sonček balonček
|
Ojla, na srečo niste preveč napisale, da sem lahko celo vse prebrala. Ker sem včeraj brala, danes pa pišem, ne bom nič komentirala, ker bi lahko samo vse pomešala. Na hitro poročam, kako je pri nas. Sem v službi, Lara je cel teden zdržala v vrtcu, danes ima spet 39 vročine. Maruša je, od kar sem v službi, v varstvu pri tašči. Se prav lepo ujameta, le tašča (69 let), je čisto fertik, sploh v petek... Jutri lahko gre "že" v vrtec na uvajanje. V četrtek je bila končno cepljena in tudi ta zadnji AB je prijel in ima po več kot mesecu dni, končno zdravo uho. Lara je začela uživat v vrtcu, res gre rada in vsak dan zna kaj novega. Maruša tudi zna že kar nekaj uvodnih besedic in melodij pesmic. Obe sta taki čvekulji in pravi zaveznici sta. Meni v službi hitro mineva čas, res sem se pa prve dni težko navadila, da mi nihče ne hodi pod nogami. Pa da lahko grem na wc, ne da pride kdo za menoj in me gleda, da lahko v miru grem jest, pa mi ni potem treba cele kuhinje pomiti, ker nihče od sodelavcev ne meče hrane po tleh in ne poliva čaja...Skratka zaenkrat me 8,5 ur službe dnevno precej manj fizično utrudi, kot sta me dve nagajivki doma. Če pa bi lahko izbirala, pa itak veste kje bi bila raje! Drugače je v službi tako tako. Ko smo samo Velenjčani je super, ko pa pridejo na kolegij še kolegi iz Lj. oddelka, pa je . Pa brez zamere Ljubljančanke. No jutri imamo prvi problem, kam dati Laro, ki je bolana. Pa tudi Maruša gre le za eno uro na uvajanje. Tašča gre na pregled v bolnico, moja mami je v službi, moj oče čuva nečaka, ki je tudi zbolel. Jaz in imava oba res nujne zadeve v službi, vsaj prvo polovico delovnika. Imejte se res lepo, aja še Pegici lahko dam nasvet, glede koncentracije in premagovanja stresa, slabe volje... Meni je večkrat za koncentracijo in slabo počutje pomagal Q10 (FidiFarm), ali pa še bolje Lecitin granule (imajo tudi v lekarni).
|