Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 14:05:45
|
|
|
|
kayica24
|
no,vsaj moja babica je še vodnar pa je 19. rojena
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 14:07:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ja to bi bilo najlepse darilo zanj...meni je tudi vsec vodnar bolj kot riba...ce se rodi do 18.se bo vodnar od 19. je pa ze riba,ampak pomembno je ,da bo zdrav. znamenja se menjajo na 21 dan v mesecu...
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 14:09:03
|
|
|
|
kayica24
|
Mihailo jaz grem malo ven na sončka...Drgač ga bom zamudila... Potem pa tak pride moj počasi domov,pa še malo moram pospravit.... Tak da se tipkamo spet jutri zjutraj menda...Aja,pa česttitam za fajn pregled...Škoda da se še nič ne začenja,ne???hehe Aja,ta bolečina v hrbtu pa po moje ni kaj hudega,ne??? Ker ko kihnem ali zakašljam(na silo-drgač ne kašljam/kar menda pri pljučnici spada zraven) me nič ne zaboli...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 14:09:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
No potem pa ne vem do kdaj je vodnar? Shuka je vcerak pisala ,da bi sla na polno luno rodit in je sla GO,SHUKA,GO
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 14:12:24
|
|
|
|
MIHAILO
|
Kayica lepo se imej zunaj...pa si tipkamo jutri
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 15:18:15
|
|
|
|
Čebel@
|
evo mene s sprehoda.....sem hodila ko stara mama DEJMO SHUKA........DIHAM S TABO
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 15:25:22
|
|
|
|
Ajvy
|
Majchy...ja res je kar zatišje...ampak meni ugaja....vas vsaj uspem prebrat Super za sezname.. ..pri navijačicah-- Witto je že doma.... Tija*...moja pupa je bila groba skoz,,,....vedno je kako nogo ali roko molela tako da me je kar orenk bolelo...... Cati...kako gre??? Kakšen maste kaj ritem??? Witto....ti si se pa res fejst namatrala ,da si fantiča dobila v roke iiiiiiiiiiiiiiiii...kakšen luštkan fant ti pa tudi super zgledaš.....glede na to kolk si se matrala..... Vas je pa lepo videt..mi je zanimivo, ko vaše besede dobivajo obraz..... Mihailo.....super za uspešen pregled Mene so na koncu tako kosti bolele, da sem mogla počakat takoj ko sem vstala , nekaj časa....da sem lahko delala korake.... Tanci...lepo da še najdeš čas za nas Brkn..pri nas je danes sonček.....tako lepo je zunaj...samo ima Tisa malo učke vnete, pa bomo še malo počakali s sprehodi.... Sunny....lepo nakupuj.....pa upam, da ti uspe zrihtat tale vodomet.... Maksi...baje nekaj RR spet nagaja..... Shuka..kje si ?????? Uf...dihamo s teboj Kayica-...čestitke za tretjo zvezdico.... Balonchy...kako gre???
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 15:25:42
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 DEJMO SHUKA........DIHAM S TABO
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 15:30:25
|
|
|
|
Vesnozaver
|
dajmo Shuka! jooooj pa kaj bojo vse prej rodile ko jaz? to se verjetno vse sprasujemo, ki smo se v enem kosu ajvy ti pa se vedno pridna komentatorica, lepo kako tvoji pupi? tarja fejst tio carta pa lubcka?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 15:33:11
|
|
|
|
Ajvy
|
Vesnozaver....zaenkrat ka r gre....Tarja hodi gledat Tiso ko aja...ko se previjamo govori PUuuuu in kaže na Tisino ritico...kar gre,,,,, PA lupčke ji daje preden gre v vrtec ali pa kam ven....tako...počasi bo...seveda pa jo vrže...logično... Hvala za skrb...... Kako ti???
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 15:38:31
|
|
|
|
Vesnozaver
|
ajvy predvsem sem zeeelo neucakana komaj ze cakam, da zagledam nasega pubeca. Pa ludeki so ze zaceli s klici, sem danes prav navodila sla gledat za telefon da sem ugotovila, kako utisam zvok, ko me klicejo, da jih nena glih skenslam sem poredna hm?:) puuuuu je kot fuuuuuujj?ne razumem se se v otroski besednjak ste ze bili na sprehodu?al je se prezgodaj?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 15:51:03
|
|
|
|
Anonimen
|
da se vam še jz mal javim sem s ctg-ja, sm nazaj 2 v 1 tko, da mam spet pregled in ctg 13.2. na jes. ampak ste načvekale da vam človek komej sledi lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 15:54:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Majchy...ja res je kar zatišje...ampak meni ugaja....vas vsaj uspem prebrat Super za sezname.. ..pri navijačicah-- Witto je že doma.... SPET SI PRIDNA S KOMENTIRANJEM ups črke.........bom popravila,samo ne takoj da ne bojo smo seznamčki nalepljeni
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 16:02:42
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ajvy res si pridna s komentiranjem Jaz pa malo pocivam...punce zakaj vas pa tako negativno obremenjujejo klici?Meni je pa lepo,ko vem ,da mislijo name...cudno bi mi bilo ,ce me ne bi nihce klical jaz pa 7 dni pred pdp-jem ...tako,da morte vedet,da vas klicejo zato ,ker vas imajo radi.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 16:08:55
|
|
|
|
Vesnozaver
|
mihailo ko te klice kdo, ki te prej ne vprasa kaj dosti kako si, ne poklice,pol pa kar gnjavi s takimi mi gre na zivce ja.drugo so ljudje, ki me imajo radi in jaz njih in se itak skoz cujemo....tako! sicer se pa ne smemo jezit prevec ane? se malo se malo.....v najslabsem primeru se 3 tedne jejhtata samo 2 tedna pa verejtno ne bo zamujal....pri nas komaj ce je 14 dni cez rok sprozijo....ooommmmmmmmmm.....pozitivno mislit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 16:13:26
|
|
|
|
tanci29
|
hej SHUKA ..dihamo s tabo a še pri keri dogaja...jest še kar nisem uspela prebrat za nazaj...včeraj smo bili cel dan pri mojuih...danes sem pa že zjutraj šla na banko in pol je pršou še fotr zdej je pa mami tukaj je pridna in malo lika...tako da ne morem bit čist preveč nevljudna in sedet za rač... ja tale polna luna nas nej že malo prime ane tiste ki še čakamo...men je dones že telefon skor pregoru tok me klicarijo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 16:21:04
|
|
|
|
MIHAILO
|
Vesnazaver ja ne smemo se pustit jezit,mormo bit optimisticne... ...ja se malo pa bo,ankrat bojo morali ven...grem pripraviti za jesti lubiju ,ko zdaj pride iz sluzbe...si tipkamo jutri...lp
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 16:27:06
|
|
|
|
Vesnozaver
|
odoh ja na ctg.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 17:09:49
|
|
|
|
zorica
|
Evo punce sem iz pregleda in kar malo jezna na svojega G.V četrtek teden rodim v MB pa mi danes ves pameten reče, ja bo se trebalo iti pokazat v mb na ctg.Valjda da to tudi sama vem, a kaj ko mi do sedaj ni hotel dati napotnice.Danes pa mi pravi, da je MV slab cm in da lahko že jutri rodim, da se naj čimprej naročim na ctg. Seveda sem klicala, tako da mam ctg v četrtek 12.02, teden pred rokom.Sem pa dobila močen občutek, da bom res zdaj-zdaj rodila.Pa ne vem zakaj Seveda pa komaj čakam, da se začne,...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 17:15:06
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 DEJMO SHUKA........DIHAM S TABO Se pridružujem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 17:18:37
|
|
|
|
timy
|
Pozdravljene, sem upoštevala vaš nasvet in šla na en dolg sprehod, na malico k mojemu in potem na CTG, ki je pokazal enako kot prejšnji teden, popadke, ki jih ne čutim. Gledala pa me tokrat ni. Naslednji CTG imam 11. 2.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 18:00:43
|
|
|
|
sunny24
|
shuka, GOGOGOGO!!!! timy, zorica in vandame...super za preglede pa da je vse OK! claud vas lepo pozdravlja. Pravi, da je mala full pridna glede spanja, na dojenje se tudi že navajajo. Imela je pa normalen porod, podrobnosti pa pravi, da bo sporočila, ko pride domov. Jst sem se napohajala, pipo nabavla, pride pol tata zamenjat, tudi pr mojmu lubčku sm bla... Zdej pa počivam oz se upiram, da bi me postla premamla, k se mi full ...Sam rajš ne grem spat, ker pol ponoči ne bo šlo in bom spet do 3h pokonci...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 18:04:53
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.....a je claud potem naravno rodila?pozdravi jo v našem imenu......super si izkoristila popoldne in sonček jaz se pa s čajem nalivam in počivam ker me res tok noge bolijo da komi hodim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 9.2.2009 18:15:26
|
|
|
|
baki
|
čer.....malo sm vas pa brala.shuka...diham s tabo če boš jutr ti z mano..saj bom itak javla ce bom ostala.bom sunny obvestila pol pa morte fejst dihat.vsaka bo po en popadek predihala a prav
|
|
|
NAj imeklepetkaNika (
14%)
MAja (
7%)
Sara (
17%)
Lana (
25%)
Brina (
19%)
Ana (
19%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!