Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 11:58:57
|
|
|
|
metuljcek321
|
Za vse slavljencke (vikend in danes): Zdaj pa gasa ven ... na soncek .... jupiiiiiiiiii .... Imejte se, pupe!
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 12:10:56
|
|
|
|
lavita*
|
Živio! Midve sva pa imwli danes cepljenje, ker je bila zadnjič pri pregeldu prehlajena in nisem pustila cepit. Je tak mirno vse skup prenesla kot da se ne bi nič zgodil. Ful se nas je prijavilo za vseslovensko srečanje. Se mi fino zdi. Hojica in stajica. Imamo oboje. Samo stajice nimam kam postavit, ker je stanovanje malo drugačno od prejšnjega. Tako da je samo v hojici po kakšno uro lai še manj.Pa še to samo takrat ko sva sami. Drgač jo sine kar prestavlja in nagaja. Tiste, ki imate več kot enega otroka v vrtcu. Me zanima kako je s plačilom. Ima res drugi zastonj? Recimo, če jaz dam zdaj oba v vrtec, ima ta mala zastonj? al kako je s tem. Če mi lahk katera kaj pove. No uživajte v lepem dnevu. Grem naprej kuhat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 12:57:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 13:08:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 13:14:34
|
|
|
|
dzanika
|
evo, midva sva že prišla iz dolega sprehoda. Zdej sva se pa najedla in bova šla spet ven. Danes je treba izkoristit k je tko lepo vreme... kile - 69,8. rebeca stajico sem kupila v baby centru. Bla je pa okoli 20€. Na netu pa je ne najdem da bi ti poslala link. osa js mislim da otrok lahko stoji v tej stajici. Dno je tut napihljivo sam ni preveč debelo. Mislim da bi lahko stal notri... Sem pa kupila tole lih tolk če morm kaj na hitro naredit al pa skočit v klet npr. da ga dam notri in se ne more nič zgoditi. Zaenkrat mu paše notri.. metuljcek zavese je tašča naročila eni in jih je prinesla iz srbije. Za 10€. Smešno poceni. Sliko sem pa naredila z iris folding tehniko... nekaj sem vas uspela prebrati. Sedaj greva pa spet na sonček...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 13:37:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 13:42:58
|
|
|
|
Majuska
|
Kraaaaaseeeeen daaaaan je! Sva bila z Aleksandrom na enem ornk sprehodu, sva krstila novo spalno vrečo in je mali že po 5 minutah na sončku drnjohal. Zdajle pa vriska v svoji postelji in čaka na korenček
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 13:48:39
|
|
|
|
nanka
|
O zimska pozdravček. Midve sva se tudi vrnile s sprehoda. Ja ful je lušno samo piha. Natka je sedela in opazovala naravo. Še glaska ni spustila, super. Zdaj pa res že komaj čakam malo toplejše vreme, da je ne bo potrebno toliko oblačit. Zdaj dobi jogurt, potem pa popoldansko spanje.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 14:01:47
|
|
|
|
neboglasnica
|
Oj, tudi mi z dooolgega sprehoda. Smo šli kar vsi trije, jap, še oči je šel poleg. Zdaj pa hitim dalje pospravljat, imam iskalno akcijo kartice za knjižnico.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 14:02:38
|
|
|
|
Blacky30
|
Teja je pridno popapcala svoje kosilo, polento v kurji juhici. Nejc pa ima vneto očko, revček. Upam, da ostane pri tem, da ne bo kaj zbolel. Zimska, ful sem te vesela, da si se malo oglasila. Samo tvoj link ne dela, si nam dala link od FB. Lavita*, če oba otroka hodita naenkrat v vrtec, ima ta drugi otroček zastonj. Mojcek, ja, Hit and Run je tak ful svinjsko krvav in zanič film. Je eden tistih nizko proračunskih filmov, ki so tak za lase privlečeni. Npr. odpelje truplo z avtom iz garaže, vse ful krvavo po tleh, ko pa se pripelje domov, pa je garaža čista, potem pa jo ona naenkrat začne pucat in je spet vse krvavo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 14:06:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 14:09:03
|
|
|
|
ksenci
|
na hit- bila na kontroli, učka boljše, zdaj ko smo prišl domov, pa ima spet 38, 5 vročine pa ne vem kaj je zdaj to je imel 3 dnio vročine, pol je blo 3 dni mir, zdaj pa jo že spet ima dva dni prehlad vrjetn, kr iz nosa mu še tud teče. upam, da bo bolš. apetita ima še majn kot običajno. ga grem pošlihtat, na kosilo, pa se beremo ko vse poštimam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 14:10:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 14:11:46
|
|
|
|
kayica24
|
Punce,oprostite da smetim vaš forum..Eno vprašanje...Imam teden dni do roka,ve ste dale nosečnost že skozi..Pa me zanima,so vas tudi bolela rebra na koncu nosečnosti-naj povem da me mala full navzgor brca..Boli pa me tudi hrbet..Tam kjer so lopatice...
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 14:22:11
|
|
|
|
glugluglu
|
rebeca, kolk sta me nasmejala sedaj tvoja dva, ful sta face in luštna! zimska, pozdravljena! Kaj pa 8. maja, prideš? metuljcek, super, se v petek vidiva na kakšni kavici, če bo meni uspelo prej iti po karte in, če bodo, bom pa še zate vzela, potem pa ti jih tudi pošljem, če bi te kakšen sneg doma prikoval. Blacky, da se ne bi kaj črtala s sseznama za hujšanje, ja jaz tudi nisem bila pridna, valjda so krivi starši, ki so skoz pri meni, ker moram za njih kuhat, potem pa še jaz jem. Evo, po Valentinovem pa res začnemo spet resno ne? neboglasnica, imaš prav glede včerajšnje oddaje Ladota in Jurija, res bi lahko lepo Breno prišparali za kakšno drugo nedeljo, na kulturni praznik pa dali kakšnega temu primernega gosta, saj izbire je veliko.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 14:25:11
|
|
|
|
glugluglu
|
aja kje pa je hruška debeluška, je pizzo pojedla, potem je pa ni bilo več.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 14:29:07
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce,oprostite da smetim vaš forum..Eno vprašanje...Imam teden dni do roka,ve ste dale nosečnost že skozi..Pa me zanima,so vas tudi bolela rebra na koncu nosečnosti-naj povem da me mala full navzgor brca..Boli pa me tudi hrbet..Tam kjer so lopatice... ja mene je itak vse bolelo, ampak bolj križ, če so močne bolečine povej na pregledu, da pogledajo ali res mala tako pritiska, ali je pa kaj drugega.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 14:29:37
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Blacky, da se ne bi kaj črtala s s seznama za hujšanje, ja jaz tudi nisem bila pridna, valjda so krivi starši, ki so skoz pri meni, ker moram za njih kuhat, potem pa še jaz jem. Evo, po Valentinovem pa res začnemo spet resno ne? Jojjjj, ti pa to zdaj meni, ko jaz zraven branja papcam lešnikovo pecivo. Si mi kar slabo vest vzbudila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 14:29:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 14:31:22
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce,oprostite da smetim vaš forum..Eno vprašanje...Imam teden dni do roka,ve ste dale nosečnost že skozi..Pa me zanima,so vas tudi bolela rebra na koncu nosečnosti-naj povem da me mala full navzgor brca..Boli pa me tudi hrbet..Tam kjer so lopatice... Bi lahko bilo to, ja, sploh, če si bolj drobne postave. Pa saj še samo en teden, pa boš rešena in boš imela mali zakladek v rokah. Iiiiiii, kak lepooooooooo. Lep in kratek porod ti želim.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 14:31:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 14:58:00
|
|
|
|
bastian111
|
Pozdravljene Juljike! Tudi sama sem danes vpisala Gala v župnjiski vrtec LAvra.Obljubili so mi ,da ga bodo sprejeli tako ,da ko bom šla nazaj v službo gre v vrtec .Imamao pa že osem zobekov in zelo smo živahni.Skratka lepo se imejte in se čujemo.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 15:03:46
|
|
|
|
3jeMi
|
bastian... sonce ... za zobke, živahnost in vrtec... lepo se imejta
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 15:07:49
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Mojcek, ta film, ko si ga gledala, je ta z Angelino?? Midva sva včeraj gledala Hit and Run, tak brezvezen film, da dol padeš. Res nikakvi! Škoda časa! ja, z Angelino. RES je dober film, sva gledla ko norca. tooolk me je ganilo, kako se norca delajo iz mame, da ne pozna otroka, da je joj. tko pretresljiv film, sploh glede odnosov, dobre dobre vloge... priporočam. aha, hit and run imam na čakanju. torej gre v delete kak pa je naslov tega dobrega filma? jaz bi tud gledala
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 9.2.2009 15:10:07
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ no, na hitrco vam še pokažem naše smejanje (je filmček) .....sem ju ujela, pa bog ve kdaj ju bom spet. ful čudno gledata, ko skačem s fotičem tam okol. joj kaka cukra maš rebeca ful sta dobra
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?