Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 7:26:03
|
|
|
|
Katjusa
|
DOBRO JUTRO Punce včeraj sem govorila kako ne želim imeti Prešerna..... no danes sem se zbudla okol 5 zjutraj k me je nekaj ful piknlo čist spodaj in pol se je zečelo ponavljati na vsake toliko..... ampak sme bla preveč zaspana da bi gledala na uro zdej mam že ene 40 minut na 4-6 minut popadke prvkar sem pa iz WC-ja in mam rahel rozasto obarvan izcedek..... Torej se odpiram....... Popadek mi je čist nekaj drugega kot pa vso to utrdevanje v teh zadnjih dneh to me kot nek valj začne bolet čist spodaj in s e3 bolečina počasi stopnjuje in potem počasi pojenja.... čeprav se mi zdi da rahlo me pa skos boli spodaj..... V glavnem vas obveščam in DRŽTE PESTI ZDEJ ZA PREŠERNA ČE ŽE ČE BIT...... nekako mi je postalo vseeno sam da ga kmalu pocartam....:) tak sem vesela da se nekaj dogaja da mi kr solze tečejo adrenalina mam pa tolk da se cela tresem...... sem čist navdušena lep dan in če grem v P upam, da se v sredo že tipkamo A kateri rezerviram plac v P k ju3 je bojda luna in bo gužva
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 7:27:09
|
|
|
|
Katjusa
|
med pisanjem tega posta sem imela 2 popadka.... torej kr na hitro gre tole.......) zdej morejm pa nekaj pojest da ne bom cel dan lačna aja pa spomnla sme se tiste k ne pijete samega leka vsaj v celju se dobi vedno kaka skodelica mleka vzemite s sabo še kak kakav da bo mleko bolj dobro
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 7:41:12
|
|
|
|
diamantina
|
Dobro jutro! Katjuša, veliko sreče v P in čim lažji porod! Pri meni je otrdevanje še zmeraj prisotno, tud na blato me nonstop tišči, čeprav nimam kaj za ven spravit. Danes je moj dan D, ampak dvomim, da bo iz te moke kaj kruha. Malo sem že naveličana tega tiščanja, ker niti sedet ne morem normalno.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 8:12:32
|
|
|
|
Katjusa
|
Jst še kr tuki stanje nespremenjeno zdej sme mojega poslala da se obrije pol se pa še jst stuširam neki pojem in počasi pičim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 8:33:40
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro...katjusa diamantina bota vidve kr rodile jst bom sla pa kr za vama.sicer se je vceri pol mal poleglo sam mam filing da se bo dons nadaljevalo.rada bi se zdrzala do torka,pol pa rodit.bom dihala s tabo katjusa ...diamantinastabo pa tut ce boš šla .drzim pesti da bo vse o.k.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 9:04:16
|
|
|
|
baki
|
ka zdaj a ni nobene.jst pa sama doma pa nimam kaj delat,pa bi mal tipkala.sam se nebom sama s sabo pogovarjala.dajte se zbudit noooooooo......
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 9:06:44
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem še tle...... pripravljena za odhod sam moj še ni konec.... zdej je na zajtrku
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 9:10:51
|
|
|
|
maja83
|
uuu..katjuša in diamantina....diham z vama....naj vama čim prej mine, da bosta že cartali vajina sončka.... Pr men še nič sprememb, razen nenehnega otrjevanja trebuščka...sem mal razmišljala, da ko sem prvič rodila so mi v P na Ctg rekli da mam kr popadke ampak jst nisem nbenga čutila, pol so mi pa našopal umetne in Vam povem da so bili popadki takšni kot je otrjevanje trebuha...Res pa je da je vsakič drugače ampak mene že kr mal skrbi... Sicer pa, rok mam 20.2., prvič sem tudi rodila točno na rok, zdej pa že kr mal upam da bom prej, ker kot ste že omenle oblačenje in obuvanje je že katastrofalno....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 9:14:47
|
|
|
|
baki
|
katjusa ...uprasaj svojga ka je delo 9 mescev da se ni prpravlen(a ga mal panika)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 9:15:53
|
|
|
|
maja83
|
sej vedn je tko....pol pa rečejo, da smo ženske počasne.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 9:16:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki katjusa ...uprasaj svojga ka je delo 9 mescev da se ni prpravlen(a ga mal panika) sej bo on je vedno tak da ga jst čakam pa sej zdej že jst tud dvomom če morem it al še lahko počakam..... nimam pojma včasih mam popadek na 5 min pol na 3min pa spet ene 2 na 5
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 9:20:36
|
|
|
|
baki
|
ti bi ja mogla bit že v p..........
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 9:20:40
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša..........bom misnila nate......sporoči nam kako je
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 9:24:19
|
|
|
|
Katjusa
|
hvala punce zdej sem si še nekajs tvari dodala v torbo zdej pa res grem vsaj mislim da joj kak je fino upam da bo do konca tak fino in veselo z mojmu se že skos neki hecama kot da bi bla pod vplivom kakega smejalnega plina (v 1. je blo isto skos mi je šlo na smeh ) če se ne vrnem danes potem vam želim lepe dneve in čim več novih novičk k se vrnem lahke in hitre porode in veliko cartanja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 9:27:14
|
|
|
|
maja83
|
Drži se in vse smo z tabo.....pa naj čim hitreje mine
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 9:40:28
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša bravo ploskam in držim pesti za prešernčka...ja ponavadi je tako da tisto kar rečeš da nebi je glih...ampak sej je res vseeno samo da bo vse ok in da bo šlo brez problemov v kar pa pri tebi sploh ne dvomim u glavnem drži se in good luck
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 9:41:14
|
|
|
|
tanci29
|
kako pa kej claud...a se je kej javila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 9:41:39
|
|
|
|
tanci29
|
aja vsem ostalim pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 9:51:37
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro se vsem ostalim neki me računalnik zafrkava.tk da če me spet vn vrze mogoc tipkam popoldne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 9:52:05
|
|
|
|
diamantina
|
Jaz sem še kar doma . Nič drugega ne čutim, kot občasne zelo rahle bolečine v križu pa trebuh mi vsake toliko malo otrdi, ampak ne prav pogosto, tako kot včeraj. Se je izgleda, da stanje malo umirilo. Danes mi ne bo treba nikamor ... sicer je pa polna luna šele jutri
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 9:52:08
|
|
|
|
baki
|
ni me vrglo ven jupi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 9:54:25
|
|
|
|
baki
|
diamantia...tudi men se je vse umirilo sam me v tazadno tišči pa odspodi mam vse oteceno tk da včasih sploh lulat ne morem vredu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 9:58:03
|
|
|
|
baki
|
.ka zdaj pisite dokler mi se rač. dela.tu je pa res zatisje že ene par dni,
< Sporočilo je popravil baki -- 8.2.2009 9:59:35 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 10:02:26
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Kako kaj? JSt sem mela pa "super" jutro...Neka cev v kuhni pušča in sm mela manjšo poplavo pa sm mogla brisat... Vidim, da je Katjusa v akciji...Pa tako se je upirala temu Prešernu... V glavnem, čim lažji porod ti želim, pa fajn crtanje! Pa tko se je bala, da ne bo prepoznala popadkov...Sem ji še včeri zvečer rekla, da jih po mojem ne bo mogla sfalit! claud se ni nič oglasla...ko bo kaka novička bom sporočila! diamantina, a si v nizkem štartu? Jst tudi računam na lunco... Bi mi blo full fajn, da bi ta teden rodila, k je moj od danes do sobote doma...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 8.2.2009 10:03:48
|
|
|
|
baki
|
maja ti si mela pa lahek porod,al pa mas prag bolecine ful visok
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?