Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:45:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:45:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IIII kako so luškani. Jaz bi imela kaj takega, samo sem prelena za pucanje. Imam že z Asjo cel kup dela. Saj sploh ni toliko dela z njimi. Če jih navadiš lulat na wc sploh ni problema. Če pa lulajo po kletki smrdi. Imam pa jaz pesek za mačke in čisto nič ne smrdi ko lulajo noter.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:46:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? Grizem košček sira Malo tolažbe mora bit, drgač bom mogla RR ukinit jaz še nisem šla nič. Bom nekaj spila, pa grem pod tuš. pridem nazaj!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:46:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star magla uzela taščo ali skrinjo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:46:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star mater maste dobre taste, men moj ni dal niti žlice- zgleda da sem preveč žleht
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:46:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt O ti packa, naju vabiš v skušnjavo o jaz bi ti pol rekla pejt na en orek tiramisu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:47:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star mater maste dobre taste, men moj ni dal niti žlice- zgleda da sem preveč žleht
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:47:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star magla uzela taščo ali skrinjo? prej skrinjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:47:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? Grizem košček sira Malo tolažbe mora bit, drgač bom mogla RR ukinit a je saj un z manj maščob?? kaj pa grizli palčke Ma navadna gavda, ne saj ni panike, ker sem res pridna, ne jem sladkišev, normalno hrano v malih količinah, pa večkrat in sem šla dol prejšnji teden 1,3 kg, ta teden pa sem šla tud dol, ker čutim Počas bom zgurala to dol. Pa pijem v 90% vodo, sem ter tja kozarec soka ali multivitaminsko tableto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:48:09
|
|
|
|
jana81
|
Nejc je končno zaspal... Jst pa sem komaj preletela vse poste in grem tud sam še pod tuš,, pa spat, ker se mi oči solzijo, zgleda sem dobla mal vnetja očk, no upam da ne.. ampak danes me že cel dan pečejo.. Lepo čvekajte, sem jutri na broju u 7h. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:48:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt O ti packa, naju vabiš v skušnjavo o jaz bi ti pol rekla pejt na en orek tiramisu Ga moram enkrat naredit in peljat k nini7(obljuba)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:49:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? Grizem košček sira Malo tolažbe mora bit, drgač bom mogla RR ukinit a je saj un z manj maščob?? kaj pa grizli palčke Ma navadna gavda, ne saj ni panike, ker sem res pridna, ne jem sladkišev, normalno hrano v malih količinah, pa večkrat in sem šla dol prejšnji teden 1,3 kg, ta teden pa sem šla tud dol, ker čutim Počas bom zgurala to dol. Pa pijem v 90% vodo, sem ter tja kozarec soka ali multivitaminsko tableto BRAAAAAAAAAAVVVVVVVOOOOOOOOOOOOO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:49:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je končno zaspal... Jst pa sem komaj preletela vse poste in grem tud sam še pod tuš,, pa spat, ker se mi oči solzijo, zgleda sem dobla mal vnetja očk, no upam da ne.. ampak danes me že cel dan pečejo.. Lepo čvekajte, sem jutri na broju u 7h. Nočko nočka pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:50:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt O ti packa, naju vabiš v skušnjavo o jaz bi ti pol rekla pejt na en orek tiramisu Ga moram enkrat naredit in peljat k nini7(obljuba) sej k meni tud lahko zaviješ z tiramisujem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:50:03
|
|
|
|
jana81
|
estrella a maš ti orbi trek doma? sem vidla nekaj na slikcah..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:50:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star magla uzela taščo ali skrinjo? Mah ti povem, da vsakič ko pogledam to presneto skinjo, ki si jo BTW sploh nisem želela, bi jo najraje zapakirala in poslal k njej po pošti, tako da kar se mene tiče, jo je lahko tudi sam vrag vzel, mislim taščo pa tud skrinjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:51:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star magla uzela taščo ali skrinjo? Mah ti povem, da vsakič ko pogledam to presneto skinjo, ki si jo BTW sploh nisem želela, bi jo najraje zapakirala in poslal k njej po pošti, tako da kar se mene tiče, jo je lahko tudi sam vrag vzel, mislim taščo pa tud skrinjo a maš ti taščo v Logatcu al je kej drugje doma?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:51:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je končno zaspal... Jst pa sem komaj preletela vse poste in grem tud sam še pod tuš,, pa spat, ker se mi oči solzijo, zgleda sem dobla mal vnetja očk, no upam da ne.. ampak danes me že cel dan pečejo.. Lepo čvekajte, sem jutri na broju u 7h. Nočko nočko, te držimo za besedo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:51:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt O ti packa, naju vabiš v skušnjavo o jaz bi ti pol rekla pejt na en orek tiramisu Ga moram enkrat naredit in peljat k nini7(obljuba) sej k meni tud lahko zaviješ z tiramisujem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:51:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star mater maste dobre taste, men moj ni dal niti žlice- zgleda da sem preveč žleht oni že vedo zakaj ne Jaz sem od svojih tastov dobila parcelo v Vuko.jebini
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:52:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star magla uzela taščo ali skrinjo? Mah ti povem, da vsakič ko pogledam to presneto skinjo, ki si jo BTW sploh nisem želela, bi jo najraje zapakirala in poslal k njej po pošti, tako da kar se mene tiče, jo je lahko tudi sam vrag vzel, mislim taščo pa tud skrinjo to ti je z namenom kupila , da jo ne zgrešiš ko greš mimo in da se spomneš nanjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:53:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella a maš ti orbi trek doma? sem vidla nekaj na slikcah.. Ja doma Ga otroc bolj porajtajo kot mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:54:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star mater maste dobre taste, men moj ni dal niti žlice- zgleda da sem preveč žleht oni že vedo zakaj ne Jaz sem od svojih tastov dobila parcelo v Vuko.jebini kje je pa to , oooooo parcelo- si pa znala lezt v rit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:54:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt O ti packa, naju vabiš v skušnjavo o jaz bi ti pol rekla pejt na en orek tiramisu Ga moram enkrat naredit in peljat k nini7(obljuba) sej k meni tud lahko zaviješ z tiramisujem Te poberem, pa gremo na požrtijo na 770m nadmorske, tam se kalorije izničijo Nina je taka suhica, da mora bit nekaj na tem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:54:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella a maš ti orbi trek doma? sem vidla nekaj na slikcah.. Ja doma Ga otroc bolj porajtajo kot mami če te pa hočta zvabit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?