Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:01:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps julam,ti se kr najprej pozdravi,potem pa rodit se strinjam z tem..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:04:08
|
|
|
|
julam
|
Joj, kakšna lepa punčka. Jest bi tuuuuuuuud! Ja itak, da se bomo najprej pozdravli, vse lepo po planu!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:04:32
|
|
|
|
yania
|
Ma wd40 imam doma kokr češ....sam ne bi pomagal....dokler bo vztrajal noter bo pač tako...me je glih prej moj tolažil , pa sej še samo en mesec....jaz pa..Kaj? do takrat bom glih razpadla....ma res...ponoči vsakič ko sem se hotela obrniti, je ful počlo mi zadaj v kosteh...moja G pa mi je zadnjič začudeno rekla: a res? A tako te matra? Ja nič, pij kalcij in magnezij,,,,pa bo boljš.....jaja...bom...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:07:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ma wd40 imam doma kokr češ....sam ne bi pomagal....dokler bo vztrajal noter bo pač tako...me je glih prej moj tolažil , pa sej še samo en mesec....jaz pa..Kaj? do takrat bom glih razpadla....ma res...ponoči vsakič ko sem se hotela obrniti, je ful počlo mi zadaj v kosteh...moja G pa mi je zadnjič začudeno rekla: a res? A tako te matra? Ja nič, pij kalcij in magnezij,,,,pa bo boljš.....jaja...bom... zdaj pomaga še sam porod in čist nič drugega-bomo že zdržali menda
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:16:27
|
|
|
|
Sey
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Sey Pozdravljene! Najprej čestitke vsem mamicam! Jaz sem tudi marčevka in če smem, se vam bi pridružila!? seveda,se nam lahk pridružiš,napiš kaj več o sebi Rok imam 22.3. Doma imam že nega sončka!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:17:17
|
|
|
|
yania
|
JEeeeeee...jjst tud tako pravim....samo še rodimo...ampak se kar vprašam, če se bo tole sploh še kdaj znalo nazaj naštelat.....res sem prej razmišljala....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:18:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sey IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Sey Pozdravljene! Najprej čestitke vsem mamicam! Jaz sem tudi marčevka in če smem, se vam bi pridružila!? seveda,se nam lahk pridružiš,napiš kaj več o sebi Rok imam 22.3. Doma imam že nega sončka! če želiš na seznam ,napiši še ostale podatke-seznam je na 125 strani ,pa si poglej in napiši
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:20:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania JEeeeeee...jjst tud tako pravim....samo še rodimo...ampak se kar vprašam, če se bo tole sploh še kdaj znalo nazaj naštelat.....res sem prej razmišljala.... boleet bo nehalo,kak se bo pa kaj nazaj naštelalo,bodo pa najbolj znali povedat naši dragi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:20:42
|
|
|
|
yania
|
Ja , pa v barvah javi podatke....ane SPPS...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:22:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ja , pa v barvah javi podatke....ane SPPS... AHA
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:23:22
|
|
|
|
yania
|
joooj...spet vc...pridem nazaj..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:23:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps če želiš na seznam ,napiši še ostale podatke-seznam je na 125 strani ,pa si poglej in napiši še malo pa bo na drugi novi strani joj saj ne morem verjet kak smo pridne..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:25:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania joooj...spet vc...pridem nazaj.. še sreča da nimaš daleč . Si predstavljaš da bi imeli še tist poljski wc al kak se reče? Da bi zdaj mogla ven na mrzlo? mislim da me nebi ponoči nikol tišalo na wc
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:27:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
zakaj nobena ne glasuje ktero Liino sliko bomo dali na seznam? seznam se nezadržno bliža. 130. stran bo kmalu tu
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:27:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: yania joooj...spet vc...pridem nazaj.. še sreča da nimaš daleč . Si predstavljaš da bi imeli še tist poljski wc al kak se reče? Da bi zdaj mogla ven na mrzlo? mislim da me nebi ponoči nikol tišalo na wc bi pa kahlo mela pod posteljo
< Sporočilo je popravil spps -- 7.2.2009 23:29:50 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:28:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zakaj nobena ne glasuje ktero Liino sliko bomo dali na seznam? seznam se nezadržno bliža. 130. stran bo kmalu tu jaz sem za tisto,ko kaka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:28:53
|
|
|
|
julam
|
Jest glasujem za drugo, ker se obrazek lepše vidi. Cukrček mali! Komi čakam!!!!!!!! Blagor tebi, Cita!!! Uživaj max!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:29:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zakaj nobena ne glasuje ktero Liino sliko bomo dali na seznam? seznam se nezadržno bliža. 130. stran bo kmalu tu ja še malo pa bo seznam. meni je vseeno kira slika bo..ker je na obeh taaak cukrček da komaj čakam na našo Lijo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:29:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: yania joooj...spet vc...pridem nazaj.. še sreča da nimaš daleč . Si predstavljaš da bi imeli še tist poljski wc al kak se reče? Da bi zdaj mogla ven na mrzlo? mislim da me nebi ponoči nikol tišalo na wc ja sam to pa res al pa bi nam kaj tam spodaj zmrznilo... brrr
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:31:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sam to pa res al pa bi nam kaj tam spodaj zmrznilo... brrr joj sploh si ne upam tega predstavljat kak bi blo to..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:35:49
|
|
|
|
yania
|
Ja jaz ne bi šla ven,,.,ziher ne...magari v en lavor v spalnici,,, Ma kaj naj naredim z našo tamalo...maja bo 5 let , pa imamo še kar plenice...grozno...čez dan jih nima več od 1 leta in pol..mal več...ma ponoči ne gre brez...smo od septembra letos vztrajala en mesec in pol...pa smo tudi po 2x na noč menjali posteljnino, potem je pa moj znorel...je rekel, pa to je huje kot novorojenček....zdej jo dam preden grem jaz spat, no zdej sm jo dala...ma je zjutraj spet mokra....kakšen nasvet...pravijo pa, da če pride še en član v hišo, takrat pa sploh da se stanje poslabša...ma grozno no....sej bomo kmal lahk pleničke zamenjali z vložki
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:37:53
|
|
|
|
yania
|
Pa drugače je Naja dost odrasla, razume vse in res ne vem kje bi bil problem...pravi mi: pa mami, jaz spim, pa ne vem kdaj se polulam....kaj nej...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:38:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ja jaz ne bi šla ven,,.,ziher ne...magari v en lavor v spalnici,,, Ma kaj naj naredim z našo tamalo...maja bo 5 let , pa imamo še kar plenice...grozno...čez dan jih nima več od 1 leta in pol..mal več...ma ponoči ne gre brez...smo od septembra letos vztrajala en mesec in pol...pa smo tudi po 2x na noč menjali posteljnino, potem je pa moj znorel...je rekel, pa to je huje kot novorojenček....zdej jo dam preden grem jaz spat, no zdej sm jo dala...ma je zjutraj spet mokra....kakšen nasvet...pravijo pa, da če pride še en član v hišo, takrat pa sploh da se stanje poslabša...ma grozno no....sej bomo kmal lahk pleničke zamenjali z vložki uf... a je kdaj imela kdaj težave z odvajanjem vode? aponoč tako močno zaspi,da ne čuti kdaj jo lulat? jaz bi poskusla s tem,da jo dam brez plenice spat,pa jo parkrat ponoč zbudit in peljat na wc.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:42:07
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ja jaz ne bi šla ven,,.,ziher ne...magari v en lavor v spalnici,,, Ma kaj naj naredim z našo tamalo...maja bo 5 let , pa imamo še kar plenice...grozno...čez dan jih nima več od 1 leta in pol..mal več...ma ponoči ne gre brez...smo od septembra letos vztrajala en mesec in pol...pa smo tudi po 2x na noč menjali posteljnino, potem je pa moj znorel...je rekel, pa to je huje kot novorojenček....zdej jo dam preden grem jaz spat, no zdej sm jo dala...ma je zjutraj spet mokra....kakšen nasvet...pravijo pa, da če pride še en član v hišo, takrat pa sploh da se stanje poslabša...ma grozno no....sej bomo kmal lahk pleničke zamenjali z vložki o boga mala revica. kaj te vem, kaj bi pomagalo. take finte, da ji pred spanjem ne date za pit, ste itak verejtno že probali... mogoče bo kaka, ko je že mamica vedela več povedat o kaki dobri ideji...
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 7.2.2009 23:50:48
|
|
|
|
Sey
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Sey IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Sey Pozdravljene! Najprej čestitke vsem mamicam! Jaz sem tudi marčevka in če smem, se vam bi pridružila!? seveda,se nam lahk pridružiš,napiš kaj več o sebi Rok imam 22.3. Doma imam že nega sončka! če želiš na seznam ,napiši še ostale podatke-seznam je na 125 strani ,pa si poglej in napiši Naslednji pregled imam 10.2. Rodila pa bom v Postojni! Pridelala sem 8kg. Imeli pa bomo fantka. Prvi je tudi fantek.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?