Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:35:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? sam ti vztrajaš Notri prinašam, ker sem zadnje dneve štrajkala lepo lepo vidit spet staro Estrello Me bo kmalu minilo, ker ni nobene za pogovor Kolk si uspela Filipu uturit hrane? ma mali sem mu sedaj pred spanjem naredila mlečno kašico pa je začel pljuvat , nič sem mu naredila 210ml mleka pa je vse popil. veš da mi je dopiz.dil to z hrano namesto da bi začel jest že bolj konkretne stvari on šalta nazaj na mlek . Kako je kej Alja a je lepo?? Kje pa imamo borbe za vsako žlico 150AM 190skuta sadje 140g špagetov 200AM 40g špagetov( od kosila ) 220AM ne vem to je kriza sam tvoja je bila pa danes pridna PRIDNAAAAAAAAAAAAAAAA Same borbe, to me jezi, ona noče jest, jaz pa bi, pa ne smem!!!!!!!!!!! ne se dret , mogoče hujša z tabo, vidiš kolk je pridna - sam je pa res danes leo jedla glede na mojega pajaca- sam se še ne sekiram tolk ma zaloge, sam živci pa vseno grejo k si misliš zakaj noče...............itd Moja poje pol tega pa se sploh ne sekiram. Ko jo šora.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:35:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? sam ti vztrajaš jaz sem zobe umivala pa fasado dol dajala , ko moj pride pa grem v horizontalo Kje pa najdeš cajt za fasado? Meni se to zdi zadnje opravilo? Pa bi se vseeno lahko malo porihtala. Jaz se tudi zelo malo fasadiram Mogoče res premalo, glede na to, da imam že kar krepko čez 30 mojemu uturim Emilijo pa se fasadiram . jaz se tudi do pred enim mesecem nisem fasadirala, tudi maskaro si nisem dala gor, zdej me je pa neki prijelo pa se redno ko kam grem doma pa nimam fasade moj bi že kakšno pripomnil moj pa nebi sam bi zavijal z očmi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:36:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? ne ne jaz sem tu Poskušam neki brat za nazaj pa NO WAY neče moči ove noči Saj ni tako hudo Kaj poočenjaš poleg pospravljanja? A še to, bo treba karte nabavit, as i kaj razmišljala kdaj? Takoj 15. 2. se strinjaš da jih kar po tel. naročim? Nič danes sem naredila generalko kuhinje , je bila AT od 9h-18h pri babici , jutri je pa likanje na vrsti za AT in babico in pridno mamico je treba mal spucat Tally sem vidla fotke stanovanja in neusojenih ploščic , ehh sej moji bi bili enakega mnenja, da ja ne boš v novem stanovanju že novih ploščic razbijala , jaz vem da če mi ne bi bile všeč, bi ob prvi prilike letela ven , vauuuu to bo pa kar trosobno stanovanje, 80 kvadratov , je skrivnost koliko bosta dala? 4 sobno eno sobico sem pozabila slikat , ja moj je tudi takega mnenja da v novem stanovanju ne bo šel novih ploščic razbijat, za njega je to renoviranje in on je kupil novo stanovanje iz tega razloga da ne rabi nič razbijat in oh in sploh, zato se še vedno okrog tistih ploščic kregava. danes je spet reku naj kr pozabim na nove ploščice . ne ni skrivnost, sva že vse dala kar sva imela cena je pa 113 000 €. KVAAAAAAAA????????? midva sva dala za dvosobno 90.000 EUR , to boš pa imela luksuz Res je malo. Jaz sem prodla enosobno stanovanje za 95 0000 EU Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:36:58
|
|
|
|
barbaw
|
Mama hrčkova Ata hrček otroci Po zadnjem štetju jih je 6 in že veselo šibajo po kletki in celo tunelih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:37:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? sam ti vztrajaš jaz sem zobe umivala pa fasado dol dajala , ko moj pride pa grem v horizontalo Kje pa najdeš cajt za fasado? Meni se to zdi zadnje opravilo? Pa bi se vseeno lahko malo porihtala. Jaz se tudi zelo malo fasadiram Mogoče res premalo, glede na to, da imam že kar krepko čez 30 mojemu uturim Emilijo pa se fasadiram . jaz se tudi do pred enim mesecem nisem fasadirala, tudi maskaro si nisem dala gor, zdej me je pa neki prijelo pa se redno ko kam grem doma pa nimam fasade moj bi že kakšno pripomnil moj pa nebi sam bi zavijal z očmi moj pa nič ne reče, nima cajta , mora Emilijo obleči če kam gremo, ona se pa ful dere, zvija mu beži , ta cajt se pa jaz nališpam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:38:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mama hrčkova Ata hrček otroci Po zadnjem štetju jih je 6 in že veselo šibajo po kletki in celo tunelih. za družinco
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:38:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? sam ti vztrajaš jaz sem zobe umivala pa fasado dol dajala , ko moj pride pa grem v horizontalo Kje pa najdeš cajt za fasado? Meni se to zdi zadnje opravilo? Pa bi se vseeno lahko malo porihtala. Jaz se tudi zelo malo fasadiram Mogoče res premalo, glede na to, da imam že kar krepko čez 30 mojemu uturim Emilijo pa se fasadiram . jaz se tudi do pred enim mesecem nisem fasadirala, tudi maskaro si nisem dala gor, zdej me je pa neki prijelo pa se redno ko kam grem doma pa nimam fasade moj bi že kakšno pripomnil moj pa nebi sam bi zavijal z očmi moj pa nič ne reče, nima cajta , mora Emilijo obleči če kam gremo, ona se pa ful dere, zvija mu beži , ta cajt se pa jaz nališpam Jaz moram vedno otroke poštimat pa sebe, on pa samo sebe pa če mu jaz kaj rečem še naredi. Drugače sem pa kar lepo sama za vse. Kaj čmo takle mamo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:39:03
|
|
|
|
Estrella*
|
Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:39:22
|
|
|
|
barbaw
|
Kopalnico pa sem pozabila slikat in jo bom jutri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:39:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? sam ti vztrajaš jaz sem zobe umivala pa fasado dol dajala , ko moj pride pa grem v horizontalo Kje pa najdeš cajt za fasado? Meni se to zdi zadnje opravilo? Pa bi se vseeno lahko malo porihtala. Jaz se tudi zelo malo fasadiram Mogoče res premalo, glede na to, da imam že kar krepko čez 30 mojemu uturim Emilijo pa se fasadiram . jaz se tudi do pred enim mesecem nisem fasadirala, tudi maskaro si nisem dala gor, zdej me je pa neki prijelo pa se redno ko kam grem doma pa nimam fasade moj bi že kakšno pripomnil moj pa nebi sam bi zavijal z očmi moj pa nič ne reče, nima cajta , mora Emilijo obleči če kam gremo, ona se pa ful dere, zvija mu beži , ta cajt se pa jaz nališpam mojmu ne pride na pamet da bi tamalga zrihtal, raje popedeni Marka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:39:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mama hrčkova Ata hrček otroci Po zadnjem štetju jih je 6 in že veselo šibajo po kletki in celo tunelih.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:40:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi pejt si po en jogurt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:40:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:41:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:41:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:41:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mama hrčkova Ata hrček otroci Po zadnjem štetju jih je 6 in že veselo šibajo po kletki in celo tunelih. IIII kako so luškani. Jaz bi imela kaj takega, samo sem prelena za pucanje. Imam že z Asjo cel kup dela.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:42:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mama hrčkova Ata hrček otroci Po zadnjem štetju jih je 6 in že veselo šibajo po kletki in celo tunelih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:42:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt Imam samo sadnega. A to velja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:43:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? Grizem košček sira Malo tolažbe mora bit, drgač bom mogla RR ukinit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:43:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt Imam samo sadnega. A to velja? ma nej ti bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:44:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? Grizem košček sira Malo tolažbe mora bit, drgač bom mogla RR ukinit a je saj un z manj maščob?? kaj pa grizli palčke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:44:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:44:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz moram vedno otroke poštimat pa sebe, on pa samo sebe pa če mu jaz kaj rečem še naredi. Drugače sem pa kar lepo sama za vse. Kaj čmo takle mamo. pri nas je bilo tudi tako sam smo zdej obrnili ploščo, jaz pripravim za Emilijo kaj bo jedla, on jo obleče potem pa sebe. prej je imel take je sedel za rač, jaz sem vse zrihtala on je vstal in rekel gremo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:44:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, jaz sem tako lačna, da ne vem ali naj grem kar po kozarc vode in spat ali kaj Pa ravno sedaj zvećer me zagrabi Jaz tudi. Sem po 14 dneh spet brez večerje. moram si it po jogurte, ker se mi zdi, da mi je takrat ful dobro šlo. Brez njih pa nikamor ni šlo, volja pa tudi ..... A greve na večerjo???? no pejta obe po en orek jogurt O ti packa, naju vabiš v skušnjavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:45:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je pa res, da je PO bistveno cenejša kot Logatec, Medvode pa sploh. Tally: a to stanovanje ki sta zdaj notri sta prodala? ali sta v najemu? Jah nimaš kej babji inšpektor je na delu zdaj si gotova ja to je tudi res da je cenejša, sam sva gledala cene od stan sklad. na lokacijah kjer zdej gradijo in so višje za 200€ in več za m2. tko da smo mi res ugodno šli čez, samo upam da ni šlampavo narejeno. to stanovanje je pa od tasta, ne plačujeva najemnine, samo stroške, oni bodo pa verjetno najemnike not dali ko se mi izselimo aaa tako imate pri vas sem vidla, da se je tast ponudil že za vselitveno darilce, priden , jaz sem dobila od tašče skrinjo in od takrat je njo magla uzela , sekret star mater maste dobre taste, men moj ni dal niti žlice- zgleda da sem preveč žleht
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?