taškica
|
To ni res! Edini dan ko me ni gor, pa spet cela revolucija!! Hedi - ČESTITAM HEDI, BRAVO, BRAVO, BRAVO!!!!!! NOKES - se že crkljate doma, daj malo napiši kako zgleda, kako je šel porod, mah vse nas zanima..... čestitam za vse!!!!! Pa nič brat nazaj, samo piši, piši, je škoda časaa.... SHADOW - dobrodošla. Nas vedno veseli kadar se kakšna nova pridruži, da je seznam daljši in daljši... Vso srečo pri AC. MAJA - točno vem kako je in si me kar nasmejala s tem kosilom. Mi je pa kar všeč, da je še ena nerodna tako kot jaz. Jaz ne samo, da sem uničila naš parket, pa pleh od avta (hormoni), temveč sem včeraj razbila moj najlepši časjnik od moje pokojne tete. V bistvu je to edina dediščina, ki sem jo prejela od vseh mojih babic in dedkov, starih mam in pokojnih tet. Sem jokala kot dež. Danes mi ga je fotr zalepil, ampak ga ne smem za ročaj držati. Najboljše da si kupim lesen krožnik pa žlico, pa dam mir. Čestitke za pregled, ti si res junakinja. In zelo dobro ti gre, bravissimo!!!! Barbk - madona, a veš, da imam jaz vse moje majčke zaflekane. Enostavno je pot od krožnika do ust predolga in obvezno imam jedilnik na majčkah. In to na enih, ki so prav lepe. In vanisha sploh nimam. :(((((( Suncica in Skorpija - držita se! In čim dlje tri v enem!!!!! Kalina - čestitke, bravo za MV, bravo za fantoline - WELCOME TO THE CLUB! Jaz sem danes šla še v H&M in ti povem, da meni so všeč samo roza pajacki, violičaste vezenine, pa kiklice :(((((. Pa sem spet na modrih in zelenih, rjavih pajackih.......nimaš tu kej. Spol ni v moji organizacije, se takoj pozna.... LARICA - danes sem vpisala še mojega ta manjšega v šolo. Jeseni gre v prvi razred! Potem sem se potepala cel dopoldne; me je že mal zagrabila ta shopingerska, kaj čmo.... Ajde dosti sem načrgutala, še jutri kaj.....