|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
11.2.2009 19:58:08   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

emi* sej vidm da je še vedno znižan...

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/stolcki-in-mizice/smoby-otroSki-stolCek/7100303032167100306

tole pa zgleda zanimivo...............

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
11.2.2009 19:59:39   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

in pol ko greva na sprehod in se dere, naju seveda vsi gledajo kao-lej kakšna mama, zavijajo z očmi in si tko šepetajo. dons je bilo res obupno, pa sem jo vzela ven, ker je tok vpila, da se ji je zaletelo. potem pa kot bi odrezal-tišina. oblačim je ne preveč, tako da vroče ji ni, mogoče samo v glavo zaradi las, ampak kapo pač mora imeti. niti pokrijem je ne z deko dokler ne zaspi, samo zgornji del od košare dam gor. jaz sem že čist živčna zaradi teh sprehodov, ker bi tok rada šla ven, tako kot druge mamice, katerih user posted image  spijo. naša pa sireno navija non stop.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem, probala bom še z športnim delom, če bo kaj boljše. samo moram prej nabaviti tisto vrečo.

Ma tud jaz sem šla čez to Me to you, zadnji mesec se je v košari vedno drla kot nora. Dolgčas ji je že blo - akcijo je hotla. In sem jo dala v športni del, od takrat pa ful priden dojenček - sam pred spanjem mal pojoka. Tako, da pomoje probaj s športnim delom.

imaš ti vrečo??

< Sporočilo je popravil Me to you -- 11.2.2009 20:12:56 >

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
11.2.2009 20:00:14   
lana luna
tale štorkla............kok časa pa nosiš saro?

kako mislš kolk časa. jest grem s to štorklo na krajše sprehode. je res da te začne rama bolet. pa tut to je res, da ma Sara šele 6 kiluser posted image ampak men se zdi, da pol ko je otročk večji se ga skos lažje nosi, k se te tut sam drži v naročju.

dons smo šli za več kot eno uro na sprehod, ampak nism bla sama, jo je nazaj grede teta nesla. je res kot pravi pf, da je tut od kondicije odvisno. je bolj enostavno otročka v vozičku furat. jest mam štorklo za takrat, ko je dež, pa za takrat ko grem po kakšnih terenih, ki niso za vozičke.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
11.2.2009 20:01:21   
lana luna
sej to ti dam čist prou. danes sem jo v naročju nosila pa sem bila čist crk, ker je punca težka.

ampak mejčkn lažje pa je otroka nosit če maš to štorkljo, ker se teža otročka porazdeli.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
11.2.2009 20:02:16   
ključek
prej je bila pri nas na obisku kolegica, ki je user posted image ..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................sm kr božala tist njen luštn buši.............a ni blo luštn bit nosečka??user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
11.2.2009 20:03:11   
ključek

tale štorkla............kok časa pa nosiš saro?

kako mislš kolk časa. jest grem s to štorklo na krajše sprehode. je res da te začne rama bolet. pa tut to je res, da ma Sara šele 6 kiluser posted image ampak men se zdi, da pol ko je otročk večji se ga skos lažje nosi, k se te tut sam drži v naročju.

dons smo šli za več kot eno uro na sprehod, ampak nism bla sama, jo je nazaj grede teta nesla. je res kot pravi pf, da je tut od kondicije odvisno. je bolj enostavno otročka v vozičku furat. jest mam štorklo za takrat, ko je dež, pa za takrat ko grem po kakšnih terenih, ki niso za vozičke.

točno to, ja.

no, mi imamo pa okrog 7,5 kg.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 11.2.2009 20:04:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 3981
11.2.2009 20:03:16   
lana luna
tole pa zgleda zanimivo.........

ok... se vdam. sej ni tko slab, ampak ne vem kaj me na njem tolk motiuser posted image mogoče to, k je cel iz plastike in ma tisto blazino čez precej tenko.

pa sestavlala sem ga tut eno uro!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image so mi bl všeč ta klasični ležalniki. tega se ne da tolk poležat, je precej sedeč.

Neposredna povezava do sporočila: 3982
11.2.2009 20:03:24   
Lara Croft
Lara čao in kaj je to vitura?

Avto.... hahaha

Katere pridete na srečanje? Jaz pridem, ko pridejo tudi nelublanke... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
11.2.2009 20:03:48   
lana luna

prej je bila pri nas na obisku kolegica, ki je user posted image ..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................sm kr božala tist njen luštn buši.............a ni blo luštn bit nosečka??user posted image

ja jest tut pogrešam nosečnost in komej čakam na naslednjouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
11.2.2009 20:05:04   
lana luna
zdj grem pa prestice delat... mi je testo od pice ostal včeri, pa dvomim da bo dons še dober, ampak morm probat, stran ga ne morm vržt.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
11.2.2009 20:05:36   
ključek

ok... se vdam. sej ni tko slab, ampak ne vem kaj me na njem tolk motiuser posted image mogoče to, k je cel iz plastike in ma tisto blazino čez precej tenko.

pa sestavlala sem ga tut eno uro!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image so mi bl všeč ta klasični ležalniki. tega se ne da tolk poležat, je precej sedeč.

kaj zdej??? ali je ok ali ne???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   povej, da nom brezveze kupovala...........user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3986
11.2.2009 20:05:52   
lana luna
Katere pridete na srečanje? Jaz pridem, ko pridejo tudi nelublanke...

jest jutri še ne pridem.... ampak aprila pa maja pa 100% se kdaj nalimam tm!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3987
11.2.2009 20:07:15   
lana luna

kaj zdej??? ali je ok ali ne???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   povej, da nom brezveze kupovala...........user posted image user posted image user posted image user posted image

pejt u pikopoko, pa ga prečekiraj če ti je všeč al ne. jest ti pravim da bi rajš mela unga ta visokega za jest. ker mam mejhn stanovanje in polhn ene otroške robe, pa telih stolov, pa lupšinc pa vozičkov, pa...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
11.2.2009 20:07:53   
lana luna
še neki....

STAJICA.... da ali ne???

povejte mi svoje izkušnje in mnenja prosim....

Neposredna povezava do sporočila: 3989
11.2.2009 20:13:22   
gold fish

....a ni blo luštn bit nosečka??user posted image

user posted image .......

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
11.2.2009 20:14:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Avto.... hahaha

kakega?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
11.2.2009 20:15:44   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lara čao in kaj je to vitura?

Avto.... hahaha

kaj boš nabavila??
user posted image ...............kaj takšnega.....................user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
11.2.2009 20:16:18   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

kaj fishi?? a ne??user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
11.2.2009 20:16:54   
lana17
Ojla,

mi časa za RR zmanjkujeuser posted image ...zvečer sem pa tak neki zmatrana, da grem raje pred TV. 

Lara - imaš nov podpis. Punce, da si boste lažje zapomnile: Ta suhi škafec pušča, ne velja za samoglasnike.user posted image user posted image user posted image

Men se zdi, da je J tud počasi že dolgčas v košari, ko se zbudi joka in se pomiri sam, ko ga vzamem ven. Danes sem mu dvignila košaro in mu je blo prav zabavno, nekaj novega.

Danes je dobil po trebuščku in hrbtu polno pikic...alergijauser posted image ...včeraj sem jedla dateljne...grem jutri v posvetovalnico, pa bom še pokazala izpuščaje...čeprav računam na to, da jih jutri ne bo več.

Nosečka - kak lepa ustka ima tvoja pupa.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
11.2.2009 20:16:58   
leda
čer,

najljubši gre na fuzbal, otroka v postli...no, zihr bo še kaka intervencija, ampak evo me;)

stajca; moji starši so jo navdušeno kupl, ko je moja sestra zanosila. zdej mava vsaka po dva komada, pa jim je še ni uspelo nobeni uturit...

meni ni všeč in ni mi bil tak problem met tamalo skoz za ritjo; je pa to mnenje s pridržkom, ker je bla taprva dolgo nemobilna. ampak je itak nisem mogla kje pustit za dalj časa, ker je zahtevala moje sodelovanje. in sem jo pač s sabo po fletu nosila. in to nameravam tut s tadrugo počet.

Neposredna povezava do sporočila: 3995
11.2.2009 20:17:04   
pf
Lana luna mi bomo imeli stajico, ker hojice ne bomo imeli. Nekam pa moraš dat otročka, ko kaj delaš in pa tudi malo bolj varno je, saj veš malo stran pogledaš  pa  pade in se udari. Se lahko igra notri, pa spi. Sicer imam igralni center na tleh, samo kaj pa vem, bomo probali stajico tudi. Sem jih danes gledala v leclercu tudi. Niso bile drage. Ker kaj pa vem, nekaj ful  veliko denarja se ne splača dajat za stajico. A ti jo boš imela? Meni jo je dala soseda, ki je imela svojo pupiko notri. Taka okrogla je.

Neposredna povezava do sporočila: 3996
11.2.2009 20:17:06   
ključek

ja jest tut pogrešam nosečnost in komej čakam na naslednjouser posted image

imate že v planu??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3997
11.2.2009 20:17:34   
gold fish

še neki....

STAJICA.... da ali ne???

povejte mi svoje izkušnje in mnenja prosim....

...stajice ne bomo imeli....za silo imam prenosni kinderpet, ki lahko služi temu namenu...

...drugače je pa pri nas pri prvem bilo isto kot je napisala leda..... je bil povsod za mano.....je bil pa dosti bolj mobilen kot ta user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 11.2.2009 20:21:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 3998
11.2.2009 20:18:14   
gold fish

ja in ne...... proti koncu ne....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
11.2.2009 20:19:54   
ključek

ja in ne...... proti koncu ne....user posted image

ko je prišel dan D??user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?