupile??? mislim, da ne bom nič posebej kupovala! mogoče kakšno malenkost, če se bom spomnila, da kaj potrebuje! ta mesec je treba še mal dinarčke pazit, pol bo pa že boljše! sem mu kupila samo ene spodnjice v intimisimi, z hudičkom.. drugače pa bova letos doma večerjala (naredial bom tatarca), ker bova z Nejčkom praznovala , glede na to da je to dan ljubezni, on je pa bil iz ljubezni spočet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:05:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Naš ati pa pride ta teden komaj v soboto popoldan domov , imajo seminar v petek in soboto. HB da je sedaj cel teden v Sarajevu, jutri gre v Zagreb, popoldan pa seminar. Midva pa skoz sama . Naj vama hitro mine do takrat. Pa še Valentinovo je v soboto, boste šle kam z . Jaz bom mojega peljala v kino, potem pa na večerjo, Videk pa gre k moji mami. Aja, plačal pa bo . Jim boste kaj kupile??? Nekam bova/bomo ziher šli. Kupila pa sem mu spodnje gate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:05:38
|
|
|
|
jana81
|
slučajno sem pogledala svoj ticker in ugotovim , da bo Nejc čez 9 dni, star 10 mesecev...omg kako gre čas hitro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:08:29
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tako je Taja zaslužila od babice za prvi zobek! pa zgleda da je blo premalo...po pogledu sodeč Tole smo pa na silvvestrovo pri nas doma... Pa še ena čupkasta po kopanju... prav luškani ste.. Taja bo bankirka ej res, dnar ji je fullll zanimiv, pa denarnice, jao, zadnjič je kr kelnarju potegnila z rok.... smo se smejali...samo zgledalo pa je da je naučena kak se krade
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:08:36
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Čer bejbike!!! Cel dan smo mel kr pester tko, da nisem nič brala pa tud preveč dela ste mi dale, da bi lahko zdele, ker morm mal pospravit pa se pripravit za jutri. Tri dni mučenja v tisti bolniški sobici, kr slabo mi rata ... No kratko poročilo s pregleda: podatki naj ostanejo kr tisti s pediatrične, ki sem jih nazadnje dala, ker je vse isto, spet merjenje teh naših sester , 10500g, 73,5cm, OG pa je 47. Mulček je čist navdušil obe sestri in je pokazal vse kar zna, sta se mu sam smejale pa govorile, kolk je luštkan . Zdravnica je rekla, da krasno napreduje in obvlada vse, kar je treba in še več. Skratka nč pretresljivega. Držite pesti za naju, da bo šla provokacija dobr skoz, js se bom pa kej javila vmes. Lepo se mejte, pa se beremo verjetno v nedeljo!!! Veš da... evo še enkrat če bo le pomagalo...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:08:45
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Anitka, sem te že zadnjič hotla vprašat pa sem pozabla, si napisala da Galu pripravljaš zajtrk, kaj mu kaj posebnega delaš, jaz sem včasih čist brez ideje, pa zdi se mi na hipe, da skoz eno ta isto je. Gal ima zelo rad ocvrte banane, ki mu jih pripravim večkrat na teden. Pa skuham mu jabolčni kompot, jabolka malo pretlačim in tisti zakuham vanilijev puding. kako pa mu narediš ocvrte banane? V ponev dam nekaj masla in nato "ocvrem" banani narezani na kolobarje. Čez nekaj časa dodam pa še ene tri žlice iztisnjenega pomarančnega soka in pustim na štedilniku še ene dve minutki. Potem papava kot velika. Ja pa ščepec cimeta lahko dodaš. anitka super da mu ti pripravljaš...mi to obožujemo ,nas je tašča navadla...apak mi mamo še malo dodatkov za odrasle...flambiramo z viskijem...al pa čem podobnim...pa sladoled in smetano na vrh.......... Mnjamsi, si mi lušte zdaj nardila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:08:55
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Cmrlika: Pesmice koncno na cd-ju in spilajo 100 na uro. hvala no, lepo, malo domačega, ha? Uživajte ob prepevanju...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:08:57
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tako je Taja zaslužila od babice za prvi zobek! pa zgleda da je blo premalo...po pogledu sodeč Tole smo pa na silvvestrovo pri nas doma... Pa še ena čupkasta po kopanju... Taja bo definitivno delala na področju financ . Na uni skupni slikici ste pa ful simpatični ja ja..naj kr gre v dnar... Žeestrella je omenla...babica tud tak pravi, ker bo po njej... rada mela denar pa na blagajni delala... hvala za simpatičnost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:09:17
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 slučajno sem pogledala svoj ticker in ugotovim , da bo Nejc čez 9 dni, star 10 mesecev...omg kako gre čas hitro Velike otroke že imamo, pa zdi se mi, da je bilo prejšnji teden, ko sem se spakirala v P, sedaj pa mi že hoče pobegnit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:10:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Anitka, sem te že zadnjič hotla vprašat pa sem pozabla, si napisala da Galu pripravljaš zajtrk, kaj mu kaj posebnega delaš, jaz sem včasih čist brez ideje, pa zdi se mi na hipe, da skoz eno ta isto je. Gal ima zelo rad ocvrte banane, ki mu jih pripravim večkrat na teden. Pa skuham mu jabolčni kompot, jabolka malo pretlačim in tisti zakuham vanilijev puding. kako pa mu narediš ocvrte banane? V ponev dam nekaj masla in nato "ocvrem" banani narezani na kolobarje. Čez nekaj časa dodam pa še ene tri žlice iztisnjenega pomarančnega soka in pustim na štedilniku še ene dve minutki. Potem papava kot velika. Ja pa ščepec cimeta lahko dodaš. anitka super da mu ti pripravljaš...mi to obožujemo ,nas je tašča navadla...apak mi mamo še malo dodatkov za odrasle...flambiramo z viskijem...al pa čem podobnim...pa sladoled in smetano na vrh.......... Mnjamsi, si mi lušte zdaj nardila Ti si jih pa zdaj še meni naredila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:11:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 slučajno sem pogledala svoj ticker in ugotovim , da bo Nejc čez 9 dni, star 10 mesecev...omg kako gre čas hitro Velike otroke že imamo, pa zdi se mi, da je bilo prejšnji teden, ko sem se spakirala v P, sedaj pa mi že hoče pobegnit. Ja čas res neumsiljeno beži...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:11:21
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tako je Taja zaslužila od babice za prvi zobek! pa zgleda da je blo premalo...po pogledu sodeč Tole smo pa na silvvestrovo pri nas doma... Pa še ena čupkasta po kopanju... prav luškani ste.. Taja bo bankirka ej res, dnar ji je fullll zanimiv, pa denarnice, jao, zadnjič je kr kelnarju potegnila z rok.... smo se smejali...samo zgledalo pa je da je naučena kak se krade Naš pa je nor na zlato. Ko ga je moja mama prvič imela na rokah, jo je zgrabil za verižico in to navadi ima še sedaj, če ima kdo nakit na sebi. Upam, da ne bo lopov!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 10:12:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Se moram malo pohvalit, moja princess je ravnokar prepuzala iz svoje sobe v kuhinjo , joooj kok je to noro gledat , tako da smo tudi mi očitno od danes v klubu puzačov no super, zdej ko se bomo dobile, bomo bolj malo čvekale, bomo mogle kr gledat kje so naši jih bo treba dat na povodec
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?