Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:21:57
|
|
|
|
pf
|
Jaz težko rečem, če še imam kaj v planu. Bi še imela enega otročka, ampak še vse jovo na novo. Vsa kalvarija od umetne oploditve, ki by the way ni niti najmanj enostavna. Bom premislila še, čeprav če bi lahko kar tak zanosila, ja takoj, tak pa . Bom si pa dala nek čas v katerem bom še probala po icsi metodi, ne mislim hoditi ne vem še petkrat na postopek. Dvakrat, trikrat in kaj bo, pa bo. Mene Lana izpopolnjuje kot mamico in sem vesela in ponosna, da jo imam, glede na okoliščine in bom pustila času čas.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:23:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ko je prišel dan D?? moj dan D je bil še daleč, ko sem jaz že mela zunaj sebe .......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:23:19
|
|
|
|
pf
|
MTY kaj pa ti? Že planiraš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:25:08
|
|
|
|
pf
|
Gold fish toliko o dnevu D? Bratje podajmo si roke. Zdaj mi je smešno, slabe dve leti nazaj pa niti najmanj, ko sem izvedela.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:25:46
|
|
|
|
pf
|
Gold fish kaj zdaj si pogledala, če si dobila z.s.?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:27:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz težko rečem, če še imam kaj v planu. Bi še imela enega otročka, ampak še vse jovo na novo. Vsa kalvarija od umetne oploditve, ki by the way ni niti najmanj enostavna. Bom premislila še, čeprav če bi lahko kar tak zanosila, ja takoj, tak pa . Bom si pa dala nek čas v katerem bom še probala po icsi metodi, ne mislim hoditi ne vem še petkrat na postopek. Dvakrat, trikrat in kaj bo, pa bo. Mene Lana izpopolnjuje kot mamico in sem vesela in ponosna, da jo imam, glede na okoliščine in bom pustila času čas. jaz pa vem, da več nimam nič v planu, kljub temu, da imam v LJ še 1pingvinčka........sem imela srečo al pa nesrečo....kakor se pač vzame.....dat skozi obe varianti natur in ono drugo....pa ker vem, kako in kaj ....... mislim, da sta moja pikeca tisto kar sem si želela..... če je pa usoda malo vmes posegla pa je že moglo tak bit....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:28:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish kaj zdaj si pogledala, če si dobila z.s.? enega sem dobila, samo imam nekak v glavi, da sem še nekaj spraševala.....mogoče sem pa marsy vprašala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:28:45
|
|
|
|
arabela*
|
dober večer
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:29:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf slabe dve leti nazaj pa niti najmanj, ko sem izvedela. kaj si izvedela takrat ....da bo treba na icsi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:29:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dober večer ooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:30:06
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Aha, najbrž je bolj prav tako... Moje znanje jezikov se konča nekje pri osnovah nemščine in borni angleščini... romanski jeziki pa...hm...kolkr se z Esmeralde spomnimuser posted image user posted image user posted image (ja, no sem bolj naravoslovec...) ne, ne, tvoja italofrancoščina je super. sam da pr nas prevzame dve babi, ko jst kam zginem jao, jao moja lajtunga Jaz sem pa mislila....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:30:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ooooooooooooooooooooooooooooooooo sem vas prišla malo pogledat
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:31:18
|
|
|
|
pf
|
Kuham omako za makaronflajš za jutri in čvekam zraven na rr, zdaj pa študiram še, če bi šla likat. Sem bila huda prejle. se je dobil v Mariboru s kolegi in je prišel domov takle , zdaj mu je pa . Sem bila kot huda mravljica, zdaj pa spi spanje pravičnega v dnevni na kavču. Jutri bo še le videl , mu bom zjutraj še enkrat povedala svoje, v primeru če si ni kaj dobro zapomnil. Do nas je skoraj 25 km iz MB-ja, on pa z neregistriranim bmw-jem. Svašta.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:33:23
|
|
|
|
lana17
|
Sem album odprla, če vas še zanima kako zgleda moj korenjak v kopalkah .
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:33:32
|
|
|
|
pf
|
Ja Gold fish takrat sem zvedela, slabe dve leti nazaj. Saraya a se učiš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:35:43
|
|
|
|
pf
|
Lana lepega dečka imaš, jaz sem že zadnjič videla slikce. Edino tiste prve sem danes. A je tisti fantek Lovro, ali sem kaj zamešala? Dobre fotke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:35:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya a se učiš? ne,v šoli sem bila.bi pa se morala.....pa mi ni...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:38:10
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce, ki se jutri dobite v čolnarni fajn se imejte in obilo sončka, ali pa vsaj dežja ne. Hvala! ZAenkrat mislim, da sva samo dve "prijavljeni" .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:38:26
|
|
|
|
arabela*
|
lana,luškane fotke
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:38:43
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara čao in kaj je to vitura? Avto.... hahaha Katere pridete na srečanje? Jaz pridem, ko pridejo tudi nelublanke... Jaz bom tudi kdaj prišla ampak ta teden sva z lovrom še malo tako tako z zdravjem pa tud vreme... Ko bomo s športnim šibali naokoli...Mogoče že naslednji teden
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:40:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna še neki.... STAJICA.... da ali ne??? povejte mi svoje izkušnje in mnenja prosim.... Mi smo jo nabavli.... zdej ima dno dvignjeno, da se nam ni treba tok sklanjat... ne morem je imet stalno po kavču... pa tudi vsak cajt se bo začela obračat... rabimo en varen prostor za igranje...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:42:00
|
|
|
|
arabela*
|
stajica je fajn,ampak nimamo prostora. bomo pa hojico imeli....nam je fajn pri prvi služla....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:42:11
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana lepega dečka imaš, jaz sem že zadnjič videla slikce. Edino tiste prve sem danes. A je tisti fantek Lovro, ali sem kaj zamešala? Dobre fotke. Ja tisti drugi je pa Lovro.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:42:59
|
|
|
|
pf
|
Naša babika pa tak lepo spi. Sem jo šla malo čekirati. Tak jo rada gledam, ko spančka. Sem kar pozabila, da me je ded razjezil.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 11.2.2009 20:43:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Avto.... hahaha kakega? Senika... rabim en večji portapak.... dam voz notri pa ni placa niti za eno vrečko več.... Ma me je vrglo, kako malo dobim za Modusa, če ga dam staro za novo....6500€ ... samo prodajat se mi ga pa ne da...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?