julam
|
No, da še jaz piskrček pristavim! Najprej čestitke CITI , ne morem verjet, da je šlo tako na hitro! Blagor ji! Jaz imam tudi dovolj! No, če kdo kontaktira z njo, iskrene čestitke tudi z moje strani, še posebno, ker sva čakali na isti dan. Najaa, tebi pa en kup pozitivnih misli. Se strinjam, da je boljše, da si pod kontrolo, čeprav verjamem, da je hudo. Si ne predstavljam, da bi morala takole na hitro spakirat in pustiti otroke. No, naj se plodek razvije, kolikor je možno, potem pa gasa ven! Držim pesti . No, pri nas nič novega glede , smo pa obležali vsi, razen možeka. Mene je gripa čisto položila, tamalčka sta pa nekje vmes. Smo bili 2 dni sami in sem komaj zdražala, čeprav sta bila max pridna. Ampak pri visoki vročini in vseh bolečinah moraš pač ležat in odležat, kar se pri dveh majhnih enostavno ne da. Pa se me je tašča potem le usmilila (njen moto je, da smo mi familija in da moram pač sami reševat stvari - prosim, brez komentarja ) in sta šla k njej na okrevanje, jaz sem pa danes, 4.dan že bistveno boljše. No, ker sta fanta slabša, bomo s pon spet happy trio. Joj, da bi imela mami, ki bi mi lahko pomagala . Ne razumem, da nekatere v zadnjih tednih še niste imele CTG. Jaz sem ga imela v sredo, že bolna in se je poznalo plodu, ker je bil utrip povišan (nad zgornjo mejo, tako kot moj). Ampak se je moj G odločil, naj se raje pozdravim, kot da hodim okrog, ker me je želel najprej ponovno pregledat čez 2 dni. Zdaj čakam na sredo. jutri dopolnim 37t in gremo lahko rodit . Ampak najprej se moram še pozdravit ... OK, lepo čvekajte!
|