|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
10.2.2009 14:03:18   
Shadow
Drage moje, po nekaj tednih anonimnega branja vaših prigod, se vam tudi jaz pridružujem. user posted image

Torej, sem pričakovalka dvojajčnih dvojčkov, to je moja 1. nosečnost, spol še zaenkrat ni bil viden, moj PDP pa je 15.8.09. Zanosili smo s pomočjo medicine (hvala lepa! user posted image ), sem pa iz okolice MB.

Prejšnji teden sem imela nuhalno, tveganje sicer majhno, a se vseeno odločam za AC, ki mi, glede na leta, pripada na napotnico.

Vaše debate, izmenjava mnenj, nasveti, itd. so mi že do sedaj bili v veliko pomoč, saj sem popolna nevednica, kar se tiče materinstva in vas prosim že sedaj za razumevanje, če bom kdaj kaj butastega vprašala.

Ker je mami Hedi sedaj že dobila svoja zakladka, me prosim dajte na seznam, da se ne bo prehitro skrajšal user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
10.2.2009 14:11:03   
mlinčka
Shadow, user posted image !

Si na naši temi (IVF) čisto poniknila pa te je lepo spet videt! Superca, da poteka vse po načrtih user posted image .

Tukajle se pa tud jaz še bolj v ilegali gibljem in na veliko srkam dragocene informacije user posted image . Zgleda, da še kar ne dojemam dobro, da sem user posted image , kaj šele dvojna...

Lep deževen dan še naprej vsem skupaj!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
10.2.2009 14:17:13   
rmmaja
Bravo punce, zdaj pa res dogaja!

Noki, super da ste že doma user posted image . Zdaj pa poročaj kako se "štimate". Pa lepo prosim, ne na račun tvojega spanca.
Hedi, se mi je zdelo, da Cerar meri bolj na tesno user posted image . Ko so mi zadnjič v NM merili, so več namerili. Da le imam kaj za tolažbo.

Za mano je ne vem več kateri pregled. Danes samo pritisk, teža, poslušanje srčkov in malo debate. So me skoraj kregali, ker se zadnja dva tedna nisem nič zredila. Ja ljube duše, saj imam itak preveč kil in slabo vest non stop. Pa me je sestra potolažila, da nikar, saj smo trije in naj kar jem. Ampak jaz sem zadnja dva tedna papcala ravno toliko kot prej. Frajerčka sta vse pojedla user posted image user posted image , zato je zame bolj malo ostalo. Ko me je sodelavka videla po petih dnevih je rekla, da mi je zrastel trebuh. Bom vsaj v eni nosečnosti videti kot prava nosečnica. Bomo drug teden videli, kako rasteta.

Zdaj pa še ena nosečniška. Moja mami že nekaj mesecev pridno skrbi, da imam čim manj dela. Danes sva se z malo pri njej lepo najedli in dobila sem kosilo še za moški del. Vsa vesela pridem domov, da mi ne bo treba kuhati. Na poti v shrambo mi (kot že miljonkrat v nosečnosti marsikaj) pade posoda na tla, pokrov odnese v eno stran (bom reklamirala pri tupperware-ju), posodo v drugo... In kje je bilo kosilo? Na mojih hlačah,copatih, po steni, na hodniku po tleh, v dnevni sobi po tleh, na fotelju, škatli za igrače... in še marsikje. In jaz z ogromnim trebuhom na kolena in briši. Pa še vedno drsi ko 100user posted image . Bo imel mož namesto kosila delo. Ampak na dnu posodice je še malo ostalo user posted image .

Najboljše je kavčanje. Tu ne sme iti nič narobe user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
10.2.2009 15:00:47   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: rmmaja

Zdaj pa še ena nosečniška. Moja mami že nekaj mesecev pridno skrbi, da imam čim manj dela. Danes sva se z malo pri njej lepo najedli in dobila sem kosilo še za moški del. Vsa vesela pridem domov, da mi ne bo treba kuhati. Na poti v shrambo mi (kot že miljonkrat v nosečnosti marsikaj) pade posoda na tla, pokrov odnese v eno stran (bom reklamirala pri tupperware-ju), posodo v drugo... In kje je bilo kosilo? Na mojih hlačah,copatih, po steni, na hodniku po tleh, v dnevni sobi po tleh, na fotelju, škatli za igrače... in še marsikje. In jaz z ogromnim trebuhom na kolena in briši. Pa še vedno drsi ko 100user posted image . Bo imel mož namesto kosila delo. Ampak na dnu posodice je še malo ostalo user posted image .

Najboljše je kavčanje. Tu ne sme iti nič narobe user posted image user posted image user posted image .

Jej kolk sem se pa zdele nasmejala. Jaz sem že po naravi "malce" bolj štoraste sorte. V nosečnosti (tudi z Manco) se pa to še malo potencira. Moj se itak sam smeji k mi že zdaj vse iz rok leti, da o flekih na majcah sploh ne govorim (sem veeeeeelika potrošnica Vanishauser posted image ). Kaj šele bo. user posted image  

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
10.2.2009 15:37:01   
suncicica
 BRAVO HEDVIGI SPELCI IN MIHCU user posted image user posted image user posted image user posted image .IN TUDI OCIJUuser posted image .

SHADOW DOBRODOSLA MED DVOJNEuser posted image user posted image .user posted image user posted image

SKORPIJA ZDAJ SVA PA RES SAMO SE MIDVE......OJOJOJ

Stella in Pia

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
10.2.2009 16:07:09   
Kalina
Mv zaprt!! user posted image user posted image Sem bila pohvaljena, ker sm tako pridna in samo lezim in pocivam... user posted image user posted image

user posted image user posted image

Videli smo pa dva cudovita otrocka, sta pa oba v precni legi, zato me vse tako boli in imam velik trebuscek...drug druzga brcata v glavo...ma smo taksne lepe posnetke vidli, da sva bla oba z soldierjem fascinirana user posted image user posted image user posted image

Aja naj bi imeli dva fantka.. user posted image user posted image user posted image Moj ze govori, da bosta zajebana ce bosta na ocija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma jst sm cist zaljubljena v danasnje prizore in moja fanta user posted image user posted image user posted image

Cesitamo hedvigi na njenim zakladkomauser posted image user posted image user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
10.2.2009 16:58:50   
lara light
Shadow dobrodošla! Ni butastih vprašanj, še posebej ne za nas ki smo prvič nosečke! Kar pogumno, tu so že super mamice in veliko stvari vejo ter rade pomagajo! Ac pa bo itak v redu, brez skrbi!user posted image

Taškica, kje si ti? Hedi je rodila, da pridi pogledat!

Maja, lubica, mi je žal za kosilo in tvoje fante! Kar na kavč, to ti gre bolje od rok Torej je vse v redu bilo na pregledu, no fajn. Pa le jej malo več, nikar po tleh metat!user posted image

Kalina super za pregled in dva fantinca, bravo!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
10.2.2009 17:01:04   
lara light
 user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image   

user posted image

user posted image                                                             user posted image   

Skorpija (2user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 14. marec, dvojajčna user posted image user posted image LJ
Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna user posted image  user posted image
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image LJ
RM Maja (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 25. april, enojajčna  user posted image  user posted image
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna  user posted image   user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Šmarnogorka (1user posted image ; 0user posted image ) PDP 15. maj, enojajčna user posted image  user posted image LJ
Taškica

(3user posted image  ; 2user posted image ) ;
PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image   GO
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image   user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 15. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm in user posted image   MIHA 2700g, 48cm

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
10.2.2009 18:01:21   
taškica
To ni res! Edini dan ko me ni gor, pa spet cela revolucija!!

Hedi - ČESTITAM HEDI, BRAVO, BRAVO, BRAVO!!!!!!

NOKES - se že crkljate doma, daj malo napiši kako zgleda, kako je šel porod, mah vse nas zanima..... čestitam za vse!!!!! Pa nič brat nazaj, samo piši, piši, je škoda časaa....

SHADOW - dobrodošla. Nas vedno veseli kadar se kakšna nova pridruži, da je seznam daljši in daljši... Vso srečo pri AC.

MAJA - točno vem kako je in si me kar nasmejala s tem kosilom. Mi je pa kar všeč, da je še ena nerodna tako kot jaz. Jaz ne samo, da sem uničila naš parket, pa pleh od avta (hormoni), temveč sem včeraj razbila moj najlepši časjnik od moje pokojne tete. V bistvu je to edina dediščina, ki sem jo prejela od vseh mojih babic in dedkov, starih mam in pokojnih tet. Sem jokala kot dež. Danes mi ga je fotr zalepil, ampak ga ne smem za ročaj držati. Najboljše da si kupim lesen krožnik pa žlico, pa dam mir.

Čestitke za pregled, ti si res junakinja. In zelo dobro ti gre, bravissimo!!!!

Barbk - madona, a veš, da imam jaz vse moje majčke zaflekane. Enostavno je pot od krožnika do ust predolga in obvezno imam jedilnik na majčkah. In to na enih, ki so prav lepe. In vanisha sploh nimam. :((((((

Suncica in Skorpija - držita se! In čim dlje tri v enem!!!!!

Kalina - čestitke, bravo za MV, bravo za fantoline - WELCOME TO THE CLUB! Jaz sem danes šla še v H&M in ti povem, da meni so všeč samo roza pajacki, violičaste vezenine, pa kiklice :(((((. Pa sem spet na modrih in zelenih, rjavih pajackih.......nimaš tu kej. Spol ni v moji organizacije, se takoj pozna....

LARICA - danes sem vpisala še mojega ta manjšega v šolo. Jeseni gre v prvi razred! Potem sem se potepala cel dopoldne; me je že mal zagrabila ta shopingerska, kaj čmo....
Ajde dosti sem načrgutala, še jutri kaj.....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

Neposredna povezava do sporočila: 1484
10.2.2009 18:32:04   
šmarnogorka
Čestitke Hedvigi user posted image  za  Špelco in Mihca!!!
Veliko popitega mlekca, prespanih noči in zdravja!

Pozdravljene nove članice Shadow in Barbk!

Kalina, bravo za 2 fantka!

Rmaja, super, da "enakojajčka" lepo rasteta!!
Jaz že komaj čakam naslednji pregled pri prim.Cerarju in njegove ugotovitve, imam ga prihodnji teden.

Taškica, jutri bom na šoli za starše, ob 9h. Se vidiva.

lep večer vsem

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
10.2.2009 20:57:57   
Snezinka4
Shadow - dobrodošla! Prav vesela sem, da je še ena taka, ki ji AC plača država zaradi let...jaz čakam na rezultate. Se prej z leti nisem "razkrila" ker so tle same mlade punce okrog mene...user posted image

Taškica in Rmmaja- se pridružujem klubu nerodnih user posted image . Nista osamljen primer. Se mi pa zdi, da je nerodnost sorazmerna z velikostjo trebuha...

Meni moja g. nikoli ne pove teže otrok. Sicer sem jo malo pobarala, pa je rekla, da ona to prebere iz nekih tabel, da program, ki ga ima pa ni dovolj točen....tko da se jaz glede tež nebi preveč obremenjevala. Sem se pa v prvi nosečnosti sekirala, ker je imela hcera (glede na meritve in starost) prekratko stegnenico, sem sem se bala, da bo kaj narobe. Pa se je izkazalo, da je to pač genetika. Pri mozku so pac bolj na kratko nasajeni, kar se je pri njej opazilo že pred rojstvomuser posted image . Včasih nas te mere res lahko tako zavedejo, da se brez veze sekiramo. Včasih je bolje čim manj vedeti...

Kalina - čestitam za fanta! In tudi za zaprt mv.

Sem pa danes prebrala tole (http://med.over.net/forum5/read.php?19,5239295). Zdaj pa povejte kdo ima kdaj prav. A nase g., ki nam pravijo počitek, počitek, počitek ali ata Pušenjak? No jaz takole prakticiram: kadar se mi da okrog letat si rečem, saj Pušenjak pravi, da lahko inda ne bo nič narobe, kadar sem pa lena in se mi nič ne da pa pravim, da moram počivat user posted image . In dragi me popolnoma podpira in sem se že skoraj znebila slabe vesti, ker sem včasih taka lanobauser posted image

Barbk - vozički - jaz sem dobila odgovor od info@minisvet.si, kjer so mi povedali da oni tržijo Easy Walker vozičke. Obljubljajouser posted image 20-25% nižje cene kot v EU user posted image .... Sem jih povprašala za konkretno ponudbo in me prav zanima kaj mi bodo povedali. Sporočim, ko jo dobim. Se pa kar trudijo, ker zelo hitro odgovorijo.

(odgovor članu šmarnogorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
11.2.2009 12:20:33   
rmmaja
Živijo punčke!

Kje se pa danes skrivate user posted image ?

Poglejte si kako izgleda omamljen otrok. Ni ravno dojenček, je pa zanimiv.
http://www.youtube.com/watch?v=txqiwrbYGrs&eurl=http://www.facebook.com/profile.php?id=717111110&v=feed&story_fbid=64593566250

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
11.2.2009 13:54:43   
taškica
Snežinka - ma kakšne mlade nosečnice...pri meni še leto ali več, pa bi mi država plačala AC.

Maja - sem videla video, meni se je ubogi otrok zasmilil, dvojno je videl, ubošček. Ga nisem mogla gledat do konca, fotr je pa tut blesav, snema ga, namesto, da bi ga objel. Fant je bil čist dezorientiran in na robu med zavestjo in nezavestjo.
Ti zobarji so ubitačni. Tudi mi smo imeli s prvim fantkom frko, ko je bil star 3 leta. Nič ni narobe s sladkarijami, čokolado, bonboni, samo umivat morajo zobe. Mi smo ga pa biksali in kljub temu da VEM, da sladkoba povzroča karies, smo mu, da je zaspal dali za piti v posteljo razredčen sok (vode ni hotel). Pri drugem nas je že izučilo....

Jaz sem danes spet obiskala materinsko šolo - dejte punce poklicat tisto cifro; bodo organizirali predavanje, samo če bo še katera poklicala. Please...malo zatežite - pa tudi ve, ki ste junijske; to ne organizirajo vsak mesec, zato je pametno, da če smo že na kupu, da dobimo eno ekstra predavanje samo za nas....

Snežinka - saj imaš delno prav; nobeden ne more razložiti prezgodnjega poroda; jaz se zelo ravnam po svojem občutku - če sem precej utrujena počivam, zaprta pa tudi ne mislim biti za 4 stenami. Včeraj sem gledala oddajo Preverjeno, kako inspektor ZZZSja hodi naokrog in kontrolira bolniški stalež (izven LJ). Je rekel da je imel zadnjič eno cvetko; rizično nosečnico, ki je šla na smučanje v Avstrijo. (khm, khm, mogoče je bil pri meni?????????user posted image ).

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
11.2.2009 15:03:33   
Skorpija
Pozdravljena shadow in vse ostale user posted image user posted image user posted image

Jaz se samo fočkam, ker le kraljujem na prvem mestu in sam sporočam, da mesta še ne odstopam, tko da niti slučajno nima nobena nikamor za hitet in se vrivat user posted image user posted image user posted image Mulca sta se včeraj spet obračala, ampak proti izhodu se pa ne pomikata, tako da čakamo, čakamo...

Uživajte v sončku!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
11.2.2009 17:15:30   
lara light
lepotičke, samo na hitro vas pozdravim,
skorpija tako se govoriuser posted image

taškica, upam, da najdeš kandidatke za šolouser posted image

snežinka, tud jaz rosno mlada, za par mesecev mi uide brezplačna ACuser posted image

mi smo fajn, danes sem mela 2. MF vse ok!

lepo se imejte še naprejuser posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
11.2.2009 18:41:37   
taškica
Lara, tako hitro se nas pa ne boš znebila. MF? Prosim, mere, lega, počutje...madona si hitra, to pa je ja pomembno.

Skorpija - daj mi pls nasvet, preden greš v Rim. Danes sva z Šmarnogorko nekaj modrovale, kakšno številko naj kupim za novorojenčka? Ti imaš 56 ali 62? Ali celo 50? V šoli učijo 62, meni je pa to tu mač velika zadeva....

Neposredna povezava do sporočila: 1491
11.2.2009 19:03:38   
suncicica
jaz sem kupila od 50 dalje. ko pa je prisla k meni prijateljica ki je rodila sincka in je rekla da je njenemu 56 normalna stevilka prevelika ,sem hitro nabavila se nekaj 48. da se mi otroci ne utopijo v oblacilih.

Stella in Pia

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
11.2.2009 19:21:23   
pikatara
Snežinka jaz nikakor ne prakticiram preveč počitka. Enostavno nisem tip za to, pa še vse me boli če preveč lenarim, sploh križ. Ginekologinja mi dovoli plavanje, pa tudi sobno kolo. Sem mnenja, da vsak sam najbolj vidi kaj mu paše, saj ti telo samo pove kaj potrebuje. So dnevi, ko se mi nič ne da in samo leži, so pa dnevi ko sem kar preveč poskočna.

Ja Taškica, kje je pa glih smučanje v Avstriji našel. Kar se tiče komisije pusti pri miru nosečnice, razen če pošlje detektiva delodajalec. Pa ne pozabi, da nosiš dva in ne enega tako da boš sigurno rabila tudi kakšno številko 50. Tako pravijo tudi mamice dvojčkov 2008, do 18 strani sem jih že prebrala. Dlje pa sploh ne pridem, saj nisem nič več na netu. tako pospešeno sem se lotila faksa, da večino časa posvetim temu. Saj sem rekla, da sem produktivna ko mi teče voda v grlo. Danes sem se prvič zavedala, da je moj porod blizu, ko sem v bazenu ramišljala, da lahko le še 3 tedne plavam pol pa ne smem več. Jutri se začne 32. teden. Joj kako hitro mine. Prej sem komaj čakala, da bi ju imela, sedaj pa grem po stopinjah mojih predhodnic, ki jim je žal za nosečnostjo.

Skorpija a se tvoja dva kaj obračata. Meni se zdi, da sta se danes začela trudit, da bi se na glavo obrnila, ker sta bila dosedaj oba na nogah. Prav čutim kako poskušata glavice tišat bolj dol. Tudi oblika trebuha se spreminja, do sedaj je bil pokončen, maternico imam že tri tedne čist do prsi, sedaj je pav edno bolj podoben žogi.

Neposredna povezava do sporočila: 1493
11.2.2009 19:38:06   
Snezinka4
Pikatara - ja zate vem, da si med najbolj aktivnimi. Jaz pa ne zmorem več. Me vezi nad dimljami tako zategujejo, že če hodim. Včasih me pa že v leže bolečina zagrabi. No ampak slej ko prej izgine. Pa bravo za fax!

Oblekice bomo pa sigurno 50  in 56 rabile. Jaz sem 62 uporabljala takoj po porodu, sicer bolj kratek čas (maksimalno 1 mesec), pa sta bila oba otroka 51cm dolga in imela nad 3 kile (3,3 in 3,5kg). Takih rezultatov si pri teh dveh ravno ne obetam...čeprav cilj je pa treba tak imet, ne!user posted image

Smučanje v Avstriji....user posted image user posted image ...mogoče je bil tudi pri nas...ampak baje pustijo sporočilce, če te ni...

Me pa veseli punce, da je tudi nekaj "starejših" tridesetletnic...user posted image , sem imela občutek da ste maksimalno 33 let stare...ne vem zakaj...user posted image  No, ampak v srcu smo pa verjetno še vse dosti mlajše, ne?user posted image

Skorpija, jaz ti (vsem) želim, da boš še dolgo na prvem mestu in da te nobena ne prehiti!user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
11.2.2009 20:25:19   
Skorpija
Jaz sem oblekice kupila 50 in 56, ampak samo vsakemu eno trenirkico, par bodijev in žabic, drugo imata večinoma 62, ker baje le hitro rastejo. Na začetku bo pa ziher 50 in 56 taprava cifra!

Ja, mojedva se kar obračata, ne vem kako jima uspeva, ampak nekako jima user posted image Se pa trebuh počasi premika navzdol... Prav dolgo pomoje ne bomo več, ker mi tudi trebuh otrdeva, ponoči pa se tudi kdaj zbudim zaradi bolečin, pa malo prediham in mine - bomo videli v ponedlejek, kaj bo rekla moja G.

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
11.2.2009 21:20:58   
taškica
Pika - ah pol sem pa vse zaj*******. Mislim, sploh ne vem kje imam možgane. Mi je žal, da vas nisem prej vprašala. Vse kar sem kupila je 62 cifro. Za ****. Mogoče bom pa imela le trikilske dvojčke?

Aja, danes mi je cel liter medu na tla padel, pa en cel krožnik z vilicami in nožem, ampak je hvala bogu padel iz pulta v koš za smeti, tako da se ni razbil.

Snežinka - tudi mene zateguje - po moje je kriva tretja nosečnost. Tudi pri hoji - jaz sploh ne zmorem daljših razdalj. Danes me je enih dvkrat tko močno špiknilo, da sem vse zvezde videla. Koliko imaš stare otroke?

Grem brat tist forum; mamice dvojčkov 2008; me je prav zjezila tale napaka pri številkah oblekic. Za znoret.

Neposredna povezava do sporočila: 1496
11.2.2009 22:49:13   
šmarnogorka
Čer,

sem šla prav gledat št. bodijev, majčk in žabic,... ki sem jih nedavno nabavila. Taškica, večina stvari je št.50.
Kar bo pa bo!

Snezinka4, Lara Light -  tudi jaz se pridružujem klubu "rosno mladih dvojnih" - khm, rosno mladih po srcu. Roko na srce se je moja tehtnica tudi prevesila v drugo polovico tridesetih. user posted image

Lepo spančkajte!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
11.2.2009 23:25:58   
lara light
Lubice, kako ste pridne s pisanjem! Meni pa se danes sploh ne da, sem nekam sitna, ne vem , ker me glava boli al kaj...3,5h sem čakala na pregled, lačna, žejna, mah brez veze, zdej je boljeuser posted image ...hvala za koristne info o oblekicah in št.

Taškica, srčica, lega: prečna, glavi vsaka na nasprotni strani, ampak se vrtita in glavi sta bili na koncu pregleda že skupaj, teža user posted image 790 in user posted image 820, kar v redu, organi vsi v redu in vidni, možgani, srček ok, eden je mahal, drugi telovadil...zelo prijeten dokor, prijazen, pokazal mi je albatrosa v srčku, češ, da ko se tega kao ptiča vidi kako maha je s srčkom najverjetneje vse v redu. Morali bomo kontrolirati ledvičkeuser posted image , ker se je pokazal manjši meh...lahko je problem, lahko samo trenutna poza, ki to povzroča... upam, da zgine do prihodnjič in da ne bo kakšnih poznejših težav.

Pika, user posted image  za 32 t! Super,da si tko aktivna. Mene tudi precej zateguje in 20 min hoje je too muchuser posted image

Grem spat, lepo bodte in prijetno nočko vsem!user posted image

Coelho

(odgovor članu šmarnogorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
12.2.2009 7:33:19   
rmmaja
Dobro jutro user posted image user posted image !

Najprej malo prigriznite, potem si postrezite s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes sem malo bolj zgodnja. Zdaj mož vozi otroka v vrtec in šolo, pa odhajajo malo prej. Ker pa so vsi 3je "počasnele", jim priskočim na pomoč.

Punce, pustite leta. Pomembno je, da smo v srcu še vedno 25. Tiste, ki ste se trudile in uspele s pomočjo medicine, vam so se leta hitro nabrala. Nam, ki imamo pa doma že enega ali dva, pa je tudi čas kar letel user posted image .

Taškica, boš pa rodila velikana. Res je 62 kar malo velika za dvojčke. Potolaži se, zdaj imaš izgovor za nov šoping. Jaz, ki sem obakrat rodila otroka z manj kot 3 kg, sem na začetku rabila 50ko in to približno en mesec. Kupila sem si same 56 in več, potem sem si pa izposojala manjše, ker sta bila kot strašili. Za frajerčka na poti pa sem kupila 50ko, za odhod iz porodnišnice 46ko in si izposodila še veliko 46ke in 50ke od znancev z dvojčki. Poiskusi najti kaj rabljenega na netu, da ne boš ravno bankrotirala. Prerastejo pa res hitro.
Je pa kolegica pred tremi meseci rodila otroka (enega) 4200g in je 56 lahko kar pospravila. Zdaj ima že 8kg in lahko si predstavljaš kako je z oblačili. Moja mala je imela točno toliko kg pri enem letu user posted image user posted image . Naj te še malo potolažim. Cerar pravi, da je že imel dvojčke, ki sta imela pri porodu vsak po 3500g. Kaj pa veš, kakšno presenečenje tvoja pripravljata user posted image user posted image ?

Taškica, user posted image za med. Si predstavljaš, da se razbije? HB za koš za smeti. Moj se samo user posted image user posted image , ko pobira in briše stvari za mano. In se čudi vsak dan večjemu trebuhu. Zdaj hodimo v kopalnico 3 in 3. On z velikima in jaz z malima user posted image user posted image .

Meni trebuh skoraj dol pade, ko vstanem s kavča. Nekaj minut me tišči med nogami, ko pa se razhodim je bolje. Sprehodi so kratki in zelo počasni. Za enako pot porabim še enkrat več časa kot v nenosečem stanju.

Snežinka, sporoči kakšne cene vozičkov imajo na minisvetu.

Ena je pisala, da Pušenjak pravi, da lahko počnemo kar nam prija. Jaz ga upoštevam vedno, ko se mi sprehaja in pospravlja. Če se mi pa nič ne da, upoštevam svojo G, ki pravi naj čim več počivam user posted image user posted image

Me dvojne smo zakon user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1499
12.2.2009 7:48:34   
lara light
Majči, super je bilo s tvojo kavico in prijetnim klepetom začet dan! Super si, zakon!user posted image user posted image

Hvala za dvig morale...šibam ker imam polno opravkov, lep dan!user posted image

Coelho

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?