Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:22:01
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa sva nazaj. 9010g , 71,5 cm in OG: 43,5 cm Kri je ok. Ni pa nič jokala in je bila prav vesela. P jo je pohvalila in je rekla, da je ful spretna. Bravo Maja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:23:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa zdaj zlikala vse razen srajc seveda in čakam, da Gal vstane in šibava v Avstrijo. a gresta zapravljat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:24:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa sva nazaj. 9010g , 71,5 cm in OG: 43,5 cm Kri je ok. Ni pa nič jokala in je bila prav vesela. P jo je pohvalila in je rekla, da je ful spretna. Maja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:24:44
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa še to, P je rekla, da se naj pripravimo, ker je že vse pripravljeno, da dobimo zobke, dlesni so napete in zna se zgodit, da jih bo sedaj več naenkrat pričelo ven lezit. Bog mi pomagaj Vso srečo, mogoče pa je ne bo tak hudo mantralo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:26:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo! Evo mere mojega junaka: 9890 g, 73 cm, 47 OG, naslednji pregled 12.5.2009 Drugače je vse OK z njim, kri je vredu, le trombociti so malenkost povišani. Jokal ni nič, je bil zelo priden. Je pa krepak junak
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:28:08
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw kje imaš ti P? Na Studencih. Jaz tudi, oz. na Kalohovi dr. Babičevo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:28:45
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, a imaš vnetje ušes? IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa zdaj zlikala vse razen srajc seveda in čakam, da Gal vstane in šibava v Avstrijo. Potepuha Greva v lekarno in v Hofer. Upam da jih (kuglic) Gal ne bo tako kot Nia cele pogoltno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:29:07
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa še to, P je rekla, da se naj pripravimo, ker je že vse pripravljeno, da dobimo zobke, dlesni so napete in zna se zgodit, da jih bo sedaj več naenkrat pričelo ven lezit. Bog mi pomagaj Vso srečo, mogoče pa je ne bo tak hudo mantralo. Sma si že preventivno pri Anitki naročila tiste kapljice za zobke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:29:52
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ In še ena čudovita novica!!! Se še spomnite naše majčice Naje3, ki je izgubila svojega otročka med nosečnostjo? Vmes je spremenila nick v Najaa, sodelovala na Marčevkah 2009, pred nekaj dnevi pa rodila majceno deklico Niko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:34:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo! Evo mere mojega junaka: 9890 g, 73 cm, 47 OG, naslednji pregled 12.5.2009 Drugače je vse OK z njim, kri je vredu, le trombociti so malenkost povišani. Jokal ni nič, je bil zelo priden.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:34:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Špelin@ take marelične barve so . ma rajši bi vidla da mi jih ne bi gor dali, pa bi si jih sama zbrala. zdej ne bom mogla imeti mojo rdečo kuhinjo , mal so se mi plani podrli, ampak bomo že neki skombiniral. zakaj pa jih ne menjaš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:34:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw kje imaš ti P? Na Studencih. Jaz tudi, oz. na Kalohovi dr. Babičevo. isto P Če ne bi jaz šla prej, bi se tam videli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:34:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa še to, P je rekla, da se naj pripravimo, ker je že vse pripravljeno, da dobimo zobke, dlesni so napete in zna se zgodit, da jih bo sedaj več naenkrat pričelo ven lezit. Bog mi pomagaj Vso srečo, mogoče pa je ne bo tak hudo mantralo. mogoče pa tvojega Vida ne bo nič matralo. Saj veš, da ne matra vseh otrok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:35:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A so ploščice v kuhinji oranžne ali rjave? Špelin@ take marelične barve so . ma rajši bi vidla da mi jih ne bi gor dali, pa bi si jih sama zbrala. zdej ne bom mogla imeti mojo rdečo kuhinjo , mal so se mi plani podrli, ampak bomo že neki skombiniral. Se mi je zdelo, da na marelično vleče Tudi meni niso všeč, ker težko skombiniraš z drugimi barvami. Ne moreš dati modre, ne moreš dati rdeče... Le kateri cepec se je tega spomnil... Če bi bile rjave, bi šla rdeča kombinacija super zraven. A boš zdaj šla bolj na rjavo in/ali belo?
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 10.2.2009 17:36:05 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:37:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw kje imaš ti P? Na Studencih. Jaz tudi, oz. na Kalohovi dr. Babičevo. isto P Če ne bi jaz šla prej, bi se tam videli. Joj, koliko časa je trajalo, da vama je potegnilo, da imata isto P
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:37:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A so ploščice v kuhinji oranžne ali rjave? Špelin@ take marelične barve so . ma rajši bi vidla da mi jih ne bi gor dali, pa bi si jih sama zbrala. zdej ne bom mogla imeti mojo rdečo kuhinjo , mal so se mi plani podrli, ampak bomo že neki skombiniral. Se mi je zdelo, da na marelično vleče Tudi meni niso všeč, ker težko skombiniraš z drugimi barvami. Ne moreš dati modre, ne moreš dati rdeče... Le kateri cepec se je tega spomnil... Če bi bile rjave, bi šla rdeča kombinacija super zraven. A boš zdaj šla bolj na rjavo in belo? jaz vem zase, da ne bi svojih želj prilagajala 2 kvadratoma ploščic
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:37:33
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw kje imaš ti P? Na Studencih. Jaz tudi, oz. na Kalohovi dr. Babičevo. isto P Če ne bi jaz šla prej, bi se tam videli. Imela sem tak občutek, da imava isto P. Zato sem te tudi vprašala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:37:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa še to, P je rekla, da se naj pripravimo, ker je že vse pripravljeno, da dobimo zobke, dlesni so napete in zna se zgodit, da jih bo sedaj več naenkrat pričelo ven lezit. Bog mi pomagaj Vso srečo, mogoče pa je ne bo tak hudo mantralo. mogoče pa tvojega Vida ne bo nič matralo. Saj veš, da ne matra vseh otrok. Točno tako. Gregca ni čisto nič mučilo, ko je dobil svoja dva zobka Pa tudi pri puncah nikoli ni bilo zaznati, da zobje ven rinejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:39:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw kje imaš ti P? Na Studencih. Jaz tudi, oz. na Kalohovi dr. Babičevo. isto P Če ne bi jaz šla prej, bi se tam videli. Joj, koliko časa je trajalo, da vama je potegnilo, da imata isto P
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:40:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A so ploščice v kuhinji oranžne ali rjave? Špelin@ take marelične barve so . ma rajši bi vidla da mi jih ne bi gor dali, pa bi si jih sama zbrala. zdej ne bom mogla imeti mojo rdečo kuhinjo , mal so se mi plani podrli, ampak bomo že neki skombiniral. Se mi je zdelo, da na marelično vleče Tudi meni niso všeč, ker težko skombiniraš z drugimi barvami. Ne moreš dati modre, ne moreš dati rdeče... Le kateri cepec se je tega spomnil... Če bi bile rjave, bi šla rdeča kombinacija super zraven. A boš zdaj šla bolj na rjavo in belo? jaz vem zase, da ne bi svojih želj prilagajala 2 kvadratoma ploščic S tem se popolnoma strinjam, sploh če gre za dolgoročno domovanje. Mi smo ravno zato zbili iz kuhinje živo rdeče ploščice in dali nežno svetlo zelene Pa seveda smo iz kopalnice izbili živo roza (kristus!!!) ploščice Cela kopalnica je bila živo roza!!! Vključno z umivalnikom in sekretom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:40:38
|
|
|
|
barbaw
|
Nia sem dobila zdravilo. Bilo je v taščinem nabiralniku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:41:10
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa še to, P je rekla, da se naj pripravimo, ker je že vse pripravljeno, da dobimo zobke, dlesni so napete in zna se zgodit, da jih bo sedaj več naenkrat pričelo ven lezit. Bog mi pomagaj Vso srečo, mogoče pa je ne bo tak hudo mantralo. mogoče pa tvojega Vida ne bo nič matralo. Saj veš, da ne matra vseh otrok. Točno tako. Gregca ni čisto nič mučilo, ko je dobil svoja dva zobka Pa tudi pri puncah nikoli ni bilo zaznati, da zobje ven rinejo Upam, da ga ne bo preveč matralo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:43:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A so ploščice v kuhinji oranžne ali rjave? Špelin@ take marelične barve so . ma rajši bi vidla da mi jih ne bi gor dali, pa bi si jih sama zbrala. zdej ne bom mogla imeti mojo rdečo kuhinjo , mal so se mi plani podrli, ampak bomo že neki skombiniral. Se mi je zdelo, da na marelično vleče Tudi meni niso všeč, ker težko skombiniraš z drugimi barvami. Ne moreš dati modre, ne moreš dati rdeče... Le kateri cepec se je tega spomnil... Če bi bile rjave, bi šla rdeča kombinacija super zraven. A boš zdaj šla bolj na rjavo in belo? jaz vem zase, da ne bi svojih želj prilagajala 2 kvadratoma ploščic S tem se popolnoma strinjam, sploh če gre za dolgoročno domovanje. Mi smo ravno zato zbili iz kuhinje živo rdeče ploščice in dali nežno svetlo zelene Pa seveda smo iz kopalnice izbili živo roza (kristus!!!) ploščice Cela kopalnica je bila živo roza!!! Vključno z umivalnikom in sekretom A je bila kakšna soba še rdeča? Lahko rečem samo kristus in . Saj ne morem verjet kaj vse dajo eni v stanovanje. Najhujše v stanovanju je obnavljat kopalnico. Eni imajo take ploščice da bog pomagaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:43:18
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A so ploščice v kuhinji oranžne ali rjave? Špelin@ take marelične barve so . ma rajši bi vidla da mi jih ne bi gor dali, pa bi si jih sama zbrala. zdej ne bom mogla imeti mojo rdečo kuhinjo , mal so se mi plani podrli, ampak bomo že neki skombiniral. Se mi je zdelo, da na marelično vleče Tudi meni niso všeč, ker težko skombiniraš z drugimi barvami. Ne moreš dati modre, ne moreš dati rdeče... Le kateri cepec se je tega spomnil... Če bi bile rjave, bi šla rdeča kombinacija super zraven. A boš zdaj šla bolj na rjavo in belo? jaz vem zase, da ne bi svojih želj prilagajala 2 kvadratoma ploščic S tem se popolnoma strinjam, sploh če gre za dolgoročno domovanje. Mi smo ravno zato zbili iz kuhinje živo rdeče ploščice in dali nežno svetlo zelene Pa seveda smo iz kopalnice izbili živo roza (kristus!!!) ploščice Cela kopalnica je bila živo roza!!! Vključno z umivalnikom in sekretom Ubijalske barve
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 17:45:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A so ploščice v kuhinji oranžne ali rjave? Špelin@ take marelične barve so . ma rajši bi vidla da mi jih ne bi gor dali, pa bi si jih sama zbrala. zdej ne bom mogla imeti mojo rdečo kuhinjo , mal so se mi plani podrli, ampak bomo že neki skombiniral. Se mi je zdelo, da na marelično vleče Tudi meni niso všeč, ker težko skombiniraš z drugimi barvami. Ne moreš dati modre, ne moreš dati rdeče... Le kateri cepec se je tega spomnil... Če bi bile rjave, bi šla rdeča kombinacija super zraven. A boš zdaj šla bolj na rjavo in belo? jaz vem zase, da ne bi svojih želj prilagajala 2 kvadratoma ploščic S tem se popolnoma strinjam, sploh če gre za dolgoročno domovanje. Mi smo ravno zato zbili iz kuhinje živo rdeče ploščice in dali nežno svetlo zelene Pa seveda smo iz kopalnice izbili živo roza (kristus!!!) ploščice Cela kopalnica je bila živo roza!!! Vključno z umivalnikom in sekretom A je bila kakšna soba še rdeča? Lahko rečem samo kristus in . Saj ne morem verjet kaj vse dajo eni v stanovanje. Najhujše v stanovanju je obnavljat kopalnico. Eni imajo take ploščice da bog pomagaj. Mogoče so pa kakšne drugačne posle izvajali v živo roza kopalnici
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?