Anonimen
|
ja, glede organiziranosti... nisem se razmisljala. vem, da nam bo slo. tudi moj dragi ma je**** sluzbo s tereni in tako naprej. najhitreje pride domov okoli 6ih, poleti pa imajo dela se vec, tako da se lahko zavlece v pozen vecer. zivimo sami, v svoji hisi.(krediti, krediti, krediti )...vsaj na svojem so. moji starsi so 13 km dales, njegovi pa 40. sicer imam jaz svoje stare starse 1200m dalec, ampak, na njih ne morem racunati(starost, skleroza jih ze daje...ce kateri od otrok kam "zleti", stara mama nima sans , da ga ujame:)... ampak sta kar samostojna. sploh ta vecji-domen. je star ze 8 let in skoraj vse sam porihta. bolj me skrbi mali-tadej, star bo 6 let. je zelo navezan na mene, in po mojem se ljubosumnosti ne bo dalo izognit, ceprav se dojencka zelo veseli. vsem pove, da ima mamica v trebusku dojencka, in da bo prisel ven, ko bo on zacel hodit v solo. (recimo v vrtcu, trgovkam v trgovini itd... ) sicer, pa sta mi itak obljubila, da bota ona dva vse vse postimala okoli dijencka, edino nahranit ga bom moala sama, ampak to samo dokler bo pri meni pil, pa kadar bo pokakan, bom morala ukrepat jaz, ker smrdi!!! na mojega ne bom racunala za pomoc, saj vem da pride domov utrujen in lacen.... ampak ze crkljanje zvecer kako uro ali dve veliko pomeni za obremenjeno mamico... sicer pa sem optimist, in mislim da bo sedaj malo lazje, kot je bilo pri drugem, saj je vil domen star 2 leti, in sem imela prakticno 1ega malega in enega velikega dojencka... aja, sam takrat smo ziveli pri mojih starsih,zdaj pa bom sama... mah, kaj se obremenjujemo!!!! ce nam je pri 2eh slo, bo pa tudi pri treh edino...uh,taskica ce bi pa pricakovala dvojcke (kot sem razumela, da jih ti) bi se pa po mojem mal zamislila in ze razmisljana, komu se lahko priporocim ...
|