Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:16:28
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Suzy, Jana zakaj pa ne probata z Operilom P, če jima tak nosek nagaja ga uporabljamo, ampak nam včeraj ni preveč pomagal! suzy kak operil maš to ? a za odrasle ? jst mam sam tega ko gor piše za odrasle... a obstaja kak drug še? jes sem Tajdi dala v nosek fiziološko rastopino pa je pomagalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:17:33
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka jaz sem opazila, da ni več reklame. Jaz jih ne maram in ne uporabljam že xxx let, ker so mi preveč plastični. Me je vse žgalo. Enako. Uporabljam pa tiste iz Müllerja (njihovo blagovno znamko). Jaz pa z Always vložki nimam problemov, probam pa včasih katere druge zraven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:22:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kasso si dobila zadnjič moj odgovor glede friteze? oj, ja hvala...sem v gužvi in sem kasneje pozabila odgovorit..sorči. Nisem pa našla nikjer na internetu, tako da se najbrž v slo sploh ne prodaja Sem pa pisala na uredništvo Jane in so mi točno povedali za kateri model gre, ki so ga pred leti promovirali..super so za vse bolančke in prihajajoče zobke pa še za Asjo da bo čimprej boljše Kasso en namig, če še nisi nabavila - se jo splača naročit iz tujine (e-bay ali amazon), ker te pride dosti ceneje. Špelin@ Kasso je spraševala o fritezi, ki filtrira olje in se lahko da posoda v pomivalni stroj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:25:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka jaz sem opazila, da ni več reklame. Jaz jih ne maram in ne uporabljam že xxx let, ker so mi preveč plastični. Me je vse žgalo. Enako. Uporabljam pa tiste iz Müllerja (njihovo blagovno znamko). Jaz pa z Always vložki nimam problemov, probam pa včasih katere druge zraven. Zato pa je toliko stvari na tržišču, ker ni vsaka stvar za vsakega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:26:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem ji dala 2x dnevno po 1 kapljico. Poglej v navodila, mislim, da lahko daš 3x na dan. Vedno pa lepo sčisti nosek potem pa kani noter. Pri nas ni nikoli nič teklo ven po kapljicah. sem kupila sprej, je lažje za dajat kot kapljice, upam da bo pomagalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:26:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem ji dala 2x dnevno po 1 kapljico. Poglej v navodila, mislim, da lahko daš 3x na dan. Vedno pa lepo sčisti nosek potem pa kani noter. Pri nas ni nikoli nič teklo ven po kapljicah. sem kupila sprej, je lažje za dajat kot kapljice, upam da bo pomagalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:26:31
|
|
|
|
Naty*
|
Zdele sem tolk jezna, da ne vem al bi al bi . Dobim administratorko, ki mi je povedala, da so histološki izvidi prišli, ampak jih more zdravnik še POGLEDAT!!! Mislm halo, otrok ma vnetje dvanajsternika, on jih pa še pogledal ni ... Ga pa sploh ne dobim na telefon, ker ma posege. Krvni testi pa spet vsi negativni . Ma u rit naj gre vse skup ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:26:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Suzy, Jana zakaj pa ne probata z Operilom P, če jima tak nosek nagaja ga uporabljamo, ampak nam včeraj ni preveč pomagal! suzy kak operil maš to ? a za odrasle ? jst mam sam tega ko gor piše za odrasle... a obstaja kak drug še? jes sem Tajdi dala v nosek fiziološko rastopino pa je pomagalo jst mu že en teden dajem fiziološko, pa ne pomaga, kašlja pa že 10 dni, greva itak pop. k P.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:27:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz se bom pa zdaj razjokala, ker še vedno nisem ugotovila zakaj imam takšno postavitev na RR-ji pri pisanju odgovorov Kakšno postavitev pa? Kje si a na mozzili ali explorer, si probala na obeh Vedno sem na mozzili in je bilo vedno ok. Ko npr. vstavim smajlija mi ne kaže slikce ampak besedno oznako le-tega, pra tako za drugo barvo... In potem komajda razberem in bognedaj, da kaj citiram. Potem imam le neke kvake.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:35:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem ji dala 2x dnevno po 1 kapljico. Poglej v navodila, mislim, da lahko daš 3x na dan. Vedno pa lepo sčisti nosek potem pa kani noter. Pri nas ni nikoli nič teklo ven po kapljicah. sem kupila sprej, je lažje za dajat kot kapljice, upam da bo pomagalo. Super.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:35:28
|
|
|
|
Anitka
|
Jeeeeeeee, spet stara RR-ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:35:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Zdele sem tolk jezna, da ne vem al bi al bi . Dobim administratorko, ki mi je povedala, da so histološki izvidi prišli, ampak jih more zdravnik še POGLEDAT!!! Mislm halo, otrok ma vnetje dvanajsternika, on jih pa še pogledal ni ... Ga pa sploh ne dobim na telefon, ker ma posege. Krvni testi pa spet vsi negativni . Ma u rit naj gre vse skup ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:36:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz se bom pa zdaj razjokala, ker še vedno nisem ugotovila zakaj imam takšno postavitev na RR-ji pri pisanju odgovorov Kakšno postavitev pa? Kje si a na mozzili ali explorer, si probala na obeh Vedno sem na mozzili in je bilo vedno ok. Ko npr. vstavim smajlija mi ne kaže slikce ampak besedno oznako le-tega, pra tako za drugo barvo... In potem komajda razberem in, da kaj citiram. Potem imam le neke kvake. Točno tako postavitev imam jaz pri Operi. Pop poleg.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:36:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jeeeeeeee, spet stara RR-ja Sem te že hotela vprašat zakaj ne greš na IE, ker je manj komplikacij. Zdaj pa malo zrihtam in šibave.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:36:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Zdele sem tolk jezna, da ne vem al bi al bi . Dobim administratorko, ki mi je povedala, da so histološki izvidi prišli, ampak jih more zdravnik še POGLEDAT!!! Mislm halo, otrok ma vnetje dvanajsternika, on jih pa še pogledal ni ... Ga pa sploh ne dobim na telefon, ker ma posege. Krvni testi pa spet vsi negativni . Ma u rit naj gre vse skup ... Ojej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:37:28
|
|
|
|
hijenca
|
Barbaw kje imaš ti P?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:42:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Zdele sem tolk jezna, da ne vem al bi al bi . Dobim administratorko, ki mi je povedala, da so histološki izvidi prišli, ampak jih more zdravnik še POGLEDAT!!! Mislm halo, otrok ma vnetje dvanajsternika, on jih pa še pogledal ni ... Ga pa sploh ne dobim na telefon, ker ma posege. Krvni testi pa spet vsi negativni . Ma u rit naj gre vse skup ... Ojej Tipično za našo Pediatrično. Jaz sem imela podobne izkušnje Očitno se v 5 letih ni nič spremenilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:43:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jeeeeeeee, spet stara RR-ja Sem te že hotela vprašat zakaj ne greš na IE, ker je manj komplikacij. Zdaj pa malo zrihtam in šibave. Čavči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:45:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka jaz sem opazila, da ni več reklame. Jaz jih ne maram in ne uporabljam že xxx let, ker so mi preveč plastični. Me je vse žgalo. Enako. Uporabljam pa tiste iz Müllerja (njihovo blagovno znamko). Jaz pa z Always vložki nimam problemov, probam pa včasih katere druge zraven. Zato pa je toliko stvari na tržišču, ker ni vsaka stvar za vsakega. Načeloma z Always nimam problemov, bom pa zdaj vseeno malo premislila o tem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 12:54:31
|
|
|
|
Estrella*
|
Evo odhajam tudi jaz. Lepo se imejte v tem turobnemm deževnem torku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 13:00:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo odhajam tudi jaz. Lepo se imejte v tem turobnemm deževnem torku Vi pa dobro opravite . A pri vas že dežuje? Joj je smotano to vreme
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 13:01:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Zdele sem tolk jezna, da ne vem al bi al bi . Dobim administratorko, ki mi je povedala, da so histološki izvidi prišli, ampak jih more zdravnik še POGLEDAT!!! Mislm halo, otrok ma vnetje dvanajsternika, on jih pa še pogledal ni ... Ga pa sploh ne dobim na telefon, ker ma posege. Krvni testi pa spet vsi negativni . Ma u rit naj gre vse skup ... mislim če bi se le šlo za njgeovega otroka, bi pregledu preden bi bili izvidi gotovi.. Sej bo vse vredu..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 13:01:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo odhajam tudi jaz. Lepo se imejte v tem turobnemm deževnem torku no pri nas se je ravno pokazal sonček, čeprav zelo piha. Bova šal mogoče še na en điro, čeprav so moji ušesi zelo bogi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 10.2.2009 13:19:49
|
|
|
|
Naty*
|
Ok, dobila sem zdravnika na telefon... očitno je izvide že videl, pa mi je prej administratorka narobe povedala. U glavnem po začetni slabi volji zarad čakanja in ker sm najprej slišala, da ne bova dobila alernove na recept, sm počas začela dojemat, kaj mi govori ... histološki izvidi niso pokazali vnetja, kar pomeni, da je blo tisto, kar je videl verjetno posledica alergije v izzvenevanju. Je hotu, da kar jutri prideva na provokacijo, ker je verjetno Žan alergije prerasel . Ker jutri ne morva, sm se zmenila za četrtek in bova tam tri dni. Skratka, če bo provokacija uspešna bo moj lubček lahko pil normalno AM in jedel verjetno večino stvari . Mi je pa nerodno, ampak očitno bomo mogle čvek spet prestavit .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?