|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
7.2.2009 23:01:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

julam,ti se kr najprej pozdravi,potem pa rodituser posted image
se strinjam z tem..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
7.2.2009 23:04:08   
julam
Joj, kakšna lepa punčka. Jest bi tuuuuuuuud!

Ja itak, da se bomo najprej pozdravli, vse lepo po planu!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
7.2.2009 23:04:32   
yania
Ma wd40 imam doma kokr češ....sam ne bi pomagal....dokler bo user posted image  vztrajal noter bo pač tako...me je glih prej moj user posted image  tolažil , pa sej še samo en mesec....jaz pa..Kaj? do takrat bom glih razpadla....ma res...ponoči vsakič ko sem se hotela obrniti, je ful počlo mi zadaj v kosteh...moja G pa mi je zadnjič začudeno rekla: a res? A tako te matra? Ja nič, pij kalcij in magnezij,,,,pa bo boljš.....jaja...bom...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
7.2.2009 23:07:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ma wd40 imam doma kokr češ....sam ne bi pomagal....dokler bo user posted image  vztrajal noter bo pač tako...me je glih prej moj user posted image  tolažil , pa sej še samo en mesec....jaz pa..Kaj? do takrat bom glih razpadla....ma res...ponoči vsakič ko sem se hotela obrniti, je ful počlo mi zadaj v kosteh...moja G pa mi je zadnjič začudeno rekla: a res? A tako te matra? Ja nič, pij kalcij in magnezij,,,,pa bo boljš.....jaja...bom...
zdaj pomaga še sam porod in čist nič drugega-bomo že zdržali user posted image user posted image user posted image mendauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
7.2.2009 23:16:27   
Sey

IZVIRNO SPOROČILO: Sey

Pozdravljene!

Najprej čestitke vsem mamicam!user posted image

Jaz sem tudi marčevka in če smem, se vam bi pridružila!?user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  seveda,se nam lahk pridružiš,napiš kaj več o sebiuser posted image

Rok imam 22.3.
Doma imam že nega sončka!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
7.2.2009 23:17:17   
yania
JEeeeeee...jjst tud tako pravim....samo še rodimo...ampak se kar vprašam, če se bo tole sploh še kdaj znalo nazaj naštelat.....res sem prej razmišljala....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
7.2.2009 23:18:57   
spps

Pozdravljene!

user posted image user posted image user posted image user posted image  seveda,se nam lahk pridružiš,napiš kaj več o sebiuser posted image

Rok imam 22.3.
če želiš na seznam ,napiši še ostale podatke-seznam je na 125 strani ,pa si poglej in napišiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
7.2.2009 23:20:27   
spps

JEeeeeee...jjst tud tako pravim....samo še rodimo...ampak se kar vprašam, če se bo tole sploh še kdaj znalo nazaj naštelat.....res sem prej razmišljala....
user posted image user posted image user posted image boleet bo nehalo,kak se bo pa kaj nazaj naštelalo,bodo pa najbolj znali povedat naši dragiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
7.2.2009 23:20:42   
yania
Ja , pa v barvah javi podatke....ane SPPS...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
7.2.2009 23:22:20   
spps

Ja , pa v barvah javi podatke....ane SPPS...user posted image user posted image user posted image
AHA  user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
7.2.2009 23:23:22   
yania
joooj...spet vc...pridem nazaj..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
7.2.2009 23:23:29   
tasa_m
če želiš na seznam ,napiši še ostale podatke-seznam je na 125 strani ,pa si poglej in napišiuser posted image
še malo pa bo na drugi novi strani user posted image
joj saj  ne morem verjet kak smo pridne..user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
7.2.2009 23:25:36   
tasa_m

še sreča da nimaš dalečuser posted image .
Si predstavljaš da bi imeli še tist poljski wc al kak se reče? Da bi zdaj mogla ven na mrzlo? user posted image  mislim da me nebi ponoči nikol tišalo na wc user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
7.2.2009 23:27:10   
MalaČebelica
zakaj nobena ne glasuje ktero Liino sliko bomo dali na seznam? seznam se nezadržno bliža. 130. stran bo kmalu tu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
7.2.2009 23:27:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Si predstavljaš da bi imeli še tist poljski wc al kak se reče? Da bi zdaj mogla ven na mrzlo? user posted image  mislim da me nebi ponoči nikol tišalo na wc user posted image

bi pa kahlo mela pod posteljouser posted image user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 7.2.2009 23:29:50 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
7.2.2009 23:28:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

zakaj nobena ne glasuje ktero Liino sliko bomo dali na seznam? seznam se nezadržno bliža. 130. stran bo kmalu tu user posted image user posted image user posted image
jaz sem za tisto,ko kakauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
7.2.2009 23:28:53   
julam
Jest glasujem za drugo, ker se obrazek lepše vidi. Cukrček mali! Komi čakam!!!!!!!! Blagor tebi, Cita!!! Uživaj max!

Neposredna povezava do sporočila: 3217
7.2.2009 23:29:37   
tasa_m

ja še malo pa bo seznam.

meni je vseeno kira slika bo..ker je na obeh taaak cukrček da komaj čakam na našo Lijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3218
7.2.2009 23:29:37   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ja sam to pa res user posted image user posted image user posted image user posted image al pa bi nam kaj tam spodaj zmrznilo... brrr user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
7.2.2009 23:31:39   
tasa_m
ja sam to pa res user posted image user posted image user posted image user posted image al pa bi nam kaj tam spodaj zmrznilo... brrr user posted image
user posted image user posted image  joj sploh si ne upam  tega predstavljat kak bi blo to..

Neposredna povezava do sporočila: 3220
7.2.2009 23:35:49   
yania
Ja jaz ne bi šla ven,,.,ziher ne...magari v en lavor v spalnici,,,user posted image user posted image user posted image

Ma kaj naj naredim z našo tamalo...maja bo 5 let , pa imamo še kar plenice...grozno...čez dan jih nima več od 1 leta in pol..mal več...ma ponoči ne gre brez...smo od septembra letos vztrajala en mesec in pol...pa smo tudi po 2x na noč menjali posteljnino, potem je pa moj znorel...je rekel, pa to je huje kot novorojenček....zdej jo dam preden grem jaz spat, no zdej sm jo dala...ma je zjutraj spet mokra....kakšen nasvet...pravijo pa, da če pride še en član v hišo, takrat pa sploh da se stanje poslabša...ma grozno no....sej bomo kmal lahk pleničke zamenjali z vložki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3221
7.2.2009 23:37:53   
yania
Pa drugače je Naja dost odrasla, razume vse in res ne vem kje bi bil problem...pravi mi: pa mami, jaz spim, pa ne vem kdaj se polulam....kaj nej...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
7.2.2009 23:38:54   
spps

Ja jaz ne bi šla ven,,.,ziher ne...magari v en lavor v spalnici,,,user posted image user posted image user posted image

Ma kaj naj naredim z našo tamalo...maja bo 5 let , pa imamo še kar plenice...grozno...čez dan jih nima več od 1 leta in pol..mal več...ma ponoči ne gre brez...smo od septembra letos vztrajala en mesec in pol...pa smo tudi po 2x na noč menjali posteljnino, potem je pa moj znorel...je rekel, pa to je huje kot novorojenček....zdej jo dam preden grem jaz spat, no zdej sm jo dala...ma je zjutraj spet mokra....kakšen nasvet...pravijo pa, da če pride še en član v hišo, takrat pa sploh da se stanje poslabša...ma grozno no....sej bomo kmal lahk pleničke zamenjali z vložki user posted image
uf... a je kdaj imela kdaj težave z odvajanjem vode? aponoč tako močno zaspi,da ne čuti kdaj jo lulat?

jaz bi poskusla s tem,da jo dam brez plenice spat,pa jo parkrat ponoč zbudit in peljat na wc.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
7.2.2009 23:42:07   
MalaČebelica

o boga mala revica. kaj te vem, kaj bi pomagalo. take finte, da ji pred spanjem ne date za pit, ste itak verejtno že probali... mogoče bo kaka, ko je že mamica vedela več povedat o kaki dobri ideji...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
7.2.2009 23:50:48   
Sey

Pozdravljene!

Rok imam 22.3.

Naslednji pregled imam 10.2.
Rodila pa bom v Postojni!
Pridelala sem 8kg.
Imeli pa bomo fantka.
Prvi je tudi fantek.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?