|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
3.2.2009 7:49:42   
asso
Jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

jaz se nikolisem plačala tle v izoli,odkar je na novo to slikanjeuser posted image ...mi pa res ni jasnouser posted image

A res nisi plačalauser posted image  Ne morem verjet...user posted image user posted image Jaz poznam najmanj 4 ljudi, ki so plačali...

< Sporočilo je popravil asso -- 3.2.2009 7:50:42 >

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
3.2.2009 8:06:32   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

lihkar sem kupla karto za poslovilno turnejo 5 moških.com user posted image user posted image
če gre še katera bom kontenta

mi tudi gremo... mogoče se pa srečamo...

jaz sem pa na dopustu ta teden in uživam v delu pri mojemu

drugo pa vse po starem...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
3.2.2009 8:42:06   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

jaz sem pa na dopustu ta teden in uživam v delu pri mojemu

Vsaj nekdo, da uživa...user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
3.2.2009 10:04:49   
zrak
asso si poštimala ramo??

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
3.2.2009 10:33:44   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak
asso si poštimala ramo??

Ne nisem... ampak danes je kar boljše. Sej ne vem kaj čakam, mogoče, da mine samo od sebe, ali da me še enkrat prav zgrabi, da se pol res odpravim. Še dopust dam skozi in če do takrat ne bo boljše oz. totalno nič bolečine se bom odpravla na fizioterapijo.

Aja, zdej moram pa še zob rešit (ki me boli), najboljše, da takoj pokličem zobarco, ker če ne bom spet pozabla...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
3.2.2009 14:32:03   
melaverde
ciaooo

mene pa neki pobira, upam da ne gripa...se že od popoldneva user posted image

uffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...d res ne bo kej...pri Neži so bli danes 4 od 14user posted image ...kaka tugauser posted image

pri Valu so združeni že dva tedna od dveh skupin po 14 jih je 7 prisotnih in je fulllll dobro... vsak dan grejo na sprehod, celo na igrala (si morete mislit kakšen prihaja domov user posted image ) in ful ustvarjajo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
3.2.2009 19:03:13   
thaiss
evo mene, me je pobrala viroza, zaenkrat pa razen vročine (37,5) in bolečih kosti ni hujšega.
Pri Matii so vsi v vrtcu, čeprav razsaja škrlatinka.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
3.2.2009 20:18:45   
majrim

evo mene, me je pobrala viroza, zaenkrat pa razen vročine (37,5) in bolečih kosti ni hujšega.

glede na to,da te grabi,si videt superuser posted image ...lepo vaju je blo videt...škoda le,da nismo moggli na pijačouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
3.2.2009 20:21:12   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

ciaooo

mene pa neki pobira, upam da ne gripa...se že od popoldneva user posted image

uffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...d res ne bo kej...pri Neži so bli danes 4 od 14user posted image ...kaka tugauser posted image

pri Valu so združeni že dva tedna od dveh skupin po 14 jih je 7 prisotnih in je fulllll dobro... vsak dan grejo na sprehod, celo na igrala (si morete mislit kakšen prihaja domov user posted image ) in ful ustvarjajo user posted image

no,sej meni je tudi full všeč,kr tudi oni kar ustvarjajo in skoraj vsak dan je nekaj novega za videtuser posted image ,pa prejšnji teden so imeli predstavo zima,zima bela in  Neža je bla glavnauser posted image  v ploskanju in plesanju,da ne govorim o m,da so ji dale na roko tudi veverico,da igra z njimiuser posted image .....zdaj je res veselje jo gledat,a kaj ko bi ona cel dan vrtela muziko in plesalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3809
3.2.2009 20:34:34   
thaiss

glede na to,da te grabi,si videt superuser posted image ...lepo vaju je blo videt...škoda le,da nismo moggli na pijačouser posted image

ostane v dobrem ko bomo zdravi!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
4.2.2009 10:19:57   
majrim
dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image user posted image ,,,...začel se je superuser posted image ...s kavicouser posted image user posted image user posted image  v dobri družbiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
4.2.2009 11:22:56   
thaiss

dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image user posted image ,,,...začel se je superuser posted image ...s kavicouser posted image user posted image user posted image  v dobri družbiuser posted image user posted image user posted image

moj tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eno uro sem odkinkala, malo pogledala tv...zdej grem še malo počivat, ki popoldan bo akcija ko pride matičko iz vrtca.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
4.2.2009 14:13:18   
nektarina
Ojla. Pozdravček vsem.
Ta teden tudi jaz počivam, ker me daje viroza.  Iz nosa mi teče toliko svinjarije,da sama ne morem verjet iz kje pride.  Pa kašelj in glavoboluser posted image
Moja sta v vrtcu.  V pon. in torek  sem se cartala z Alexom ampak sem pol opazila,da nič ne počivam  tako,da danes sta šla  oba v vrtec. Počivala  pa itak nisem nič, ker je vedno kaj za naredit sploh danes ko sem sama.

A ... o slikanju zob. Jaz sem aprila ali maja  v Izoli plačala 27 eurov.Moj zobozdravnik pa ima  koncesijo...   KaJ je zdaj to?? Ma kaj nas farbajo.
Tudi v izolski bolnici  so se hoteli ogoljufat, ko  sem prespala z Nikom  na pediatriji. Moj dragi  je drugo  jutro poravnal račun. Čez par tednov pa pride domov položnica za 20 eurov. KLičem gor in pravijo,da je OK. Kasneje dobim opomin,da nisem plačala . Zopet klicarim gor  in  pol pošljem  original račun. V glavnem  na koncu so mi sporočili da je OK. 

Uffa vsepovsod treba pazit.

Zdaj pa  grem res počivat. ciaaaoo

< Sporočilo je popravil nektarina -- 4.2.2009 14:14:45 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
5.2.2009 9:11:59   
melaverde
Dober dan!

Ben kaj je pupe, je premalo vitaminov ??? user posted image
user posted image user posted image user posted image  da bi bila čimprej pomlad tu in vse viroze za nami...

Mi smo zdravi, samo Val ful kašlja in posledično je včeraj ponoči pobruhal pol spalnice... user posted image  ma sem jezna ko moram uno pucat, pa zračit, pa Vala umivat in pol se totalka predrami in noče ponovno zaspat.... user posted image

Ma kakšne sirupe jim dajate za kašelj? Se mi zdi da je poln katarja do vratu...v lekarni pa mi da slezov sirup, s katerim ni nič boljše samo sladkorno bo dobil user posted image
Nasvet?

Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
5.2.2009 9:30:28   
asso
Dan...

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

Ma kakšne sirupe jim dajate za kašelj? Se mi zdi da je poln katarja do vratu...v lekarni pa mi da slezov sirup, s katerim ni nič boljše samo sladkorno bo dobil user posted image
Nasvet?

Ja kašelj je res user posted image user posted image user posted image  Kot prvo probaj mu ne dat mleka, če seveda mu še daješ, ker mleko pri katarju škodi...
Za takšen kašelj z katarjem morajo čimveč pit in pa kakšen sirup za izkašljevanje ampak tega le dopoldne, ker če se mu da pozno popoldne potem ga draži ponoči in posledično še več kašlja.
Jaz pri takšnem kašlju dam pred spanjem Panatus in res pomaga. Ta je sicer za zaviranje kašlja, zato to dajem samo zvečer, da ji umiri kašelj in da spi...

Ne vem, če sem ti kaj dosti pomagala.

Zrak, dove sei? Si verjetno doma z Eneiem? Kako je?

Thaiss kako si pa ti??

In kje ste ostale?

Neposredna povezava do sporočila: 3815
5.2.2009 11:54:56   
asso
Sibil iskreno sožalje

user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
6.2.2009 7:50:04   
NAVT
Sibil, tudi z moje strani iskreno sožalje! Kar stisnilo me je.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
6.2.2009 13:34:11   
asso
Dan,

ma kje ste danes vseuser posted image user posted image

No, jaz še malo delam in grem.... končno (spet) dopust...

Sicer danes zjutraj sem še lavfala do doktorce.... me je poslala v laboratorij in slikanje pljuč, ker me boli levo v prsnem košu, ampak zgleda, da ni nič hujšega, verjetno sem si le mišico pretegnila oz. dobila prepih in me od torka boli ko sv****.
Sem hotela rešit pred dopustom. Joj, ne vem kdaj se bom spravla skupaj. Nisem bila toliko pri doktorci kot v teh zadnjih mesecih.

Dajte, javite se kaj še ostale, ne samo na FB viset...

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
7.2.2009 10:47:33   
tejčica
Hejla pupe!

Se mi je zgodilo nekaj, kar se mi že 7 let ni. Sem sama doma!!! Brez mulčkov in brez mojga. So šli že včeraj zjutraj vsi trije k mojim na Gorenjsko, mami pa home alone. Žurkaaaa!user posted image  No, sej mir ne bo dolgo trajal, ker že danes zvečer pridejo nazaj. Vam rečem da prav paše takole malo miru. Sem šla pa včeraj zvečer avtomatsko v sobo pogledat če sta pokrita, pa vrata od dnevne preverjala če so odprta da slišim če se kateri zbudi.user posted image  Sicer so me pustili doma z namenom da se učim za izpit ki me čaka naslednji teden, ampak jaz naredim 10x več ko imam gužvo da se trga, kot pa ko imam mir in čas, tako da delam vse razen učenja.user posted image

Da vam povem kolk nas je Vid zadnjič prestrašil! On itak skače kadar se da in kjer se da. Ma to že od kar stoji na nogah je čist nor. Bolj ko mu pravimo nehaj, ga dajemo dol, z večjim guštom on skače. Ko mu rečeš naj neha, se prav prefrigano uleže in čaka da pogledaš oz. greš stran in že spet skače, skače, skače. In mali zadnjič tako skače po kavču. In očitno se je odrinil mal preveč in je pikiral čez naslonjalo kavča drito na glavo. Groza!!! Je butnil z glavo že v tla, na srečo pa ga je moj ujel za obe nogi in ga potegnil gor, tako da ni bilo hujšega. Mi rata slabo še sedaj ko se pomnim. Ta otrok bi si lahko zlomil tilnik, ker je pikiral direktno na glavo dol! Ma ne mislit da je sedaj nehal skakat. Ta bo po moje še pred oltar priskakljal.

Taja pa že veselo odšteva dneve do počitnic. Spet! Kaj smo tudi mi imeli tolko počitnic? Bo šla med počitnicami najbrž spet na Gorenjsko. Jaz itak ni šasn da ta čas dobim dopust, mogoče mojemu rata dobit kak dan frej. Aleluja za babice in dedke.

avtosedeži - Hvala za vse nasvete glede stolčkov. Bomo najbrž kar Britax vzeli. Cena mi je sicer kar ajsi, amak mali lepo sedi notri, z malimi paščki bo privezan, pa itak ga bo pol lahko imel do konca.

Grem si jaz skuhat še eno kavico, pol pa probam mal bukve odpret.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
7.2.2009 17:00:52   
n€na
no pa mi je ratalo....

...prit do rač in neki napisat.....

uspelo mi je tudi k frizerjuuser posted image ...sem bila že taka, da si nikamor nisem upalauser posted image ...zdej sem neprepoznavnauser posted image

Zala in B sta zunaj, jeaz pa izkoriščam gužvo in sem tukaj, morala bi pa sesati, vendar se mi ne dauser posted image

vsem bubančkom pa pošilajmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sibil...iskreno sožalje....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
8.2.2009 11:45:41   
dskubin
Včeraj zvečer smo se vrnili s krasnih počitnic. Uživali smo na polno, samo premalo je duralo. Bi rabli še 1 teden in bi po moje Draž samostojno smučal. Zadnji dan se je ful okorajžil, sva šla z vajetni z vrha Pohorja z Bolfenka čisto v dolino in z gondolo gor, se mu je zdelo tako dobro. Čim je bla daljša ravnica je on med smučanjem začel pet Terzinko, pa mahat okoli tistim, ki so ob progi počivali, so se nam vsi smejali user posted image Smo ugotovili, da Diti še ni za smučke, smo jo na sankah furali. Sta se pa oba metala in kotalila po snegu, da smo imeli radiatorje nonstop zafilane z oblekami, kopalnica je bla kot ciganska tržnica user posted image . V soboto, ko smo šli gor, je celo pot in celo noč snežilo, smo bli kot v pravljici. Vse zasneženo, na drevju ivje na debelo, po strehah meter snega in ogromne ledene sveče. Nazaj smo prišli v dežju, pa snega je ogromno pobralo, drevesa kot spomladi. Cel teden pa smo imeli suho, zadnje dni prav lepo sonce. Tko da sem prav vesela, da za gor napovedi niso držale in smo izkoristili vse do zadnjega dneva za smučanje.

Aja, sem stala na smučkah po 16 letih user posted image , pa ne vem, kaj sem do zdej čakala. Isto, kot bicikel, ne pozabiš nič user posted image , samo strah je večji user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 8.2.2009 11:47:24 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
8.2.2009 19:33:48   
Sibil_
Najaa je rodila Niko, čestitam za malo princesko!Seveda čestitke tudi sestrici in atiju!user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za sožalje....user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
9.2.2009 11:19:03   
thaiss
lep pozdravček...ma kje ste vse??? na FB???

No, jaz sem prejnji teden obležala z virozo, tako da sem šla danes po enem tednu v službo, ma ne za dolgo.... ob 9.30 so me klicali iz vrtca, da ima Matia vročino 38.6 user posted image user posted image
Se toži da ga boli trebušček, 2x je bruhal in zdej spi.....kaj nas je zdej tokalo?????

majrim- kaj pa Neža, ki je ni v vrtcu????

sibil- kako ste pri vas???

mela, zrak, asso, nena??????????

dskubin- lepo da ste uživali!!!!

Najaa čestitke za malo Niko!!!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
9.2.2009 14:20:04   
Sibil_
Ciao Thaiss!

Mah, io sto di merda, tako psihično kot fizično - ta virus ki je mamo pokopal je zadel tudi mene in kašljam, sinusi zabasani, skratka štala. Ma kaj je že lahko pomlad in konec teh virusov, lepo prosim?????user posted image user posted image

Sicer pa je nekam tišina na tej temi, aja Asso je na dopustu, ne?Kaj pa Mela, Zrak - ostale, kje ste???

Barvanje stanovanja - kako barvate flet, ko ste noter?Namreč jaz in Lukas imava občutljiva dihala in ne upam barvat sten in bit noter potem, pa ne vem kaj naredit.Mi sa da me toka it v hotel in pustit mojstra da pobarva.Aja - imam namen naročit vgradno omaro in baje moram prebarvat stene zadaj z akrilno barvo - v čemu je fora?Kaj te barve bolj smrdio od običajnih?Kdo kaj ve, prosim?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
9.2.2009 14:50:01   
bumerang
Ajoj, Sibil, šele zdaj prebrala... moje sožalje! user posted image

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......