|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
6.2.2009 11:33:52   
smejčica

Evo, moja točno ve, kje so vaflji.....in mi vedno kaže na tisto omaro, če pa ji nočem dat, pa trmari. user posted image
Groza. Zelo rada jih ima. Si sploh ne predstavljam, kak bibilo šele, če bi notri ble sladkarije. user posted image
Ona bi ja samo jedla, ..... uf, groza. K sreči še ne ve, kaj je to napolitank. user posted image
So vaši tudi taki?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
6.2.2009 12:16:11   
smejčica

Hey,

ja, kje pa ste?

Moja Lejla zdaj aja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
6.2.2009 14:52:09   
ksenci
tako, zdaj pa grem mal po trgovinah, pa frizerja si bom končno prvošla, pa še s kolegico na caffe. morm iskoristit zdaj, ko je še ati domauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
6.2.2009 14:59:21   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Evo, moja točno ve, kje so vaflji.....in mi vedno kaže na tisto omaro, če pa ji nočem dat, pa trmari. user posted image
Groza. Zelo rada jih ima. Si sploh ne predstavljam, kak bibilo šele, če bi notri ble sladkarije. user posted image
Ona bi ja samo jedla, ..... uf, groza. K sreči še ne ve, kaj je to napolitank. user posted image
So vaši tudi taki?

uh, to naš še čakauser posted image pol leta pa smo tam, če ne prejuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
6.2.2009 15:02:56   
spetko
ciao,
se lahko pridružim debatamuser posted image ?
sem nova...ampak spadam pod ta letnikuser posted image

sem mamica 4 tedne starega sinčka Tiana

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
6.2.2009 15:06:37   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

tako, zdaj pa grem mal po trgovinah, pa frizerja si bom končno prvošla, pa še s kolegico na caffe. morm iskoristit zdaj, ko je še ati domauser posted image

Mi bomo tudi šli potem malo šopat.user posted image user posted image user posted image
Frizer pa še čaka.......user posted image

Ma, ti moreš ja diplomsko nardit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
6.2.2009 15:07:07   
smejčica

So vaši tudi taki?

uh, to naš še čakauser posted image pol leta pa smo tam, če ne prejuser posted image

Res je. user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
6.2.2009 15:11:02   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: spetko

ciao,
se lahko pridružim debatamuser posted image ?
sem nova...ampak spadam pod ta letnikuser posted image

sem mamica 4 tedne starega sinčka Tiana

Seveda. Si velika čvekica?

Najin bi tudi bil Tian, če bi bil fantek. Je mojemu to ime tako zelooooooooo všeč. No, meni tudi. Na začetku mi najbolj ni blo, potem pa vse bolj. Zgleda se je treba malo navaditi, da v uho pride.

Dej povej, kakšni so občutki, zdaj ko si sveža mamica?

Pa čestitke za sinčeka.

Kateri letnik pa si?

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
6.2.2009 15:14:41   
spetko
ja ko mi mali dovoli,sem čvekicauser posted image

a res..nama je to ime bilo takoj všeč...niti nisva imela drugih imen izbranih za sinčka..

sem letnik 86 in iz primorske..

občudki so res lepi...neka nova čustva...
kot sem nekje prebrala...ljubezen na prvi pogleduser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
6.2.2009 16:22:22   
bybyka_1987

IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

hehe jaz pa sem 17t2d in ze tudi zacutim tu pa tam kako brciko,se vedn pa bol vecina kot da mi kaki mehurcki pokajo sam je pa na cajte ze kaka brcika  pr prvi sem pa bla 21t k je zacela brcat 

baje v drugi nosečnosti prej čutiš brcike. torej je očitno res.

jz bi tud še kr enga mela, pa morma tpru it za sebe, kr imamo zdaj samo eno sobicouser posted image vrjetn dve leti pol pa v akcijouser posted image

sej bo bos vidla midva mama 55m2 in mawa otrosko  pa dnevno velko ful tak da bova mogla mal pregradit  hehe da bo mel se mali eno sobco :D

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
6.2.2009 16:23:27   
bybyka_1987

hehe jaz pa sem 17t2d in ze tudi zacutim tu pa tam kako brciko,se vedn pa bol vecina kot da mi kaki mehurcki pokajo sam je pa na cajte ze kaka brcika  pr prvi sem pa bla 21t k je zacela brcat 

O, si že drugič user posted image . Joj, kako lepo. user posted image

ja po 21 mesecih truda je uspelo da bomo dobili 2 :)

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
6.2.2009 17:03:06   
spetko
kolko ste pa vi stare?kaj pa vaši sončki?

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
6.2.2009 18:55:22   
smejčica

jz bi tud še kr enga mela, pa morma tpru it za sebe, kr imamo zdaj samo eno sobicouser posted image vrjetn dve leti pol pa v akcijouser posted image

sej bo bos vidla midva mama 55m2 in mawa otrosko  pa dnevno velko ful tak da bova mogla mal pregradit  hehe da bo mel se mali eno sobco :D

Si noseča?

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
6.2.2009 18:56:31   
smejčica

Si noseča?

Pardon, sem že vidla, da si. V katerem tednu pa?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
6.2.2009 18:57:33   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: spetko

kolko ste pa vi stare?kaj pa vaši sončki?

Jaz sem letnik 85.
Mala je pa stara 14 mesecev.user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
6.2.2009 19:15:09   
ksenci
ekola že nazaj! frizura mi ni glih najbolj všeč, ker me je strigla druga frizerkauser posted image pa sej bojo kmal zrasliuser posted image greš v trgovino po najnujnejše pa zapraviš celo bogastvouser posted image joj, komi pridemo iz mesca v mesec, pa pazmo kam kaj damouser posted image kok šele bouser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
6.2.2009 19:19:26   
ksenci
bybyka- sam midva nimava kaj pregradituser posted image . sva pr men doma, zdaj ko pa poteče porodniška in ko diplomiram pa se zaposlim, pol pa šele lahk začnema gradit.

smejčica- čestitaj mi, sm dans 1 uro delal za diplomouser posted image user posted image user posted image sm si materijal prpravlala

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
6.2.2009 19:20:10   
minca_n
no da se vam še jaz pridružim.seveda če me hočete :) sem 86 letnik iz pragerskega. imam enojajčni dvojčici stari 5 pa pol mesecev. rojeni sta bili 20.8 dva meseca prehitro. Ime jima je Zoja in Nia.
mislim da je dovolj za prvič :)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
6.2.2009 19:20:13   
ksenci
sm pa mamica 6,5 mesečnega Aljaža iz okolice Celja in letnik 1985

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
6.2.2009 20:23:02   
smejčica

ekola že nazaj! frizura mi ni glih najbolj všeč, ker me je strigla druga frizerkauser posted image pa sej bojo kmal zrasliuser posted image greš v trgovino po najnujnejše pa zapraviš celo bogastvouser posted image joj, komi pridemo iz mesca v mesec, pa pazmo kam kaj damouser posted image kok šele bouser posted image

Kako friturco maš?
Dej se nam malo pokaži......user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
6.2.2009 20:25:55   
smejčica

bybyka- sam midva nimava kaj pregradituser posted image . sva pr men doma, zdaj ko pa poteče porodniška in ko diplomiram pa se zaposlim, pol pa šele lahk začnema gradit.

smejčica- čestitaj mi, sm dans 1 uro delal za diplomouser posted image user posted image user posted image sm si materijal prpravlala

Kako to, da ne bosta prizidek nardila? Aja, greta raje kam drugam, a ne. Saj že štekam. user posted image

Ja, pa halo. Lepo, lepo, lepo.....kam bi človek zapisal, a..user posted image .....naša bejba je šla za diplomo parajt delat......opa, opa. Vsaka čast. Le tako naprej. Držim pesti zate, da ti bo hitro šlo......pa da ne boš zgubila volje. Če pa jo boš, pa sam pridi na rr, pa ti jo bomo dale. user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
6.2.2009 20:27:05   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

no da se vam še jaz pridružim.seveda če me hočete :) sem 86 letnik iz pragerskega. imam enojajčni dvojčici stari 5 pa pol mesecev. rojeni sta bili 20.8 dva meseca prehitro. Ime jima je Zoja in Nia.
mislim da je dovolj za prvič :)

Sam pridi k nam.....si dobrodošla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da ne boš poniknila, kot nekatere.....

Kako je imet dvojčici? Je težko?

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
6.2.2009 20:27:32   
smejčica

sm pa mamica 6,5 mesečnega Aljaža iz okolice Celja in letnik 1985

Pa diplomo piše....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
6.2.2009 20:29:48   
smejčica

Ja no. Mene so tudi tile izpiti zdaj tolk izželi, da sem čist zgubila voljo. user posted image
Saj bo. Treba malo fraj vzet.
Jutri se nam začne novo predmet, v ponedeljek pa še drugi(diplomski) in res ne vem, če boma zmogla vse skupaj.

Že za enega je težko pogoje dobit, zdaj pa dva......user posted image

Sem mogla malo potarnat.....user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
6.2.2009 20:30:20   
smejčica

Barby_nik

kje hodiš danes. A ti spet net ne dela?user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.