|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007 - vztrajamo !
3.2.2009 23:22:11   
sandra85
mogant želim ti, da uživate 100/h in da boš lahko kdaj pozabila na lanski december!!! krasne, krasne slikice!!! uni pingvinčki so tako sladki, ki stojijo tako lepo v vrstiuser posted image

tisto mrežo za spravljat igrače imamo pa istouser posted image pa še enih par igrač in knjigicuser posted image

bodiji
: največ v H&M, kakega pa baby center (sam moram običajno vzet 1 št večjo v BC)

knjigice
: jih beremo 100x na dan, pred spanjem pa v postelji obvezno. včasih si kero kr sam vzame, vsede na kavč in govori kje je kaj...najraje ima VIKTORJA kjer so zavihki. uničuje pa jih na vlko, sam se mu zaenkrat še ne da dopovedat, da ne sme. zdaj je postalo bolj aktualno gledanje albumov (on jih ima 5) in pol ga sprašujeva kdo je na sliki

spanje
: še vedno ga vsak večer uspavava tako, da leži eden od naju poleg njega in mu da roko. uspavanje (moram potrkat) se je malo izboljšalo. prej sem ga uspavala 1-2 ur, zdaj pa včasih zaspi v 30 minutah. spi z nama in običajno celo noč. če se zbudi, mu dam mal vodice in spi naprej
zvečer zaspi najkasneje ob 21h, zbudi pa okrog 8h

voziček
: ga skorajda ne uporabljamo več, ker se nama že mal smešno zdi, ker je velik. zelo rad hodi, ko pa se mu res ne da več, da nosiva vsak malo

držanje za roko
: raje hodi sam. redkokdaj da rokico na sprehodu. pol pa itak vedno stojiva z dragim vsak na eni strani, ker je hiter

govor: kar se pa govora tče, je res že prava klepetulja. ponavlja že veliko in je treba pazit, kaj govorivauser posted image sicer js nikakor ne preklinjam, dragemu pa kdaj kera zbeži in pol na hitro spremeni na jebe...ššštrga

komaj čakam mal sonca, da gremo spet na kak dolg sprehod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to vreme me spravlja v depresijouser posted image
še dobro, da hodim v fitnes, da se vsaj fajn razmigam-PAŠE FULLLLL, pa ful imam zdaj več energije čez dan in se lažje cel dan ukvarjam z Enejem, prej je bil kak dan, ko sem bila kot cunja zarad vremena

to je to.....bi rekel Enej
lep večer še naprej

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 3.2.2009 23:25:39 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
4.2.2009 9:10:32   
lemavrica
Držanje za rokico Jaka ne mara preveč. Nekaj časa že potem pa noče več in šiba po svoje.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
4.2.2009 22:37:33   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: december06

A ste še vse z vozički okoli?

Ne, ker sem ga prodala. Smo zdaj pozimi bolj malo po sprehodih in ga ne pogrešam. Če bo pa treba, bomo pa kako marelo "ubodl".

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
5.2.2009 8:34:50   
babyrok
mogant, živjo in dobrodošla.

Mi voziček še kar uporabljamo, ker je Rok kar veliko zunaj. Čez teden ga imamo pri varuški, ker delata  dolge ture čez Rožnik in Tivoli ter okrog po Šiški, tako da vso pot ne bi mogel prehodit. Čez vikend ga pa vzamemo domov, ker smo tudi kar veliko zunaj in kar nekaj časa je v vozičku, potem pa hodi. V nedeljo, ko je tako fino padal sneg, sva šla potem še popoldne ven in peš v gozd. Rekla sem, da naj gleda, če bo kje videl srnico, zajčka itd. (tako ko je v knjigici od Viktorja) in je brez problema hodil več kot pol ure, me držal za roko in samo gledal. Ko sva prišla domov, pa je očkotu najprej povedal...bolj pokazal z roko, da ni nič videl.  Poštudirala sem, da če mu dam nek "cilj oz. nalogo", potem mi ne uhaja in me kar drži za roko. Tudi, če mu rečem, da greva gledat kužija Pikota in kokoške, kar pridno hodi vsaj do tja, potem za nazaj že začne uhajat in hodit po svoje.

Tudi v trgovini imamo kar pestro, ker se sicer drži za roko, ampak hoče vse potapkat (ne tikat in vlečt ampak samo z roko gre mimo in je čist vesel, ko nardi pok pok po bonbonih). Pri nas nimamo tega problema, da bi omare odpiral in stvari jemal ven, on takoj zapre, če le vidi kje kaj odprtega. Obvezno pa mora obleke, brisače... potapkat z rokami, ki zlagam v omaro in to je njemu tolk fajn. Isto potem, ko vidi v trgovini zložene stvari na kupu hoče tapkat.

Risank pa še ne gleda. Kdaj bi mi prav pasalo, če bi kakšno pogledal ampak po dveh minutah kar vstane in gre drugam. Parkrat sem probala, če bi mu blo zanimivo vsaj za 15 min, ampak ni in niti več ne probam, saj bo še prehiter poštudiral.

Besede se zdaj kar trudi ponavljat ampak kakšnega hudega besednega zaklada pri nas še ni. Rasteta mu pa še vedno dve trojki in to že celo večnost in občasno je kar hudo. Upam, da čimprej pogledata ven še ostali dve, da bomo potem vsaj za malo časa rešeni tega. Enim rastejo zobki brez problema, pri nas je blo pa za vsakega kar hudo, še posebej, ker sta zmeraj vsaj po dva lezla ven. 

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
5.2.2009 12:24:52   
Anonimen
Pri na svozička ne uporabljamo že od 13 meseca, ker ko je shodila se ji je zelo fajn zdej ko je lahko hodila po kamenčkih. Tud ni bla nikoli navdušena nad njih, prav tako ni nad avtosedežem. 5 minut je ok, potem pa hoče vn. V avtu to ne gre zato ponadi trma in cvili.

za rokice se pa tudi noč držal. Ona hoče hodit sama...super samo če sva okrog hiše kjer ni avtov.

(odgovor članu babyrok)
  Neposredna povezava do sporočila: 1180
5.2.2009 12:30:14   
december06
Našemu rastejo štirke, pa niso še komplet zunaj. Včeraj sem se mal prestrašla, ko sem vidla spodnji zobek in neko črno pikico vmes, potem pa sem še pri zgornjem vidla in je zgleda to običajno, preden čisto ven pride. Verjetno je kakšna strjena kri od dlesni. Imate enake izkušnje?

Voziček, pa se ga ne upam čisto ukinit, ker ne vem kolk bi res prehodil. Nosit pa ga ne mislim preveč. Pa še fajn je, če grem v trgovino in lahko noter stvari naložim.user posted image

Držanje za rokico. Najraje sam laufa naokoli in mi za njim. Če pa gremo čez cesto pa je obvezno rokica, včasih se buni in ga moram potem nest, pa saj se bo že nauču.

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
5.2.2009 20:35:49   
123a
december-glede črnih pikic...ja tudi Zoji, ko so rasle štirkice se ji je naredilo touser posted image mislim oz.sem skoraj sigurna ,da je to strjena kri,ker potem ,ko zobek malo pokuka ven se vidi "razmesarjeno"(res grdo)in tudi malo krvavo okoli.Bogi souser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

Neposredna povezava do sporočila: 1182
5.2.2009 21:12:57   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

Poštudirala sem, da če mu dam nek "cilj oz. nalogo", potem mi ne uhaja in me kar drži za roko. Tudi, če mu rečem, da greva gledat kužija Pikota in kokoške, kar pridno hodi vsaj do tja, potem za nazaj že začne uhajat in hodit po svoje.

Ja, pri nas je enako...če npr. hodiva po bolj prometnem območju in mu rečem, glej,glej tam pa je npr. bager, zelo visoka hiška ali karkoli pač drugega, mu potem ni težko, da ga za rokico držim.

Glede zobkov- štiric pa zaenkrat pri Niku še nisem opazila strjene krvi, pa ima zgornji že orng zunaj, se pa spomnim, ko sta mu zgornja dva sekalca izraščala, da je imel ob dlesni krvavo...res so bogi naši pikeci user posted image

< Sporočilo je popravil annie -- 5.2.2009 21:14:10 >

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
7.2.2009 11:40:01   
Anonimen
Pozdravljene,

ena je enkrat spraševala kje bi dobial kombinezon. Kolegica ga je zdaj kupila v Kiku.

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1184
9.2.2009 6:11:09   
helenav
evo mene po dooooolgem času:-)))))

nič nisme brala za nazaj.-))))ampak se mi zdi da ni dosti napisanega...vem da morem domačo nalogo napisat..pa jo bom danes zvečer.

Skratka...ja, tudi mi smo imeli črno pikico pri izraščanju 4. in je pol kar na lepem izginila..

slike...dogodke ( hoja ) dodajam na Facebooku..tako, da če je še katera gor naj me kontaktira - Helena Valenčič- pa naj pripiše nik name( v osebno sporočilo)..da bom vedla..Z nekaterimi smo že prijatelji;:.)))))

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
9.2.2009 9:37:28   
lemavrica
Oj,

pri nas ni nič kaj novega. Včasih je pravi mali divjak, včeraj sva mislila da bova samo dol popadala, ker je imel toliko energije da sva ga komaj dohajala, pa še cel dan smo bili notri, ker je deževalo. Ful mi je začel na stolček plezat in se tolk bojim da bo 1x orenk padel, ker mul prav stoji na stolu in se smeje zraven.

user posted image  Kaj bodo letos vaši malčki za pusta? Že imate kaj kupljeno?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
9.2.2009 9:55:49   
lumpa6
za pusta imam dna kostuma hudička in miško pol bomo pa vidluser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
9.2.2009 9:57:07   
lumpa6
naš je že dvakrat padeuuser posted image , pa še kar pleza gor pa jest hoče tako kot miuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
9.2.2009 10:07:24   
lemavrica
Jaka ne pleza na trip trapa ampak na en tak mali stolček ki ga ima v kompletu z mizico. Ma mene je groza ko to počne, pa ko začne laufat okoli s barvicami, me kar tese zraven. Popolnoma brez strahu je.

Kje si pa kupila kostume?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
9.2.2009 11:49:56   
december06
Ja, tole z laufanjem nakoli z barvicami.... jaz mu bom kar voščenke nabavla.

pust - naš bo rožica, rumena, kupila sem v Pikapolonici in je dokaj veliko, da bo lahko še drugo leto. Čeprav mislim, da bi mu bolj pasal kakšen kostum od kavbojca al pa razbojnika. user posted image  Upam, da ga ne bodo preveč zamenjali s punčko.

Neposredna povezava do sporočila: 1190
9.2.2009 12:14:50   
lemavrica
user posted image A vaši malčki še jejo ponoči? Jaka še kar zahteva flaško 1x na noč.Ne vem kako naj ga odvadim, ker nimam srca da ga pustim jokati.

December JAka ima voščenko pa mi je ravno zadnjič eno odgriznil in sem mu jih vzela. On bi še vedno vse probal user posted image

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 9.2.2009 12:16:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 1191
9.2.2009 13:09:53   
lumpa6
naš ima za ponoci nesladkan čaj, suh zrak je v sobi in je žejn,

ne probava skoraj ničesar več

Neposredna povezava do sporočila: 1192
9.2.2009 13:12:51   
lumpa6
Kje si pa kupila kostume?

jaz v šparuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1193
9.2.2009 13:49:49   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Manca pravi, da bo čebelica. Maladva pa še ne vem. ČE bom še zanju dobila čebelci, bomo pač imeli cel roj čebel.user posted image Bom še videla, kaj mam doma in kaj moram kupit.

Neposredna povezava do sporočila: 1194
9.2.2009 13:50:26   
CUKRČEK

user posted image A vaši malčki še jejo ponoči? Jaka še kar zahteva flaško 1x na noč.Ne vem kako naj ga odvadim, ker nimam srca da ga pustim jokati.

Že dolgo spita celo noč in ne jesta in ne pijeta.

Neposredna povezava do sporočila: 1195
10.2.2009 0:50:23   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Manca pravi, da bo čebelica. Maladva pa še ne vem. ČE bom še zanju dobila čebelci, bomo pač imeli cel roj čebel.user posted image Bom še videla, kaj mam doma in kaj moram kupit.

ke lepo!!!user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
10.2.2009 1:18:58   
sandra85
nekaj novih slikic-link je spodaj v mojem opisu

ostalo še nisem dala iz fotoaparata

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 10.2.2009 1:20:49 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
10.2.2009 1:20:20   
sandra85
........lahko noč

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
10.2.2009 9:13:23   
december06

December JAka ima voščenko pa mi je ravno zadnjič eno odgriznil in sem mu jih vzela. On bi še vedno vse probal user posted image

user posted image user posted image  na to pa sploh nisem pomislila, da bi hotel pojesti voščenko....

Mi ne pijemo več ponoči že odkar sem šla nazaj delat. Probaj mu dati vodo za pit, če je žejen. Drugače pa probaj čas, ko mu daš mleko za pit, vedno bolj prestavljat proti jutranjim uram. Če te to moti, drugače pa po moje ni nič narobe, če še pije mleko ponoči.

Neposredna povezava do sporočila: 1199
10.2.2009 9:15:45   
december06
Sandra, lepe slikice. Kje imate pa televizor? user posted image  

No, lahko bi nabavila tudi flumastre. Sandra, a te potem gredo dol z oblek, sedežne.....

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?