|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
8.2.2009 16:42:45   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

prav res, še dobro da je bil opran zadnji stoj, ko je crknla centrifuga user posted image user posted image user posted image user posted image naj se dalje drugi zajeb.... user posted image user posted image user posted image user posted image do naslednje nedelje bo že popravljen user posted image user posted image user posted image

eh pol pa tak ni panike, samo da si se ti rešla..user posted image oni pa se naj kr dalje za**** ja..user posted image

če bojo hteli nama račun izstavit bom pa lepo rekla, plačam, če dovolte da mam svoj stroj v stanovanju user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa jaz se sprasujem kok zdrzis prat sam enkrat na teden? Jaz sem se tega resla, sem pa res ze bla cist na konc zivci ,ko sem morala na skoraj podoben nacin pratuser posted image user posted image user posted image

lejca, dokler ne bomo meli svoje hiške bom mogla zdržat, ne gre drugače ... ampak saj to bo še letos user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
8.2.2009 17:02:52   
lejca
Nc torte nisem dobila user posted image  sta jo ze pojedla user posted image user posted image user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
8.2.2009 17:18:18   
tasa_m

Nc torte nisem dobila user posted image  sta jo ze pojedla user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
pol pa tvoja tašča res full hujša user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
8.2.2009 17:22:58   
novo
spet sem tu! user posted image
kako zatišje! user posted image
no, da vam povem, sem bila pri kolegici na obisku, ki ima 2 mes. staro punčko!
Kak je lušna! Pa pridna. Upam, da bo moja tudi taka. Spi in je, tu pa tam se malo oglasi. No, če pa ne bo, pa tudi vredu.user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
8.2.2009 17:23:42   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
mogoče si bom kaki puding naredila al pa kaj podobnega...

praviš, da bo puding na mizi mogoče? A takšen?? user posted image
user posted image

si mi dal idejo! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
8.2.2009 17:24:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: novo

Kak je lušna! Pa pridna. Upam, da bo moja tudi taka. Spi in je, tu pa tam se malo oglasi. No, če pa ne bo, pa tudi vredu.user posted image

no, saj pol ti itak kaj druga nebo preostalo, koda je tudi ok user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
8.2.2009 17:26:18   
lejca
zdej sm se spravla narest jabolcni strudel s skuto

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
8.2.2009 17:30:29   
NoBady
Čao babnce... a kej čvekate al ne... ?
dans je tak zaspan dan, spet je ta dež in men se tkooo spi, pa sem se že ene 3krat spravla mal u ležeč položaj pa probala mal učke skupi stisnt, pa je glih takrat začel mali tok razgrajat po trebuhu, da jojuser posted image , zgleda da me že navaja na tiste časa ko bo on komando pelaluser posted image ...

lejca - jabolcni strudl s skuto...njamsi, sem ga ravnokar en velik kos zmazala, ga je tašča spekla....user posted image

pa drugač, kaj bote povedale?

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
8.2.2009 17:30:48   
Pupa7
naš previjalni kotiček je fertik jeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej bom še fotke namonitrala v album... počasi user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
8.2.2009 17:31:36   
NoBady

naš previjalni kotiček je fertik jeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej bom še fotke namonitrala v album... počasi user posted image

user posted image user posted image user posted image super fino fajn... čakamo fotkeeeuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
8.2.2009 17:35:36   
tasa_m

kaj počasi..pohitiiiii a misliš da imam cel dan čas al kak?? user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
8.2.2009 17:35:39   
novo

no, saj pol ti itak kaj druga nebo preostalo, koda je tudi ok user posted image user posted image

ma ja, sam sej veš, da so dojenčki različni. Eni so bolj hahtevni, eni manj. BOmo že tak naredili, da bo vse pod kontrolo, kaj ne? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
8.2.2009 17:35:56   
novo

še meni mal!user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
8.2.2009 17:36:46   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Čao babnce... a kej čvekate al ne... ?
dans je tak zaspan dan, spet je ta dež in men se tkooo spi, pa sem se že ene 3krat spravla mal u ležeč položaj pa probala mal učke skupi stisnt, pa je glih takrat začel mali tok razgrajat po trebuhu, da jojuser posted image , zgleda da me že navaja na tiste časa ko bo on komando pelaluser posted image ...

lejca - jabolcni strudl s skuto...njamsi, sem ga ravnokar en velik kos zmazala, ga je tašča spekla....user posted image

pa drugač, kaj bote povedale?

to je znak, da preveč počivaš! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
8.2.2009 17:37:02   
novo

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
8.2.2009 17:37:23   
tasa_m
joj, pa saj ni res, da stalno ko odprem stran od RR se pogovarjamo o hrani..user posted image pol pa mi povejte kak naj imam dieto? Ni šans..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
8.2.2009 17:37:41   
novo

kaj počasi..pohitiiiii a misliš da imam cel dan čas al kak?? user posted image user posted image

res ja, ne čakaj pomladi! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
8.2.2009 17:37:48   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

user posted image user posted image user posted image super fino fajn... čakamo fotkeeeuser posted image

bo treba še mal počakat, ker vlečem iz fotoaparata še en kup enih filmčkov, pa traja in traja user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
8.2.2009 17:38:31   
Pupa7

si ga pa vzami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
8.2.2009 17:38:35   
tasa_m
ma ja, sam sej veš, da so dojenčki različni. Eni so bolj hahtevni, eni manj. BOmo že tak naredili, da bo vse pod kontrolo, kaj ne? user posted image

ma kak pa drugače?
Naši bodo v vsakem primeru najboljši in sploh uh in ah, pa če bodo mali vrageci ali angelčki..user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
8.2.2009 17:38:38   
novo

joj, pa saj ni res, da stalno ko odprem stran od RR se pogovarjamo o hrani..user posted image pol pa mi povejte kak naj imam dieto? Ni šans..user posted image

dajemo ti ideje, kaj vse boš potem lahko pojedla, če slučajno ne boš vedla, kje začeti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
8.2.2009 17:39:10   
tasa_m

si ga pa vzami user posted image user posted image user posted image

saj si ga jemlem..samo da vidim kak bo vaš princ imel..user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
8.2.2009 17:39:20   
novo

ma kak pa drugače?
Naši bodo v vsakem primeru najboljši in sploh uh in ah, pa če bodo mali vrageci ali angelčki..user posted image

user posted image user posted image user posted image Se bomo pogovarjale čez 1 leto! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
8.2.2009 17:40:19   
NoBady

še meni mal!user posted image

user posted image

maš dost 2kosa?user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
8.2.2009 17:40:26   
tasa_m

dajemo ti ideje, kaj vse boš potem lahko pojedla, če slučajno ne boš vedla, kje začeti!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image aha, hvala lepa-! Pa kaj bi jaz brez vas??
Ma saj se pregrešim..saj pa ne morem preživet cel dan z max. 2 kosoma kruha user posted image ne vem ali se oni ne zavedajo da user posted image so stalno laaačneee. (jaz žeuser posted image )

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?