|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
7.2.2009 17:31:15   
ksenci
drgač pa sm dans mela generalkouser posted image dopoldan je ati pazu Aljaža tako da sm lahk v miri spucala. popldan pa uživam, dragi pa je šel s kolegi. zvečer pa kak fl pogledava pa mal se pocrtamo in je mto to za dansuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
7.2.2009 20:09:11   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

uh zgodilo se je cist nepricakovano no 2 je pa bil nacrtovan pa smo rabli 21 mesecev da se je prijelouser posted image user posted image

Midva tudi delama zdaj na user posted image , sma ta mesec začela.....pa tudi dvomim, da se bo hitro prijelo.user posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
7.2.2009 20:13:33   
smejčica

Pozdravljena, Bonnie_RR.

Glavno, da si nas našla. user posted image
Maš pa res že velikega fantka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Oba sta študenta. Vauuuuuuuuu, midva tudi. Bravo za vaju. user posted image

Te nas pa le pridi večkrat pogledat, pa malo počvekat. user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
7.2.2009 20:14:20   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

smejčica- zakaj hodiš spat komi ob 1huser posted image kr visiš na rr-ju namest, da bi šla v postlouser posted image user posted image

mal heca, ne zamirt!user posted image

spetko- jz sm na višji za gost in turizem, pa tiuser posted image

minca- dobra si. jz mam z enim tolk dela, ko je nonstop bolan, si sploh ne predstavljam kako bi 2 obvladalauser posted image

Včasih res, ja. Se pa po večini kar učima, ker mama takrat mir.user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
7.2.2009 21:12:15   
ksenci
smejčica, baje če preveč misliš na to, da želiš zanosit ni dobr, kr pol maš skoz to v mislih in nisi sproščen. to sm nekje prebrala, ne vem če drži.
midva sva si Aljaža zelo želela, vendar nimava še svojega stanovanja pa sva zarad tega tud mal bla v dvomih da je prehit. pa sva se nakonc odločla, kak bo bo. in  je blo to pravuser posted image  

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
7.2.2009 21:18:04   
smejčica

smejčica, baje če preveč misliš na to, da želiš zanosit ni dobr, kr pol maš skoz to v mislih in nisi sproščen. to sm nekje prebrala, ne vem če drži.
midva sva si Aljaža zelo želela, vendar nimava še svojega stanovanja pa sva zarad tega tud mal bla v dvomih da je prehit. pa sva se nakonc odločla, kak bo bo. in  je blo to pravuser posted image  

Ja, saj psiha baje ful vpliva na to.
Saj ni tako, da bi jaz htela čimprej zanosit.
V prvo sem zanosla takoj v prvem mesecu.
Sem hotela samo povedat, da v drugo verjetno ne bo šlo tako zlahka.
V bistvu niti ne razmišljam o tem, da bi se moglo takoj prijet, kje pa mama jaz čas za to. user posted image   Ko bo pa bo. Zdaj sma šele začela delat na tem. Drugače pa mi je vseeno. Morda res ne bi hotela 3 leta čakat na to. user posted image

Midva sma se zdaj tudi ful pogovarjala o tem, al še enga al še ne. Me skrbi, ko je že tako vse nagužvano zaradi študija. Pa saj bo nekak šlo.user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
8.2.2009 8:50:26   
tatly
EVO PUNCE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
iz petka na soboto ponoci se mi je sanjalo o barbikinem sincku

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
8.2.2009 9:36:00   
smejčica

Jutro.

Tudi jaz časim eno user posted image .

Tatly, kaj pa se ti je sanjalo o njem?
Pa kje je spet Barby?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
8.2.2009 10:34:27   
tatly
nevem kje je
ja sanjalo se mi je da so bli nekje na morju doma in da se je zacel v morju vtaplat pa sam je bil pa se ga reslauser posted image pol sem pa ga barby nesla samo nevem kje so to bli doma
nevem kak se mi lahko o nekom sanja ki ga samo po slikah vidim

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
8.2.2009 13:25:42   
ksenci
dan! dans sva z Aljažem sam, kr je ati v službi. sva bla zjuti v bolnci na kontroli za učko, malenkost je že bolš, je pa še vedno vnetauser posted image morva jutr spet na kontrolo. drugač  pa dans uživam, kosilo je skuhala mami, edin mal morm po škatlah s cotkami pogledat, kr na enkrat, mu je vse premalouser posted image še dobr, da sm dobla tolk lepih stvari od kolegice, si sploh ne predstavlam, kako biblo če bi mogla vse kupituser posted image

uživajte v nedeljiuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
8.2.2009 19:16:28   
minca_n
pozdravljene čvekice :)
nič se nisem javla ker mamo atija v bolnici in sem zdaj sama za moji pupiki.
drugače pišem diplomo kako izboljšati zadovoljstvo delavcev? (dobra tema ja :) ), ko bom enkrat diplomirala pa bom poslovni sekretar.
se že dereta, tak da bo to vse za zdaj :)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
8.2.2009 19:35:05   
ksenci
minca-kaj pa je z atijemuser posted image upam, da bo kmalu domauser posted image

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
8.2.2009 19:36:03   
ksenci
ja res dobra tema, jz pa imam izobraževanje in usposabljanje zaposlenih.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
8.2.2009 19:38:18   
spetko
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

hehe ja kolk je pa star-a ? pa ti?

star bo jutri 9.2. en mesec...jaz pa sem 22

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
8.2.2009 19:42:23   
spetko
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

IZVIRNO SPOROČILO: spetko

aha..lepo lepo
pol ste že izkušene, jaz imam izgleda najmlajšega člana...user posted image
vidim pa da ste pridne tudi kar se tiče študija..kaj pa študirate?
jaz moram tudi naredit še en izpit in diplomo..pa upam da mi bo to ratalo v tem oz. drugem letu..user posted image

Kolk pogrešam tiste dni, ko je bla moja tolk stara, ko je zdaj tvojuser posted image .
Jaz sem na visoki poslovni. Kaj pa ti študiraš?

heheheuser posted image ...ja jutri bo lih 1 mesec...
študiram pa management...in sm še poleg tega zaposlena..
tako da zdej uživam na porodniškiuser posted image
kakšno temo diplome imaš..al še nisi izbrala?

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
8.2.2009 19:43:46   
ksenci
sm glih dans gledala slikce iz porodnišnce. kmalu pa bo že star 7 mesecev. saj ne morem vrjet kako hitro teče časuser posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
8.2.2009 19:47:57   
ksenci
punce zdaj pa mi povejte kdaj pišete diplomo oz. delate za šolo. mene mal mot, kr nimam velik časa na enkrat, kr Aljaž spi največ 1,5 urce v kosu. sm pa bla navajena, da ko delam delam par urc al pa cel dan skupi. zdaj pa glih začnem in že tud morm končatuser posted image no upam, da bom mela več cajta, ko se Aljaževo zdravje poprav in ga bom lahk dala za par urc k babicamuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
8.2.2009 19:58:33   
minca_n
ksenci neke trebušne težave ma. jutri ga bojo vrgli v "treske", da bojo ugotovili kaj mu je. ja jaz tud upam da bo kmalu prišo domov.zdaj lahko samo sanjam da bi kaj pisala diplomo :) bo že počakala.
ja s estrinjam da čas hitro teče. se spomnim, ko sta bli mali dve mesec pa pol v bolnici pa sem misla da nikol ne bo minlo, zdaj pa še malo pa bota stare 6 mesecev.
ja malo še pa bomo stare :)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
8.2.2009 20:13:23   
ksenci
no stareuser posted image to pa ne saj smo same mlade tu na kupuuser posted image

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
8.2.2009 20:24:14   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

nevem kje je
ja sanjalo se mi je da so bli nekje na morju doma in da se je zacel v morju vtaplat pa sam je bil pa se ga reslauser posted image pol sem pa ga barby nesla samo nevem kje so to bli doma
nevem kak se mi lahko o nekom sanja ki ga samo po slikah vidim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
8.2.2009 20:26:38   
smejčica

dan! dans sva z Aljažem sam, kr je ati v službi. sva bla zjuti v bolnci na kontroli za učko, malenkost je že bolš, je pa še vedno vnetauser posted image morva jutr spet na kontrolo. drugač  pa dans uživam, kosilo je skuhala mami, edin mal morm po škatlah s cotkami pogledat, kr na enkrat, mu je vse premalouser posted image še dobr, da sm dobla tolk lepih stvari od kolegice, si sploh ne predstavlam, kako biblo če bi mogla vse kupituser posted image

uživajte v nedeljiuser posted image

Ala, kak hitro prerastejo cote. Jaz pa nisem nič dobila cot od koga. Jih pa tašča veliko krat prinese, pa boterček je radodaren user posted image , midva jih itak kupima, .... pa moja mami tudi, .... se jih nabere. user posted image
Smotano, da imata atija v službi. user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
8.2.2009 20:31:20   
smejčica

IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

aha..lepo lepo
pol ste že izkušene, jaz imam izgleda najmlajšega člana...user posted image
vidim pa da ste pridne tudi kar se tiče študija..kaj pa študirate?
jaz moram tudi naredit še en izpit in diplomo..pa upam da mi bo to ratalo v tem oz. drugem letu..user posted image

Kolk pogrešam tiste dni, ko je bla moja tolk stara, ko je zdaj tvojuser posted image .
Jaz sem na visoki poslovni. Kaj pa ti študiraš?

heheheuser posted image ...ja jutri bo lih 1 mesec...
študiram pa management...in sm še poleg tega zaposlena..
tako da zdej uživam na porodniškiuser posted image
kakšno temo diplome imaš..al še nisi izbrala?

Managemnt v kopru?
Kje pa si zaposlena, no, mislim.....v kakem poslu?
Lušno je doma, ne da. user posted image
Jaz nimam teme, ker je ravno sedaj prišlo ven, da si na mesto diplome lahko vzamemo dva diplomska predmeta. Pa sma se z mojim kar za predmeta odločila.
Se nama jutri začne že en izvajat, polek tega, da se nama je v soboto začel izvajat itak reden predmet tudi. Zdaj bota sicer dva na kupo, pa kaj češ. Če boma zmogla, boma pa vidla. user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
8.2.2009 20:32:30   
smejčica

sm glih dans gledala slikce iz porodnišnce. kmalu pa bo že star 7 mesecev. saj ne morem vrjet kako hitro teče časuser posted image

Jaz jih tudi redno gledam. Kar ne morem vrjet, da je že tako daleč nazaj, odkar smo se spoznali. user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
8.2.2009 20:35:29   
smejčica

punce zdaj pa mi povejte kdaj pišete diplomo oz. delate za šolo. mene mal mot, kr nimam velik časa na enkrat, kr Aljaž spi največ 1,5 urce v kosu. sm pa bla navajena, da ko delam delam par urc al pa cel dan skupi. zdaj pa glih začnem in že tud morm končatuser posted image no upam, da bom mela več cajta, ko se Aljaževo zdravje poprav in ga bom lahk dala za par urc k babicamuser posted image

Jaz recimo delam za šolo podnevi, ko mala spi, se sama igra, .... v bistvu si takrat vzamem čas za ringo ali šolo. Kak kdaj. In odvisno od tega, koliko dela me čaka. Ali pa potem zvečer....
Nekaj moj naredi tudi v službi, če ima kdaj kaj fora, ... ali pa zvečer staknema glave, pa gre hiter. user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
8.2.2009 20:37:11   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

ksenci neke trebušne težave ma. jutri ga bojo vrgli v "treske", da bojo ugotovili kaj mu je. ja jaz tud upam da bo kmalu prišo domov.zdaj lahko samo sanjam da bi kaj pisala diplomo :) bo že počakala.
ja s estrinjam da čas hitro teče. se spomnim, ko sta bli mali dve mesec pa pol v bolnici pa sem misla da nikol ne bo minlo, zdaj pa še malo pa bota stare 6 mesecev.
ja malo še pa bomo stare :)

Upam, da bo s tvojim vse ok. Morda pa le gre samo za kakšno virozo....user posted image .

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.