|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
9.2.2009 10:19:00   
katy82
Čau mamice in hroščki

Me smo kr v redu spale,itak je uspavanje svoja tema ampak zbudila se je ob 23:30 za benko pa pol ob 3:30 za benko in ob 6:30 je lepo stala v postelci in naju klicala,je celo moj user posted image dvignu rit in ji dal čajčka in dudko pa je lepo potegnila do 8:30user posted image

Ma odkar so zobki na planem vsaj malo spimo k je bilo res gadno ta dva meseca ko smo jih čakali,tko da vas vse ful zastopm kako vam je.Naši se neki kaže že 4.zgoraj me je skor kap.user posted image

Nina sem vidla da je Gaja padla s sedežne,HB da je vse v redu.A med da pomaga pravte?

Naty,BArbaw in Nia upam da zobki čimprej ven pogledajo pa da se neha ta kalvarijauser posted image user posted image user posted image

Špelina sem malo prebrala od tvoje žlahte pa se mi kr koža naježi k mamo tud mi neki podobnega doma sam HB nimamo tko velik stikov z njimi.Drugače pa user posted image user posted image user posted image za nespanje in zate,da boš malo k seb pršla,sem dobla občutek da si ful utrujena

Tilči mali je faconar v tem poganjalcu,kje ste ga nabavl?

Barbaw evo tkole se moja vstaja brez vsakega strahu in pol včasih tko grozno telebne da mene vse boli ko jo samo gledam.Kaj je to za ena igrača ki jo ima pod sabo?

Suzy zarad tvojega in njegove bivše službe lohk pa samo rečem svinjetineuser posted image user posted image user posted image Moj je tud bil v vojski kot nabornik in potem poklicno z 4 mesečnim urjenjem v Vipavi pa ga je križ izdal in je mogu it ven,ful jih je tist poveljnik ganjal,sej pol so ga pa odstavl HB.Zdej je kot paznik veliko bolj zadovoljen tko da sem vesela da si je našu šiht ki mu odgovarja.

Čmrlika kaj je pa s tabo zadnje dni?Se mi zdi da si ful zamorjena a je kej narobe?

Hijenca a pol sta se imela dober na poroki,a bo letos še kakšna nevesta?user posted image

Naty a izvidi so že prišli?Kako je drugače Žan,a še vedno tko napreduje na teži?

Estrella jst sem imela iste krize ko se začela hujšat zdej je malo boljše ampak slabi dnevi so še vedno moj zvesti spremljevalec.Držim pesti zate,kdaj se ti pa začne program?

Zdej pa tko lepo sonček sveti in naju vabi ven da se kasneje oglasm

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
9.2.2009 10:23:35   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

barbaw najina hrošča mata očitno oba bl debele dlesni pa jih zato tolk matra user posted image .

Če bi mi kdo prej to rekel mu ne bi najbolj verjela. Ne morem verjet, da en zob prebija celo večnost (14 dni) zadnjo plast. user posted image  Nekaj ga je že zunaj ampak še ni cel. Me je kar groza, ker vem, da jih je še 16. user posted image  Upam, da bodo tista homeopatska zdravila kaj pomagala, ker bom drugače rabila pomirjevala in energijske pripravke.  

Ma ja tud js si nism misla! Sej sm že rekla, Žan je mel zgornji dvojkici čist pred predrtjem 14 dni. V bolnici sem potem sprejemno zdravnico prosila naj pogleda in pove, kako se njej zdi. Je rekla...eeh, to je čist na konc, maximalno še en dan! In je še od takrat trajal štiri dni, da so predrle user posted image . Pa še to sam konica, zdej pa kr traja in traja user posted image .. Ma sej bo tud za nas konec tega user posted image .

Konec bo, samo kdaj? Se niti tolažit nočem, ker vem, da ne gre ot kar tako. user posted image
Tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
9.2.2009 10:23:36   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Barbaw evo tkole se moja vstaja brez vsakega strahu in pol včasih tko grozno telebne da mene vse boli ko jo samo gledam.Kaj je to za ena igrača ki jo ima pod sabo?

Klaviature z didaktičnimi stvarmi. Malo poje, spušča razne zvoke, marsikaj se da premikat, .....

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
9.2.2009 10:26:55   
tilči

Tilči mali je faconar v tem poganjalcu,kje ste ga nabavl?

ga ima še od bratca.Takrat smo ga kupili v Arielu,sem pa videla,da jih imajo v BC

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
9.2.2009 10:29:42   
Čmrlika

Čmrlika kaj je pa s tabo zadnje dni?Se mi zdi da si ful zamorjena a je kej narobe?

Zanimivo vprašane, res. user posted image  A maš drugače tudi dober občutek za ljudi...user posted image  Verjetno je vidno iz mojih postov, al kaj? Si mislim, po čem sklepaš... user posted image  
Eh, če mi odgovoriš bova nadaljevale drugače pa bo tako tudi vredu...me pa res malo ene zadeve mučijo,ampak si nisem mislila, da je to opazno. user posted image Daj mi prosim malo opiši kako si prišla do tega zaključka? user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 9.2.2009 10:30:41 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
9.2.2009 10:30:51   
suzy85
suzy glede vojske je tkole... moj bivši je bil rojen vojak. On je živel za to in je bil celo pri izvidnikih tko da je blo oh in sploh terenov, usposabljanj, tednov preživetja v divjini... in potem je šel za pol leta celo na misijo v Afganistan. On je bil v tistem hummerju, ki je zapeljal na mino in so mel grozljivo srečo, da so preživeli, imel pa je poškodbe ušes. Ampak, če človek živi za to, vse preneseš z njim. Poznam jih pa en cel kup, ki so si ful želeli v vojsko, pa so že na usposabljanju ugotovil, da ni za njih. Ne da fizično ne bi zmogli, ampak so stvari, ki jih moraš sprejet, predvsem prenašanje avtoritete. Noben šef ni tolk zajeban, kokr so radi zajebani nadrejeni v vojski.

so res imeli srečo!

vem, da je avtoriteta v vojski res veliko večja kot v navadni firmi. mal si je poskusu ko je bil zdej 2 leti rezervni vojak, sam to ni to. tu so bli bolj skavtje kot vojaki! user posted image
ker je služil vojaški rok, nekaj izkušenj že ima. je pa res, da rad skoz neki miga. njega bi najbolj mučlo 8 urno delo za nekim strojem. delo na terenu je za njega. upam, da je to pravo, ker bo podpisal pogodbo za 10 let, kar je precej velika obveznost!

katy moj HB ne bo rabu 4 mesečnega usposabljanja, ampak samo 2 tedna, pol pa začne normalno delat. komaj čaka! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
9.2.2009 10:48:24   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz sem pa Vidka poknila sedaj v prenosno posteljico, mu nasipala igrač in sedaj se igra. Zjutraj sem mu dala za pit sladke kamilice, ker tako neredno kaka in prej ga je toliko nakidal, da sem ga mogla celega preoblečt.

Čakamo pa gasilce, ker imamo zaprti bazen v kleti, toliko vode imamo v kleti user posted image user posted image

ojej, vodav kletiuser posted image Upam, da ne boste imeli več teh težav. Kaj pa je narobe? Podtalnica?

Tudi mi imamo vodo v klet, kr teče in teče, tako da moramo nonstop brisat, moramo letos drenažo naredit, saj je bilo zgleda slabo vse skup nareto in posedlo se je, zdaj pa imamo hudiča, zdaj še posebaj ko se je sneg stopil pa še deževalo jeuser posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
9.2.2009 10:49:15   
nia5

Gal in Maja

user posted image

Gal in zmajček

user posted image

Gal in Maja se držita za rokice
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

Kako ste lepi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
9.2.2009 10:50:45   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Barbaw user posted image za nespanje, verjamem da ti d.o.p.i.z.d.i., tudi meni včasih živčki delajo na polno, sklepam da ti kupim kroglice, ker nisi več nič napisala

Kar kupi ja. Si verjetno spregledala post. user posted image

te lahko tudi jst prosim zanje? upam, da še nisem prepozna.

Joj mamo sem poslala, zdaj pa je že na poti nazaj, bom probala še danes skočit, če ne pa jutri velja?user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
9.2.2009 10:53:24   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Pozdravljene!

Se malo oglašam, da se ne bom znašla na seznamu pogrešanihuser posted image

Cel vikend smo bili okoli, v Zagrebu na dveh rojstnih dnevih, v petek plavanje... Brina je itak skos ekšn, pa jo je treba pazit, da kaj ne potegne ali se zvrne
zdaj je že prav zabavna, ko se skloni, pa išče, kar ji je padlo
pogleda pod posteljico in potegne izpod nje, kar je padlo - me kar preseneča, kaj že vse zna

zdravi smo, tok tok
gosta hrana: še vedno skrivamo zelenjavo pod mlečno kašico - mogoče sedaj malo manj mlečne kašice dam čez zelenjavo - res upam, da bo kmalu bolje
sicer pa rada grizlja majhne kockice kozjega sira, pa rozine,...

varstvo še vedno iščemouser posted image čas pa teče...leti...
danes pride ena teta sem na razgovor, v sredo gremo verjetno pogledat eno skupinico, pa še ena teta pride konec tedna... res upam, da bi bila katera teta OK, da bi bila Brina na začetku še doma

že nekaj časa pa mislim nekaj zanimivega povedat, pa vsakič pozabim, no, zdaj sem se pa spomnila
ko takole bereš naš forum, človek dobi občutek, kako malo mamic še doji po 3., 4. 5., kaj šele 6. mesecu - sem mislila, da je tale forum res nek presek populacije - da se da sklepat potem na splošno, koliko se otroci še dojijo
ampak sedaj na plavanju mi zgleda siuacija čisto drugačna
V naši skupini so otroci od 5. mesecev do 9. mesecev, mešano... in čisto VSE mamice še dojimo
me je kar vrglo po prvem kopanju, ko smo šle iz garderobe bazena v en drug prostor, da se otroci še malo počasi ohlajajo, preden gremo ven z njimi do avta
in so mamice začele kar dojiti, ker so otroci zmatrani in žejni, in seveda sem tudi jaz Brino podojila in je super zaspala - sedaj je po vsakem plavanju enako
in ko se pogovarjamo, vidim, da so čisto na enakem kot mi
z GH so čakale/še čakajo do 6. meseca in potem počasi naprej, še vedno dojenje...
no, tko... kot zanimivostuser posted image

Meni se to zdi fantastično user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
9.2.2009 10:54:46   
suzy85

Barbaw user posted image za nespanje, verjamem da ti d.o.p.i.z.d.i., tudi meni včasih živčki delajo na polno, sklepam da ti kupim kroglice, ker nisi več nič napisala

Kar kupi ja. Si verjetno spregledala post. user posted image

te lahko tudi jst prosim zanje? upam, da še nisem prepozna.

Joj mamo sem poslala, zdaj pa je že na poti nazaj, bom probala še danes skočit, če ne pa jutri velja?user posted image

sj se ne mudi. ko boste meli spet kakšne opravke, bi se pa priporočala!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
9.2.2009 11:02:25   
barbaw
Jaz se bom user posted image . Sem rekla pred dopustom, da ne bom jamrala, ampak tole je obupno. user posted image  Maja, ki ne mara nošenja ni hotela drugače zaspat kot na rokah. Nič ne je,  PIJE pa. ups, nisem hotela kričat. Se bojim da bomo spet na AB pristali. To je pri nas obvezno ko so zobje na poti.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
9.2.2009 11:05:05   
Naty*

Me smo kr v redu spale,itak je uspavanje svoja tema ampak zbudila se je ob 23:30 za benko pa pol ob 3:30 za benko in ob 6:30 je lepo stala v postelci in naju klicala,je celo moj user posted image dvignu rit in ji dal čajčka in dudko pa je lepo potegnila do 8:30user posted image

Naty a izvidi so že prišli?Kako je drugače Žan,a še vedno tko napreduje na teži?

user posted image user posted image user posted image za spanje in za benko user posted image . Izvidov še ni blouser posted image , zdele greva ven, tko da bom pogledala v nabiralnik, če me slučajno kej čaka. Sm že čist nervozna...

suzy glede vojske je tkole... moj bivši je bil rojen vojak. On je živel za to in je bil celo pri izvidnikih tko da je blo oh in sploh terenov, usposabljanj, tednov preživetja v divjini... in potem je šel za pol leta celo na misijo v Afganistan. On je bil v tistem hummerju, ki je zapeljal na mino in so mel grozljivo srečo, da so preživeli, imel pa je poškodbe ušes. Ampak, če človek živi za to, vse preneseš z njim. Poznam jih pa en cel kup, ki so si ful želeli v vojsko, pa so že na usposabljanju ugotovil, da ni za njih. Ne da fizično ne bi zmogli, ampak so stvari, ki jih moraš sprejet, predvsem prenašanje avtoritete. Noben šef ni tolk zajeban, kokr so radi zajebani nadrejeni v vojski.

so res imeli srečo!

vem, da je avtoriteta v vojski res veliko večja kot v navadni firmi. mal si je poskusu ko je bil zdej 2 leti rezervni vojak, sam to ni to. tu so bli bolj skavtje kot vojaki!
ker je služil vojaški rok, nekaj izkušenj že ima. je pa res, da rad skoz neki miga. njega bi najbolj mučlo 8 urno delo za nekim strojem. delo na terenu je za njega. upam, da je to pravo, ker bo podpisal pogodbo za 10 let, kar je precej velika obveznost!

katy moj HB ne bo rabu 4 mesečnega usposabljanja, ampak samo 2 tedna, pol pa začne normalno delat. komaj čaka!

Ja res so mel srečo, hvalabogu, ampak je pa svinjarija, kako je vojska reagirala po nesrečiuser posted image ... žalostno, niti za osnovno zdravniško oskrbo edinga poškodovanega niso mogl poskrbet. To je bla res svinjarijauser posted image , ampak pustmo to....
Evo link od razbitga hummerja, da vidte kako srečo so v resnici mel. Baje v ameriškem hummerju ne bi preživeli, ker so naši dost bolj zaščiteni.

http://public.edition-on.net/links/406_radar_338_november_06.asp?page=81

Tko zdej greva pa mal ven user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
9.2.2009 11:07:36   
nia5

Jaz se bom user posted image . Sem rekla pred dopustom, da ne bom jamrala, ampak tole je obupno. user posted image  Maja, ki ne mara nošenja ni hotela drugače zaspat kot na rokah. Nič ne je,  PIJE pa. ups, nisem hotela kričat. Se bojim da bomo spet na AB pristali. To je pri nas obvezno ko so zobje na poti.

Veš tudi Nia ful pije, je pa ne, mislim da to spada zraven ko rastejo zobki, pa ne user posted image no, saj bo minilo user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
9.2.2009 11:11:31   
nia5
Pa še nekaj sem se spomnila, Barbaw probaj ji dat kak mrzel jogurt ali kaj podobnega, iz hladilnika, Nii zdaj ful paše mrzla hrana, kaj toplega sploh povoha ne user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
9.2.2009 11:12:41   
barbaw

Veš tudi Nia ful pije, je pa ne, mislim da to spada zraven ko rastejo zobki, pa ne user posted image no, saj bo minilo user posted image

Ma če se to neskončno dolgo vleče, pa ko vem, da nas še toliko zob čaka, ..... Zdaj pa še prehlad za povrh, zabas nos, začela je nekaj pokašljevat, vročina ni visoka, .....

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
9.2.2009 11:13:31   
barbaw

Pa še nekaj sem se spomnila, Barbaw probaj ji dat kak mrzel jogurt ali kaj podobnega, iz hladilnika, Nii zdaj ful paše mrzla hrana, kaj toplega sploh povoha ne user posted image

Ma če je občasno hripava, teče ji iz noska, ..... Ne upam ji dajat mrzlih stvari.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
9.2.2009 11:14:13   
barbaw
user posted image

Zaenkrat je to to. Ko pa bodo lezli okrog pa dobite še kako slikco.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
9.2.2009 11:16:15   
suzy85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
9.2.2009 11:16:31   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Punce, kaka ideja, kaj kupit mamici moji za  60 let...imam še 5 dni, pa neke ideje so...
pa ne vem...kaj bi...user posted image

tašči smo kupili digitalni okvir za slike in notri naložili ful dobrih slik...je bila zelooo zadovoljna user posted image

AAAaaa, veš da sem to pred časom vidla, se mi je dobro zdelo...ja zanimivo, hvala...user posted image
kje ste ga pa kupli, pa cena? user posted image user posted image

http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=58946 mi smo kupili tega v Comshopu v PO (bilo je pa skupno darilo s svakinjo)

< Sporočilo je popravil kasso -- 9.2.2009 11:17:27 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
9.2.2009 11:20:20   
barbaw

Punce, kaka ideja, kaj kupit mamici moji za  60 let...imam še 5 dni, pa neke ideje so...
pa ne vem...kaj bi...user posted image

tašči smo kupili digitalni okvir za slike in notri naložili ful dobrih slik...je bila zelooo zadovoljna user posted image

AAAaaa, veš da sem to pred časom vidla, se mi je dobro zdelo...ja zanimivo, hvala...user posted image
kje ste ga pa kupli, pa cena? user posted image user posted image

http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=58946 mi smo kupili tega v Comshopu v PO (bilo je pa skupno darilo s svakinjo)

To se tudi meni zdi ful dobro darilo. Jaz si ga želim že cca 2 leti, pa še nisem prišla do njega. Je pa cena padla iz tedanjih 40.000 Sit na 75 eur (to je najceneje kar sem videla).

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
9.2.2009 11:24:50   
suzy85

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
9.2.2009 11:44:35   
Estrella*

user posted image

user posted image user posted image kak so luškani. A jih boš obdržala?user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
9.2.2009 11:44:37   
Estrella*

Estrella jst sem imela iste krize ko se začela hujšat zdej je malo boljše ampak slabi dnevi so še vedno moj zvesti spremljevalec.Držim pesti zate,kdaj se ti pa začne program?

Zdej pa tko lepo sonček sveti in naju vabi ven da se kasneje oglasm

V petek štartam s programom. Imam mešane občutke od veselaj, do zaskrbljenosti. Sitnoba je od hujšanja, nespanje pa ne vem od česa bi bilo,ker spim že zelo dolgo slabo z vmesnimi bolšimi obdobji.

Kdaj pa ti štrtaš nov krog?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
9.2.2009 11:44:44   
Estrella*

Gal in Maja

user posted image

Gal in zmajček

user posted image

Gal in Maja se držita za rokice
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image  ste pa uživali. Maja je pa orng babnca, prav fajn zalita.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?