Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:22:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mi je moj zdaj prinesel milko čokolado, kao za energijo, a to misli da bom hitreje po tipkovnici tolkla Tally ja tašča je kakih 500-700 m stran doma Jaz pa lahko pljunem na njen predpražnik. Samo smo v dobrih odnosih. Moja si pljunec zasluži kam drugam super, da se razumete Ste prav hecne s temi svojimi taščicami. kje imaš pa ti svojo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:22:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka a bomo kaj dead line postavile??? jaz sem že iz prakse glede tega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:22:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi jaz se počasi moram poslovit, če ne mi bo še kak kos čokolade poturil , je bolje kurit kalorije kot naberat Lahko noč vam želim Opa Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:22:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi čveke želim vam mirno nočko Nočko Tudi jaz se počasi moram poslovit, če ne mi bo še kak kos čokolade poturil , je bolje kurit kalorije kot naberat Lahko noč vam želim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:23:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja vse greste, grem pa še jaz pod tuš, da ne bom smrdala Jaz sem se pa že kopala z Galom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:23:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka a bomo kaj dead line postavile??? Petek, 13.2. ob 13.02 Jaz nimam niti pojma koliko strani pade na dan. Sem čisto iz prakse.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:24:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? Ne. Mi smo lovili hrčka, ker je ušla iz kletke. Majo sem zdaj popokala. A se je skril? je mimo mene švignila pa sem mislila, da imam privide. potem pa jo je moj videl v kotu dnevne. Je bila ful hitra in sva jo komaj ujela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:25:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mi je moj zdaj prinesel milko čokolado, kao za energijo, a to misli da bom hitreje po tipkovnici tolkla Tally ja tašča je kakih 500-700 m stran doma Jaz pa lahko pljunem na njen predpražnik. Samo smo v dobrih odnosih. Moja si pljunec zasluži kam drugam super, da se razumete Ste prav hecne s temi svojimi taščicami. kje imaš pa ti svojo? Je pokojna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:25:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? Ne. Mi smo lovili hrčka, ker je ušla iz kletke. Majo sem zdaj popokala. A se je skril? je mimo mene švignila pa sem mislila, da imam privide. potem pa jo je moj videl v kotu dnevne. Je bila ful hitra in sva jo komaj ujela. Ful mi je bilo hecno, ker sem prvo mislila, da je miš, pa sem si rekla, da je nemogoče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:27:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mi je moj zdaj prinesel milko čokolado, kao za energijo, a to misli da bom hitreje po tipkovnici tolkla Tally ja tašča je kakih 500-700 m stran doma Jaz pa lahko pljunem na njen predpražnik. Samo smo v dobrih odnosih. Moja si pljunec zasluži kam drugam super, da se razumete Ste prav hecne s temi svojimi taščicami. kje imaš pa ti svojo? Je pokojna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:27:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt O ti packa, naju vabiš v skušnjavo o jaz bi ti pol rekla pejt na en orek tiramisu jaz nisem nič pojedla in tudi ne bom a se volja vrača????? Tebi se lahko zahvalim. Hvala! rabim družbo. Ti imaš res maloše za zgubit in naj ti bo to motivacija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:28:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? Ne. Mi smo lovili hrčka, ker je ušla iz kletke. Majo sem zdaj popokala. A se je skril? je mimo mene švignila pa sem mislila, da imam privide. potem pa jo je moj videl v kotu dnevne. Je bila ful hitra in sva jo komaj ujela. Ful mi je bilo hecno, ker sem prvo mislila, da je miš, pa sem si rekla, da je nemogoče. miš???? Saj bi tudi lahko bila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:28:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt O ti packa, naju vabiš v skušnjavo o jaz bi ti pol rekla pejt na en orek tiramisu jaz nisem nič pojedla in tudi ne bom a se volja vrača????? Tebi se lahko zahvalim. Hvala! rabim družbo. Ti imaš res maloše za zgubit in naj ti bo to motivacija Sem danes ugotavljala, da sem si mogoče postavila prehud cilj in da mogoče sploh ne bo potrebno toliko. Bom videla sproti. Ko dobim ostale kavbojke normalno gor končam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:29:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka a bomo kaj dead line postavile??? Petek, 13.2. ob 13.02 Jaz nimam niti pojma koliko strani pade na dan. Sem čisto iz prakse. Mislim, da boste dead line dosegle že jutri (mene žal zvečer ne bo, ker grem na 5 moških.com), se mi pa zdi tak fajn datum in ura, tako, da jutri ni treba hitet in si lahko vzamete malce pavze Katera je zadolžena za otvoritev 14.dela?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:29:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka a bomo kaj dead line postavile??? Petek, 13.2. ob 13.02 Jaz nimam niti pojma koliko strani pade na dan. Sem čisto iz prakse. Težka bo, se bomo mogle res potrudit. Pa naj bo 13.2 ob 13.02, odpira Anitka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:30:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka a bomo kaj dead line postavile??? Petek, 13.2. ob 13.02 Jaz nimam niti pojma koliko strani pade na dan. Sem čisto iz prakse. Mislim, da boste dead line dosegle že jutri (mene žal zvečer ne bo, ker grem na 5 moških.com), se mi pa zdi tak fajn datum in ura, tako, da jutri ni treba hitet in si lahko vzamete malce pavze Katera je zadolžena za otvoritev 14.dela? Ej ja ti, saj si rekla, da 14 del odpreš ti, če 13 tega tally
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:30:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? Ne. Mi smo lovili hrčka, ker je ušla iz kletke. Majo sem zdaj popokala. A se je skril? je mimo mene švignila pa sem mislila, da imam privide. potem pa jo je moj videl v kotu dnevne. Je bila ful hitra in sva jo komaj ujela. Ful mi je bilo hecno, ker sem prvo mislila, da je miš, pa sem si rekla, da je nemogoče. miš???? Saj bi tudi lahko bila Nekaj sivega sem videla kako je švignilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:30:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? Ne. Mi smo lovili hrčka, ker je ušla iz kletke. Majo sem zdaj popokala. A se je skril? je mimo mene švignila pa sem mislila, da imam privide. potem pa jo je moj videl v kotu dnevne. Je bila ful hitra in sva jo komaj ujela. Ful mi je bilo hecno, ker sem prvo mislila, da je miš, pa sem si rekla, da je nemogoče. O če bi jaz mislila, da je miš bi cvilila, da je joj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:31:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? Ne. Mi smo lovili hrčka, ker je ušla iz kletke. Majo sem zdaj popokala. A se je skril? je mimo mene švignila pa sem mislila, da imam privide. potem pa jo je moj videl v kotu dnevne. Je bila ful hitra in sva jo komaj ujela. Ful mi je bilo hecno, ker sem prvo mislila, da je miš, pa sem si rekla, da je nemogoče. O če bi jaz mislila, da je miš bi cvilila, da je joj. jaz pa bi šla po rokavice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:31:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka a bomo kaj dead line postavile??? Petek, 13.2. ob 13.02 Jaz nimam niti pojma koliko strani pade na dan. Sem čisto iz prakse. Mislim, da boste dead line dosegle že jutri (mene žal zvečer ne bo, ker grem na 5 moških.com), se mi pa zdi tak fajn datum in ura, tako, da jutri ni treba hitet in si lahko vzamete malce pavze Katera je zadolžena za otvoritev 14.dela? Ej ja ti, saj si rekla, da 14 del odpreš ti, če 13 tega tally OK, če bo 13.2.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:31:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt O ti packa, naju vabiš v skušnjavo o jaz bi ti pol rekla pejt na en orek tiramisu jaz nisem nič pojedla in tudi ne bom a se volja vrača????? Tebi se lahko zahvalim. Hvala! rabim družbo. Ti imaš res maloše za zgubit in naj ti bo to motivacija Sem danes ugotavljala, da sem si mogoče postavila prehud cilj in da mogoče sploh ne bo potrebno toliko. Bom videla sproti. Ko dobim ostale kavbojke normalno gor končam. Jaz tudi ne štartam na določeno kilažo, ko se bom počutila oK bom nehala, potem pa sledi še težje delo. Obdržat!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:32:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt O ti packa, naju vabiš v skušnjavo o jaz bi ti pol rekla pejt na en orek tiramisu jaz nisem nič pojedla in tudi ne bom a se volja vrača????? Tebi se lahko zahvalim. Hvala! rabim družbo. Ti imaš res maloše za zgubit in naj ti bo to motivacija Sem danes ugotavljala, da sem si mogoče postavila prehud cilj in da mogoče sploh ne bo potrebno toliko. Bom videla sproti. Ko dobim ostale kavbojke normalno gor končam. Barbaw s tabo smo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:33:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tudi ne štartam na določeno kilažo, ko se bom počutila oK bom nehala, potem pa sledi še težje delo. Obdržat! Mogoče pa ne bo tako težko, ker bomo v službi. Jaz se spomnim, da so mi kar padale dokler nisem nehala jemat KT.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:33:16
|
|
|
|
Anitka
|
Estrella a danes se posloviš pri 10700?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 22:33:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka a bomo kaj dead line postavile??? Petek, 13.2. ob 13.02 Jaz nimam niti pojma koliko strani pade na dan. Sem čisto iz prakse. Mislim, da boste dead line dosegle že jutri (mene žal zvečer ne bo, ker grem na 5 moških.com), se mi pa zdi tak fajn datum in ura, tako, da jutri ni treba hitet in si lahko vzamete malce pavze Katera je zadolžena za otvoritev 14.dela? Ej ja ti, saj si rekla, da 14 del odpreš ti, če 13 tega tally OK, če bo 13.2. Seveda da bo 13.2, ju3 bi bilo izvedljivo, samo če bomo vse na broju in razpoložene. Jaz sem res malo preveč štrajkala zadnje dni, samo nisem imela ne energije, ne volje za pisat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?