Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 17:39:57
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu joj majuska, sva bile istočasno, čaki lahko jaz popravim? nič istočasno če me že podite dol, hočem bit na enajstki
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 17:43:15
|
|
|
|
lavita*
|
Kaj še lahk mene dopisšete na seznam in otroke. Mogoče celo tudi moža. Jaz ne znam dopisat.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 17:47:51
|
|
|
|
neboglasnica
|
Srečanje julijk bo v petek, 08.05.2009, lokacija: Dramlje (dodatne informacije glede lokacije so pri ksenci), ura bo določena naknadno. Zdaj se pa kar same pofočkajte... Lokacija: kmečki turizem pri Dramljah 1. Neboglasnica, Staš 2. HD in Kali 3. Almera in Bor 4. Populis in Lara 5. Ksenci in Aljaž 6. Nanka in Natka 7. Auroraa + Matic + Zarja(?) 8. Maja24 + Ela 9. Glugluglu in ostali 10. Majuska, Aleksander in morda tudi očka 11. Lavita & family
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 8.2.2009 17:48:14 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 17:50:11
|
|
|
|
glugluglu
|
spet me prehitevate, neboglasnica, bom malo popravila vrstni red, ......
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 17:52:39
|
|
|
|
glugluglu
|
evo majuska , da bo prav Srečanje julijk bo v petek, 08.05.2009, lokacija: Dramlje (dodatne informacije glede lokacije so pri ksenci), ura bo določena naknadno. Zdaj se pa kar same pofočkajte... 1. Neboglasnica, Staš 2. HD in Kali 3. Almera in Bor 4. Populis in Lara 5. Ksenci in Aljaž 6. Nanka in Natka 7. auroraa + Matic + Zarja(?) 8. maja24+Ela 9. Majuska, Aleksander in morda tudi očka 10. glugluglu in Tian ter NM2 11. lavita in sončka dva ter morda tudi očka
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 17:58:15
|
|
|
|
neboglasnica
|
Srečanje julijk bo v petek, 08.05.2009, lokacija: Dramlje (dodatne informacije glede lokacije so pri ksenci), ura bo določena naknadno. Zdaj se pa kar same pofočkajte... Lokacija: kmečki turizem pri Dramljah 1. Neboglasnica, Staš 2. HD in Kali 3. Almera in Bor 4. Populis in Lara 5. Ksenci in Aljaž 6. Nanka in Natka 7. Auroraa + Matic + Zarja(?) 8. Maja24 + Ela 9. Majuska, Aleksander in morda tudi očka 10. Glugluglu in Tian ter NM2 11. Lavita in sončka dva ter morda tudi očka Glugluglu: drugič pa bodi hitrejša, in popravljaj tako, da bo prav. No, moj dragi kljub mavcu odhaja na rekreacijo. Za popenit sem danes tečna. Mi je že Ančka na živc stopila in me prav glava peče, ker sem tolk zatulila. Potem je bilo pa v 15 minutah vse ok. Grrrrr Zdaj pa še ta star gre, ma naj se še bolj polomi, pa bo mir!!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 18:01:52
|
|
|
|
glugluglu
|
neboglasnica, vprašaj ga, če je komu dolžan kakšno buško
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 18:05:16
|
|
|
|
glugluglu
|
Pri nas je pa stanje trenutno takole: Nina je pri sošolki, jo pripeljejo ob 19.00, Mark je pri sosedih, ga bom poklicala okoli 18.30, Tian pa spi. Zato pa imam čas tukaj na RR viset. No, ampak grem pa sedaj cunje zložit ven iz sušilca, da neham tu morit.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 18:07:34
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu neboglasnica, vprašaj ga, če je komu dolžan kakšno buško To ne, mogoče jo dobi pa od mene, bemti!!!! Kako si pa ti?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2009 18:13:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2009 18:24:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 18:25:45
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu neboglasnica, vprašaj ga, če je komu dolžan kakšno buško To ne, mogoče jo dobi pa od mene, bemti!!!! Kako si pa ti? ti mu kar dej buško, ampak to bi mogla še predno je šel, ko mu je na misel prišlo, potem pa ne bi mogel iti nikamor jaz sem trenutno ok, hvala, ker sem si na kratko oddahnila (pa v miru sendvič pojedla ), ampak ful pa pogrešam Mitja , tudi jaz sem bila danes že tečna nad Markom, ker ga je sral z domačimi nalogami, no končno je potem naredil kar je treba, ampak z muko. Jao kaj nas še čaka, me kar glava boli, meni se že zdaj zdi, da je v puberteti , kaj bo šele potem. mojcek1, se opravičujemooooo ,
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 18:30:07
|
|
|
|
sasi13
|
še našo celo familijo dopište prosim
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2009 18:34:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2009 18:41:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 18:49:30
|
|
|
|
neboglasnica
|
Srečanje julijk bo v petek, 08.05.2009, lokacija: Dramlje (dodatne informacije glede lokacije so pri ksenci), ura bo določena naknadno. Zdaj se pa kar same pofočkajte... Lokacija: kmečki turizem pri Dramljah 1. Neboglasnica, Staš 2. HD in Kali 3. Almera in Bor 4. Populis in Lara 5. Ksenci in Aljaž 6. Nanka in Natka 7. Auroraa + Matic + Zarja(?) 8. Maja24 + Ela 9. Majuska, Aleksander in morda tudi očka 10. Glugluglu in Tian ter NM2 11. Lavita in sončka dva ter morda tudi očka 12. Mojcek1 & family 13. Sasi & family
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 18:51:32
|
|
|
|
neboglasnica
|
Mojcek1: oprosti, ampak ker je nov datum in vse oh in sploh se nisem ozirala na dosedanje "prijave", ampak prosila za nove predprijave. Glugluglu: ti kar zavidam, da svojega tako pogrešaš po tolikih letih skupnega življenja. Jaz imam mojega po 17 letih včasih tako doati, da bi tudi njega skozi zaprto okno ven zabrisala.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 18:53:09
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Almera: a nimaš ti RD 26.?? Pred tabo so še druge, tralala... Ne, ne 27. Malce mešam, pa veš zakaj? Ker je imel moj oče vse do osamosvojitve SLO RD 27 . maja, od samostojne SLO pa ima 26. maja, ker so popravili datum. In zakaj imašti potem okoli 16. že paniko? A praznuješ tako prej? Ali tolikrat?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 18:54:14
|
|
|
|
ksenci
|
pismo- Aljaž ma 38,2 vročine kok je lahk zdaj še to učka gre na bolš, je pol majn zatekla kot včeri, upam da mu vročina pade
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 18:57:28
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Glugluglu: ti kar zavidam, da svojega tako pogrešaš po tolikih letih skupnega življenja. Jaz imam mojega po 17 letih včasih tako doati, da bi tudi njega skozi zaprto okno ven zabrisala. eh, najbrž-ziher bi ga ti tudi pogrešala, če ga dlje časa ne bi bilo.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 18:59:07
|
|
|
|
ksenci
|
flower- saj to je super če bi jedu vsaj tisto kar vi jete, Aljaž začne kričat, če mu kaj dam v usta. dans sm poskusla juhici in not korenček pa je skor znoru, ko sm mu dala eno žličko v usta. cel dan sm spravla v njega pol frutka jabolko in nekaj žličk banane.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 18:59:19
|
|
|
|
neboglasnica
|
Komaj čakam na 20.00, ko bo Mario, pa vroče mleko s piškoti.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 19:00:42
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Glugluglu: ti kar zavidam, da svojega tako pogrešaš po tolikih letih skupnega življenja. Jaz imam mojega po 17 letih včasih tako doati, da bi tudi njega skozi zaprto okno ven zabrisala. eh, najbrž-ziher bi ga ti tudi pogrešala, če ga dlje časa ne bi bilo. No comment.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 19:01:38
|
|
|
|
glugluglu
|
ksenci, aljaž ima pa res smolo, mogoče je kakšen virus tam pri zdravnikih fasal flower, sem videla slikico . je pa res kriza po SLO, poplave, plazovi, odnašanje hiš, groza.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 19:01:49
|
|
|
|
neboglasnica
|
KWA PA JE SEDAJ S TEMI SMEŠKOTI??????????????????????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?