marita
|
dober dan mamice, joj tele vaše kavice so tko super, prava paša za oči. ha, ha, ha, Pri nas pestro; Maks je bogi ful, mu zadaj raste en zobek, ne vem al je to štirka, skratka obup, dlesen ima celo otečeno in napeto, sploh ne pustim pošlatam, tud pogledat ne, tko da sam ugibam lahko kaj se mu v ustih dogaja. Ponoč ima alarme, zdele pa spi ko en mali kužek. Me je pa včeraj presenetila patronažna, je kr uletela na vrata, da bi ona Maksa vidla. Ja halo, najprej sploh nisem vedela kje je Maks, ker ponavadi ga pustim pri tašči, ko peljem Emo v vrtec. No dobl smo ga pri tastu, mu je na kavču zaspal, zraven pa ful na glas TV. Joj, men je blo kr mal nerodn. No, amapk ni bla nč huda, smo se lepo pogovarjal, pa kavico spil. Včeraj sem šla na govorilne ure v vrtec za Emo, jo je vzgojiteljica tako hvalila, da sem bla čist preč od ponosa, sem kuj zrasla za par mm. Ha, ha, ha...kakšne mamice smo. Jutri imajo pa dan odprtih vrat in bojo imel eno umetnico na obisku, da jim bo mal obraze poslikala, pa starši smo vabljeni. Jaz sem s porodniško že zaključila in sem na dopustu. Ne vem pa ali grem že v pon. delat ali šele čez 1 teden. k najprej je bla v službi ful gužva, pol se me pa klical, da mi ni treba kuj hodit, da lahko še dopust normalno koristim. Tko, da bom vidla ali me bojo rabil že drugi teden, ali ne. Drugače uživam zadnje frej dneve, sploh si ne predstavljam kako bo ko začnem z delom, jaz sem namreč doma od julija 2007. Jooj kje je že to??? Je pa ena moja prijateljica noseča in je marčevka 2009, pa ji kar malo zavidam... , k bi bla js tud marčevka 2010, pa je pri nas konec z dojenčki. Ah ja. Zdj grem pa ta pravo kavico v miru spit, k falotek mirno spi.
|