Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 12:55:46
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ksenci: mislim, da je pošteno, da smo me tam v petek in boste lahko na tak način tudi soboto izkoristili za bolj potratne goste, konec koncev nam že prostor zastonj oddaš (no, računam na zastonj plac ), kar tudi ni malo. Zlata si!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 13:01:35
|
|
|
|
ksenci
|
preverjeno 8. je fraj, in sm ga tud začasno rezervirala 9. je že zasedeno, če pa bi blo kak drugače povejte želje- je tud 15. še fraj. valda, je plac zastonj, kaj pa kak se pa bomo že zmenle, mamo še dost cajta, predloge pa seveda zbira neboglasnica
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 13:03:24
|
|
|
|
neboglasnica
|
HD: nakazano Inigo: naslov potrebujem! Ilatic: medve pa v torek
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 13:18:20
|
|
|
|
ksenci
|
moram se pohvalit, da Aljaž že cela dan blebeče mama. kako je to lepo slišat, čeprav še pojma nima kaj je reku ima po ene tri dni eno besedo pol pa menja- baba, papa zdaj pa mama. le kaj bo po tem tud mene moti ta nosečniški koledar bi blo bolš, če bi namest tega bilo npr. danes je vaš otrok star.. ilatic- zdrž, ne bo ti žal. poskus jest sadje, kr jz sm se zredila v prvih 2. mescih za 5kg, pol pa sm dodala še 20 kg v nosečnosti zdaj pa mam še +7 nosečniških +5 tistih flower- sva na istam, tud jz sm poskuska na tisoč načinov, pa mali noče jest, pa je lepo začel, od takrat ko je zbolel pa se mu je čist ustavl. nekako edino sadne frutke spravim v njega in tud breskovga sm mu že dala- se mi zdi, da je malenkost bolj tekoče odvaja, druga ne. skratka se ne sekiram, ko bo bo, poje pa v celem dnevu en frutek, počasi čez cel dan po malem in zjutraj i ter zvečer rižolino po flaški. jan plestenjak- jz bi tud šla. bi itak v samsari, pa grem tja, če bo kera kolegica za. mogoče dobim kare ceneje, kr sm tam delala. ja sanjam vse naj naj, slavljencem!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 14:13:15
|
|
|
|
Blacky30
|
Tak, ravno sem se napapcala. Danes sem naredila piščančje rezance v smetanovi omaki. Mnjamiiiii..... Zraven pa riž in zeleno solato. Zdaj pa imam malo počitka, da se hrana lepo vleže, potem pa grem delat lešnikovo pecivo za goste. Samo mi multipraktik noče zalaufat, baraba..... pa še Teja je zaspala, tak da bom morala it mixat dol k mami. Ma saj bo. Ksenci, ilatic je ena redkih izjem, ki je srečna, če se zredi, tak da namesto sadja lahko kar po sladkarijah udari. Srečka, kak ji zavidam. Kakšno zatišje je tu gor........
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 14:16:00
|
|
|
|
Blacky30
|
Evo, še en recept za GH z avokadom: recept Sicer pa vse recepte z otroško hrano najdete tukaj: otroška hrana
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 14:32:04
|
|
|
|
nanka
|
[ Srečanje julijk bo v petek, 08.05.2009, ura bo določena nakdnadno. Zdaj se pa kar same pofočkajte... 1. Neboglasnica, Staš 2. HD in Kali 3. Almera in Bor 4. Populis in Lara 5. Ksenci in Aljaž 6. Nanka in Natka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2009 14:45:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 15:03:11
|
|
|
|
ksenci
|
o kak srečnica si ilatic! jz če grem sam mim hrane imam 1kg več
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 15:32:40
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa Srečanje julijk bo v petek, 08.05.2009, ura bo določena nakdnadno. Zdaj se pa kar same pofočkajte... 1. Neboglasnica, Staš 2. HD in Kali 3. Almera in Bor 4. Populis in Lara 5. Ksenci in Aljaž 6. Nanka in Natka 7. auroraa + Matic + Zarja(?) Pridne, pridne, kar tako naprej....
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 16:14:13
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo, vidim, da je Todi že pobegnila, Metuljčica321 pa verjetno piše povzetek. Čakam....
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 16:15:33
|
|
|
|
ksenci
|
ne, ne znam prosim pomagajte! slikce imam sranjene na shrsni.si, kako zdaj. sm blond pr teh zadevah, rabim natančna navodila, prosim
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 16:17:00
|
|
|
|
ksenci
|
mam jz tud mozillo!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 16:18:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hello, everybody! Metuljcek se malce javlja ... tko mamo bizi vikend, da ni res. Uzivamo, sibamo naokoli, ni, da ni. Vceraj je bila Anja na mini oddihu pri babi in dediju - to se je raztegnilo na 6 ur (!!!), da sta ta stara 2 nasla sedezno, ki je prava ... pa potem cene drugacne v eni Lesnini kot v drugi, sibanje sem in tja kot za stavo .... v koncni fazi sva jo dobila za 130 ceneje na Rudniku Pokazem vam jo cez 2 meseca, ko jo dobimo Danes smo jo pa mahnili v Celje po vozicek. Quinny Freestyle je pa prav ceden, moram rect. Stestirali smo ga ze v Sparu sredi Celja , Anja je brundala od zadovoljstva! Barva je malce zbledela - razmilsjam, da bi ga prebarvala. Katere barve za tekstil so dobre? Ima katera kaj izkusenj? Drgac pa - sem na strani 148, pa slikice z nasega fletnega petkovega srecanja sem mal vidla - ENKRATNE! Till later ... sibamo na sprehod ...
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 16:19:35
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Evo, vidim, da je Todi že pobegnila, Metuljčica321 pa verjetno piše povzetek. Čakam.... , sem tole vidla - preden pobegnem - porocilo bo jutri, ker ste cist tu mac nacvekale .... Zaostajam juhuhu, zdajle me pa moja dva kliceta .... gremo na zrak ...... pa pa
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 16:26:37
|
|
|
|
maja24
|
Srečanje julijk bo v petek, 08.05.2009, ura bo določena nakdnadno. Zdaj se pa kar same pofočkajte... 1. Neboglasnica, Staš 2. HD in Kali 3. Almera in Bor 4. Populis in Lara 5. Ksenci in Aljaž 6. Nanka in Natka 7. auroraa + Matic + Zarja(?) 8.maja24+Ela Kje pa bo če smem zvedt?
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 16:28:43
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci ne, ne znam prosim pomagajte! slikce imam sranjene na shrsni.si, kako zdaj. sm blond pr teh zadevah, rabim natančna navodila, prosim Sam z desnim klikom klikneš na željeno fotko pa kopiraj,pol jo pa tuki prilepiš
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 17:16:53
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Srečanje julijk bo v petek, 08.05.2009, ura bo določena nakdnadno. Zdaj se pa kar same pofočkajte... 1. Neboglasnica, Staš 2. HD in Kali 3. Almera in Bor 4. Populis in Lara 5. Ksenci in Aljaž 6. Nanka in Natka 7. auroraa + Matic + Zarja(?) 8.maja24+Ela Kje pa bo če smem zvedt? sem mislila, da boste osmo mesto nam pustile 1. Neboglasnica, Staš 2. HD in Kali 3. Almera in Bor 4. Populis in Lara 5. Ksenci in Aljaž 6. Nanka in Natka 7. auroraa + Matic + Zarja(?) 8.maja24+Ela 9. Majuska, Aleksander in morda tudi očka
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 17:18:31
|
|
|
|
glugluglu
|
Srečanje julijk bo v petek, 08.05.2009, lokacija: Dramlje (dodatne informacije glede lokacije so pri ksenci), ura bo določena naknadno. Zdaj se pa kar same pofočkajte... 1. Neboglasnica, Staš 2. HD in Kali 3. Almera in Bor 4. Populis in Lara 5. Ksenci in Aljaž 6. Nanka in Natka 7. auroraa + Matic + Zarja(?) 8.maja24+Ela 9. glugluglu in ostali [/quote]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 17:18:47
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Jaz pa vas berem, se sladkam z bajaderami in ledenimi kockami, medtem ko Sara očiju živc ven vleče, jaz imsm izbiro med jabolčnim in višnjevim štrudlom, pa jabolčnimi muffini ...
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 17:19:23
|
|
|
|
glugluglu
|
joj majuska, sva bile istočasno, čaki lahko jaz popravim?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 8.2.2009 17:20:28
|
|
|
|
glugluglu
|
Srečanje julijk bo v petek, 08.05.2009, lokacija: Dramlje (dodatne informacije glede lokacije so pri ksenci), ura bo določena naknadno. Zdaj se pa kar same pofočkajte... 1. Neboglasnica, Staš 2. HD in Kali 3. Almera in Bor 4. Populis in Lara 5. Ksenci in Aljaž 6. Nanka in Natka 7. auroraa + Matic + Zarja(?) 8.maja24+Ela 9. glugluglu in ostali 10. Majuska, Aleksander in morda tudi očka
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?