|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
8.2.2009 14:52:27   
trezika
dobro jutro čveke user posted image user posted image  iiii, kako je pasalo user posted image  pa zjutraj sva spala do devetih, kosilo skuhala (no, bolj kot ne ga je dragi....še tiste redke nedelje, ko je doma, mu ne dam miruuser posted image ), pol sva šla pa nazaj spat...dragi še vedno spi user posted image  js sn pa mogla it na wc zdaj mi pa ni več za ležat...

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
8.2.2009 14:53:12   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Vsem hvala  za čestitke za prvi mesec.Torta ,pa pade ,ko pridemo domov.Bom se potrudila na vaše želje user posted image .Zbiram želje kakšen okus mora bit.

če že lahko izbiramo user posted image  js sn za sadno user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
8.2.2009 15:23:48   
tasa_m
pupa super da bo fertik kotiček. In le glej,da bodo slikice gor ja user posted image čakamo vsi nestrpno, da vidimo..user posted image

lejca
.. še malo a ne? Kdaj pride dragi? v tor.?

trezika .. saj pa se more pripravljat da ko bo user posted image da bo on kuhal. Moj je na začetku full kuhal,zdaj pa se mi zdi da bi ga mogla ravno z godbo prosit da bi za štedilnik stopo user posted image

Jaz pa sem zdaj dala še en stroj prat, da ga obesim v upanju, da bo do jutri suho..user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
8.2.2009 15:38:07   
MalaČebelica
Ojla babike!

pozdravljene še z moje strani. zgleda da se danes ne dogaja kaj dosti tu gori. no, je bolj taki leni in deževen dan. midva se tudi samo nekaj prestavljama iz postle za mizo pa na kavč pa spet od začetka.

zdaj se mi pa lušta nekaj sladkega, samo se mi ne da it nič peč. kaj ma katera kako idejo, kaj bi lahko na hitro? hmmmm. mogoče si bom kaki puding naredila al pa kaj podobnega...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
8.2.2009 15:51:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
mogoče si bom kaki puding naredila al pa kaj podobnega...

praviš, da bo puding na mizi mogoče? A takšen?? user posted image
user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
8.2.2009 16:02:31   
MalaČebelica
mmmmmm tasa. ta pa zgleda njamsi. samo nimam jagod. user posted image bom pa kaj drugega gor dala... jeeei puding, prihajam user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
8.2.2009 16:12:49   
Pupa7
helooo babuške,

mi smo še vedno v akciji, se zeeeeloooo počasi bližamo koncu user posted image user posted image user posted image likat še nisem začela, ker hočem da je najprej vse lepo čisto preden zlagam zadevice od tamičkenga user posted image pa tud precej stvari se še suši ... in ne boste verjele pokvaril se je pralni stroj user posted image ni mi jasno kaj se bo zdaj zgodlo, ko že tko lahko samo 1x na teden perem (se ponavljam že ko papiga user posted image sorryyyy)...

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

Neposredna povezava do sporočila: 3282
8.2.2009 16:13:52   
tasa_m

mmmmmm tasa. ta pa zgleda njamsi. samo nimam jagod. user posted image bom pa kaj drugega gor dala... jeeei puding, prihajam user posted image
no sem vesela,da sem ti naredila  delo user posted image
jaz pa ne potrebujem ničesar sladkega delat  ker sem za domov dobila od tašče 5 kosov gibance user posted image tak da..jupi gibanca prihajamuser posted image to pa lahko jem ker je z manj masto skuto user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3283
8.2.2009 16:15:08   
tasa_m
Pupa aaaaaaa ko ima user posted image mlade pa jih ima več a ne?? Komaj si čakala,da boš vse oprala in vse pol pa se ti zgodi to. Naredi rabuko, da bo stroj popravljen še danes! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
8.2.2009 16:15:47   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Pupa hvala za soncka,sem se ze malo pogrela..radiatorji so pa ze lepo topli...tale moj golaz mi ratuje zelo dobro..njami..
Vceraj sem zlikala male cotke in ugotovila,da mi kar precej se manjkauser posted image ...tak,da v sredo bova z mojim mela celo akcijo po trgovinah...moram tud pogledati,kaj bo prinesel tudi on domov...je nasu eno trgovino ful poceni tak,da neki bo ja.
Sej ne vem ,ce bom se zdrzala danes in jutriuser posted image , se mi tako vlece.
Danes zvecer sem mela take nore sanje,vsepovsod je bla kri..wtf?

lejca sej bo hitro, danes je dneva že skoraj konec, jutri pa bo minilo kot bi mignil, boš malo z nami pa čas hitro mine user posted image

glede sanj pa sem ti našla tole:

KRI V prijetnih sanjah je kri dobrega pomena, saj predstavlja življenjsko energijo. Drugače pa je, če vidimo, da odteka in je ne moremo ustaviti ali vidimo, da kdo drug krvavi. Neprijetne sanje lahko pomenijo klic »na pomoč«. 

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
8.2.2009 16:17:12   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pupa aaaaaaa ko ima user posted image mlade pa jih ima več a ne?? Komaj si čakala,da boš vse oprala in vse pol pa se ti zgodi to. Naredi rabuko, da bo stroj popravljen še danes! user posted image

prav res, še dobro da je bil opran zadnji stoj, ko je crknla centrifuga user posted image user posted image user posted image user posted image naj se dalje drugi zajeb.... user posted image user posted image user posted image user posted image do naslednje nedelje bo že popravljen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
8.2.2009 16:17:41   
Pupa7

no sem vesela,da sem ti naredila  delo user posted image
jaz pa ne potrebujem ničesar sladkega delat  ker sem za domov dobila od tašče 5 kosov gibance user posted image tak da..jupi gibanca prihajamuser posted image to pa lahko jem ker je z manj masto skuto user posted image

mi pošlješ mini košček? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
8.2.2009 16:24:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

a imaš mini dovolj?? user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
8.2.2009 16:24:58   
Pupa7

da ne boš rekla da ti je pupa vse pojedla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
8.2.2009 16:26:02   
tasa_m
prav res, še dobro da je bil opran zadnji stoj, ko je crknla centrifuga user posted image user posted image user posted image user posted image naj se dalje drugi zajeb.... user posted image user posted image user posted image user posted image do naslednje nedelje bo že popravljen user posted image user posted image user posted image

eh pol pa tak ni panike, samo da si se ti rešla..user posted image oni pa se naj kr dalje za**** ja..user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
8.2.2009 16:26:50   
tasa_m

da ne boš rekla da ti je pupa vse pojedla user posted image user posted image user posted image
dobiš. A si še vedno prepričana da samo košček? To je tvoja zadnja možnost,da poveš da bi rada imela kos user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
8.2.2009 16:27:33   
Pupa7

eh pol pa tak ni panike, samo da si se ti rešla..user posted image oni pa se naj kr dalje za**** ja..user posted image

če bojo hteli nama račun izstavit bom pa lepo rekla, plačam, če dovolte da mam svoj stroj v stanovanju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
8.2.2009 16:27:57   
Pupa7

dobiš. A si še vedno prepričana da samo košček? To je tvoja zadnja možnost,da poveš da bi rada imela kos user posted image

te pa daj kos, če že ponujaš user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
8.2.2009 16:29:42   
tasa_m
Pupa izvoli...

user posted image
samo moja je malenkost boljša user posted image sem komaj slikico našla..
joj moram tašči rečt če bi htela enkrat prekmursko naret al pa potratno potico. Joj, si že sama sebi delam skomine..user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.2.2009 16:30:57 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
8.2.2009 16:32:02   
tasa_m
če bojo hteli nama račun izstavit bom pa lepo rekla, plačam, če dovolte da mam svoj stroj v stanovanju user posted image user posted image user posted image user posted image

točno, ne daj se jim! Saj nisi ti kriva, da stroj ne zmore delat z puno paro..user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
8.2.2009 16:32:25   
lejca

lejca sej bo hitro, danes je dneva že skoraj konec, jutri pa bo minilo kot bi mignil, boš malo z nami pa čas hitro mine user posted image

KRI V prijetnih sanjah je kri dobrega pomena, saj predstavlja življenjsko energijo. Drugače pa je, če vidimo, da odteka in je ne moremo ustaviti ali vidimo, da kdo drug krvavi. Neprijetne sanje lahko pomenijo klic »na pomoč«. 

niso bile prijetne, a mislis,da bi pol bil to moj klic na pomoc?

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
8.2.2009 16:33:53   
lejca

Pa jaz se sprasujem kok zdrzis prat sam enkrat na teden? Jaz sem se tega resla, sem pa res ze bla cist na konc zivci ,ko sem morala na skoraj podoben nacin pratuser posted image user posted image user posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
8.2.2009 16:35:53   
lejca

Pupa izvoli...

user posted image
joj moram tašči rečt če bi htela enkrat prekmursko naret al pa potratno potico. Joj, si že sama sebi delam skomine..user posted image

sej sem vedla,da se moram res spravit strudelj delat..pa mal kasneje...zdej grem k tasci ,da ji brke populimuser posted image user posted image user posted image , pa mi bo verjetno poturila tud mal torte ,ce je se kej ostala od vceraj glede na to ,da ona hujsa potem pa gre po polnoci iskat hladilnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
8.2.2009 16:41:24   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

niso bile prijetne, a mislis,da bi pol bil to moj klic na pomoc?

lahko bi bil, ker si za vse sama, pa saj bo kmalu tvoj pri tebi user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
8.2.2009 16:41:46   
Pupa7

Pupa izvoli...

taša hvalaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?