Naty*
|
Jutroooo!!! Sm bla pridna in sm prebrala celih deset strani ... noči ne bom komentirala, ker je blo spet isto zbujanje, jok, zbujanje, jok. Ma se je dal preživet, ker sem skoz razmišljala sam o prerasli alergiji . Grem komentirat, pol mal pojest, mal pred enajsto morva it pa itak na pregled. Tamau mi pa rastur po dnevni dela . Zdej je tolk luštn... ob opori hodi mal ob omari, se skobaca do sedežne, gre do konca pol ob stajci do stola in men ni treba bit več skoz za ritjo . Zdej že hodi ful stabilno pa tud lepo se je naučil padat. Strogo na ritko, tko da je že pravi majstor . Pa včasih nos kako igračo za sabo in se kr spusti pa par sekund stoji brez opore... kolk gre hitr... Aja pa vseee najboljšeeee Žan moj največji srček za deveto obmesečnico , z očijem te mava najrajš na svetu in upam, da boš za darilo dobil možnost, da boš poskusu vso hrano !!! Vse najboljše tudi Varji !!!!! Hvala za čestitke ! barbaw, hijenca in tana za preglede in za mere! IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to Žanko, če bosta dobro opravila sporoči Žankotu, da mu bo AT dala prvo čokoladico Jaaa, že komi čaka !! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ In še ena čudovita novica!!! Se še spomnite naše majčice Naje3, ki je izgubila svojega otročka med nosečnostjo? Vmes je spremenila nick v Najaa, sodelovala na Marčevkah 2009, pred nekaj dnevi pa rodila majceno deklico Niko IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kar boga. Kri ji še vedno izteka, dobile sva antibiotike na 12h. V soboto greva na pregled, v četrtek pa pobrat ven šive. Upam, da se ji ne ponovi Boščka sm vidla slikco , držim pesti, da bo vse vredu in da se ji ne ponovi . IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pri nas pa ven rinejo zgornje enkice in dvojke, tako da so na pohodu 4 zobki . Čeljust je čisto nabrekla, čisto bela in že po Manci sami se vidi, da jo ful boli, tako da tudi upam, da se tale naša kalvarija kmalu konča, ker jo res pošteno matra Upam, da bo šlo hitrej kot pri nas . A veš, da ko sm tole prebrala, sm poštudirala, da se najina hrošča tolk podobno razvijata . Vse "vrline" osvojita v podobnem času, zdej pa še obema rastejo vsi štirje zgornji sekalci...zanimivo ane? Pri nas sta dvojkici zdej že iz tahujšga, enkica še zmer ni čist zuni, tadruga se pa nevarno bliža koncu poti ... kolk je to pri nas dolgotrajen postopek!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: tally ma tolk daleč mi ni treba it , mojster je pa moj foter in mi to naredi v 2 urah, sam mojo trmo je treba prepričat v to. češ on tko razmišlja, novo stanovanje pa ne bom šel zdej razbijat ploščice Kokr bi za mojga brala!!! Čist vseen bi blo, če bi ble ploščice v barvi bruhanja pa bi on reku, da jih je škoda razbijat, ker so nove !! Ampak pri naju je tko, da mu neki časa govorim, pol se pa razf... in je po moje . Ti kr vztrajaj . Čmrlika tebe je pa dobr pregledala zdravnica. Držim pesti, da se hitr pozdraviš pa lepo praznujte danes . IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, punce, a veste katero majčico pa jaz pogrešam (seveda ne le njo, a zdaj sem se spomnila nanjo)? A katera kaj ve, kako sta eole in njena princeska Julija? Sem bila v kontaktu in je OK. Malo ji je zoprn sodelovat, ker imajo še vedno probleme s hrano. Lepo, lepo jo pozdravi Ja, pa povej ji, da nas je tuki več, ki mamo take in drugačne probleme , tko da smo vsega hudga navajene. Sej RR ni sam za dobre cajte, ampak tud za takrat, ko rabiš sam komu mal pojamrat ane . suzy za dobro noč!! Provokacija bo zgledala tko, da bova par dni v bolnici in mu bojo vsak dan dali mal več kravjega mleka. Skoz se ga pa potem opazuje, da vidmo, če je kaka reakcija. Če je brez reakcije, se šteje, da je alergija izzvenela, če ne dobiva pa alernovo. jana super, da je Nejc boljš . U kak roman !!!!