Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: christy Jst bi pa z veseljem še ostala kak dan v porodnišnici,ker sem po cr bila čist adijo in ko so me poslali domov po 5.dneh,sem bila še nepokretna skoraj..za naravni porod pa če bi se dobro počutila bi šla,ker je osebje v celjski porodnišnici katastrofalno.. jaz bi pa z veseljem ostala še par dni, mogoče kar cel teden , sestre v celjski porodnišnici so bile pa super, ne vem, kaj se je tebitak zasralo bila sem 16 dni v porodnišnici-1.nadstropje-ginek1 super sestre,spodnje nadstropje,ko pa rodiš,katasrofa..po cr sem ležala nepokretna,nobena mi ni ne pokazala nege,previjanje in osnovnih stvari...zadnji dan,ko sem šla domov,ko sem nekako komaj hodila,sem sama iskala sestre,da bi mi vsaj katera kaj povedala,pokazala...in ker sem bila prve dni bolj boga so me gledale kotr da sem kaka pošast,ker nisem sama šla po otroka,ker so mi ga one morale devat na posteljo da sem dojila in pol ko nama dojenje ni steklo,pol je šele bil ...ja celjska porodnišnica je res znana po tem njihovem osebju,med tem,ko je npr.moja cimra rodila pred mano in je imela naraven porod,kar pomeni da je lahko brez problema hodila,sama šla na wc...po otroka...so jo imele sestre pa čisto lepo... no če imaš lepe spomine na sestre tam ,si lahko srečna,jst jih nimam in če bi bila bolj pri moči bi vsako z veseljem poslala v tri krasne..ostala bi tam samo zaradi sebe več časa,ker sem bila nepokretna in ker se mi je stanje doma še poslabšalo,če nebi imela preklampsije v nosečnosti in beljakovine in proteine v urinu,nebi bila po cr tko fuč,pa bi blo verjetn drugačna slika..nevem..
|