|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
10.2.2009 8:39:39   
laraa
jurto user posted image

kako ste ,vidim da imete še kar slabosti in napihnjen trebuh, ja tud meni se to dogaja , pa kaj hočmo sej bo minil, če ne prej pa čez 9 mesecevuser posted image

no vidim da se kar tipkate ste pa res čvekice, no sej je prav !!

no jst pa imam 2 pregled 16.2. uz!!

user posted image veste kaj me zanima, ste na ns naročene samoplačniško ali vam to spada zraven k pregledom brezplačno???

je katera user posted image noseča 8 t , sprašujem zato da bi mal videla kako so kaj veliki vašiuser posted image .

uživajte!!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
10.2.2009 8:42:23   
Anonimen
user posted image
jaz imam v petek prvi pregled, v nedeljo pa naj bi dopolnila 8 tednov.
a se bo že na UZ kaj videlo al ne?

(odgovor članu laraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1277
10.2.2009 8:50:58   
laraa

jst sm bila na 1 pregledu v 7t 1d in se z navadnim ultrazvokom vidlo bolj malo oz .nč, no pol mi je pa vaginalnega naredila pa se je lepo videl plodek in srčekuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
10.2.2009 8:53:57   
Anonimen
laraa NS je samoplačniško ker to ne spada k pregledom no razen če se sama odločiš.
men se osebno ns zdi ful fajn in ne le zato da bom pikico videla ampak zato da mi bo povedala če je vse ok in se razvija tako kot se more in da nima kakšne napakce,pač sam zarad tega bom šla da bom pomirila svoje živčke itak pa še lepo je k bo mož zraven in bo tud on videl.user posted image

(odgovor članu laraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1279
10.2.2009 9:06:00   
sontschica
laraa jaz sem bila na prvem pregledu v 8t (7t5d) in je bil plodek velik 12,33 mm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
10.2.2009 9:07:18   
laraa
aha

samo nekaj mi pa ni jasno, a ni isto a greš ti samoplačniško al pa pač tko k paše k pregledu??

mene je sestra vvprašala če sm že naročena na ns pa sem rekla da ne , in pol mi je vprašala  kako je bilo pa pri 1 nosečnosti pa sm rekla da nisem bila da tega ni bilo še takrat tako v "modi"(7 let nazaj). pol mi je pa rekla : veste  jo bomo kr pri pregledu naredili, zakaj bi plačevali če ni treba !!!

zdej me pa neki zanima a misliš da je kaj manj točno če greš ob pregledu na ns, misliš da je bol natančen pregled če greš samoplačniško!!!

joj res nevem kako se naj odločim!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
10.2.2009 9:11:35   
Lenck
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

OK punce tempo imate čist preveč hud za mene!
Samo to bi vas vprašala
A greste vse na nuhalno?
Meni je zadnjič G tako reklamo naredila, kot da je to zastonj in da sem bila že čisto zmedena. Sem mislila, da to vsem pripada user posted image . No ampak stvar je taka: Jaz nimam posebnega namena it na to, ker v noben primeru ne grem delat splava, vse potrebne ultrazvoke mi bo pa tako ali tako G delala. Tako da se mi zdi brezveze dajat dodaten denar za mojega firbca- imam že tako dovolj drugih stroškov. Koliko pa sloh stane to?

Ne, jaz ne grem na nuhalno. Preprosto se mi to ne zdi potrebno, pa še en razlog je: verjamem sicer, da bo itak vse ok z bebo, če pa bi se slučajno pokazalo povečano tveganje ali karkoli, pa se tako ali tako ne bi znala odločiti, zaradi bebe ne in zaradi nenatačnosti testov ne. Zame bi bilo to preveliko breme.
Pa tudi sicer nisem nagnjena k "črnim scenarijem" - če bi bila, bi me že pobralo user posted image

Sem pa mislila, da sem edina, ki ne bo šla user posted image

Povejte, se še kateri to dogaja - seveda imam bodočega očka strašno rada, kakšen dan bi se kar nalepila nanj, pridejo pa momenti, še posebno, ko mi je slabo, ko me odbija vse, ne maram poljubov, dotikov... Nekako mu razlagam, da mi je pač slabo in mi zato ne paše, ampak vidim, da mu ni ok (razumljivo, tudi meni ne bi bilo - sploh, ker ga lahko že čez 10 minut napadem). Ampak v takih trenutkih ga preprosto ne prenesem. No, saj tudi nikogar drugega ne bi, verjetno. Se vam dogaja kaj podobnega? (Isto je ponoči, zelo slabo spim, in včasih se mi paše stiskat, včasih bi ga pa kar privezala na drugi rob postelje, reveža, samo, da ne bi bil blizu...)

< Sporočilo je popravil Lenck -- 10.2.2009 9:17:09 >

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
10.2.2009 9:11:59   
laraa
sontschica KAJ  a tolk si imela veliga že, o zdej me je pa res strah da ni pri meni vse ok!!!!!!!

veš kolk je bil moj velik pri 7t1d?, samo 0,58 joj men se zdi to tko malo, res prav strah me je v pon jit na uz upam da bo večji namreč v pon bom noseča 9t 1d!!!!

(odgovor članu laraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
10.2.2009 9:15:50   
Lenck
IZVIRNO SPOROČILO: laraa

sontschica KAJ  a tolk si imela veliga že, o zdej me je pa res strah da ni pri meni vse ok!!!!!!!

veš kolk je bil moj velik pri 7t1d?, samo 0,58 joj men se zdi to tko malo, res prav strah me je v pon jit na uz upam da bo večji namreč v pon bom noseča 9t 1d!!!!

Ampak ti si bila na začetku osmega tedna, ona na koncu. Bebe v teh dneh zeloooo hitro rastejo, v 11. tednu recimo s 3 cm na začetku do 6 cm na koncu (približno), da si predstavljaš tempo. Tu se vsak dan pozna. Poleg tega pa meritve niso nujno natančne, take male pikice je težko izmerit do milimetra natančno, meni so ga v desetem tednu dvakrat, da so dobili malo bolj realno mero - prva se je razlikovala za pol centimetra. Ne paničarit, no...
user posted image

(odgovor članu laraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
10.2.2009 9:20:00   
sontschica
laraa ja moje je bil res tako velik, vsaj tako piše na UZju. drugače se pa ne sekirat, ker itak vsak dan zraste za 2mm (tako sem nekje prebrala). če bi bilo kaj narobe, bi ti G že povedal. pri 9t bo že ful velik, boš videla.

glede NS je pa men G že takoj na začetku rekla, da to ne paše h pregledom, in ker jo ne opravlja, da se je treba samoplačniško kje drugje naročt. mogoče pa tvoja G nima licence in ti jo bo tko na črno naredila.

jaz tut mislim, da če ne bi šla na NS, bi mi bilo kasneje žal. čeprav vem, da bo vse v redu z mojim user posted image , grem raje preventivno na pregled. raje dam 60€ za to, kot pa za kakšne neumnosti.

(odgovor članu laraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
10.2.2009 9:20:09   
Anonimen
user posted image

Lenck, jaz sem na istem. ful slabo spim ponoči, vse me moti, če se moj obrne, popraska, stisne nogo k meni,... za vsako figo se zbudim in sem cela nervozna. prav tako je trenutek k ne maram dotikov, poljubov, ničesar.
mislim da nisi nič čudna user posted image , pol sva že dve.

punce koliko tekočine spijete na dan? jaz se trudim vsaj liter vode, pa mi tako težko gre user posted image , mi nobena pijača ne paše.

(odgovor članu laraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
10.2.2009 9:25:19   
baby blue
jap še ena taka ki ji božanje in dotikanje fanta ne paše... pa ga imam srčno rada ampak ne vem očitno sem v fazi ko je moje telo občutljivo na njegove dotike... sicer se pa k sreči počasi izboljšuje vsaj tako opažam :) he he

jst se trudim spiti čimveč tekočine pijem pa tako da si preko celega dneva nekako porazdelim in pijem po požirkih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
10.2.2009 9:31:48   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

jap še ena taka ki ji božanje in dotikanje fanta ne paše... pa ga imam srčno rada ampak ne vem očitno sem v fazi ko je moje telo občutljivo na njegove dotike... sicer se pa k sreči počasi izboljšuje vsaj tako opažam :) he he

jaz sem tudi v taki situaciji. pa sem drgač ful crkljiva, ampak zdej mi pa res ne paše. pa mi je hudo, da je tako, sam drugače žal ne gre user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1288
10.2.2009 9:44:09   
laraa
NE NE, saj ne paničarim samo  je pa res tako mali, tko da do panike je še daleč, nisem tak človek da bi sa vsak drek paniko nagnala!!!

poleg tega so mi pa v prvi nosečnosti rekl da je otrok premali za 3 tedne in da je presuhcan , no ko pa sm rodila pa je bil velik 55cm in težek 4kg!!!

tko da me nebodo tako hitro izpravilo iz tira te mere oz. me ne bodo spravile v paniko kot ti temu praviš!!!

drugače pa kar se tiče crkljanja, se pa mi za enkrat še bolj crklamo kot prejuser posted image !! mogoče pa še pride do tega da mi nebo pasal, bomo vidl!!

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
10.2.2009 9:50:42   
barika
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

OK punce tempo imate čist preveč hud za mene!
Samo to bi vas vprašala
A greste vse na nuhalno?
Meni je zadnjič G tako reklamo naredila, kot da je to zastonj in da sem bila že čisto zmedena. Sem mislila, da to vsem pripada user posted image . No ampak stvar je taka: Jaz nimam posebnega namena it na to, ker v noben primeru ne grem delat splava, vse potrebne ultrazvoke mi bo pa tako ali tako G delala. Tako da se mi zdi brezveze dajat dodaten denar za mojega firbca- imam že tako dovolj drugih stroškov. Koliko pa sloh stane to?

Ne, jaz ne grem na nuhalno. Preprosto se mi to ne zdi potrebno, pa še en razlog je: verjamem sicer, da bo itak vse ok z bebo, če pa bi se slučajno pokazalo povečano tveganje ali karkoli, pa se tako ali tako ne bi znala odločiti, zaradi bebe ne in zaradi nenatačnosti testov ne. Zame bi bilo to preveliko breme.
Pa tudi sicer nisem nagnjena k "črnim scenarijem" - če bi bila, bi me že pobralo user posted image

Povejte, se še kateri to dogaja - seveda imam bodočega očka strašno rada, kakšen dan bi se kar nalepila nanj, pridejo pa momenti, še posebno, ko mi je slabo, ko me odbija vse, ne maram poljubov, dotikov... Nekako mu razlagam, da mi je pač slabo in mi zato ne paše, ampak vidim, da mu ni ok (razumljivo, tudi meni ne bi bilo - sploh, ker ga lahko že čez 10 minut napadem). Ampak v takih trenutkih ga preprosto ne prenesem. No, saj tudi nikogar drugega ne bi, verjetno. Se vam dogaja kaj podobnega? (Isto je ponoči, zelo slabo spim, in včasih se mi paše stiskat, včasih bi ga pa kar privezala na drugi rob postelje, reveža, samo, da ne bi bil blizu...)

moj me ima verjetno že poln kufer, ko ga sploh bliz k seb ne pustim (razen, če meni pašeuser posted image ), ker me moti vse, od tega, da me brada pika, če je na frišno pobrit, če že ima malo  daljše ... user posted image , jaoooo, grozna sem, o kakšnih posteljnih aktivnostih lahko samo sanja
enostavno mi ni, sploh pa me je zdejle čez vikend tak vse bolelo, da si ne predstavljam kakšnega seksa.

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
10.2.2009 9:52:26   
barika

jst se trudim spiti čimveč tekočine pijem pa tako da si preko celega dneva nekako porazdelim in pijem po požirkih

če ga je že naredil, potem je še upanje za njegove dotike in cartanje, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz spjem minimalno 2 litra tekočine, največkrat je to voda, čeprav mi zdej ful pašejo gosti sokovi ... kokakole videt več ne morem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1291
10.2.2009 9:55:19   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: indy0024

pozdravljene bodoce mamice in mamice,za zaprtje vam svetujem sirup,ki se imenuje ISILAX MAMMA meni ga je dala moja snahauser posted image tako da nimam vec sedaj probleme z zaprtjem,aja pa mal vec sadja pojem,zelja,pa zelo mi pase zelena solata,drugace pri meni je pa tako,kdaj pa kdaj bi lahko vola pojedlauser posted image vcasih pa sploh apetita nimam.Hmmm a ima katera tud probleme z urinom,ker pri meni so nasli neke bakterije in sedaj moram piti vsaj dva do tri litre na dan,da se kao znebim teh bakterij.Ojojjjjjuser posted image bo ze za prezivet.LPuser posted image

No še en recept, ki bo prav prišel. Bomo šli v lekarno kupituser posted image  Jaz pa čeprav pojem veliko sadja in zelenjave nič ne pomaga user posted image , še zmeraj se zgodi, da me ob večerih tako boli kot njo. Pol se pa probam sprdet in zrigat user posted image  pa je vredu. Sampak samo to pomaga na žalost... moj se mi pa samo smeji. Laaačna sem pa itak vedno, skoz bi neki imela v ustih. Najraje jagodeeeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: yenny

Proti zaprtju je meni najbolj pomagalo laneno seme,ki sem ga namočila v jogurt za kakšno urico in potem lepo pomalicala.Preizkušeno najboljša varianta.Na srečo s prebavo sedaj še nimam problemov,jih imam pa toliko več z utrujenostjo in slabostjo.Danes sem lepo ostala doma,na bolniški.Predvidoma en teden,da se spravim k sebi.user posted image Vsaj tak namen imam,proti slabuser posted image osti pa itak ne morem sama nič narediti.Upam samo,da bo minilo.V imam končno prvi pregled.user posted image sem se pa res načakala!

No tudi lan je za sprobatuser posted image  Ti se kar lepo pocajtajuser posted image , prav si se odločila. Uživaj na pregledu, ko ga boš imela.

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Tažana, jaz grem na nuhalno.
Ti si se odločla, da ne bi šla delat splava, jaz sem pa že pri prvem rekla, da če bi bili porazni rezultati (tudi potem nanadaljnih testiranjih) bi šla delat splav. Za otrokovo dobro.

Tudi z mojim sva se tako odločila. Za otrokovo in najino dobro. Žal se grdo sliši... Ampak itak vem, da bodo rezultati dobri za vse nas user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Drage moje, ker ste že proti koncu 1. tromesečja (povečana možnost za splav), upam, da se nobeni ne zgodi to kar se je meni.
Mojemu user posted image  se je ustavil srček. Tako, da je življenje v starih, prednovoletnih tirnicah.
Srečno, držim pestke, da vaša user posted image mine brez zapletov.

user posted image user posted image user posted image  Pia nimam besed user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
10.2.2009 10:07:09   
Anonimen
Dan od anonimne user posted image

Berem, da vas je kar nekaj hrabrih in se ne boste za NS odločile user posted image  Mi je žal, samo to se meni zdi skrajno neodgovorno. Sej vemo, da je z našimi user posted image  vse ok, ampak kot je Barika napisala, vedno obstaja 1 črviček. Jaz osebno si ne bi nikoli odpustila, če bi zaradi svoje "neumnosti" na svet spravila "revčka", ki bi bil celo življenje odviden od pomoči drugih, sploh v teh krutih časih user posted image
V življenju bo še mnogo situacij, ki bodo kritične in se bo treba odločit pa ne bo nobene izbire, kar znašle se bomo v njih, zakaj ne bi tu zavestno preprečile nesreče user posted image  No ja, da ne bo katera huda, sem napisala da je to samo moje osebno mnenje. Vaša življenja in življenja vaših user posted image  pa so v vaših rokah in naredite tisto, kar se vam zdi prav, pokomentirati sem pa mogla, ker ste to hotele.

Pia 67 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  glavo pokonci, tudi za vaju bo posijalo sončece user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1293
10.2.2009 10:14:02   
Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Berem, da vas je kar nekaj hrabrih in se ne boste za NS odločile user posted image  Mi je žal, samo to se meni zdi skrajno neodgovorno. Sej vemo, da je z našimi user posted image  vse ok, ampak kot je Barika napisala, vedno obstaja 1 črviček. Jaz osebno si ne bi nikoli odpustila, če bi zaradi svoje "neumnosti" na svet spravila "revčka", ki bi bil celo življenje odviden od pomoči drugih, sploh v teh krutih časih user posted image
V življenju bo še mnogo situacij, ki bodo kritične in se bo treba odločit pa ne bo nobene izbire, kar znašle se bomo v njih, zakaj ne bi tu zavestno preprečile nesreče user posted image  No ja, da ne bo katera huda, sem napisala da je to samo moje osebno mnenje. Vaša življenja in življenja vaših user posted image  pa so v vaših rokah in naredite tisto, kar se vam zdi prav, pokomentirati sem pa mogla, ker ste to hotele.

Pia 67 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  glavo pokonci, tudi za vaju bo posijalo sončece user posted image

Saj je ok, da pokomentiraš... samo težko pa sodiš, ali je bolj odgovorno sprejeti otroka, kakršen bo, kot pa iti splavit otroka, za katerega niti ne moreš biti 100 %, da bi bilo z njim kaj narobe. Ne me razumet narobe, nič nimam proti tistim, ki gredo na nuhalno svetlino, samo ne pa mi bluzit, da je neodgovorno ne it nanjo, ker s tem rečeš, da je neodgovorno naredit splav, če bi se pokazalo, da je lahko kaj narobe. To pa težko sodiš, veš, po drugi strani bi lahko recimo rekla, da je bolj odgovorno sprejeti otroka, četudi prizadetega, odplakniti morebitne probleme pa lažja pot. Pa verjetno nobena ne bo tako sodila mater, ki se odločijo za to. Ne sodi torej tudi ti obratno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
10.2.2009 10:31:03   
baby blue
IZVIRNO SPOROČILO: barika

če ga je že naredil, potem je še upanje za njegove dotike in cartanje, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz spjem minimalno 2 litra tekočine, največkrat je to voda, čeprav mi zdej ful pašejo gosti sokovi ... kokakole videt več ne morem.user posted image

ja ja upanje pa še ostaja to pa vedno... sem optimistka :)... sej kak poljub sem ter tja mi paše pa kak objem tudi kdaj pa kdaj... tko da napredujemo :) he he

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
10.2.2009 10:33:25   
vila MaLiNa
Lenck mislim, da user posted image  nobene ne sodi. Povedala je samo svoje mneje in moje mneje je podčrtala. To pa ima lahko vsakdo a ne, čeprav je le-to drugačno od kakšnega drugega?user posted image
Sama spoštujem vsako odločitev, ker vem kako težko se je odločiti. Včasih bi bila tudi sama rada malo flegme in se požvižgala na vse skupaj...

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
10.2.2009 10:35:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Saj je ok, da pokomentiraš... samo težko pa sodiš, ali je bolj odgovorno sprejeti otroka, kakršen bo, kot pa iti splavit otroka, za katerega niti ne moreš biti 100 %, da bi bilo z njim kaj narobe. Ne me razumet narobe, nič nimam proti tistim, ki gredo na nuhalno svetlino, samo ne pa mi bluzit, da je neodgovorno ne it nanjo, ker s tem rečeš, da je neodgovorno naredit splav, če bi se pokazalo, da je lahko kaj narobe. To pa težko sodiš, veš, po drugi strani bi lahko recimo rekla, da je bolj odgovorno sprejeti otroka, četudi prizadetega, odplakniti morebitne probleme pa lažja pot. Pa verjetno nobena ne bo tako sodila mater, ki se odločijo za to. Ne sodi torej tudi ti obratno.

Poglej, če so rezultati na NS dvomljivi ali pa slabi, obstaja četverni hormonski test (al kako se že reče user posted image ) in nato še amnio pa morfologija. Če je res kaj narobe se pri vseh teh preiskavah pokažejo vsaj skupne točke in je jasno, da nekaj je narobe. Zelo pogosto se zgodi, da takim user posted image  nehajo biti srčki še preden se rodijo, osebno poznam primer, ko se je to zgodilo 3 dni pred rokom user posted image  user posted image  user posted image   Nikoli ne bom pozabila kake muke je doživljal ta par, ta ženska, ki je bistvu že imala otročička v naročju, potem pa ga je morala vseeno roditi user posted image  ....
Narediti splav je VEDNO težko, če preiskave pokažejo napravilnosti pa, kar se mene tiče, zelo odgovorno in hrabro in verjamem da zelo boleče.

Škoda ker smo sploh zašle tako globoko, ker nas bodo sedaj samo še bolj obdajale črne misli. Meni je trenutno čisto prav da mi je slabo, da imam tolažbo, da user posted image  pridno raste in se razvija user posted image

Pobožajte bušije in odženite črne misli, vse bo ok user posted image

(odgovor članu Lenck)
  Neposredna povezava do sporočila: 1297
10.2.2009 10:42:51   
Sarchi
Hejla septemberke...čestitam in se vam pridružujem.

Tud sama sem bla na prvem pregledu učeraj in mi je zračunal PDP 14.9....wwiiiiiiiiii

pozdravček

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
10.2.2009 10:55:18   
vila MaLiNa

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image  PDP / NICK (STAR.)   (?. ,?. )   NAS. PREGLED    NS

user posted image   24.08.  Lorian (37)            (3.user posted image ,3.user posted image          27.01
user posted image   28.08.  altaja (27)             (1.user posted image   , 0. user posted image )        06.03.    13.02.
user posted image   30.08.  tulpek (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )          03.03.     12.02.
user posted image    31.08.  veselka (27)            (1. user posted image , 0.user posted image )     02.02.    18.02.
user posted image   01.09.  Tanchy (?)                 ( 2. user posted image , 1.user posted image        ??
user posted image   02.09.  vila MaLiNa (26)       (1.user posted image , 0.user posted image )     04.03.  20.02.
user posted image   02.09.  eva Ana (27)             ( 1.user posted image , 0.user posted image )    19.02.  24.02.
user posted image    02.09.  Lenck (25)                 (1.user posted image , 0.user posted image   19.03.
user posted image   02.09.  tinec78 (30)              (1.user posted image , 0.user posted image )     22.01. 
user posted image   03.09.  barika (24)                (2.user posted image , 1. user posted image )    23.01.  23.02.
user posted image   03.09.  TiaŽan (23)                (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 
user posted image   04.09.  ne vem (29)               (3.user posted image , 1.user posted image )      16.01.
user posted image   04.09.  Kruce Fiks (37)          (2user posted image . , 1. user posted image )     24.02.
user posted image   05.09.  enaS (32)                   (2.user posted image , 1.user posted image )       11.02.
user posted image   06.09.  pingi (29)                    (2.user posted image , 1.user posted image )      17.03.    
user posted image   06.09.  teta tulpa (29)            (3.user posted image , 2. user posted image )     ?.?.    
user posted image   06.09.  koss (?)                       (?.user posted image , ?. user posted image )      04.02.    
user posted image    07.09.  oktavija (28)              (2.user posted image , 1. user posted image )     27.03.   26.02.
user posted image   07.09. *TaMiKaaa* (21)        ( 1. user posted image , 0.user posted image )    05.03.   24.02.
user posted image   09.09.  cukr07 (27)                (1. user posted image , 0. user posted image )    10.02.   
user posted image   09.09.  S1902 (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     11.02.
user posted image   09.09.  sontschica (24)           (1.user posted image , 0. user posted image )    02.03.   26.02.
user posted image   09.09.  zadovoljnalana(?)       (?.user posted image , 1.user posted image )     11.02.
user posted image    10.09.  baja* (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image   04.03.   06.03.
user posted image   10.09.  JaLuca (32)                 (3.user posted image , 2.user posted image   30.01.
user posted image    10.09.   tejabrina (?)               (?.user posted image , 2. user posted image )    ?.?.
user posted image   11.09.  Pupček (28)                (1.user posted image , 0.user posted image )    23.02.
user posted image   11.09.  jpnincy (25)                (1user posted image . , 0.user posted image )   13.02.
user posted image   12.09.  kepica (27)                 (4.user posted image , 1.user posted image )    20.01.    02.03.
user posted image   12.09.  Chebelzza (?)              (2.user posted image , 1.user posted image )    02.02.   
user posted image   13.09.  Anonimen user posted image  (28)  (4.user posted image , 2.user posted image )    19.01.   02.03.
user posted image   13.09.  baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   11.02.  03.03.
user posted image   13.09.  pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
user posted image   13.09.  darjau (28)                 (3. user posted image , 2. user posted image )   11.02.
user posted image   13.09.  mojgal (30)                 (?.user posted image , ?. user posted image )     12.02.
user posted image   13.09.  indy0024 (25)            (1.user posted image , 0.user posted image )     02.0204.03.
user posted image   14.09.  Sarchi (?)                    (?.user posted image , ?. user posted image )     ?.?.
user posted image   15.09.  soncek_25 (29)          (1.user posted image , 0.user posted image )     03.02.
user posted image   19.09.  Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 
user posted image   19.09.  Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?. 
user posted image    19.09.  zorion  (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )     25.02.  19.03.
user posted image    20.09.  larilu (?)                       (3.user posted image , 1.user posted image )     13.02.
user posted image   20.09.  noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   16.02.
user posted image   12.09.  Casiopea (28)             (1.user posted image , 0.user posted image )     12.02.  
user posted image   21.09.  laraa (24)                    (2.user posted image , 1. user posted image )     16.02.
user posted image    21.09.  nussy (28)                   (?.user posted image , 1. user posted image )      03.02.  10.03.
user posted image   21.09.  yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )      11.02.
user posted image   22.09.  ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )       02.02.
user posted image   25.09.  Anya22 (25)                (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   25.09.  *kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )       12.02.
user posted image   26.09.  Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )      11.03.
user posted image    26.09.  tažana (?)                    (2.user posted image , 1.user posted image )       02.02.
user posted image    27.09.  Anonimnauser posted image   (31)   (?.user posted image , ?. user posted image )        13.02.
user posted image   27.09.  Anonimna  user posted image (?)       (2.user posted image , 1. user posted image )       24.02.
user posted image   27.09.  Nataša31 (?)               (2.user posted image , 1.user posted image )       19.02.
user posted image   30.09.  Bety11 (43)                (x. user posted image , 3.user posted image )     04.03.
user posted image   01.10.  nincika (24)                (1. user posted image , 0.user posted image )       11.02.  
user posted image   xx.xx.  Anonimna D (?)            (?.user posted image , ?. user posted image )        26.02.
user posted image    xx.xx.  črviček (?)                   (1.user posted image , 0.user posted image )       19.02.
user posted image   xx.xx.  ja.lo09 (28)                 (?.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx.  jullie (?)                       (?.user posted image , ?.user posted image )        27.01.
user posted image   xx.xx.  poloko (?)                    (?.user posted image , ?. user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx   punčka10 (24)            (1. user posted image , 0 user posted image )     20.01.
user posted image   xx.xx.  smetanca (?)               (?.user posted image , ?. user posted image )        26.01.
user posted image   xx.xx.  škorpijončica (20)       (1user posted image . , 0.user posted image )        ?.?. 

Skupaj:
65
Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67

user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?
  •  
    pregledi v tem tednu
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponedeljek 09.02.2009
    Rožica82

torek 10.02.2009
    cukr07

sreda 11.02.2009
    Anya22
    baby blue
    Betty11
    enaS
    ninicka
    S1902
    yenny
    zadovoljnalana

četrtek 12.02.2009
    Casiopea
    *kinnie*
    tulpek

petek 13.02.2009 
    Anonimnauser posted image
    jpincy
    larilu

Sarchi pozdravljenauser posted image  In kakšni so občutki, ko vidiš svoje user posted image  na ekranu?
    Ufff... bo pregledov jutri, punce se jih že kaj veseliteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1299
    10.2.2009 12:14:23   
    Anonimen
    NS je čist od vsake odvisen al bo šla al ne,pač ene si raje živčke in misli pomirimo druge ste pa tok bolj močne in pozitivno naravnane da vam ni treba.bo tko vredu?user posted image vsaka se zase odloč tako kot za otročka in vsaka mami je svojemu otročku najboljša mami tko da konc debate o temuser posted image
    vila malina sm vidla da starost pri meni manjka no lahk zraven napišeš 24 številkouser posted image
    jaz popijem tm približno pol litra če mi uspe ker dejansko mi ni ne do hrane ne do tekočine ker mi je po vsem slabouser posted image
    zdele grem pa peril dat prat pol pa spet ležat k mi edin to paše

Neposredna povezava do sporočila: 1300
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
    Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......