Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 13:32:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ok, dobila sem zdravnika na telefon... očitno je izvide že videl, pa mi je prej administratorka narobe povedala. U glavnem po začetni slabi volji zarad čakanja in ker sm najprej slišala, da ne bova dobila alernove na recept, sm počas začela dojemat, kaj mi govori ... histološki izvidi niso pokazali vnetja, kar pomeni, da je blo tisto, kar je videl verjetno posledica alergije v izzvenevanju. Je hotu, da kar jutri prideva na provokacijo, ker je verjetno Žan alergije prerasel . Ker jutri ne morva, sm se zmenila za četrtek in bova tam tri dni. Skratka, če bo provokacija uspešna bo moj lubček lahko pil normalno AM in jedel verjetno večino stvari . Mi je pa nerodno, ampak očitno bomo mogle čvek spet prestavit .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 13:36:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Suzy, Jana zakaj pa ne probata z Operilom P, če jima tak nosek nagaja ga uporabljamo, ampak nam včeraj ni preveč pomagal! suzy kak operil maš to ? a za odrasle ? jst mam sam tega ko gor piše za odrasle... a obstaja kak drug še? jes sem Tajdi dala v nosek fiziološko rastopino pa je pomagalo Verjetno ni bila fest prehlajena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 13:37:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem ji dala 2x dnevno po 1 kapljico. Poglej v navodila, mislim, da lahko daš 3x na dan. Vedno pa lepo sčisti nosek potem pa kani noter. Pri nas ni nikoli nič teklo ven po kapljicah. sem kupila sprej, je lažje za dajat kot kapljice, upam da bo pomagalo. Tudi jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 13:40:07
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jeeeeeeee, spet stara RR-ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 13:41:35
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ok, dobila sem zdravnika na telefon... očitno je izvide že videl, pa mi je prej administratorka narobe povedala. U glavnem po začetni slabi volji zarad čakanja in ker sm najprej slišala, da ne bova dobila alernove na recept, sm počas začela dojemat, kaj mi govori ... histološki izvidi niso pokazali vnetja, kar pomeni, da je blo tisto, kar je videl verjetno posledica alergije v izzvenevanju. Je hotu, da kar jutri prideva na provokacijo, ker je verjetno Žan alergije prerasel . Ker jutri ne morva, sm se zmenila za četrtek in bova tam tri dni. Skratka, če bo provokacija uspešna bo moj lubček lahko pil normalno AM in jedel verjetno večino stvari . Mi je pa nerodno, ampak očitno bomo mogle čvek spet prestavit .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 14:06:55
|
|
|
|
nia5
|
Uh zdaj pa ste vse pobegnile
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 14:07:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ok, dobila sem zdravnika na telefon... očitno je izvide že videl, pa mi je prej administratorka narobe povedala. U glavnem po začetni slabi volji zarad čakanja in ker sm najprej slišala, da ne bova dobila alernove na recept, sm počas začela dojemat, kaj mi govori ... histološki izvidi niso pokazali vnetja, kar pomeni, da je blo tisto, kar je videl verjetno posledica alergije v izzvenevanju. Je hotu, da kar jutri prideva na provokacijo, ker je verjetno Žan alergije prerasel . Ker jutri ne morva, sm se zmenila za četrtek in bova tam tri dni. Skratka, če bo provokacija uspešna bo moj lubček lahko pil normalno AM in jedel verjetno večino stvari . Mi je pa nerodno, ampak očitno bomo mogle čvek spet prestavit . Jej kak fajn . Držim pestke, da boste kmalu lahko jedli večino stvari Za čvek sem pa 1000 %, da ti punce ne bodo čisto nič zamerile .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 14:16:58
|
|
|
|
jana81
|
naty super za izvide, za čvek pa ni panike, se bomo že dobile,če prej ne pa maja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 14:32:48
|
|
|
|
Naty*
|
Hvala punce... sej sploh ne dojemam, da je to mogoče res . Veste kaj to pomen... skutke, jogurti, kašice, čokolino, piškotki, normalna hrana . Vse tist, kar je vam že samoumevno je men zdele kokr nebesa . Tolk bom vesela, ko bo moj lubček pojedel prvi jogurt ! Sam upam, da ne bo šlo na provokaciji moje veselje po gobe ... bote mogle fejst držat pesti velja? Čvek pa definitivno bo, sam zorganizirat se bo treba prou !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 14:38:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Hvala punce... sej sploh ne dojemam, da je to mogoče res . Veste kaj to pomen... skutke, jogurti, kašice, čokolino, piškotki, normalna hrana . Vse tist, kar je vam že samoumevno je men zdele kokr nebesa . Tolk bom vesela, ko bo moj lubček pojedel prvi jogurt ! Verjamem, da komaj čakaš, da to opravite in da bo Žan lahko pojedel prvo žličko skutke, jogurta, piškota... Sam upam, da ne bo šlo na provokaciji moje veselje po gobe ... bote mogle fejst držat pesti velja? Čvek pa definitivno bo, sam zorganizirat se bo treba prou !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 14:38:36
|
|
|
|
Anitka
|
Ej Naty, še dva posta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 14:48:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Hvala punce... sej sploh ne dojemam, da je to mogoče res . Veste kaj to pomen... skutke, jogurti, kašice, čokolino, piškotki, normalna hrana . Vse tist, kar je vam že samoumevno je men zdele kokr nebesa . Tolk bom vesela, ko bo moj lubček pojedel prvi jogurt ! Sam upam, da ne bo šlo na provokaciji moje veselje po gobe ... bote mogle fejst držat pesti velja? Čvek pa definitivno bo, sam zorganizirat se bo treba prou ! We are sorry No pa ponovno; napisala sem da sploh ne vemo kako nam je fajn tistim ki nimamo takih in podobnih problemov in da resnično prevečkrat jemljemo stvari kot samoumevne. Bomo fejst držali pestke, da bo vse ok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 14:50:20
|
|
|
|
nia5
|
Moja pikica pa je še zdaj drisko (no tako fejst tekočo) fasala od teh zobkov, no lahko sem srečna da vsaj vročine nima glede na to da še ji trije rinejo ven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 14:53:01
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ej Naty, še dva posta Hvala za opozorilo .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 14:54:19
|
|
|
|
Naty*
|
Hvala za pikapoke, joj čist sem živčna, bi najrajš res šla kr jutr notri . nia driska se kr rada pojavi pri zobkih ja... evo še vama da hitro pririnejo! In tole je 2000 !!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 15:02:00
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Hvala za pikapoke, joj čist sem živčna, bi najrajš res šla kr jutr notri . nia driska se kr rada pojavi pri zobkih ja... evo še vama da hitro pririnejo! In tole je 2000 !!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 15:19:50
|
|
|
|
barbaw
|
Pa sva nazaj. 9010g , 71,5 cm in OG: 43,5 cm Kri je ok. Ni pa nič jokala in je bila prav vesela. P jo je pohvalila in je rekla, da je ful spretna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 15:19:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo odhajam tudi jaz. Lepo se imejte v tem turobnemm deževnem torku no pri nas se je ravno pokazal sonček, čeprav zelo piha. Bova šal mogoče še na en điro, čeprav so moji ušesi zelo bogi. Kapa ali trak?!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 15:19:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw kje imaš ti P? Na Studencih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 15:36:25
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa sva nazaj. 9010g , 71,5 cm in OG: 43,5 cm Kri je ok. Ni pa nič jokala in je bila prav vesela. P jo je pohvalila in je rekla, da je ful spretna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 15:46:24
|
|
|
|
barbaw
|
Ful sem upala, da bi Maja hitro shodila kot Jaka, zdaj pa ne vem več ali si to želim. Smo čudne mame. V glavnem odkar smo prišli domov je Maja čisto drug otrok, hodi če se lahko drži, ..... Pozabila je na to kaj je rit. Danes je začela cmerit, če ne more hodit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 15:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Madonca sem imela čtiva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 15:50:59
|
|
|
|
barbaw
|
Nia nisem še dobila paketa.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?