Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:25:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Anitka, sem te že zadnjič hotla vprašat pa sem pozabla, si napisala da Galu pripravljaš zajtrk, kaj mu kaj posebnega delaš, jaz sem včasih čist brez ideje, pa zdi se mi na hipe, da skoz eno ta isto je. Gal ima zelo rad ocvrte banane, ki mu jih pripravim večkrat na teden. Pa skuham mu jabolčni kompot, jabolka malo pretlačim in tisti zakuham vanilijev puding. kako pa mu narediš ocvrte banane?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:25:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri meni botruje oboje Zato sem pa tam kjer sem. pol sva že dve, jaz ko telovadim mi gre po pol kg na teden dol, če pa ne pa, ne gre skoraj nič. ta teden sem pa tudi sladkarije jedla in upam da ne bo šlo kej gor jaz pa še nikol nisem telovadla- a sem lenčuga jaz tudi nisem prej telovadila ker nisem imela težav s kg, zdej pa vidim da ne bo šlo drugače dol pa spet ne telovadim, temu se reče lenoba Mene tudi lenoba drži, pa ne da se mi odpovedovat več. Redim se ne, hujšam pa tudi ne. Kje je pa tvoja jeklena volja, ki si jo imela?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:25:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? ne ne jaz sem tu Poskušam neki brat za nazaj pa NO WAY neče moči ove noči Saj ni tako hudo Kaj poočenjaš poleg pospravljanja? A še to, bo treba karte nabavit, as i kaj razmišljala kdaj? Takoj 15. 2. se strinjaš da jih kar po tel. naročim? Nič danes sem naredila generalko kuhinje , je bila AT od 9h-18h pri babici , jutri je pa likanje na vrsti za AT in babico in pridno mamico je treba mal spucat Tally sem vidla fotke stanovanja in neusojenih ploščic , ehh sej moji bi bili enakega mnenja, da ja ne boš v novem stanovanju že novih ploščic razbijala , jaz vem da če mi ne bi bile všeč, bi ob prvi prilike letela ven , vauuuu to bo pa kar trosobno stanovanje, 80 kvadratov , je skrivnost koliko bosta dala? 4 sobno eno sobico sem pozabila slikat , ja moj je tudi takega mnenja da v novem stanovanju ne bo šel novih ploščic razbijat, za njega je to renoviranje in on je kupil novo stanovanje iz tega razloga da ne rabi nič razbijat in oh in sploh, zato se še vedno okrog tistih ploščic kregava. danes je spet reku naj kr pozabim na nove ploščice . ne ni skrivnost, sva že vse dala kar sva imela cena je pa 113 000 €.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:25:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice evo nas kod vas Mala mi raztur po dnevni dela,oči gleda en jugo vojni film jst sem si pa vzela malo časa zase in sem spet skočila za rač Smo od P,da povem mere: 8850g 71,8 cm OG je 46,5 Drugače nas je pohvalila,da smo končno v zlati sredini ker prve mesece je ful prehitevala Začudla se je da ne plazi,pa je še ona probala pa je vidla da ne gre,ampak vstane se pa takoj,je rekla da bo najverjetneje to fazo preskočila.Gledala kako hodi in je bla navdušena.Glede na to da samo brbla neki po svoje in ne spušča nobenih dvozložnih besed je rekla da ni panike,da ko bo hotla nekaj doseč,bo že rekla.Po eni strani prehiteva po drugi pa zaostaja pa se poklapa za lepe mere
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:26:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? sam ti vztrajaš jaz sem zobe umivala pa fasado dol dajala , ko moj pride pa grem v horizontalo Kje pa najdeš cajt za fasado? Meni se to zdi zadnje opravilo? Pa bi se vseeno lahko malo porihtala. Jaz zjutraj ko vstanem, si zobke umijem in takoj napopam fasado, katere mi cel dan zdrži, se ne spomnem da bi bil kak dan da ne bi bilo tako stvar navade pač.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:26:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Čer bejbike!!! Cel dan smo mel kr pester tko, da nisem nič brala pa tud preveč dela ste mi dale, da bi lahko zdele, ker morm mal pospravit pa se pripravit za jutri. Tri dni mučenja v tisti bolniški sobici, kr slabo mi rata ... No kratko poročilo s pregleda: podatki naj ostanejo kr tisti s pediatrične, ki sem jih nazadnje dala, ker je vse isto, spet merjenje teh naših sester , 10500g, 73,5cm, OG pa je 47. Mulček je čist navdušil obe sestri in je pokazal vse kar zna, sta se mu sam smejale pa govorile, kolk je luštkan . Zdravnica je rekla, da krasno napreduje in obvlada vse, kar je treba in še več. Skratka nč pretresljivega. Držite pesti za naju, da bo šla provokacija dobr skoz, js se bom pa kej javila vmes. Lepo se mejte, pa se beremo verjetno v nedeljo!!! Že držimo pesti!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:26:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri meni botruje oboje Zato sem pa tam kjer sem. pol sva že dve, jaz ko telovadim mi gre po pol kg na teden dol, če pa ne pa, ne gre skoraj nič. ta teden sem pa tudi sladkarije jedla in upam da ne bo šlo kej gor jaz pa še nikol nisem telovadla- a sem lenčuga jaz tudi nisem prej telovadila ker nisem imela težav s kg, zdej pa vidim da ne bo šlo drugače dol pa spet ne telovadim, temu se reče lenoba a mi je nekam ta beseda pisana na kožo telovadbe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:26:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* pralni stroj, je padel samo jermen dol in sedaj dela Upam, da tako ostane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:27:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? sam ti vztrajaš Notri prinašam, ker sem zadnje dneve štrajkala lepo lepo vidit spet staro Estrello Me bo kmalu minilo, ker ni nobene za pogovor Kolk si uspela Filipu uturit hrane? ma mali sem mu sedaj pred spanjem naredila mlečno kašico pa je začel pljuvat , nič sem mu naredila 210ml mleka pa je vse popil. veš da mi je dopiz.dil to z hrano namesto da bi začel jest že bolj konkretne stvari on šalta nazaj na mlek . Kako je kej Alja a je lepo?? Kje pa imamo borbe za vsako žlico 150AM 190skuta sadje 140g špagetov 200AM 40g špagetov( od kosila ) 220AM ne vem to je kriza sam tvoja je bila pa danes pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:27:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? sam ti vztrajaš jaz sem zobe umivala pa fasado dol dajala , ko moj pride pa grem v horizontalo Kje pa najdeš cajt za fasado? Meni se to zdi zadnje opravilo? Pa bi se vseeno lahko malo porihtala. Jaz se tudi zelo malo fasadiram Mogoče res premalo, glede na to, da imam že kar krepko čez 30 mojemu uturim Emilijo pa se fasadiram . jaz se tudi do pred enim mesecem nisem fasadirala, tudi maskaro si nisem dala gor, zdej me je pa neki prijelo pa se redno ko kam grem doma pa nimam fasade
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:29:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos SS sem brala za plačo tvojega, o moj bog to je pa res malo , pa a kr plače za dec. še ni v celoti dobil no saj verjetno kakih velikih kreditov nimata? Jaz lahko samo to rečem, da z najinima kreditoma, si mi2 nikakor ne bi smela privoščit tako nizkih plač , oz. če bi imela tako slabe plače si pa itak ne bi mogla privoščit svojega stanovanja. Sem pa enakega mnenja kot Estrella, je.ba.t ga, če bi slučajno v prihodnosti službo izgubila, bi pa šla za šank ali WC-je puca, kredite je treba plačat . ja uradnih kreditov nimava, HB, jih imava pa pri mojih in njegovih straših (še za moj avto, kolektorje, sedežno, ...) tako da vseeno še vsak mesec dava vsej 200€ majim Kredita pri banki si itak ne moreva privoščiti, ker bi ga dobila tako malo, da se niti ne bi izplačalo Drugače pa itak, da če ne bo željene službe, da bo treba it za šank ali kaj podobnega, čeprav imam tega že pošteno čez glavo, sej sem bila v tem od 15. leta naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:29:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? ne ne jaz sem tu Poskušam neki brat za nazaj pa NO WAY neče moči ove noči Saj ni tako hudo Kaj poočenjaš poleg pospravljanja? A še to, bo treba karte nabavit, as i kaj razmišljala kdaj? Takoj 15. 2. se strinjaš da jih kar po tel. naročim? Nič danes sem naredila generalko kuhinje , je bila AT od 9h-18h pri babici , jutri je pa likanje na vrsti Bo treba 16 ker je ponedeljek. Važi Za varstvo sem ti pa kar fovš jaz tud JJJAAAAZZZZZ TTTUUUUDDDDIIII pa ja tulim zraven. ti se kar deri da te slišimo ko si pa čisto na drugem koncu SLO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:29:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? sam ti vztrajaš Notri prinašam, ker sem zadnje dneve štrajkala lepo lepo vidit spet staro Estrello Me bo kmalu minilo, ker ni nobene za pogovor Kolk si uspela Filipu uturit hrane? ma mali sem mu sedaj pred spanjem naredila mlečno kašico pa je začel pljuvat , nič sem mu naredila 210ml mleka pa je vse popil. veš da mi je dopiz.dil to z hrano namesto da bi začel jest že bolj konkretne stvari on šalta nazaj na mlek . Kako je kej Alja a je lepo?? Kje pa imamo borbe za vsako žlico 150AM 190skuta sadje 140g špagetov 200AM 40g špagetov( od kosila ) 220AM ne vem to je kriza sam tvoja je bila pa danes pridna PRIDNAAAAAAAAAAAAAAAA Same borbe, to me jezi, ona noče jest, jaz pa bi, pa ne smem!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:29:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? sam ti vztrajaš jaz sem zobe umivala pa fasado dol dajala , ko moj pride pa grem v horizontalo Kje pa najdeš cajt za fasado? Meni se to zdi zadnje opravilo? Pa bi se vseeno lahko malo porihtala. Jaz se tudi zelo malo fasadiram Mogoče res premalo, glede na to, da imam že kar krepko čez 30 Ko sem hodila v službo sem imela nekaj fasade, drugače sem pa tudi za kremo prelena, ker imam normalno kožo in se mažem samo, če imam suho, kar je pa glih 10x letno. Mogla bi se začet mazat in hranit kožo, ker se bližamo 30 in gubice in ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:30:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč, zdej grem pa še eno prošnjo za delo napisat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? ne ne jaz sem tu Poskušam neki brat za nazaj pa NO WAY neče moči ove noči Saj ni tako hudo Kaj poočenjaš poleg pospravljanja? A še to, bo treba karte nabavit, as i kaj razmišljala kdaj? Takoj 15. 2. se strinjaš da jih kar po tel. naročim? Nič danes sem naredila generalko kuhinje , je bila AT od 9h-18h pri babici , jutri je pa likanje na vrsti za AT in babico in pridno mamico je treba mal spucat Tally sem vidla fotke stanovanja in neusojenih ploščic , ehh sej moji bi bili enakega mnenja, da ja ne boš v novem stanovanju že novih ploščic razbijala , jaz vem da če mi ne bi bile všeč, bi ob prvi prilike letela ven , vauuuu to bo pa kar trosobno stanovanje, 80 kvadratov , je skrivnost koliko bosta dala? 4 sobno eno sobico sem pozabila slikat , ja moj je tudi takega mnenja da v novem stanovanju ne bo šel novih ploščic razbijat, za njega je to renoviranje in on je kupil novo stanovanje iz tega razloga da ne rabi nič razbijat in oh in sploh, zato se še vedno okrog tistih ploščic kregava. danes je spet reku naj kr pozabim na nove ploščice . ne ni skrivnost, sva že vse dala kar sva imela cena je pa 113 000 €. KVAAAAAAAA????????? midva sva dala za dvosobno 90.000 EUR , to boš pa imela luksuz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:30:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Anitka, sem te že zadnjič hotla vprašat pa sem pozabla, si napisala da Galu pripravljaš zajtrk, kaj mu kaj posebnega delaš, jaz sem včasih čist brez ideje, pa zdi se mi na hipe, da skoz eno ta isto je. Gal ima zelo rad ocvrte banane, ki mu jih pripravim večkrat na teden. Pa skuham mu jabolčni kompot, jabolka malo pretlačim in tisti zakuham vanilijev puding. kako pa mu narediš ocvrte banane? mene tudi zanima
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:32:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? ne ne jaz sem tu Poskušam neki brat za nazaj pa NO WAY neče moči ove noči Saj ni tako hudo Kaj poočenjaš poleg pospravljanja? A še to, bo treba karte nabavit, as i kaj razmišljala kdaj? Takoj 15. 2. se strinjaš da jih kar po tel. naročim? Nič danes sem naredila generalko kuhinje , je bila AT od 9h-18h pri babici , jutri je pa likanje na vrsti za AT in babico in pridno mamico je treba mal spucat Tally sem vidla fotke stanovanja in neusojenih ploščic , ehh sej moji bi bili enakega mnenja, da ja ne boš v novem stanovanju že novih ploščic razbijala , jaz vem da če mi ne bi bile všeč, bi ob prvi prilike letela ven , vauuuu to bo pa kar trosobno stanovanje, 80 kvadratov , je skrivnost koliko bosta dala? 4 sobno eno sobico sem pozabila slikat , ja moj je tudi takega mnenja da v novem stanovanju ne bo šel novih ploščic razbijat, za njega je to renoviranje in on je kupil novo stanovanje iz tega razloga da ne rabi nič razbijat in oh in sploh, zato se še vedno okrog tistih ploščic kregava. danes je spet reku naj kr pozabim na nove ploščice . ne ni skrivnost, sva že vse dala kar sva imela cena je pa 113 000 €. KVAAAAAAAA????????? midva sva dala za dvosobno 90.000 EUR , to boš pa imela luksuz jaaaaaaaaaaaaaaa od stanovanjskega sklada sva kuila m2 je bil 1290 €, kr ugodno. V Lj bi za ta denar dobila niččččččč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:32:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
BARBAW: da ne pozabim: oziroma sem že hvala za un mail, ki si mi ga poslala preden si šla v toplice (življenjepis), smo ga dešifrirali. sem ga poslala bratu od mojega ki ga je odprl v Wordu 2007 in shranil kot navaden Wordov dokument, tako da sem si lahko pomagala s tvojim HVALA!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:33:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? ne ne jaz sem tu Poskušam neki brat za nazaj pa NO WAY neče moči ove noči Saj ni tako hudo Kaj poočenjaš poleg pospravljanja? A še to, bo treba karte nabavit, as i kaj razmišljala kdaj? Takoj 15. 2. se strinjaš da jih kar po tel. naročim? Nič danes sem naredila generalko kuhinje , je bila AT od 9h-18h pri babici , jutri je pa likanje na vrsti za AT in babico in pridno mamico je treba mal spucat Tally sem vidla fotke stanovanja in neusojenih ploščic , ehh sej moji bi bili enakega mnenja, da ja ne boš v novem stanovanju že novih ploščic razbijala , jaz vem da če mi ne bi bile všeč, bi ob prvi prilike letela ven , vauuuu to bo pa kar trosobno stanovanje, 80 kvadratov , je skrivnost koliko bosta dala? 4 sobno eno sobico sem pozabila slikat , ja moj je tudi takega mnenja da v novem stanovanju ne bo šel novih ploščic razbijat, za njega je to renoviranje in on je kupil novo stanovanje iz tega razloga da ne rabi nič razbijat in oh in sploh, zato se še vedno okrog tistih ploščic kregava. danes je spet reku naj kr pozabim na nove ploščice . ne ni skrivnost, sva že vse dala kar sva imela cena je pa 113 000 €. KVAAAAAAAA????????? midva sva dala za dvosobno 90.000 EUR , to boš pa imela luksuz Res je malo. Jaz sem prodla enosobno stanovanje za 95 0000 EU
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:33:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? sam ti vztrajaš Notri prinašam, ker sem zadnje dneve štrajkala lepo lepo vidit spet staro Estrello Me bo kmalu minilo, ker ni nobene za pogovor Kolk si uspela Filipu uturit hrane? ma mali sem mu sedaj pred spanjem naredila mlečno kašico pa je začel pljuvat , nič sem mu naredila 210ml mleka pa je vse popil. veš da mi je dopiz.dil to z hrano namesto da bi začel jest že bolj konkretne stvari on šalta nazaj na mlek . Kako je kej Alja a je lepo?? Kje pa imamo borbe za vsako žlico 150AM 190skuta sadje 140g špagetov 200AM 40g špagetov( od kosila ) 220AM ne vem to je kriza sam tvoja je bila pa danes pridna PRIDNAAAAAAAAAAAAAAAA Same borbe, to me jezi, ona noče jest, jaz pa bi, pa ne smem!!!!!!!!!!! ne se dret , mogoče hujša z tabo, vidiš kolk je pridna - sam je pa res danes leo jedla glede na mojega pajaca- sam se še ne sekiram tolk ma zaloge, sam živci pa vseno grejo k si misliš zakaj noče...............itd
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:34:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BARBAW: da ne pozabim: oziroma sem že hvala za un mail, ki si mi ga poslala preden si šla v toplice (življenjepis), smo ga dešifrirali. sem ga poslala bratu od mojega ki ga je odprl v Wordu 2007 in shranil kot navaden Wordov dokument, tako da sem si lahko pomagala s tvojim HVALA!!!!!!! Upam, da ti kaj nuca. Klasični baje niso več popularni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:34:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? sam ti vztrajaš jaz sem zobe umivala pa fasado dol dajala , ko moj pride pa grem v horizontalo Kje pa najdeš cajt za fasado? Meni se to zdi zadnje opravilo? Pa bi se vseeno lahko malo porihtala. Jaz se tudi zelo malo fasadiram Mogoče res premalo, glede na to, da imam že kar krepko čez 30 mojemu uturim Emilijo pa se fasadiram . jaz se tudi do pred enim mesecem nisem fasadirala, tudi maskaro si nisem dala gor, zdej me je pa neki prijelo pa se redno ko kam grem doma pa nimam fasade moj bi že kakšno pripomnil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:34:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri meni botruje oboje Zato sem pa tam kjer sem. pol sva že dve, jaz ko telovadim mi gre po pol kg na teden dol, če pa ne pa, ne gre skoraj nič. ta teden sem pa tudi sladkarije jedla in upam da ne bo šlo kej gor jaz pa še nikol nisem telovadla- a sem lenčuga jaz tudi nisem prej telovadila ker nisem imela težav s kg, zdej pa vidim da ne bo šlo drugače dol pa spet ne telovadim, temu se reče lenoba Mene tudi lenoba drži, pa ne da se mi odpovedovat več. Redim se ne, hujšam pa tudi ne. Kje je pa tvoja jeklena volja, ki si jo imela? Uzela jo magla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 21:34:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je spet skupinski štrajk??? ne ne jaz sem tu Poskušam neki brat za nazaj pa NO WAY neče moči ove noči Saj ni tako hudo Kaj poočenjaš poleg pospravljanja? A še to, bo treba karte nabavit, as i kaj razmišljala kdaj? Takoj 15. 2. se strinjaš da jih kar po tel. naročim? Nič danes sem naredila generalko kuhinje , je bila AT od 9h-18h pri babici , jutri je pa likanje na vrsti za AT in babico in pridno mamico je treba mal spucat Tally sem vidla fotke stanovanja in neusojenih ploščic , ehh sej moji bi bili enakega mnenja, da ja ne boš v novem stanovanju že novih ploščic razbijala , jaz vem da če mi ne bi bile všeč, bi ob prvi prilike letela ven , vauuuu to bo pa kar trosobno stanovanje, 80 kvadratov , je skrivnost koliko bosta dala? 4 sobno eno sobico sem pozabila slikat , ja moj je tudi takega mnenja da v novem stanovanju ne bo šel novih ploščic razbijat, za njega je to renoviranje in on je kupil novo stanovanje iz tega razloga da ne rabi nič razbijat in oh in sploh, zato se še vedno okrog tistih ploščic kregava. danes je spet reku naj kr pozabim na nove ploščice . ne ni skrivnost, sva že vse dala kar sva imela cena je pa 113 000 €. KVAAAAAAAA????????? midva sva dala za dvosobno 90.000 EUR , to boš pa imela luksuz Res je malo. Jaz sem prodla enosobno stanovanje za 95 0000 EU jaz pa garsonjero za 98 00000 EUR 2leti nazaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?