Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pozdravljene samo toliko se oglašam, da se malo izkašljam ostali smo še brez ene gospe za čuvanje - je sedaj, malo pred tem, ko naj bi prišla k nam na razgovor, poklicala in še enkrat vprašala za plačilo - potem pa rekla, da pričakuje vsaj 4eur/h no, lahko si preračunate, koliko je to na mesec za 8 ur na dan pa kdo bo čuval Brino???? Ajoj veliko je to samo se mi zdi normalno, da pričakuje toliko, če bo čuvala Brino na domu. A bi ti prevzela odgovornost za 8ur na dan otroka in plačilo za 600-700eu? Jaz definitivno ne. Boš mogla najti tako, ki čuva po par otrok, da boš cenovno zvozila. Jaz definitivno bi! Toliko nikoli v nobeni službi nisem zaslužila. no, mogoče vam manjka pomemben podatek to so vse ali upokojenke (imajo še pokojnino) ali pa bejbe, ki so sicer na zavodu in bodo dobivale nadomestilo za brezposelnost, pa še keš od nas Zavedam se tega No, jaz bi rade volje "le" za "golih" 600-700 EUR (brez pokojnine oz. nadomestila oz. eventualne soc. pomoči) 8 ur dnevno pazila malčka Matr, to je ogromno denarja!!! Špelin@ moram priznati, da te prav občudujem, mislim tvojo skromnost A sem samo jaz taka, da mi to ni dovolj Včasih se res sama sebi zdim prav nemogoča, ker mi nikoli ne zadovolji tisto kar imam Skromnost? Pri meni gre za realnost. Dokler znamo vozit skozi mesec in nam ni hudega, se ne bom pritoževala Skromnost ja, ker meni se za tako delo, kot je čuvanje otroka zdi to premalo. To ni lahko delo in še hudičevo odgovorno. Da ne bo pomote, meni se zdi marsikatero delo premalo plačano in ogromno delovnih mest preplačanih. Zame je to realnost. Evo, tule se najini mnenji krepko razlikujeta Ne smemo pozabiti na dejstvo, da gre za neobdavčenih, praktično nedokazljivih 600-700 EUR. No saj je tudi prav, da je tako. Ljudje nismo enaki in različno mislimo Vglavnem je, da se med seboj razumemo in spoštujemo mnenja drugih
|