|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
11.2.2009 13:59:25   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Drage user posted image ! Naši možje nas bodo kmal imel polno glavo, ko jim bomo vsak teden v roke molile fotoaparate, da bomo imele vse evidentirano user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Men je že prejšnji teden reku, kaj bom rabila user posted image  user posted image  user posted image  Pa sem mu rekla da bom rabla zato, da bom otročku, ko bo mal večji pokatzala, kje je bil user posted image  user posted image  user posted image

user posted image jaz se slikam kar sama pred ogledalom, ma zdej sem rekla, da me mora tudi moj kej slikat.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
11.2.2009 14:09:59   
Anonimen
se mi zdi, da mate vse male bušije proti meni. se bom sedaj slikala pa dam slikico gor.
res sem bila že danes žalostna ker me vsi začudeno gledajo ker si ne morem več plaščka zapet in mislijo, da imam kar marca rokuser posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 3702
11.2.2009 14:28:58   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

se mi zdi, da mate vse male bušije proti meni. se bom sedaj slikala pa dam slikico gor.
res sem bila že danes žalostna ker me vsi začudeno gledajo ker si ne morem več plaščka zapet in mislijo, da imam kar marca rokuser posted image

mah ti ne se sekirat kaj si drugi mislijo, bodi ponosna na svoj buši!!! Tak kot je je in za vsako žensko je njen najlepši!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
11.2.2009 14:29:21   
Anonimen
user posted image

user posted image

to je sedaj v 25t. visoka sem pa 1,65m in imam trenutno 77kg

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3704
11.2.2009 14:31:05   
Anonimen
saj ponavadi se ne sekiram ampak danes mi je pa kar 5 ljudi reklo in sem že začela razmišljat, da ni kaj narobe da se tako redim in rastemuser posted image je pa res, da se mi je trebušček poznal dosti prej kot pa prvič. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3705
11.2.2009 14:44:57   
bamoocham
Samo nekaj-imaš pa zelo lep trebušček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
11.2.2009 14:48:13   
Anonimen
hvalauser posted image

(odgovor članu bamoocham)
  Neposredna povezava do sporočila: 3707
11.2.2009 14:54:30   
Anonimen
Joj deja777 kolk lep buši user posted image  user posted image  user posted image  Jst bi tud tazga mela  user posted image   user posted image  user posted image  

Moj buši čez hlače in majčko zgleda super, sam ko pa vse kup dol dam, je pa kr tak... čudn špehast user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3708
11.2.2009 14:56:03   
Hanuši
veš kaj, prav lep trebušček, da pa te malo potolažim, moj ni dosti manjši.
Tko kot sem že povedala v prvi user posted image  sem šla s takim skoraj rodit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
11.2.2009 15:01:09   
Anonimen
hvala, ste me kar v boljšo voljo spravileuser posted image
jaz sem mela tak trebušček prvič v 34t- sem šla slike iskat. ampak saj dokler je z user posted image vse ok, se ne bom sekirala.
me pa včasih kaka "zlobna" pripomba- na kg in podobno vseeno malo gane.

(odgovor članu Hanuši)
  Neposredna povezava do sporočila: 3710
11.2.2009 15:35:05   
bjondi
Fragola,Banči 06-user posted image user posted image user posted image  za morfologijo...

Neža7-cortlih tale Neža

Luši-si ga pa daleč poslalauser posted image user posted image

Blu-čist hud bauhi,poslikava je zakonuser posted image ...A je šla pol barva dol al si šla taka rodit?user posted image

Gantar-tudi moj možek je po desetih minutah reku da ne more več fotkat-pa vse nastavitve aparata in fleša je mel naštimaneuser posted image ,je pol hči v roke vzela aparat pa naju z možekom šklocnla...pa takoo ogromen aparat mam ,dobr da ji kej rata...

Deja777-ma ne sekiraj se...jaz pa nimam kaj pokazat pa sem na polovici...pol se pa tud vsak spotakne vame...nikol ni prov...maš lepega bušija,pač višje nosiš pa se mal bolj pozna...kr ponosna bodi nanj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
11.2.2009 15:39:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: luši

Lsica - ta voziček od Baby-Boom sm js kupla (ta zeleni), ampak če se odločiš pohiti... ta cena velja samo do konca februarja... potem se podraži...

Tole HB ne bo držalo. Sem preverila pri proizvajalcu in pravijo, da bo vsaj to leto še ostala cena enaka - torej 260€.

(odgovor članu luši)
  Neposredna povezava do sporočila: 3712
11.2.2009 15:39:40   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: banči06

Ne vem, kako je pri vas, ampak jaz sem se do 21 tedna zredila 4 kg. Prej pa tud nisem bila nevem kako debela. Pa mi je ginekologinja že rekla, da naj malo pazim pri hrani! ??

Ja, tudi meni je rekla, naj pazim pri hrani, ko sem imela morfologijo v 22. tednu, pa sem se samo za 3kg zredila user posted image user posted image

(odgovor članu banči06)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
11.2.2009 16:01:30   
smrketa24
Evo, še mojega bušija:
user posted image
Tu sem imela 23 tednov in 4 dni

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
11.2.2009 16:51:13   
luši

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: luši

Lsica - ta voziček od Baby-Boom sm js kupla (ta zeleni), ampak če se odločiš pohiti... ta cena velja samo do konca februarja... potem se podraži...

Tole HB ne bo držalo. Sem preverila pri proizvajalcu in pravijo, da bo vsaj to leto še ostala cena enaka - torej 260€.

Js nism šla preverjat, ker sem takrat imela že kupljenega... tko mi je rekla v trgovini da naj bi proizvajalec tko rekel...

bjondi - ga nism nikamor pošiljala... je šel kr samuser posted image

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
11.2.2009 17:52:44   
L1ana
Hojla,
že nekaj časa vas berem, sedaj pa se vam končno tudi pridružujem v čveku.

Zanima me, kdaj boste junijke začele obiskovati šolo za starše. Jaz bom šla najverjetneje v LJ porodnišnico. Vendar pa sem izračunala, da če grem šele aprila, da se mi bo tistih 10 predavanj izteklo tik pred PDP (imam sredi junija). In če me kaj preseneti, to pomeni, da sploh ne bom vsega dala skozi (pa se mi zdi pomembno, da grem čez vseh 10 predavanj glede na to da sem 1. user posted image ).

Pa ve, kdaj boste začele hoditi?

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
11.2.2009 18:00:11   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: maycha

Lepo prosim, kje se nahaja v CE ta trgovina (Chicco)????

hej lino....trgovina je v Celeia parku, to je centru par metrov naprej od glavne avtobusne postaje....

HVALA LEPA!!!user posted image user posted image

No, mene pa slika moj dragi vsak mesec in še mal več, ker itak full rad slika, pa prijateljica me je slikala (telefonsko),...ja, no kr me slikajo in obljubim, da vam pošljem tudi svojega bušija, sam mora bit moj doma in mi pomagat, ker ima fotke na svojem računalniku shranjene...ampak obljublam, da pripopam tudi svojo slikico.user posted image

Pa vsem čestitke za morfologijo in za lepe, lepe slikice...user posted image

(odgovor članu maycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
11.2.2009 19:11:13   
mojjaka
Jooj kako lepi trebuščki!! No,saj je moj tudi lep,samo okrog njega je veliko špehecauser posted image ,pa ga bomo že spravili stran,samo da je z user posted image vse vredu.
No,jaz pa se moram pohvalit,da sva danes z možekom "dobila"-kupila novi avtek Xsaro Picasso in sva fuuul vesela!!!
Se mi zdi da tudi naše detece čuti to veselje, ker me je ob prvi vožnji veselo božalo po trebuščku. No,zdaj pa gremo malo nazdravit za srečno vožnjouser posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
11.2.2009 19:52:03   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: L1ana

Hojla,
že nekaj časa vas berem, sedaj pa se vam končno tudi pridružujem v čveku.

Zanima me, kdaj boste junijke začele obiskovati šolo za starše. Jaz bom šla najverjetneje v LJ porodnišnico. Vendar pa sem izračunala, da če grem šele aprila, da se mi bo tistih 10 predavanj izteklo tik pred PDP (imam sredi junija). In če me kaj preseneti, to pomeni, da sploh ne bom vsega dala skozi (pa se mi zdi pomembno, da grem čez vseh 10 predavanj glede na to da sem 1. user posted image ).

Dobrodošla user posted image user posted image user posted image
Jaz bom tudi aprila začela obiskovati šolo za starše v LJ porodnišnici. Sem klicala tja in je rekla, da pred 6.4. naj ne hodim. Je pa vsega skupaj 10 predavanj in je konec malo prej kot v enem mesecu. Tako da se pomoje ni za bat, da ne bi mogle it vsa predavanja skozi. Tudi mene je malo skrbelo (jaz imam rok 1.6.), pa mi je rekla sestra na telefonu, da je prej kot v enem mesecu konec.

(odgovor članu L1ana)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
11.2.2009 20:02:48   
loveforever
user posted image

No nevem če sem prav naredila,,,,

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
11.2.2009 20:04:49   
loveforever
aha sem, zdaj pa znam¨!¨!!! hvala za link res je super!!!!

no tu je sedaj moja ovira_):) 

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
11.2.2009 20:51:25   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: L1ana
....

L1ana, jaz bom tudi hodila v lj. porodnišnico. Kako si ti to zračunala, od aprila do junija? Mislim, da predavanja trajajo samo en mesec, ali ne? Meni so odgovorili, da se tečaj predporodne priprave v letu 2009 se začne: ... 2.3.,6.4.,4.5.,1.6.,...torej vsak mesec, vsega skupaj pa je 10 srečanj. A katera ve kaj več, kako vse skupaj poteka?

Aha že mam odgovor.... Hvala smrketa 24.
Sorry, sem vmes šla na kavouser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Lsica -- 11.2.2009 20:58:40 >

(odgovor članu L1ana)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
11.2.2009 20:57:23   
nemka
No pa še jaz čeprav sem bila dolgo tiha tu!

Lepe trebuščke imate!!!! user posted image user posted image user posted image

To so slike od 23+5 in 23+6!

user posted image

user posted image

A ja, pa sem 171cm in imam zdaj KONČNO svojo začetno težo nazaj (sem bruhala neskončno in še zdaj mi je trebe jemljat tablete da naj ne...): 51 kg (mogoče danes že 52! user posted image )! TAKO SEM SREČNA!!! user posted image

V torek imam 3D v Slovenj Gradcu pa me prav zanima če bo naš user posted image pokazal spol... user posted image Brca pa zelo veliko, tudi moja G je to opazila! user posted image Ljudi okrog mene mi vsi govorijo da bo user posted image pa to je tudi moj občutek! Me pa prav zanima ker imamo samo user posted image v okoliščini! user posted image

< Sporočilo je popravil nemka -- 11.2.2009 21:05:47 >

LP Christina

Oprostite za napake... iz Nemčije sem in se še učim Slovenscino! Moj mož je Slovenec! HVALA za razumevanje!

NOSEČA sem... končno... 2.6.09... <3

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
11.2.2009 21:05:34   
Lsica
Dobrodošla nemkauser posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa kar čvekat z nami in trenirat slovenščino, to je super prilika za učenje.

Pa kompliment za sliki trebuščka, prva je že prava umetnost.

Zdaj ste s temi slikami še mene nagovorile, da si ga slikam.... Bom predlagala mojemu user posted image .... Če ne se bom pa samauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
11.2.2009 21:07:45   
nemka
Lsica: Ja moj ate je fotograf pa sem se kar nekaj stvari učila pri njemu! user posted image Sem se sama poslikala (imam zdaj 100000 slik se mi zdi! user posted image ) pa moj mož bo jih dobil v soboto za valentinovo! user posted image

LP Christina

Oprostite za napake... iz Nemčije sem in se še učim Slovenscino! Moj mož je Slovenec! HVALA za razumevanje!

NOSEČA sem... končno... 2.6.09... <3

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ime za fantka
olana

Prosim, če mi pomagate pri izbiri.

Nik (42%)

Alex (18%)

Tilen (40%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!