|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
10.2.2009 12:16:28   
mmoojjccaa
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: nia5
Suzy, Jana zakaj pa ne probata z Operilom P, če jima tak nosek nagaja

ga uporabljamo, ampak nam včeraj ni preveč pomagal! user posted image

suzy kak operil maš to ?
 a za odrasle ? jst mam sam tega ko gor piše za odrasle... a obstaja kak drug še?

jes sem Tajdi dala v nosek fiziološko rastopino pa je pomagalouser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
10.2.2009 12:17:33   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Anitka jaz sem opazila, da ni več reklame. Jaz jih ne maram in ne uporabljam že xxx let, ker so mi preveč plastični. Me je vse žgalo. user posted image

Enako. Uporabljam pa tiste iz Müllerja (njihovo blagovno znamko).

Jaz pa z Always vložki nimam problemov, probam pa včasih katere druge zraven.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
10.2.2009 12:22:53   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Kasso si dobila zadnjič moj odgovor glede friteze?

oj, ja hvala...sem v gužvi in sem kasneje pozabila odgovorit..sorči. Nisem pa našla nikjer na internetu, tako da se najbrž v slo sploh ne prodaja user posted image
Sem pa pisala na uredništvo Jane in so mi točno povedali za kateri model gre, ki so ga pred leti promovirali..super souser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke in prihajajoče zobke

pa še za Asjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej boljše

Kasso en namig, če še nisi nabavila - se jo splača naročit iz tujine (e-bay ali amazon), ker te pride dosti ceneje.

Špelin@ Kasso je spraševala o fritezi, ki filtrira olje in se lahko da posoda v pomivalni stroj.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
10.2.2009 12:25:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Anitka jaz sem opazila, da ni več reklame. Jaz jih ne maram in ne uporabljam že xxx let, ker so mi preveč plastični. Me je vse žgalo. user posted image

Zato pa je toliko stvari na tržišču, ker ni vsaka stvar za vsakega.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
10.2.2009 12:26:11   
jana81

Jaz sem ji dala 2x dnevno po 1 kapljico. Poglej v navodila, mislim, da lahko daš 3x na dan. Vedno pa lepo sčisti nosek potem pa kani noter. Pri nas ni nikoli nič teklo ven po kapljicah.

sem kupila sprej, je lažje za dajat kot kapljice, upam da bo pomagalo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
10.2.2009 12:26:30   
jana81

Jaz sem ji dala 2x dnevno po 1 kapljico. Poglej v navodila, mislim, da lahko daš 3x na dan. Vedno pa lepo sčisti nosek potem pa kani noter. Pri nas ni nikoli nič teklo ven po kapljicah.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
10.2.2009 12:26:31   
Naty*
Zdele sem tolk jezna, da ne vem al bi user posted image al bi user posted image . Dobim administratorko, ki mi je povedala, da so histološki izvidi prišli, ampak jih more zdravnik še POGLEDAT!!! Mislm halo, otrok ma vnetje dvanajsternika, on jih pa še pogledal ni user posted image ... Ga pa sploh ne dobim na telefon, ker ma posege. Krvni testi pa spet vsi negativniuser posted image . Ma u rit naj gre vse skup user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
10.2.2009 12:26:38   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Suzy, Jana zakaj pa ne probata z Operilom P, če jima tak nosek nagaja

ga uporabljamo, ampak nam včeraj ni preveč pomagal! user posted image

suzy kak operil maš to ?
 a za odrasle ? jst mam sam tega ko gor piše za odrasle... a obstaja kak drug še?

jes sem Tajdi dala v nosek fiziološko rastopino pa je pomagalouser posted image

jst mu že en teden dajem fiziološko, pa ne pomaga, kašlja pa že 10 dni, greva itak pop. k P.

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
10.2.2009 12:27:11   
Anitka

Jaz se bom pa zdaj razjokala, ker še vedno nisem ugotovila zakaj imam takšno postavitev na RR-ji pri pisanju odgovorovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšno postavitev pa? Kje si a na mozzili ali explorer, si probala na obeh user posted image

Vedno sem na mozzili in je bilo vedno ok. Ko npr. vstavim smajlija mi ne kaže slikce ampak besedno oznako le-tega, pra tako za drugo barvo... In potem komajda razberem in bognedaj, da kaj citiram. Potem imam le neke kvake.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
10.2.2009 12:35:27   
barbaw

Super. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
10.2.2009 12:35:28   
Anitka
Jeeeeeeee, spet stara RR-jauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
10.2.2009 12:35:32   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Zdele sem tolk jezna, da ne vem al bi user posted image al bi user posted image . Dobim administratorko, ki mi je povedala, da so histološki izvidi prišli, ampak jih more zdravnik še POGLEDAT!!! Mislm halo, otrok ma vnetje dvanajsternika, on jih pa še pogledal ni user posted image ... Ga pa sploh ne dobim na telefon, ker ma posege. Krvni testi pa spet vsi negativniuser posted image . Ma u rit naj gre vse skup user posted image ...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
10.2.2009 12:36:00   
hijenca

Jaz se bom pa zdaj razjokala, ker še vedno nisem ugotovila zakaj imam takšno postavitev na RR-ji pri pisanju odgovorovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšno postavitev pa? Kje si a na mozzili ali explorer, si probala na obeh user posted image

Vedno sem na mozzili in je bilo vedno ok. Ko npr. vstavim smajlija mi ne kaže slikce ampak besedno oznako le-tega, pra tako za drugo barvo... In potem komajda razberem in, da kaj citiram. Potem imam le neke kvake.user posted image user posted image

Točno tako postavitev imam jaz pri Operi. Popuser posted image poleg.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
10.2.2009 12:36:07   
barbaw

Jeeeeeeee, spet stara RR-jauser posted image user posted image user posted image

Sem te že hotela vprašat zakaj ne greš na IE, ker je manj komplikacij.

Zdaj pa malo zrihtam in šibave.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
10.2.2009 12:36:12   
Anitka

Ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
10.2.2009 12:37:28   
hijenca
Barbaw kje imaš ti P?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
10.2.2009 12:42:00   
Estrella*

Ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tipično za našo Pediatrično. Jaz sem imela podobne izkušnjeuser posted image Očitno se v 5 letih ni nič spremenilouser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
10.2.2009 12:43:47   
Anitka

Sem te že hotela vprašat zakaj ne greš na IE, ker je manj komplikacij.

Zdaj pa malo zrihtam in šibave.

Čavčiuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
10.2.2009 12:45:04   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Zato pa je toliko stvari na tržišču, ker ni vsaka stvar za vsakega.

Načeloma z Always nimam problemov, bom pa zdaj vseeno malo premislila o tem.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
10.2.2009 12:47:21   
Anitka
http://cgi.ebay.de/DELONGHI-ROTO-FRITEUSE-F-895-F895-NUR-50-OLBEDARF-TOP_W0QQitemZ390028422654QQcmdZViewItemQQptZDE_Elektronik_Computer_Haushaltsger%C3%A4te_Kleinger%C3%A4teK%C3%BCche_PM?hash=item390028422654&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229#ebayphotohosting

Špelin@ to fritezo imamo mi in sem jo potem predlagala Kasso.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
10.2.2009 12:54:31   
Estrella*
Evo  odhajam tudi jaz. Lepo se imejte v tem turobnemm deževnem torkuuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
10.2.2009 13:00:12   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Evo  odhajam tudi jaz. Lepo se imejte v tem turobnemm deževnem torkuuser posted image

Vi pa dobro opraviteuser posted image .

A pri vas že dežuje? Joj je smotano to vremeuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
10.2.2009 13:01:54   
jana81

mislim če bi se le šlo za njgeovega otroka, bi pregledu preden bi bili izvidi gotovi..
Sej bo vse vredu..

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
10.2.2009 13:01:56   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

no pri nas se je ravno pokazal sonček, čeprav zelo piha. Bova šal mogoče še na en điro, čeprav so moji ušesi zelo bogi.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
10.2.2009 13:19:49   
Naty*
Ok, dobila sem zdravnika na telefon... očitno je izvide že videl, pa mi je prej administratorka narobe povedala. U glavnem po začetni slabi volji zarad čakanja in ker sm najprej slišala, da ne bova dobila alernove na recept, sm počas začela dojemat, kaj mi govori user posted image ... histološki izvidi niso pokazali vnetja, kar pomeni, da je blo tisto, kar je videl verjetno posledica alergije v izzvenevanju. Je hotu, da kar jutri prideva na provokacijo, ker je verjetno Žan alergije prerasel user posted image . Ker jutri ne morva, sm se zmenila za četrtek in bova tam tri dni.

Skratka, če bo provokacija uspešna bo moj lubček lahko pil normalno AM in jedel verjetno večino stvari user posted image .

Mi je pa nerodno, ampak očitno bomo mogle čvek spet prestavit user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?