|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.2.2009 21:50:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3926
   [Brisano sporočilo]
7.2.2009 21:52:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3927
   [Brisano sporočilo]
7.2.2009 21:54:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3928
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
7.2.2009 21:54:40   
neboglasnica
Nič, me možek vabi na en bambus, pa en sendvičin sem že podlegla... Kaj češ, taka sem, za hrano vse. user posted image

Naloga do jutri za vse (razen za HD, ki jo je že opravila):

- petek ali sobota
- same ali s partnerji
- če sobota, ali je ok, 16.05.
- če pa petek, pa en dan prej, da ne bomo komplicirale

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3929
   [Brisano sporočilo]
7.2.2009 21:56:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3930
   [Brisano sporočilo]
7.2.2009 21:58:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3931
   [Brisano sporočilo]
7.2.2009 21:58:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3932
   [Brisano sporočilo]
7.2.2009 21:59:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3933
7.2.2009 22:00:34   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Nič, me možek vabi na en bambus, pa en sendvičin sem že podlegla... Kaj češ, taka sem, za hrano vse. user posted image

Naloga do jutri za vse (razen za HD, ki jo je že opravila):

- petek ali sobota
- same ali s partnerji
- če sobota, ali je ok, 16.05.
- če pa petek, pa en dan prej, da ne bomo komplicirale

Nočka,

user posted image

Bom takoj naredila domačo nalogo:
-petek
- sama z Zojo in Natko
- zaenkrat mi odgovarjajo vsi datumi, ker tako daleč ni še nič planiranega ( razni zdravniki in podobno)

Neposredna povezava do sporočila: 3934
   [Brisano sporočilo]
7.2.2009 22:01:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3935
7.2.2009 22:06:03   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

matr sto user posted image . sej je čez dan blo zele isto. ob pol 12 jo spavam, zaspana, zadrema - se začne dret. in tko skooooz do enih. TO NI SPANJE!!!! matr sto user posted image . sploh ne vem, kaj naj nardim. itak, da je pol po 1h, ko je budna, toooolk tečna, sam zaspat pa ne in ne. tud v vozičku se mi zbudi po 20min, v SW takoj, ko prideva domov, mislim, da se mi bo spipal, res.

kej tazga pa še tud ne, no. pa koolk to joka, prou solze tečejo!!!! se mi tolk smili, pa nič ni dobr, ne postla, ne roke, ne voziček, ne nič. joka, zaspi, joka zaspi... in tko dobro uro, pol pa auf. halo?!?!?!?!?!

sori, k ne morem druzga komentirat. me že kliče, tečka.

vita že od rojstva tako spi. ko spi 2 uri skupaj se mi že marija prikazujeuser posted image

dramlje ...... sliši se mamljivo, mogoče pridemo. bomo videli kako bomo uskladili Alinin rojstni dan, pa še kakšno zidarijo poleg. jaz sem bom javila enkrat 10.5 a pridemo al ne.

no torto in kruh s klobaso imam že pečeno, torto še jutri naciram, pa kanapejčke pripravima (letos smo se naveličali narezkov, smoj med prazniki vsaj 5x jedli).

ksenci če jaz pustim vito da bi sama zaspala nazaj mam gužvo v postelji - beri zbudila bi še aleksa in alino ki prideta k nama po prvi budnici. no way, boljš da skočimuser posted image

kar se dohodnine tiče bom kar pustila pa boma vidla pol ko dobima odločbe. menda morem vpisat vse tri. jaz sam upam, da mi črni scenari ne pripeti, ker 1600E jim pa ne dam, mam rajši jaz od njih tretijnouser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3936
7.2.2009 22:13:36   
Blacky30
Otroka v postelji, Nejc že spi, Teja si še poje, ji grem dudo dat, pa pridem nazaj...........evo me. Upam, da bo zaspala. Ona bi kar nekaj plezala po postelji.

Torej, da vidim, kaj imam za pokomentirat:

HD, kaj zdaj, so pestike pomagale??? Nisem mogla gledat tekme, ker je Nejc gledal risanko, tak da sem zraven njega na compu gledala serijo, ampak pesti pa sem držala. Veš, kak težko je bilo napolitanko držat v roki??!?!?user posted image user posted image user posted image  Samo berem, da on ni mogel nič pomagat na tekmi, ker ga trener ni spustil na igrišče.user posted image

Rovarka, prečudovita slikice male nagice. Pravi fotomodel, že zdaj.user posted image user posted image  Khmmm, samo Tia na slikci sedi, naš seznam pa o tem nič ne ve.....se še prevrže???Uživaj ob učenju, ti nič ne zavidam.user posted image

Mirjam, ni nujno, da to ni dovolj za plazenje. Morajo ostale povedat, kdaj so prosile za polžka. Ker lahko da vsaka drugač tretira plazenje in imajo ene polžka že pri takem plazenju, kot ga ti opisuješ. Babike, povejte.user posted image

Sasi12, ksenci, rebecin mrožek, samo za vas, da se čimprej pozdravite: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neboglasnica, še en seznam, gor al dol.user posted image user posted image  Fotoknjiga - ja, sem jo dala za božič izdelat, samo sem jo tudi podarila naprej, tak da nimam doma nobene.user posted image  Ampak bom še dala naredit kakšno za nas, ziher. Samo, če ti prideš k meni, veš, pa ti bi jaz naredila kaj veliko boljšega kot rižev narastek. user posted image
Banana in jogurt - sem se prej hvalila, da je zmazala celo banano in navadni jogurt, pridna!!user posted image user posted image  
In z današnjim dnem imava 3 obroke GH, sem ji prej ob 19.30 dala še riževo kašico na žličko in je pojedla vse, zdaj pred spanjem ob 21h pa je popila še 100ml mleka.

Rebeca, kaj boš pravla. Jaz sem te tud pogrešala danes, samo sem vedela, da z dragim načrtujeta valentinovo, tak da nisem hotla motit.user posted image user posted image user posted image  Si rekla, da je vikend vajin čas za skupaj bit.user posted image

HD, ti pa si bila express nazaj. Si menda letela že tja, ko so  ti še punce komaj pisale, da idi.user posted image user posted image  Dober tek, jaz bi tud zdaj eno pizzo ruknila.user posted image  HD pa ti ne kadiš? Ali pač?

Dzanika, uživaj v "life-u"!!!user posted image user posted image user posted image

Ilatic, javi se kaj!!!user posted image

Pa danes sem se spomnila, da nasare88 že dolgo nisem zasledila tu gor.user posted image  Kje siii?????

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
7.2.2009 22:15:22   
ilatic
ilatic, kak ti gre pri nekajenju? Upam, da vztrajaš!

Rebeca hvala,user posted image še vztrajam! Imam kar močno abstinenčno krizo, s potenjem ponoči, s slabostjo in vrtoglavicami čez dan, ampak je danes že kar precej bolje! Zredila sem se v teh parih dneh že za 1 kg kar je pr men kr super!!
Na polno skoz neki delam ,da ne razmišljam preveč .Tudi pred računalnik se ne vsedem, ker takoj mi nekaj sfali. Sam vas morm mal prebrat!! Dragi je šel na pijačo men se pa ni dalo z njim, ker sem kr potrta. Se pač ne počutim ok!

Neposredna povezava do sporočila: 3938
7.2.2009 22:17:14   
ilatic
Neboglasnica sem ti napisala mail. Sory za zamudo, nič nisem bila na računalniku!
Si pa kozica, da si mi pošiljala tvoj izpisek. Valjda ti verjamem na besedo!!!!!!!

Blacky glih sm vidla tvoj post, evo se javljam!
Zdaj grem malo brat!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
   [Brisano sporočilo]
7.2.2009 22:19:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3940
7.2.2009 22:20:17   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

ilatic, kak ti gre pri nekajenju? Upam, da vztrajaš!

Rebeca hvala,user posted image še vztrajam! Imam kar močno abstinenčno krizo, s potenjem ponoči, s slabostjo in vrtoglavicami čez dan, ampak je danes že kar precej bolje! Zredila sem se v teh parih dneh že za 1 kg kar je pr men kr super!!
Na polno skoz neki delam ,da ne razmišljam preveč .Tudi pred računalnik se ne vsedem, ker takoj mi nekaj sfali. Sam vas morm mal prebrat!! Dragi je šel na pijačo men se pa ni dalo z njim, ker sem kr potrta. Se pač ne počutim ok!

če rabiš kaj za zamotit se me lahko pokličeš. dobra si, da si se odločila nehatuser posted image . jaz če ne bi takrat naredila testa in da je bil pozitiven bi verjetno začela nazaj kadit, samo dvomim da bi pol sploh kdaj nehala. jaz ti držim suport

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
   [Brisano sporočilo]
7.2.2009 22:23:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3942
7.2.2009 22:25:33   
ilatic
Hvala Lex!!user posted image user posted image user posted image

Nč gem ležat ker mi oči skup vleče. Vam povem sem čisto zmozgana, kot da bi mi nekajenje škodovalo in ne pomagalo!

Lex men je blo tudi lažje takrat nehat, ko sem zanosila. Nekako je bila motivacija super. Čeprav je prav tako sedaj isto. Motivacija so mi otroci, denar, zdravje ma ni kar ni. S tem da pač rečem ne bom in pika. Nočem biti večno sužnja teh prekletih smrdečih palčk!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
7.2.2009 22:26:35   
Blacky30
Evo, ko smo ravno o kupčkih debatirale. Zakaj zdaj Teja ni zaspala??? Ker jo je kupček jezil! Zato je kar naprej dvigovala zg. del telesa v luft, kot da bi se hotla vsest v posteljici. Pa sem jo dvignila, da jo nesem malo ven, pa je tak rignila kot vlka. Malo je zdaj bila z mano na compu, zdaj pa sem jo dala v posteljico in nič več ne reče, tak da je menda zaspala in jo je samo ta presneti kupček motil. Tak da mi jih še moramo podirat. Pa je pred spanjem 2x podrla kupček, a se je en vrag še skrival.

Rebeca, kak si mi zdaj lušte naredila, jaz bi tud breezer en spila zdaj. Namesto tega pa štrudl jem.user posted image  Adijo moja dieta!!!

Flower, res te občudujem glede striktnosti pri dieti. user posted image user posted image user posted image Jaz sem za ustrelit!user posted image user posted image user posted image

Ilatic, pridna si, da vztrajaš, tak je prav!!!! In da se rediš!!!user posted image user posted image  Kak je to smešno nekomu zaželet.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3944
7.2.2009 22:26:38   
lex
Ste še tukaj? Ne boste več dolgo!! Vso srečo vam želimo! tole se mi pokaže ko odprem stran - jap še vedno mam user posted image  koledar nastavljen - zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3945
7.2.2009 22:29:14   
Blacky30
Lex, meni tudi to napiše. Pa sem tud ravno danes opazila.user posted image  Torej greva v kratkem spet rodit?user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
7.2.2009 22:33:16   
lex
blacky nene teh igric se jaz ne bi več šla. zdaj so druge na vrsti da rojevajo in imajo dojenčke. jaz bom samo teta, pridem a uro pocartam in dam mami nazaj. zaenkrat mam pro.kleto dost vsega. ful je fajn in ful mam rada otroke.,....  ampak pol ko se začne gh, pa odvajanje od plenic,....... me še 2x čaka tole, dost jeuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
7.2.2009 22:41:15   
nanka
nočko punce

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
7.2.2009 22:41:21   
lex
mejte se in se tipkamo v ponedeljek - jutri bom imela verjetno preveliko gužvouser posted image , uživajte v nedelji.

user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
7.2.2009 22:47:33   
rovar_ka
Evo mojo pavzico.. Vas berem za nazaj in sem ugotovila, da se Ilatic ni nič javla. Kaj so kje na dopustu, pa sem jaz spregledala?

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?