Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 18:58:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: monika30 Pozdravljene. pozdravljena.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:11:09
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: monika30 Pozdravljene. Tako, upam, da me sprejmete v debato, se bom potrudila večkrat oglašat. Pozdravljena Monika!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:33:00
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Danes svojo obmesečnico praznuje Lija. Sva šle tudi na torto k tašči, ker je moj žal ravno danes dobil migreno .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:33:34
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a gleda katera na htv evergreen?? ne,kaj je to. Je kera gledla včaraj turistas?? stare pesmi pojejo drugi izvajalci,v ,malo novi "preobleki". meni je ful fajn, ker imam rada hrvaško glasbo........ ...jaz tudi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:37:29
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: monika30 Pozdravljene. Tudi jaz imam doma septemberskega sončka Jakoba (rojen 26.9.). Prvi sinček pa je star 2 leti in pol. Sem se v prvem mesecu sicer že večkrat oglasila na vaši debati, ampak mi ni zneslo aktivno sodelovat, vas pa zato z zanimanjem preberem. Sedaj sem pa rekla, da se še malo oglasim. Naš Jakob je kar živahen, dojiva se žal ne, zelo rad pa pije po flaški. Na zadnjem pregledu 22.1. je ime 6900 g in 67 cm. Gosto hrano nekaj poskušava, ampak mune paše preveč. Ponoči tudi ne spimo, tako da se pridružujem vsem nespečnicam . Virusi nas tudi veselo napadajo že od januarja naprej. Imam večjega sinka v vrtcu, pa žal veliko prinese domov. Vas pa občudujem vse tiste, ki imate 2 otroka doma in ste same, meni kar paše, ko je v vrtcu. Tako, upam, da me sprejmete v debato, se bom potrudila večkrat oglašat. Aja, Gloria, mislim da smo pred parimi meseci ugotovile, da smo doma blizu (jaz sem sedaj v Kostanjevici na Krki, drugače pa sem original doma iz Brežic), mogoče se pa celo poznamo. Lepo se imejte. ...jaz sem se pa že spraševala kam si pobegnila ....joj fajn da končno ena iz mojga konca ker te MB čist prevladujejo .....hec,hec.... ...zdej se pa kr večkrat oglasi ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:38:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič,vas zapuščam za nekaj časa... kaj pa to pomeni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:39:16
|
|
|
|
gloria
|
...čvekice kje ste...grem malega zrihtat za spanec se javim kasneje.... slikice
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:39:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: lana luna dons je pa tle gor tuga. kje pa ste vse samo res ste bile bolj tiho.... verjetno zato, ker je tako naročila.... btw, , kako ste se imeli? se je zgleda bojimo............je stroga tršica............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:41:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Lija, čestitke! monika, dobrodošla (spet) se pridružujem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:42:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria slikice ...trenutno ni časa.....sem samo na brzino priletela.....likam .....sem danes oprala in posušila že 3 stroje...4 se suši
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:42:29
|
|
|
|
kokicaaa
|
ojla. jaz sem tadeja in imam hčerkico tinko. Sem šele zdaj našla ta forum.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:43:09
|
|
|
|
ključek
|
ste včeraj šli verjetno ven jesti, ne? do kdaj pa ste ga žurali? koliko pa jih je bilo vseh povabljenih??koga v bistvu povabiš na krst? družino?? ali tudi prijatelje??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:43:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokicaaa ojla. jaz sem tadeja in imam hčerkico tinko. Sem šele zdaj našla ta forum. ojla nazaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:44:41
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: kokicaaa ojla. jaz sem tadeja in imam hčerkico tinko. Sem šele zdaj našla ta forum. ojla nazaj še z moje strani............živjo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:45:28
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria slikice ...trenutno ni časa.....sem samo na brzino priletela.....likam .....sem danes oprala in posušila že 3 stroje...4 se suši meni se že blede od teh cunj............od kje jih imamo toliko, ne vem.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:47:02
|
|
|
|
kokicaaa
|
tinka se je rodila 20.9.08. dolga 52cm in težka 4.987
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:47:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ste včeraj šli verjetno ven jesti, ne? do kdaj pa ste ga žurali? krst je bil ob 11...smo bili malo prej tam - min....pa smo kar začeli...smo bili samo mi in župnik...ni bilo maše in ..... trajalo je vse skupaj cca 20 min...., potem smo šli tu blizu nas na kmečki turizem ...in bili tam do kakih 18 , mogoče malo manj. zakaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:51:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you koliko pa jih je bilo vseh povabljenih??koga v bistvu povabiš na krst? družino?? ali tudi prijatelje?? nas je bilo 11 + župnik=12 mi 4 + botrca in njen fant + moja starša + moževa starša + moževa sestra in nečakinja ..jaz nisem drugih vabila, ker mi je brezveze...ker če nočeš zamere moraš povabiti vse - vsaj kar se žlahte tiče..... to pa nanese kar lepa cifra + prijatelji ....rajši naredim poleti en piknik kao v ta namen ...drugače pa povabiš koga hočeš jaz niti na poroki nisem hotela dosti žlahte met...pa nas je bilo 20...s tavelikim pikecom v bušiju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:51:22
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokicaaa tinka se je rodila 20.9.08. dolga 52cm in težka 4.987 ..pozdravljena ...kolk ma pa zdej Tinka ...prava pupa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:51:29
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ste včeraj šli verjetno ven jesti, ne? do kdaj pa ste ga žurali? krst je bil ob 11...smo bili malo prej tam - min....pa smo kar začeli...smo bili samo mi in župnik...ni bilo maše in ..... trajalo je vse skupaj cca 20 min...., potem smo šli tu blizu nas na kmečki turizem ...in bili tam do kakih 18 , mogoče malo manj. zakaj? tko vprašam. da vem, kaj me čaka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:52:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria slikice ...trenutno ni časa.....sem samo na brzino priletela.....likam .....sem danes oprala in posušila že 3 stroje...4 se suši meni se že blede od teh cunj............od kje jih imamo toliko, ne vem......... jaz mam pa še enga "svinjarja" več......njegovih je itak največ... se jih tud pol prve lotim....je takoj manjši kup
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:52:41
|
|
|
|
ključek
|
a mogoče katera ve, na kateri strani je zadnji seznamček..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:53:33
|
|
|
|
kokicaaa
|
sedaj ima 8.400 orng punca. bila je že dvakrat cepljena in ima že en zobček
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:54:25
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene babike. Gold fish superca, da ste opravili s krstom in da ste se imeli lepo. Mi ga imamo 4.4., smo bili danes pri župniku in v gostišču, kjer bo hrana. Uh pridna, da takole likaš. MTY nas bo 35 in to je sorodstvo, pa trije družinski prijatelji. Lara Croft upam, da boš kmalu bolje. Lija čestitke za obmesečnico. Monika dobrodošla. Drugače pa se potepamo veliko in sploh nimam več časa za rr. Komaj sem prebrala. Kopamo se intenzivno v veliki banji, tak da bova verjetno ta teden šle plavat. Punce a imajo previjalno na Ptuju? A se hodi katera kopat tja? Lana pridno poskuša vse nove okuse, ki jih uvajamo. Jutri bova bučko papcale. Dopoldne ji dam malo sadne, popoldne malo zelenjavne kašice, zvečer pa malo riževih kosmičev pustih, z sadjem, ali pa jabolčno mlečno kašico s komarčkom. Vse to je po dojenju, tak da mlekec je kar glavna papica še, GH je bolj za sladico, ampak do sedaj še čisto nobenega okusa ni odklonila. Od zelenjave sva korenček, brokoli, cvetačo, jutri bučko. Kaj bi še bilo kaj takega, da bi bilo za takega malega bavca? Od zelenjave mislim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 8.2.2009 19:55:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tko vprašam. da vem, kaj me čaka. meni niso všeč neke ceremonije, zato je bil obred, pol pa kosilo....malo se je produžilo in to je bilo to.... Pa fajn mi je to, da smo bili tam, ko se da normalno zmenit z njimi - ponavadi vse tam praznujemo, pa nas že poznajo ....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?