|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 16:28:14   
glen
Evo mene po dolgem cajtu.
Čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Samo na hitro se javim.
Danes sem  imela ctg,kateri je zaznal švoh,neredne popadke,neki malega.
Pol je sledil pregled.Sem odprta slab cm,glavica je zelo zelo nizko tako da lahko kmalu kej pričakujemo,čene pa :
NASLEDNJI PREGLED IN CTG: 18.2.

Gin mi je rekel glede da se je prvi porod hitro začel in na hitro končal,naj takoj ko bodo kaki znaki tečem v porodnišnico ker v drugo gre še hitreje.

Prejle sem na wc papirju imela roza rdeč izcedek,tako da sem poklicala v porodnišnico in so mi rekli naj se takoj pridem pokazat.

Držte pesti,lahko da sem samo zakrvavela zaradi pregleda zjutraj ,lahko pa da se je odlušču čep.
Sporočim.

lp

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 16:29:22   
cati
Cita pridno mazat da se čimprej pocelijo. Novim maimcam čestitam.  Tko na hitro ker moja Tia protestira že cel dan

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 16:29:33   
glen
Sunny dobiš zvečer sms če me zadržijo ali če se kauser posted image j začne dogajat

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 16:43:27   
Katjusa
Evo mi smo domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo super in res se odlično počutim tokratna izkušnje je nakaj povse drugega kot prvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bomo tud naprej uživali.....

zdej grem mal počivat sme utrujena je bla burna noč so nas stradal ampak o tem drugič.... se vam ju3 kej javim mogoče s prodno zgodbo:)


vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE vsem prihakajočim pa da bi blo čim bolj podobno mojemu porodu......

HVALA VSEM ZA CESTITKE

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 16:57:59   
Urša08
Ojla!

Kako ste?

Mi smo v redu. V ponedeljek smo šli prvič za 10 minutk na sprehod. Mi je prov pasal sonček in zrak. Danes je bila pri meni patronažna, kopali se še nismo - čakamo popek user posted image . Žiga je priden, dojiva se v povprečju na 3 ure, ponoči tudi na 4. Zjutraj vstane možek z Nejcem tako da jaz še malo pospim. Me pa tole krčenje maternice na cajte prov user posted image boli. Upam, da čim prej mine.

Katjuša dobrodošla domauser posted image

Ajvy je Tisa kaj bolj pridna s hranjenjem?

Glen še malo pa boš dočakala svojo štručko.user posted image

Cita joj si bogica s temi bradavicami, naj se čim prej pozdravijo user posted image

Sunny preveč si pridna s pospravljanjem, sedaj maš čas da se spočiješuser posted image

Barbara GS mislim da je potrebno tudi štipendijo dat noter oz. , če se ne motim obkrožit da si jo prejemala. Drugače pa pokliči na VSd in vprašaj.

nosečkice božajte svoje trebuščke in uživajte ob brcikah, mamice pa pobožajte svoje sončke

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 17:00:13   
MIHAILO
Glen drzim pesti zate....Katjusa nasa dobrodoslauser posted image user posted image user posted image ,kak lepo ,,da se nase punce vracajo,smo vas zelo pogresale...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 17:03:51   
diamantina
Dan!
 
CTG je za menoj, nič posebnega, naslednji je 15. 2. in upam, da se do takrat začne kaj dogajat, ker tole je že vse preeeeveč, res sem že naveličana.
 
Zdaj pa vas grem malo nazaj prebrat, sem sicer utrujena kot bi tekla na maratonu.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 17:09:21   
Čebel@
mamice.....dobrodošle doma
vsem ki ste imele pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image
glen....držim pestke da dobiš štručko

jaz sem tok gnila da se mi nič ne da....tudi iz pižame danes nisem zlezla.......na seznamčku bom popravila zvečer ko se še katera oglasi s pregledauser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 17:28:09   
A in J
O punce, kok je lepo brat, da so malčki že prijokali na svet... :) Jst sm mela rok včeraj pa še vedno nič ne kaže, da bi se kmalu kej dogajat začel. Jutri mam pregled pa bomo vidl, kaj bojo povedal. Čestitke vsem!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 17:35:22   
A in J
BarbaraGS Tut sama sem študentka, tko da ti lohk povem, da kar se štipendije tiče jo morš vpisat ja. Vse dohodke, ki si jih mela pač pri zadnji dohodnini je potrebno vpisat v otroški dodatek. Veš, kaj pa mene zanima, a je potrebno ob rojstvu otroka vložit popolnoma novo vlogo za štipendijo ali je dovolj, če javiš samo spremembo?

(odgovor članu A in J)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 17:50:42   
brkn83
Pozdravljene.

kako ste kaj? Js sem super, danes je bil prav prijeten dan, me je kr mal ven vleklo. Sicer sva danes z mojim voziček sestavila, ker smo ga kupila v škatli........... tk da je pripravljen za naš prvi sprehod, ampak naj bo treba počakati še najmanj en teden.

Drugače pa je naš user posted image  danes star že en teden. joj kak hitro gre čas.

sem pa danes že malo likala in pospravljala, nekaj bom pa jutri še, ker veliko naenkrat res ne morem. Aja pa popoldan sem tudi dve urci spala skupaj z Nikom v najini postli.

Vsem mamicam, ki ste prišle domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da boste čimbolj uživale s svojmi user posted image .

_____________________________

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu A in J)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 17:51:55   
brkn83
No zdej sem pa se odločila, da vam napišem še svojo porodno zgodbo.

MOJA PORODNA ZGODBA

3.2. sem imela pregled pri svoji ginekologinji, ki me je tudi vaginalno pregledala in ugotovila, da sem že 3 cm odprta. No in ker sem doma blizu porodnišnice, sem lahko šla domov, drugače pa bi me poslala kar v porodnišnico. Seveda me je še opozorila, da se bo porod najverjetneje začel v 48 urah. Sploh si nisem mogla predstavljati, da bo res tako kmalu. Vedno sem si mislila, da bom rodil čez rok.

No in pozno popoldan so se začeli popadki na eno uro, nato pa so se začeli vedno pogosteje in tako so bili ob pol dveh zjutraj že na 10 minut. Zato sem zbudila mojga in sva se počasi oblekla, ter odpravila proti porodnišnici. Ko sva prišla so mi naredili ctg in nato me je ginekologinja še pogledala, še vedno sem bila odprta 3 cm. Tak, da se je odločila in me poslala na oddelek, mojga pa domov. Moji popadki so se začeli vedno pogosteje in tudi vedno močnejši so bili. Zjutraj, sem okoli 6 šla na ctg, vzeli so mi kri in vodo,………potem pa sem morala čakati še na vizito – ta je bila nekaj čez osem. Ginekologinja me je zopet pogledala in ugotovila, da sem že odprta 5-6 cm, tako da me je poslala kar v porodno. Vmes sem še hitro poklicala mojga, da je prišel iz službe.

Do takrat, ko sem čakala, da pride moj, so mi predrli mehur, da mi je odtekla voda, ter dali proti bolečinsko inekcijo. Takrat je pa že moj bil zraven mene, hkrati pa so začeli moji popadki biti bolj šibki, mali pa se tudi še ni spustil v porodni kanal, temveč je bil odmaknjen še okoli 9 cm. Tako, da smo počasi predihavali popadke in čakali, kdaj se bo spustil. Spuščal se je izredno počasi -  tk da sem morala vmes malo hoditi, pa sedela sem nekaj časa na žogi……….. v glavnem kr naporno, saj sem že takrat bila malo slabotna, ker nisem nič jedla, piti pa sem smela tudi samo po požirkih. Nato se je končno ginekologinja odločila, da najbolje, da mi dajo zraven še umetne popadke, saj drugače bom še ful dolgo  v porodni. Ob 12.15. sem dobila umetne popadke in še eno proti bolečinsko inekcijo. No moram rečit, da ti umetni popadki veliko bolj bolijo. Potem se je pa naš sonček končno odločil, da bi rad prišel na svet in tako se je spustil lepo v porodni kanal, js pa sem bila tudi že dovolj odprta, in tako smo lahko začeli potiskati – to je bilo okoli 13.45. Meni je kaj hitro začelo primanjkovati  moči in tako sem še komaj lahko potiskala. Vem, da če nebi imela ob sebi moža mi verjetno ne bi uspelo……….bil je enkraten spremljevalec, saj mi je skozi stal ob strani in me bodril, da sej nama bo uspelo. Počasi se je že začela kazati glavica in takrat sem vedela, da je pred mano le še nekaj trenutkov in spoznala bom svoj največji zaklad- najprej so me še prerezali, ker sem se znotraj začela trgati, potem pa je še babica mi pomagala pritiskati na trebuh, tk da smo pritisnili le še dvakrat in naš zaklad se je rodil. Tk da smo ob 14.46 rodili najinega sina Nika, ki je bil ob porodu velik 51 cm in težak 3290 g. Babica ga je na hitro obrisala in mi ga položila na trebuh, tako da sva se lahko na hitro malo pocartljala. Nato so mi ga vzeli, da so ga uredili in dali možu v naročje. Jaz sem seveda morala poroditi še posteljico, nato pa so me še šivali.
Porod je vse skupaj trajal 6 ur. Meni osebno se je zdelo, da sem tam že celo večnost, ampak ko sem enkrat dobila v naročje sina je bilo vse pozabljeno – predvsem moje bolečine in tudi nemoč ki sem jo imela. Po porodu sem bila izredno slabotna, tako da sem potem zvečer na oddelku dvakrat skupi padla, ko sem mogla vstati, da bi lahko šla na wc. Seveda me na wc ni tiščalo, šivi so me neznansko boleli in tako sem dobila še eno proti bolečinsko tableto. Čez noč so mi sina odpeljali, da sem se lahko naspala. Tako, sem se naslednji dan po zajtrku že veliko bolje počutila.

To je moja porodna zgodba. Vem da je napisana na dolgo in široko.  


_____________________________

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 18:21:41   
Čebel@
brkn.....full si lepo opisala porod-si mi dla filing da lahko meni tudi ratauser posted image user posted image user posted image user posted image no sej mi bo moglouser posted image user posted image user posted image user posted image
mene pa hana tok dol pritiskauser posted image imam filing da jo bom zgubila med hojo......drgač pa ne morem več ležati-me že kar kosti bolijo

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 18:23:23   
Čebel@







user posted image
user posted image

user posted image

28.12.2008
1. Pikica5.....user posted image ...Taj.....2005g, 43,5cm  user posted image user posted image
                user posted image ...Maj....2045g, 44 cm    user posted image user posted image        
 PDP (22.02.)        



31.12.2008
2. Balonchy.....user posted image ...Matic...3180g, 50 cm   user posted image user posted image           
PDP (01.02.)


06.01.2009
3. Maša29......user posted image ...Maša....2480g, 47cm     user posted image user posted image          
PDP (14.02.)


22.01.2009
4. Deja..........user posted image ...Žiga.....2800g, 49cm     user posted image user posted image        
PDP (22.02.)
5. Cati ..........user posted image ...Tia.......2720g, 49cm     user posted image user posted image        
PDP (10.02.)


26.01.2009
6. IZIDORA....user posted image ...Erik.....2900g, 49cm    user posted image user posted image   
PDP (13.02.)


27.01.2009
7. mala*.......user posted image ...Maša.....2540g, 49cm   user posted image user posted image
PDP(16.02.)


28.01.2009
8. Petrap.......user posted image ...Lija.......3860g, 53 cm   user posted image user posted image       
PDP (05.02.)
9. RAISA.......user posted image ...Erik.........3600g, 51cm    user posted image user posted image
PDP (06.02)

29.01.2009
10. Ajvy.......user posted image ...Tisa.......3330g, 51cm    user posted image user posted image      
PDP (05.02.)


31.01.2009
11. Nea........user posted image ...Erik......3910g, 55cm    user posted image user posted image
PDP (08.02.)


user posted image
03.02.2009
12.Petrušk....
user posted image ....Eva....3480 g in 53 cm  user posted image user posted image


04.02.2009

13. Urša08.....user posted image ...Žiga......3550g, 51cm    user posted image user posted image
PDP (01.02.)
14. Brkn83.....user posted image ...Nik.........3290g, 51cm   user posted image user posted image
PDP (20.02.)


05.02.2009
15. Kolumbo.....user posted image ... Rok.....                           user posted image user posted image
PDP (10.02.)
16.  Witto......... user posted image ...Matija....3660g, 58cm   user posted image user posted image
PDP (07.02.)
17. Rebeka84...user posted image ...Uroš......3725g, 54 cm   user posted image user posted image
PDP (12.02.)


06.02.2009
18. Cita............user posted image ...Lia..........2900g, 47cm   user posted image user posted image
PDP (01.03.) sicer je marčevka ampak vseeno zelo dobrodošla med februarčicami

19. bad girl........user posted image ...Špela......3150g, 50cm   user posted image user posted image
PDP (22.02.)


07/08.02.2009
20. Birdy..........user posted image ...Kristi.........3370g, 52 cm    user posted image user posted image
PDP (16.02.)
21. Claud.........user posted image ...Larissa ......3420g, 51 cm   user posted image user posted image
PDP (05.02.)
22. Katjuša......user posted image ....Benjamin....3860g, 52 cm   user posted image user posted image
PDP (10.02.)
 
10.02.2009
23. naia............user posted image .....Lia...........                               user posted image user posted image
PDP(18.02.)
24. baki...........user posted image .......Nik...........3530g, 51 cm      user posted image user posted image
PDP(22.02.)





Statistika novorojenčkov
user posted image   =  14
user posted image   =  11







(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 18:24:46   
Čebel@









user posted image
user posted image user posted image user posted image






SHUKA JE ŽE RODILA-ČAKAMO NOVIČKEuser posted image user posted image user posted image

 
VESNOZAVER JE V P ZARADI PRITISKA-ŽELIMO VSE DOBROuser posted image user posted image user posted image
















V domači oskrbi prehitevajo:
diamantina....čuti konstantno otrdevanje trebuha user posted image user posted image



A se še kakšna kam odpravlja?
A ma še katera kake
predporodne znake ?


POMEMBNI DATUMI:






nadaljne prijave za na listo zbiramo vsak delavnik in
nedelavnik ob vsaki uri....

drgač pa punce...bliža se naš čas... 


še je čas ,
da izvem
al moram noge skup držat
al naj raje grem.....


MAMIN  ODDELEK.: navijamo da bodo čimprej doma :

Kolumbo....da boš čimprej Roka cartala doma. user posted image    
Birdy.... da bo čimprej Kristi cartala doma user posted image
Claud.....da bo čimprej Larisso cartala doma user posted image    
naia....da bo čimprej Lio cartala doma      user posted image  
baki.....da bo čimprej Nika cartala doma      user posted image             

user posted image user posted image user posted image user posted image

PUNCE MISLIMO NA VAS
  user posted image
in dihamo in stiskamo pesti......













(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 18:28:41   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Evo mi smo domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo super in res se odlično počutim tokratna izkušnje je nakaj povse drugega kot prvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bomo tud naprej uživali.....

zdej grem mal počivat sme utrujena je bla burna noč so nas stradal ampak o tem drugič.... se vam ju3 kej javim mogoče s prodno zgodbo:)


vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE vsem prihakajočim pa da bi blo čim bolj podobno mojemu porodu......

HVALA VSEM ZA CESTITKE





user posted image user posted image user posted image user posted image za srečen prihod domov... :) smo full veseli zate.... :)


_____________________________

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 18:28:48   
brkn83
majchy - seveda ti bo uspelo. Če je meni, bo zagotovo tudi tebi. Sej bomo vse dihale s tabo in držale peste zate in hano. No meni pa ni še nič dol pritiskal, tk da žal ne vem kak je to,.......vem sam kak je ko se začne spuščati v kanal, ker takrat sem mislila, da mi bo vse ven utrgalo.

_____________________________

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 18:29:02   
boma2
dober večer... souser posted image in mamice... :)

kako kaj?



_____________________________

boma2 :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 18:30:33   
brkn83
zanima me nekaj - kako lahko pridobiš davčno številko za otroka. a ti jo davčna uprava sama pošlje, ali moraš sam izpolniti kakšen obrazec. Namreč za urejanje vseh dokumentov potrebujem njegovo davčno številko. Rojstni list smo v torek že dobili.

_____________________________

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 18:32:34   
Čebel@









user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
 
PDP   Ime(starost) (št.user posted image , št.user posted imageSpol-ime  Pregledi  Porod.
____________________________________________________
1.user posted image 1.2. matineja (28)   (1,0)    user posted image    ?
2.user posted image 1.2. Balonchy (27) (2,0)user posted image Matic  RODILA 31.12.08 user posted image
3.user posted image 1.2. Urša08 (28)   (2,1)user posted image Žiga  RODILA 04.02.09 user posted image
4.user posted image 2.2. smokvica72    (3,0)   user posted image      ?  LJ               
5.user posted image 2.2. TEDIGO (30)   (2,0)   user posted image - Eva (Tevž) ?    
6.user posted image
3.2. mamutka        (3,2)   user posted image     ?
7.user posted image
3.2. bara10           (2,0)   user posted image     ?
8.user posted image
3.2. LaraS             (x,x)    user posted image     ?
9.
user posted image 5.2. petrušk(27)  (1,0)  user posted image  Eva  RODILA 03.02.2009  user posted image
10.user posted image 5.2. Ajvy          (2,1)user posted image Tisa RODILA 29.01.09user posted image
11.user posted image
5.2. nina 166         (2,1)   user posted image     ?
12.user posted image
5.2. Nusa30 (30)   (2,1)   user posted image     ?
13.user posted image 5.2. petrap (24)   (1,0)user posted image Lija RODILA 28.01.09user posted image
14.user posted image 5.2. claud (22)    (1,0) user posted image Larissa RODILA 08.02.09user posted image
15.user posted image
6.2. kk85               (2,1)   user posted image    ?
16.user posted image 6.2. RAISA (35)   (2,1) user posted image Erik RODILA 28.01.09 user posted image  
17.user posted image 7.2. witto (29)    (1,0)  user posted image Matija RODILA 05.02.09 user posted image  
18.user posted image
7.2. carmar            (2,1)   user posted image    ?
19.user posted image 7.2. suzyto             (2,1)   user posted image - Lora  ?
20.user posted image 8.2. reckova (24)   (1,0)   user posted image   ? MB 
21.user posted image 8.2. timy (29)         (1,0)   user posted image - Eva 14.02.ctg  CE
22.user posted image 8.2. Nea         (4,2) user posted image Erik RODILA 31.01.09user posted image  
23.user posted image 8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož 15.02.CTG MB
24.user posted image 8.2. Pupka (24)       (2,1)    user posted image    ?  PT    
25.user posted image 8.2. Linki (30)          (2,1)    user posted image    ?  LJ
26.user posted image  10.2. cati (28)     (3,0)user posted image Tia  RODILA 22.01.09user posted image
27.
user posted image 10.2. kolumbo     (2,1)user posted image Rok RODILA 05.02.09 user posted image
28.user posted image 10.2. Shuka      (3,0)   user posted image    RODILA 09.02.09user posted image
29. user posted image 10.2. Katjusa (28)(2,1) user posted image  Benjamin RODILA 08.02.09 user posted image
30.user posted image 10.2. orto2 (28)       (1,0)  user posted image     13.02.  LJ
31.user posted image 10.2. barbyka (32)  (3,1)    user posted image         ?   LJ
32.user posted image 12.2. rebeka84  (1,0)  user posted image Uroš  RODILA 05.02.09user posted image
33.user posted image 13.2. izidora       (5,2)  user posted image Erik  RODILA 26.01.09user posted image
34.user posted image 14.2. Kranjcanka     (x,x)   user posted image      ?
35.user posted image 14.2. d*o*r*i*s (23)(x,x)    user posted image       CE
36.user posted image 14.2. Maša29   (1,0) user posted image Maša  RODILA 06.01.09user posted image
37.user posted image 14.2. Kaška (33)     (1,0)   user posted image     ?   CE
38.user posted image 15.2. micamuca       (1,0)   user posted image     ?
39.user posted image 15.2. SALT (24)       (2,0)   user posted image      16.02.ctg   CE 
40.user posted image 16.2. birdy            (2,1)   user posted image Kristi RODILA 08.02.09 user posted image
41.user posted image 16.2. kayica24 (24) (1,0)user posted image - Marinela 13.02.pr. PT
42.user posted image 16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž  je v p!   MB
43.user posted image 16.2. mala* (23)     (1,0)user posted image Maša RODILA 27.01.09 user posted image
44.user posted image 16.2. MIHAILO(22) (1,0) user posted image -Mihailo 12.02/16.02.ctg  TRB
45.user posted image 17.2. julija30 (30)   (1,0)  user posted image    ?   PT
46.user posted image 17.2. tanci29 (31)   (2,1)  user posted image       20.02.   LJ
47.user posted image 18.2. naia (25)        (1,0) user posted image   Lia RODILA 10.02.09user posted image
48.user posted image 18.2. Želva              (2,1)   user posted image       ?
49.user posted image 18.2. *Nelly* (27)    (1,0)  user posted image     ?
50.user posted image 18.2. vandame(28)  (2,1)   user posted image    13.02  JES
51.user posted image 18.2. cleopatra4      (2,1)   user posted image       
?  PO
52.user posted image 19 .2. piskot (33)     (2,1)   user posted image     12.02. CTG  KR
53.user posted image 19.2. zorica (30)      (1,0)  user posted image        12.02.ctg  MB
54.user posted image 20.2. maja83 (25)   (2,1)  user posted image         18.02.ctg   SG
55.user posted image 20.2. mrka               (x,x)  user posted image    ?
56.user posted image 20.2. macka27 (25) (1,0)  user posted image    ?  KR/LJ
57.user posted image 20.2. brkn83 (25)  (1,0) user posted image Nik RODILA 04.02.09user posted image
58.user posted image 21.2. Cvetka13        (2,1)  user posted image    ?
59.user posted image 21.2. Maksi1            (1,0)  user posted image 18.02.pregled  NG
60.user posted image 21.2. Alter_ego        (2,1)  user posted image       ?
61.
user posted image 21.2. dasy             (2,1)  user posted image    ?   KR
62.user posted image 22.2.Pikica5(21)(2,0)user posted image user posted image Tai,Mai RODILA 28.12.08user posted image  
63.user posted image 22.2. glen (28)        (5,1)  user posted image - Val  18.02.CTG,pregled IZ
64.user posted image 22.2. bad girl (24)   (4,1)user posted image Špela RODILA 06.02.09 user posted image
65.user posted image 22.2. Deja (25)      (1,0)user posted image Žiga RODILA 22.01.09user posted image
66.user posted image 22.2. baki (32)     (3,1)user posted image    Nik RODILA 10.02.09user posted image
67.user posted image 23.2. antonia (32)   (3,0)  user posted image    ?   PO
68.user posted image 23.2. majchy23 (23)(1,0)  user posted image - Hana  12.02. LJ
69.user posted image 23.2. Anonimen      (x,x)  user posted image   ?
70.user posted image
23.2 Zwer (28)       (1,0)  user posted image   ?  LJ/PO
71.user posted image 23.2. bibi5               (2,1)  user posted image     ?   LJ
72.user posted image 24.2. sunny24 (27)  (2,0)  user posted image  16.02. pregled+CTG  PO
73.user posted image 24.2. Luca (29)        (1,0)   user posted image   ?   LJ
74.user posted image 25.2. delfinkica         (x,x)   user posted image   ?
75.user posted image 25.2. boma2 (31)     (2,1)   user posted image   13.02.UZ  LJ
76.user posted image 25.2. lilcha (29)        (1,0)   user posted image - Maša 17.2.CTG/pr.  LJ
77.user posted image 26.2. akvalina (27)   (3,1)  user posted image - Lea 16.02.pregled/CTG LJ
78.user posted image 26.2. BarbaraGS (28)(1,0)  user posted image - Elizabeta  16.02.   LJ
79.user posted image 26.2. Miša99 (34)     (3,2)   user posted image      ?   LJ
80.user posted image 26.2. milči(26)          (2,1)   user posted image   ?  BR
81.user posted image 26.2. UT_2008 (28) (1,0)  user posted image - Matija ?
82.user posted image 28.2. dita7              (x,x)   user posted image   ?
83.
user posted image 1.3. cita             (2,1) user posted image   Lia RODILA 06.02.09 user posted image
84.user posted image 5.3. sazi (32)           (2,1)  user posted image     ?  LJ

   
   VSEH TREBUŠČKARC = 61  
 
user posted image   = 19
user posted image   = 10
 user posted image = 32
 
 
 
   Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88


VSEM ŽELIM USPEŠNE PREGLEDE IN ČAKAMO NA POROČILO!!! 
BIRDY - CARTA KRISTI  user posted image , CLAUD - CARTA LARISSO user posted image ,NAIA-CARTA LIOuser posted image ,BAKI-CARTA NIKAuser posted image  

MIHAILO,piškot,zorica - vse dobro na pregledih, UZ-jih, CTG-jih user posted image user posted image user posted image če ne boste prej rodile user posted image   
  -ČAKAMO POROČILO
 
KAYICA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!


Dekleta, ko sporočate naslednje preglede prosim, če jih napišete v drugi BARVI kot je tekst ODEBELITE in PODČRTATE, da bojo bolj vidni. Ker se tle čveka na kilometre nam urejevalkam pa hitro lahko kej uide, pol pa da naute pozable it na pregled , me pa da naumo pozable navijat. Me prov zanima, če kera sploh bere to navodilo, al sem ga jest brez veze dala gor. In če jest tle napišem neki čist mim a bo sploh kera opazila? Pomoje ne, tolk o tem, kolk mam avtoritete. Čeprov ene ste res pridne pa to upoštevate, druge spet malo manj. In še en vic:
Branko si kupi govorečo papigo. Že prvi dan mu začne papiga govoriti: "Branko,ti si peder!"To mu je govorila čisto vsak dan. Ko pa se je Branko tega naveličal, je šel k prodajalcu papige in mu rekel, da bo papigo vrnil, če mu bo to vedno govorila. Naslednji dan, ko pride Branko domov, mu pa papiga reče: "Branko?" On pa: "KAJ??"
Papiga: "Ti že veš kaj!!!!"


ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE











(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 18:33:03   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

No zdej sem pa se odločila, da vam napišem še svojo porodno zgodbo.

MOJA PORODNA ZGODBA

3.2. sem imela pregled pri svoji ginekologinji, ki me je tudi vaginalno pregledala in ugotovila, da sem že 3 cm odprta. No in ker sem doma blizu porodnišnice, sem lahko šla domov, drugače pa bi me poslala kar v porodnišnico. Seveda me je še opozorila, da se bo porod najverjetneje začel v 48 urah. Sploh si nisem mogla predstavljati, da bo res tako kmalu. Vedno sem si mislila, da bom rodil čez rok.

No in pozno popoldan so se začeli popadki na eno uro, nato pa so se začeli vedno pogosteje in tako so bili ob pol dveh zjutraj že na 10 minut. Zato sem zbudila mojga in sva se počasi oblekla, ter odpravila proti porodnišnici. Ko sva prišla so mi naredili ctg in nato me je ginekologinja še pogledala, še vedno sem bila odprta 3 cm. Tak, da se je odločila in me poslala na oddelek, mojga pa domov. Moji popadki so se začeli vedno pogosteje in tudi vedno močnejši so bili. Zjutraj, sem okoli 6 šla na ctg, vzeli so mi kri in vodo,………potem pa sem morala čakati še na vizito – ta je bila nekaj čez osem. Ginekologinja me je zopet pogledala in ugotovila, da sem že odprta 5-6 cm, tako da me je poslala kar v porodno. Vmes sem še hitro poklicala mojga, da je prišel iz službe.

Do takrat, ko sem čakala, da pride moj, so mi predrli mehur, da mi je odtekla voda, ter dali proti bolečinsko inekcijo. Takrat je pa že moj bil zraven mene, hkrati pa so začeli moji popadki biti bolj šibki, mali pa se tudi še ni spustil v porodni kanal, temveč je bil odmaknjen še okoli 9 cm. Tako, da smo počasi predihavali popadke in čakali, kdaj se bo spustil. Spuščal se je izredno počasi -  tk da sem morala vmes malo hoditi, pa sedela sem nekaj časa na žogi……….. v glavnem kr naporno, saj sem že takrat bila malo slabotna, ker nisem nič jedla, piti pa sem smela tudi samo po požirkih. Nato se je končno ginekologinja odločila, da najbolje, da mi dajo zraven še umetne popadke, saj drugače bom še ful dolgo  v porodni. Ob 12.15. sem dobila umetne popadke in še eno proti bolečinsko inekcijo. No moram rečit, da ti umetni popadki veliko bolj bolijo. Potem se je pa naš sonček končno odločil, da bi rad prišel na svet in tako se je spustil lepo v porodni kanal, js pa sem bila tudi že dovolj odprta, in tako smo lahko začeli potiskati – to je bilo okoli 13.45. Meni je kaj hitro začelo primanjkovati  moči in tako sem še komaj lahko potiskala. Vem, da če nebi imela ob sebi moža mi verjetno ne bi uspelo……….bil je enkraten spremljevalec, saj mi je skozi stal ob strani in me bodril, da sej nama bo uspelo. Počasi se je že začela kazati glavica in takrat sem vedela, da je pred mano le še nekaj trenutkov in spoznala bom svoj največji zaklad- najprej so me še prerezali, ker sem se znotraj začela trgati, potem pa je še babica mi pomagala pritiskati na trebuh, tk da smo pritisnili le še dvakrat in naš zaklad se je rodil. Tk da smo ob 14.46 rodili najinega sina Nika, ki je bil ob porodu velik 51 cm in težak 3290 g. Babica ga je na hitro obrisala in mi ga položila na trebuh, tako da sva se lahko na hitro malo pocartljala. Nato so mi ga vzeli, da so ga uredili in dali možu v naročje. Jaz sem seveda morala poroditi še posteljico, nato pa so me še šivali.
Porod je vse skupaj trajal 6 ur. Meni osebno se je zdelo, da sem tam že celo večnost, ampak ko sem enkrat dobila v naročje sina je bilo vse pozabljeno – predvsem moje bolečine in tudi nemoč ki sem jo imela. Po porodu sem bila izredno slabotna, tako da sem potem zvečer na oddelku dvakrat skupi padla, ko sem mogla vstati, da bi lahko šla na wc. Seveda me na wc ni tiščalo, šivi so me neznansko boleli in tako sem dobila še eno proti bolečinsko tableto. Čez noč so mi sina odpeljali, da sem se lahko naspala. Tako, sem se naslednji dan po zajtrku že veliko bolje počutila.

To je moja porodna zgodba. Vem da je napisana na dolgo in široko.  




full lepa porodna zgodbica...edino kr se full bojim je teh šivovo spodaj... :(

ampak bravooo brkn83user posted image user posted image user posted image žćelim ti veliko cartanja.. zuser posted image


_____________________________

boma2 :)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 18:35:37   
Čebel@
BRKN....mislim da je glih danes ajvy napisala da dobiš davčno po pošti......ja tole pritiskanje dol ni prijetno.....moj pravi da bomo šli roditi samo druzga ni kot pritiskanje zato dvomimuser posted image
boma2......lep pozdrav.....sej vidiš-jamramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem tok jezna k mi rr nagajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 18:36:10   
boma2
ajvy.... Čestitike k tako lepi hčerkici.... lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

boma2 :)

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 18:39:09   
brkn83
boma - sej ti šivi res niso prijetni. Pa še potem ful bolijo. Namreč je že en teden od poroda, pa me še vedno ful boli- težko se vsedem in vstanem in stola in postleuser posted image user posted image user posted image . Upam, da bo kmalu se  zacelilo. Ampak še nič ne kaže na to.

majchy - ja sem js tudi zdej našla na davčni upravi podatek, da dobiš davčno številko po pošti v roku enega meseca od rojstva otroka. Tk, da še bom morala malo počakati z urejanjem dokumentov. Pa sem mislila, da bom lahk zdej mojga poslala ko ima dopust. Bom potem morala sama okol hodit.

_____________________________

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
   RE: Februarčice 2009-6. del
11.2.2009 18:40:02   
boma2
rebeka...

full lep user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

boma2 :)

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?