Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:09:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Anitka, sem te že zadnjič hotla vprašat pa sem pozabla, si napisala da Galu pripravljaš zajtrk, kaj mu kaj posebnega delaš, jaz sem včasih čist brez ideje, pa zdi se mi na hipe, da skoz eno ta isto je. Gal ima zelo rad ocvrte banane, ki mu jih pripravim večkrat na teden. Pa skuham mu jabolčni kompot, jabolka malo pretlačim in tisti zakuham vanilijev puding. kako pa mu narediš ocvrte banane? V ponev dam nekaj masla in nato "ocvrem" banani narezani na kolobarje. Čez nekaj časa dodam pa še ene tri žlice iztisnjenega pomarančnega soka in pustim na štedilniku še ene dve minutki. Potem papava kot velika. Ja pa ščepec cimeta lahko dodaš. Bom to naši princes dala ju3, me prav zanima koliko če sploh bo kaj pojedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:10:05
|
|
|
|
mafi
|
čveke želim vam mirno nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:10:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kopalnico pa sem pozabila slikat in jo bom jutri. Jaz vam bom tudi našo pokazala, ko bom dobila polnilec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:10:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? Grizem košček sira Malo tolažbe mora bit, drgač bom mogla RR ukinit a je saj un z manj maščob?? kaj pa grizli palčke Ma navadna gavda, ne saj ni panike, ker sem res pridna, ne jem sladkišev, normalno hrano v malih količinah, pa večkrat in sem šla dol prejšnji teden 1,3 kg, ta teden pa sem šla tud dol, ker čutim Počas bom zgurala to dol. Pa pijem v 90% vodo, sem ter tja kozarec soka ali multivitaminsko tableto Zdaj sem se spomnila na eno pravljico kjer je mislim, da papagaj rekel pridna N..., pridna N.... jaz rabim takega papagaja za vzpodbudo posnami si na kaseto Eh to ni isto. Papagaja bi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:10:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star magla uzela taščo ali skrinjo? Mah ti povem, da vsakič ko pogledam to presneto skinjo, ki si jo BTW sploh nisem želela, bi jo najraje zapakirala in poslal k njej po pošti, tako da kar se mene tiče, jo je lahko tudi sam vrag vzel, mislim taščo pa tud skrinjo Zakaj pa je ne prodaš, če je ne nucaš? no nucam jo pa vseen glih, a ne Estrella ona ima izkušnje z mojo skrinjo O šit tvoja skrinja in bogi puran Še dobra je kdo jo je kupil , tist pa še nismo poštudirali, zakaj se lima , bom spet rabila tvojo pomoč ko naslednjič prideš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:11:17
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw, Anitka a bomo kaj dead line postavile???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:12:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kopalnico pa sem pozabila slikat in jo bom jutri. Jaz vam bom tudi našo pokazala, ko bom dobila polnilec. Pa še Dona
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:12:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čveke želim vam mirno nočko Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:12:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je končno zaspal... Jst pa sem komaj preletela vse poste in grem tud sam še pod tuš,, pa spat, ker se mi oči solzijo, zgleda sem dobla mal vnetja očk, no upam da ne.. ampak danes me že cel dan pečejo.. Jana, a se ti res ne bi šla malo k zdravniku pokazat? Lepo čvekajte, sem jutri na broju u 7h. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:13:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt O ti packa, naju vabiš v skušnjavo o jaz bi ti pol rekla pejt na en orek tiramisu Ga moram enkrat naredit in peljat k nini7(obljuba) Njamii, jaz bi tudi . Estrella podpis (165 )
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:14:05
|
|
|
|
Estrella*
|
Kje je pa Špelin@? Upam, da je uspešno zmenkovala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:14:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi čveke želim vam mirno nočko Nočko Tudi jaz se počasi moram poslovit, če ne mi bo še kak kos čokolade poturil , je bolje kurit kalorije kot naberat Lahko noč vam želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:15:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally punce jaz grem v horiznotalo, lahko nočko pa se tipkamo jutri Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:16:13
|
|
|
|
Estrella*
|
Ja vse greste, grem pa še jaz pod tuš, da ne bom smrdala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:17:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mi je moj zdaj prinesel milko čokolado, kao za energijo, a to misli da bom hitreje po tipkovnici tolkla Tally ja tašča je kakih 500-700 m stran doma Jaz pa lahko pljunem na njen predpražnik. Samo smo v dobrih odnosih. Moja si pljunec zasluži kam drugam super, da se razumete Ste prav hecne s temi svojimi taščicami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:19:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Anitka, sem te že zadnjič hotla vprašat pa sem pozabla, si napisala da Galu pripravljaš zajtrk, kaj mu kaj posebnega delaš, jaz sem včasih čist brez ideje, pa zdi se mi na hipe, da skoz eno ta isto je. Gal ima zelo rad ocvrte banane, ki mu jih pripravim večkrat na teden. Pa skuham mu jabolčni kompot, jabolka malo pretlačim in tisti zakuham vanilijev puding. kako pa mu narediš ocvrte banane? V ponev dam nekaj masla in nato "ocvrem" banani narezani na kolobarje. Čez nekaj časa dodam pa še ene tri žlice iztisnjenega pomarančnega soka in pustim na štedilniku še ene dve minutki. Potem papava kot velika. Ja pa ščepec cimeta lahko dodaš. Bom to naši princes dala ju3, me prav zanima koliko če sploh bo kaj pojedla Ima rada banane? Jaz upam, da ji bo šlo v rito. Pa za začetek naredi z eno banano ali pa z dvema pa ti pojej Je res njami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:19:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čveke želim vam mirno nočko Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:21:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka a bomo kaj dead line postavile??? Petek, 13.2. ob 13.02
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:21:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kopalnico pa sem pozabila slikat in jo bom jutri. Jaz vam bom tudi našo pokazala, ko bom dobila polnilec. Pa še Dona
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:22:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje je pa Špelin@? Upam, da je uspešno zmenkovala Tudi jaz upam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:22:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BARBAW: da ne pozabim: oziroma sem že hvala za un mail, ki si mi ga poslala preden si šla v toplice (življenjepis), smo ga dešifrirali. sem ga poslala bratu od mojega ki ga je odprl v Wordu 2007 in shranil kot navaden Wordov dokument, tako da sem si lahko pomagala s tvojim HVALA!!!!!!! Upam, da ti kaj nuca. Klasični baje niso več popularni. ja, sem poslala že nakaj prošenj, sam še skoz nobenega odziva pa ti, kako kaže tebi? tako kot tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:22:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? Ne. Mi smo lovili hrčka, ker je ušla iz kletke. Majo sem zdaj popokala. A se je skril? je mimo mene švignila pa sem mislila, da imam privide. potem pa jo je moj videl v kotu dnevne. Je bila ful hitra in sva jo komaj ujela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:22:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt O ti packa, naju vabiš v skušnjavo o jaz bi ti pol rekla pejt na en orek tiramisu jaz nisem nič pojedla in tudi ne bom a se volja vrača????? Tebi se lahko zahvalim. Hvala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:22:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? Grizem košček sira Malo tolažbe mora bit, drgač bom mogla RR ukinit a je saj un z manj maščob?? kaj pa grizli palčke Ma navadna gavda, ne saj ni panike, ker sem res pridna, ne jem sladkišev, normalno hrano v malih količinah, pa večkrat in sem šla dol prejšnji teden 1,3 kg, ta teden pa sem šla tud dol, ker čutim Počas bom zgurala to dol. Pa pijem v 90% vodo, sem ter tja kozarec soka ali multivitaminsko tableto Zdaj sem se spomnila na eno pravljico kjer je mislim, da papagaj rekel pridna N..., pridna N.... jaz rabim takega papagaja za vzpodbudo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:22:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja vse greste, grem pa še jaz pod tuš, da ne bom smrdala
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?