Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:07:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je začela govorit ljo ljo ljo in je tako hecna. Pa joj joj, ko se udari.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:07:45
|
|
|
|
špelin@
|
Naty*, za dvatisočko!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:09:06
|
|
|
|
špelin@
|
jana81, a imaš vnetje ušes? IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa zdaj zlikala vse razen srajc seveda in čakam, da Gal vstane in šibava v Avstrijo. Potepuha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:09:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa sva nazaj. 9010g , 71,5 cm in OG: 43,5 cm Kri je ok. Ni pa nič jokala in je bila prav vesela. P jo je pohvalila in je rekla, da je ful spretna. Lepe mere in pridna Maja. Seveda po mamici Bravo Majči za mere kdaj so pa zdaj naslednji pregledi Pri 1. letu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Madonca sem imela čtiva Dolgcajt ti glih ni bilo. Nikakor ne , samo me zdaj nekaj jebčka, mi noče recitirat strani Jaz sem imela danes GP in vse OK, moja nova G je krasna , smo se zmenile za obroček (samo počakati moramo na ), AT je pa babi čuvala in baje je bila izredno pridna , danes greva na koncert, tako da bo še enkrat danes halllo babi , sem srečna da jo imam za pregled. A imaš kakšne kontrole pri obročku? Nimam pojma kako to gre zdaj ga bom prvič fasala , je pa rekla, da obroček se menja na 5 let. Je bila G kar zgrožena, ker sem rekla, da ne bom imela več , mogoče potem v poznih 40-ih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:09:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem imela danes GP in vse OK, moja nova G je krasna , smo se zmenile za obroček (samo počakati moramo na ), AT je pa babi čuvala in baje je bila izredno pridna , danes greva na koncert, tako da bo še enkrat danes halllo babi , sem srečna da jo imam za pregled, za pridno AT in za babi!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:10:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Madonca sem imela čtiva Dolgcajt ti glih ni bilo. Nikakor ne , samo me zdaj nekaj jebčka, mi noče recitirat strani Jaz sem imela danes GP in vse OK, moja nova G je krasna , smo se zmenile za obroček (samo počakati moramo na ), AT je pa babi čuvala in baje je bila izredno pridna , danes greva na koncert, tako da bo še enkrat danes halllo babi , sem srečna da jo imam za pregled. A imaš kakšne kontrole pri obročku? Nimam pojma kako to gre zdaj ga bom prvič fasala , je pa rekla, da obroček se menja na 5 let. Je bila G kar zgrožena, ker sem rekla, da ne bom imela več , mogoče potem v poznih 40-ih Vprašam zato ker se zna premaknit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:11:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa sva nazaj. 9010g , 71,5 cm in OG: 43,5 cm Kri je ok. Ni pa nič jokala in je bila prav vesela. P jo je pohvalila in je rekla, da je ful spretna. Lepe mere in pridna Maja. Seveda po mamici Bravo Majči za mere kdaj so pa zdaj naslednji pregledi Pri 1. letu. Thanks
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:11:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Moja pikica pa je še zdaj drisko (no tako fejst tekočo) fasala od teh zobkov, no lahko sem srečna da vsaj vročine nima glede na to da še ji trije rinejo ven. za Nio.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:12:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Hijenca sem prebrala za službo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:13:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Moja pikica pa je še zdaj drisko (no tako fejst tekočo) fasala od teh zobkov, no lahko sem srečna da vsaj vročine nima glede na to da še ji trije rinejo ven. za Nio. Sem vidla, da kar ogrooomno hroškov matrajo zobki, da čim prej mine bolečina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:18:28
|
|
|
|
špelin@
|
In še ena čudovita novica!!! Se še spomnite naše majčice Naje3, ki je izgubila svojega otročka med nosečnostjo? Vmes je spremenila nick v Najaa, sodelovala na Marčevkah 2009, pred nekaj dnevi pa rodila majceno deklico Niko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:18:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Madonca sem imela čtiva Dolgcajt ti glih ni bilo. Nikakor ne , samo me zdaj nekaj jebčka, mi noče recitirat strani Jaz sem imela danes GP in vse OK, moja nova G je krasna , smo se zmenile za obroček (samo počakati moramo na ), AT je pa babi čuvala in baje je bila izredno pridna , danes greva na koncert, tako da bo še enkrat danes halllo babi , sem srečna da jo imam za pregled. A imaš kakšne kontrole pri obročku? Nimam pojma kako to gre zdaj ga bom prvič fasala , je pa rekla, da obroček se menja na 5 let. Je bila G kar zgrožena, ker sem rekla, da ne bom imela več , mogoče potem v poznih 40-ih Vprašam zato ker se zna premaknit. upam, da mi ostane na mestu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:20:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ In še ena čudovita novica!!! Se še spomnite naše majčice Naje3, ki je izgubila svojega otročka med nosečnostjo? Vmes je spremenila nick v Najaa, sodelovala na Marčevkah 2009, pred nekaj dnevi pa rodila majceno deklico Niko Ufff še kako se je spomnem Sem zelo vesela za njo in njeno miceno miškico , je 2 mesca prej rodila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:22:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Včeraj sem obljubila slikice, evo: Tako se spi pri mamici Tako pa kraljevanje na sredini postle mamina maza
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:24:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka jaz sem opazila, da ni več reklame. Jaz jih ne maram in ne uporabljam že xxx let, ker so mi preveč plastični. Me je vse žgalo. Enako. Uporabljam pa tiste iz Müllerja (njihovo blagovno znamko). enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:25:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ In še ena čudovita novica!!! Se še spomnite naše majčice Naje3, ki je izgubila svojega otročka med nosečnostjo? Vmes je spremenila nick v Najaa, sodelovala na Marčevkah 2009, pred nekaj dnevi pa rodila majceno deklico Niko Mene kar zalijejo sreče, ker si sploh ne znam predstavljat kako lahko preživite tako izgubo. Ful sem vesela, da je tu in tam še nekaj pravice na svetu. Ful se spomnim njenega posta. Pa dostikrat se spomnim na TamaroJ in nikoli nobena ne napiše kako je z njo. Upam, da se dobro drži in da je srečna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:25:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Madonca sem imela čtiva Dolgcajt ti glih ni bilo. Nikakor ne , samo me zdaj nekaj jebčka, mi noče recitirat strani Jaz sem imela danes GP in vse OK, moja nova G je krasna , smo se zmenile za obroček (samo počakati moramo na ), AT je pa babi čuvala in baje je bila izredno pridna , danes greva na koncert, tako da bo še enkrat danes halllo babi , sem srečna da jo imam za pregled. A imaš kakšne kontrole pri obročku? Nimam pojma kako to gre zdaj ga bom prvič fasala , je pa rekla, da obroček se menja na 5 let. Je bila G kar zgrožena, ker sem rekla, da ne bom imela več , mogoče potem v poznih 40-ih Vprašam zato ker se zna premaknit. upam, da mi ostane na mestu. zato pa sem vprašala na koliko časa je pregled Mislim, da je za mireno 6m.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:25:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ In še ena čudovita novica!!! Se še spomnite naše majčice Naje3, ki je izgubila svojega otročka med nosečnostjo? Vmes je spremenila nick v Najaa, sodelovala na Marčevkah 2009, pred nekaj dnevi pa rodila majceno deklico Niko Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee čestitamo in želimo vse lepo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:27:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, a imaš vnetje ušes? IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa zdaj zlikala vse razen srajc seveda in čakam, da Gal vstane in šibava v Avstrijo. Potepuha Greva v lekarno in v Hofer.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:27:22
|
|
|
|
barbaw
|
Majin trenutni teritorij je sedežna. Zdaj sem bila Naslanja se z eno roko na sedežno z drugo pa je s tal pobrala pleničko. Kam se ji mudi???? Sem kar brez besed ostala. Hotela sem napisat, da je še dobro, da imamo ogromno sedežno, da se lahko šeta ob njej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:27:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ In še ena čudovita novica!!! Se še spomnite naše majčice Naje3, ki je izgubila svojega otročka med nosečnostjo? Vmes je spremenila nick v Najaa, sodelovala na Marčevkah 2009, pred nekaj dnevi pa rodila majceno deklico Niko Ufff še kako se je spomnem Sem zelo vesela za njo in njeno miceno miškico , je 2 mesca prej rodila? Ja, kar precej prej je rodila, ampak očitno je mala prava krepka borka in ji ne bo hudega KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:28:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ Kasso je spraševala o fritezi, ki filtrira olje in se lahko da posoda v pomivalni stroj. Zanimivo A to fritezo redno uporabljaš, kako se obnese? Tu pa tam, ker ne jemo veliko ocvrtega. Je pa full v redu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:29:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dostikrat se spomnim na TamaroJ in nikoli nobena ne napiše kako je z njo. Upam, da se dobro drži in da je srečna. Ravnokar berem njene forwardirane maile Upam, da se nam kaj oglasi in kakšno rečemo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 16:30:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Majin trenutni teritorij je sedežna. Zdaj sem bila Naslanja se z eno roko na sedežno z drugo pa je s tal pobrala pleničko. Kam se ji mudi???? Sem kar brez besed ostala. Hotela sem napisat, da je še dobro, da imamo ogromno sedežno, da se lahko šeta ob njej.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?