|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
10.2.2009 13:32:42   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Ok, dobila sem zdravnika na telefon... očitno je izvide že videl, pa mi je prej administratorka narobe povedala. U glavnem po začetni slabi volji zarad čakanja in ker sm najprej slišala, da ne bova dobila alernove na recept, sm počas začela dojemat, kaj mi govori user posted image ... histološki izvidi niso pokazali vnetja, kar pomeni, da je blo tisto, kar je videl verjetno posledica alergije v izzvenevanju. Je hotu, da kar jutri prideva na provokacijo, ker je verjetno Žan alergije prerasel user posted image . Ker jutri ne morva, sm se zmenila za četrtek in bova tam tri dni.

Skratka, če bo provokacija uspešna bo moj lubček lahko pil normalno AM in jedel verjetno večino stvari user posted image .

Mi je pa nerodno, ampak očitno bomo mogle čvek spet prestavit user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
10.2.2009 13:36:30   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: nia5
Suzy, Jana zakaj pa ne probata z Operilom P, če jima tak nosek nagaja

ga uporabljamo, ampak nam včeraj ni preveč pomagal! user posted image

suzy kak operil maš to ?
 a za odrasle ? jst mam sam tega ko gor piše za odrasle... a obstaja kak drug še?

jes sem Tajdi dala v nosek fiziološko rastopino pa je pomagalouser posted image

Verjetno ni bila fest prehlajena.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
10.2.2009 13:37:11   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz sem ji dala 2x dnevno po 1 kapljico. Poglej v navodila, mislim, da lahko daš 3x na dan. Vedno pa lepo sčisti nosek potem pa kani noter. Pri nas ni nikoli nič teklo ven po kapljicah.

sem kupila sprej, je lažje za dajat kot kapljice, upam da bo pomagalo.

Tudi jaz user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
10.2.2009 13:40:07   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jeeeeeeee, spet stara RR-jauser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
10.2.2009 13:41:35   
nia5

Ok, dobila sem zdravnika na telefon... očitno je izvide že videl, pa mi je prej administratorka narobe povedala. U glavnem po začetni slabi volji zarad čakanja in ker sm najprej slišala, da ne bova dobila alernove na recept, sm počas začela dojemat, kaj mi govori user posted image ... histološki izvidi niso pokazali vnetja, kar pomeni, da je blo tisto, kar je videl verjetno posledica alergije v izzvenevanju. Je hotu, da kar jutri prideva na provokacijo, ker je verjetno Žan alergije prerasel user posted image . Ker jutri ne morva, sm se zmenila za četrtek in bova tam tri dni.

Skratka, če bo provokacija uspešna bo moj lubček lahko pil normalno AM in jedel verjetno večino stvari user posted image .

Mi je pa nerodno, ampak očitno bomo mogle čvek spet prestavit user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
10.2.2009 14:06:55   
nia5
Uh zdaj pa ste vse pobegnileuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
10.2.2009 14:07:00   
Anitka

Jej kak fajnuser posted image user posted image user posted image . Držim pestke, da boste kmalu lahko jedli večino stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image

Za čvek sem pa 1000 %, da ti punce ne bodo čisto nič zamerileuser posted image .

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
10.2.2009 14:16:58   
jana81
naty super za izvide, za čvek pa ni panike, se  bomo že dobile,če prej ne pa maja.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
10.2.2009 14:32:48   
Naty*
Hvala punce... sej sploh ne dojemam, da je to mogoče res user posted image . Veste kaj to pomen... skutke, jogurti, kašice, čokolino, piškotki, normalna hrana user posted image . Vse tist, kar je vam že samoumevno je men zdele kokr nebesa user posted image . Tolk bom vesela, ko bo moj lubček pojedel prvi jogurt user posted image user posted image user posted image !

Sam upam, da ne bo šlo na provokaciji moje veselje po gobe user posted image ... bote mogle fejst držat pesti velja? user posted image

Čvek pa definitivno bo, sam zorganizirat se bo treba prou user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
10.2.2009 14:38:03   
Anitka

Hvala punce... sej sploh ne dojemam, da je to mogoče res user posted image . Veste kaj to pomen... skutke, jogurti, kašice, čokolino, piškotki, normalna hrana user posted image . Vse tist, kar je vam že samoumevno je men zdele kokr nebesa user posted image . Tolk bom vesela, ko bo moj lubček pojedel prvi jogurt user posted image user posted image user posted image !

Verjamem, da komaj čakaš, da to opravite in da bo Žan lahko pojedel prvo žličko skutke, jogurta, piškota...

Sam upam, da ne bo šlo na provokaciji moje veselje po gobe user posted image ... bote mogle fejst držat pesti velja? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
10.2.2009 14:38:36   
Anitka
Ej Naty, še dva postauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
10.2.2009 14:48:23   
nia5

We are sorry user posted image user posted image user posted image

No pa ponovno; napisala sem da sploh ne vemo kako nam je fajn tistim ki nimamo takih in podobnih problemov in da resnično prevečkrat jemljemo stvari kot samoumevne. Bomo fejst držali pestke, da bo vse ok user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
10.2.2009 14:50:20   
nia5
Moja pikica pa je še zdaj drisko (no tako fejst tekočo) fasala od teh zobkov, no lahko sem srečna da vsaj vročine nima glede na to da še ji trije rinejo ven. 

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
10.2.2009 14:53:01   
Naty*

Ej Naty, še dva postauser posted image

Hvala za opozorilo user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
10.2.2009 14:54:19   
Naty*
Hvala za pikapoke, joj čist sem živčna, bi najrajš res šla kr jutr notri user posted image .

nia driska se kr rada pojavi pri zobkih ja... evo še vama user posted image user posted image user posted image da hitro pririnejo!

In tole je 2000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
10.2.2009 15:02:00   
nia5

Hvala za pikapoke, joj čist sem živčna, bi najrajš res šla kr jutr notri user posted image .

nia driska se kr rada pojavi pri zobkih ja... evo še vama user posted image user posted image user posted image da hitro pririnejo!

In tole je 2000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
10.2.2009 15:11:33   
Anitka
NATY

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

ZA 2000 POSTOV IN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
10.2.2009 15:19:50   
barbaw
Pa sva nazaj.

9010g , 71,5 cm in OG: 43,5 cm

Kri je ok. Ni pa nič jokala in je bila prav vesela. P jo je pohvalila in je rekla, da je ful spretna.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
10.2.2009 15:19:52   
barbaw

NATY

ZA 2000 POSTOV IN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
10.2.2009 15:19:54   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Evo  odhajam tudi jaz. Lepo se imejte v tem turobnemm deževnem torkuuser posted image

no pri nas se je ravno pokazal sonček, čeprav zelo piha. Bova šal mogoče še na en điro, čeprav so moji ušesi zelo bogi.

Kapa ali trak?!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
10.2.2009 15:19:56   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Barbaw kje imaš ti P?

Na Studencih.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
10.2.2009 15:36:25   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Pa sva nazaj.

9010g , 71,5 cm in OG: 43,5 cm

Kri je ok. Ni pa nič jokala in je bila prav vesela. P jo je pohvalila in je rekla, da je ful spretna.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
10.2.2009 15:46:24   
barbaw
Ful sem upala, da bi Maja hitro shodila kot Jaka, zdaj pa ne vem več ali si to želim. user posted image  Smo čudne mame. V glavnem odkar smo prišli domov je Maja čisto drug otrok, hodi če se lahko drži, ..... Pozabila je na to kaj je rit. Danes je začela cmerit, če ne more hodit. user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
10.2.2009 15:50:40   
Anonimen
Madonca sem imela čtivauser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3399
10.2.2009 15:50:59   
barbaw
Nia nisem še dobila paketa. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?