|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
12.2.2009 9:38:53   
mateja_goljev
pozdravljene punce.

Sem iz UZ. nič kaj dobro ne kaže..... počasi rastejo tako da bomo vidl v soboto, če ne bodo prekinili postopek in potem naslednji ciklus z manjšo stimulacijo.....

ne vem kaj naj si mislem..... a je katera mela podobno situacijo? a potem bom rabla novo napotnico od Tomaževiča?

hvala za odgovore....

bom pila samo pivo.......

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
12.2.2009 9:42:44   
T1979
Mateja, tuki ti pa jaz žal ne znam čisto nič pomagati.

Držimo pesti, da bo vse v redu. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
12.2.2009 9:43:26   
Reby
Dobro jutro vsem user posted image
Ob takih dnevih, kot je danes, sem pa ful vesela, da sem doma. Pa še bolje se počutim. Sem že bla na jutranjem sprehodu in se nadihala svežega zraka in naužila sončka.
T1979 - kako se počutiš, dan D se hitro bliža, a boš že kej prej lulala? user posted image
Mismis - akcija uspela? :)
Zup2 - kako pa si kaj ti, že dolgo se nisi nič javila...
Miska - mislim danes nate :), pa hitro se javi.
mateja_g - jaz upam, da ti bodo foliklčki do sobote še rasli in da ti ne bodo prekinili postopka user posted image  user posted image  user posted image
Pija, Bebiii, MBT, Arneja, Kruce - jutrčka :)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
12.2.2009 9:47:45   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

T1979 - kako se počutiš, dan D se hitro bliža, a boš že kej prej lulala? user posted image

Testa sigurno ne bom delala prej, ker meni je do sedaj (v vseh postopkih) še na 14 dan vedno minus pokazalo. Dan D se bliža, samo jaz sem že v novih bojih, enkrat maja. user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
12.2.2009 9:48:11   
T1979
user posted image  Iiiiiiiiii tudi jaz imam novo zvezdico.  user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
12.2.2009 9:49:38   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Testa sigurno ne bom delala prej, ker meni je do sedaj (v vseh postopkih) še na 14 dan vedno minus pokazalo. Dan D se bliža, samo jaz sem že v novih bojih, enkrat maja. user posted image  

Eh, kakšni novi boji maja, kake pa maš, te bomo po user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
12.2.2009 9:57:15   
nokes
evo, tole sem preplonkala iz dvojčkov, saj veste, je treba šparat moči za druge stvari user posted image :

babike juuuutro!

nič ne berem za nazaj user posted image , bom kar na hitro poskusila opisat, kako se je odvijal porod, pa potem, kako se štimamo, čez čas pa upam, pridejo še fotke user posted image

torej: v soboto (31.1.2009) se spravljam spat, pa me nekaj štihne user posted image  (22.30), malo se vležem, da mine, a je bolečina dolga in zelo močna. rečem, tole je po moje popadek. še nič ne paničarim, ker bi lahko bil eden sam samcat... grem na wc, POK, odteče voda (22.45). nič, začnejo padat komande user posted image , vzami toaletno, štumfe, majico, dokumente, materinsko.... ajde, kurblamo avto, pa gas v porodnišnico. sprejem okoli 23.15, ja, gospa, popadki so enakomerni, odprti ste 3 prste. britje, klistir, popadki ful močni in pogosti (00.30). jaz ne morem sedet, pa se sprehajam po hodniku in predihujem popadke (sestra se dere: SPROŠČENO, SPROŠČENO!!!, jaz stiskam zobe in ji pošiljam grozeče poglede, ona me ignorira user posted image ), okoli 01.00 grem v porodno, vprašajo, kako pogosti so popadki, povem, da na minuto, se babice spogledajo, češ, še ena ful pametna... celo dežurstvo mi naštimava ctg, ne najdejo nobenega otroka, poslušajo moj srčni utrip namesto njun, mi ležijo na trebuhu, jaz hočem umret, ker boli. no, končno jim uspe, pa rečejo, ja gospa, saj imate popadke enega za drugim, kaj ne poveste,... pa odprti ste 10 cm, kje ste bili do zdaj, ajde, rodili boste! pol jaz malo preklinjam, pa mi poskušajo dat lekcijo lepega vedenja, skoraj jim juser posted image user posted image user posted image user posted image  žlahto, pa dobro, kje sem?? a v cerkvi?? ajdi, dajte nekaj v žilo. dobim samo tist plin, pa se začnem drogirat, ne vem, če prime, definitivno ne morem več preklinjat user posted image . babica kar naenkrat: gremo kakat!!! pa si mislim, kako ve, da me kakat?? bom vse notranje organe pustila na porodni mizi! OK, delam po navodilih, zadržim sapo, zadržim potisk in nato PUSH, potiskam kot zmešana, moj me ful spodbuja in v zadnjem vdihu mi zmanjka moči. se odločim, zdaj pa bo! še enkrat vdih, potisk in Ivana je zunaj ob 02.30, nato v naslednjem popadku ob pribl. 02.40 rodim še Vitana, moj mi daje navodila, vidim glavico, potisni, še malo, še malo, jaz delam kot reče in se je splačalo!!! nato čakamo celo večnost, da se porodi posteljica, kar me je ful bolelo, ker mi je babica nekaj vlekla ???user posted image user posted image , pa potem šivanje, ker sem se raztrgala, baj d vej, šivali so me brez anestezije, tak da punce, naj vaš spremljevalec, ki vidi, kaj se dogaja, zahteva injekcijo!!! ker boli! meni niso dali ne injekcije, ne analgetikov, no, mogoče zato, ker je res tako hitro vse potekalo! aja, so pa komentirali, da sem občutljiva! HA; HA; HA!!! ma nemoj! (rodila sem 1.2. v 34 6/7 tednu)

tako je to zgledalo, vmes pa solze sreče in najlepši občutek na svetu, ko te v trenutku preplavi ljubezen do malih bitij in se zaveš, da je to za vedno!

naslednjič: kako nismo dojili in bivanje v porodnišniciuser posted image

no, da nadaljujem: kaj novega dogaja?
tole, da ni glasu od šuke, mi ni prav nič všeč oz. me skrbi user posted image !!! šukec, čimprej se javi, da nas ne bo več skrbelo zate, do takrat pa ti pošiljam lepe želje!

nokes

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
12.2.2009 10:04:24   
blanč
Nokes sem ti že na oni temi napisalauser posted image .Nas tudi skrbi za Shukico. Zarči zakaj se nič ne javiš in nas malo potolažiš, da je pa le vse uredu. Lučka ali pa tiuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
12.2.2009 10:28:59   
T1979
user posted image  Nokes, super, samo da je za tabo in da je vse OK. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
12.2.2009 10:34:11   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Četrtek, 12.02.
Miška73 - UZ
mateja_goljev - kri  + UZ

Miška 73 in mateja_goljev dober odpravite jutri     user posted image user posted image

Četrtek, 12.02.
mojsonček - pregled

Mojsonček tudi ti lepo odpravi in,da boš videla svoje deteuser posted image user posted image

naviiijaaaam! user posted image user posted image user posted image

noki user posted image  super, da je potekalo hitro! vsaj nekaj pozitivnega user posted image  lepo se cartajte in uživajte!

a od šuke pa nič novic? user posted image  me skrbi, tako kot vas...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
12.2.2009 11:05:38   
cukica
mateja-goljev imaš naravni postopek ali imaš s terapijo,...
Noki sam da je vse za teboj in imaš svoja dva sončka pri seb,...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
12.2.2009 11:08:09   
mateja_goljev
imam naravni postopek

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
12.2.2009 11:15:24   
cukica
mateja-goljev  Jaz sem mela sicer s terapijo ampak men je tud prejšni četrtek rekla,da to nič ne raste in da bo v soboto vse skupaj prekinla,pol sem prišla razočarana domov,si spekla jajčka in zvečer spila 2 pivi sicer mal sem se prisilila ampak sem ga.Naslednji dan v petek sem spet jedla jajčka in zvečer spet 2 pivi,...V soboto pa se je izkazal da je nekaj le nucal in tko so zrastli in v nedeljo je padla stopka,...Zdaj pa grem v nedeljo po zamrznjenčke,probaj izgubit nimaš kaj,...

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
12.2.2009 11:19:42   
zup2
Evo punce (in fantje) žal pri meni tudi v tretje ni uspelo. Včeraj so se pojavili izcedki, nardila sem test, ki je bil negativen, danes me pa že malo bolj šraufa in tudi izcedki so bolj krvavi. Sem že govorila z dr. Rešem, da gremo čez tri mesece v nov postopek. Nekje sem naračunala, da bi šla že konec aprila k njemu.
Čisto sem že obupana in ne vem več kaj narest. Vsak postopek je bil slabši, kljub vsem vitaminom, prehrani, refleksni masaži, homeopatiji in vsem skupaj. Sedaj sem se pa odločila, da bom prenehala z vsemi vitamini in probala samo z matičnim mlečkom, ki ga do zdaj še nisem jemala. Bomo videli.

Lep pozdrav.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
12.2.2009 11:23:24   
Rakica_80
O Zup, zelo mi je žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za drugič ti pošiljam pikepoke, ki ti bojo prinesle sigurno srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
12.2.2009 11:32:45   
womanpolice
Živjo punce in fanta... danes bom kratka, čeprav vem, da se že lep čas nism javila... zakaj bom kratka, boste prebrali v naslednjih vrsticah...

Tkole:

23.2.2009- 3. postopek (SIII)

11.2.2009 sem imela prometno nesrečo in ker me kr malce boli, grem v vodoravni položaj. Imam izvin in nateg vratne hrbtenice ter udarnino nadlahti in rame. Kriva sem jaz user posted image (en sej ustavil na cesti, da je eno odložil user posted image , tista ki je vozila za njim se je komaj komaj ustavila, jst se pa nism mogla več... in... no, rezultat je tu).

Nekaj časa me ne bo na forum, ker bom počivala.

rada bi še čestitala Shuki in Hedviki za naraščaj (Hedi mi je všeč kakšna imena sta jim dala; da se ne pozabijo slovenska imena)

Lep pozdrav, pa se tipkamo.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
12.2.2009 11:33:35   
womanpolice
aja, ŽIŽIKO bi še vprašala kako dolgo še jst jem te vitamine? Do punkcije al samo do začetka postopka? Hvala za odgovor in če mi ga lahk pošlješ po sms. Hvala

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
12.2.2009 11:34:42   
womanpolice
Zup2.. ZELO MI JE ŽAL! IN DRŽIM PESTI, DA V BO VELJAL PREGOVOR "V ČETRTO PA ZARES GRE"
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2168
12.2.2009 11:40:49   
lana08
WP čimbolj počivaj da boš do postopka čila in zdrava.

Zup žal mi je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2169
12.2.2009 11:46:14   
Rakica_80
WP, okrevaj hitro!!!!!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
12.2.2009 11:48:39   
gloria
user posted image

...dober dan...malo obljubljene stimulacije......držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
12.2.2009 11:49:29   
gloria
...ups pozabla pomanjšatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
12.2.2009 11:50:39   
Rakica_80
O kak lep bebiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pravi cukerčekuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
12.2.2009 12:00:29   
cukica
Zup2 zelo mi je žal,...
Wp čimprejšno okrevanje in dober začetek 23.2,....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
12.2.2009 12:01:21   
miska73
Da se javim na brzino.

Spoznala matejo. Bila z mojo ljubo gigi na kavi oziroma čajčku. user posted image

Moj UZ: Foliklov veliko, a ne preveč - tako vsaj pravi Vogler.
V vsakem jajčniku mi jih je naštel po 7, so pa precej različnih velikosti, ki se gibljejo tam od 10 do 17.
Naslednji UZ sobota 14.2.

Nič, bo le treba zgleda kak pir spit.

Zup2 user posted image Mi je zelo žal za ponovni neuspeh. Drži se.

WP user posted image , pa kaj si pa delala? Se ti kej javim po telefonu.

Noki Super porodna zgodbica user posted image Upam, da uživate 100 na uro.

Šuki ti pošiljam dobre želje in tople objeme tja na gorenjski konec.

Gloria tvoj Nik je res pravi cuker. user posted image

A ja ... pa še tole...
Kako spoznaš eno izmed nas v čakalnici za UZ med 20 drugimi pupami?
Ponavadi punca zgleda simpatično in je bolj zgovorna.
Pa ko začne suvereno deliti nasvete, da je dobro piti pivo in jesti jajčka...
potem veš, da je naša.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj pa seks v zrelejših letih?
Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

spanje dojenčka
nataly33

Ali imate težave pri uspavanju dojenčka?

DA (40%)

NE (60%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!