|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
7.2.2009 22:31:29   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: spps

zdajle sem se s cito pogovarjala,obe z malo sta ok!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi je poslala mms,pa nimam naloženga programa za gsm,a lahko katera druga da sliko na comp,da jio mms pošljem?

super da sta ok user posted image user posted image user posted image

jaz mam žal neki predpotopni mobi.... ma pa moj ok mobitel pa še računalničar je. čakaj, ti pošlem na ZS njegovo telefonsko

a mi zaupaš cifro od moža?a te nič ni strah user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
7.2.2009 22:33:54   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Anamami

Lep pozdrav, tudi jaz sem marčevka. No, vsaj upam, da bom, da me mali škrat ne preseneti že februarja. Imam en tak čuden filing. Sem v 35. tednu. Celo nosečnost imam povečan izcedek iz nožnice. Z ginekologinjo sva ga zdraviili s Canestenom, Gyno Dektarinom. Izcedek je brez vonja. Dva dni že imam filing mokrotemed nogami, zelo čudno, ampak... Naj povem, da pričakujem drugega otroka. Pri ta prvi sem vse vedela, kako in kaj, pri tem drugem pa je vse tako čudno. No, ta mala je stara 4, 5 let in dojenčka komaj čaka.
user posted image
No, tako se dogaja meni. No, da ne bom samo tarnala, najbolje se počutim prav v tem zadnjem trimesečju.user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in prijetno spanje. Upam, da še lahko spite.user posted image

dobrodošla.... vsaj ena, ko se ma fajn v zadnjem trimesečju. no, saj se mamo ostale tudi, ne? samo včasih pač malo pojamramo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anamami)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
7.2.2009 22:34:54   
spps
mala čebelica,a ste dobli?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3178
7.2.2009 22:41:04   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Anamami

Lep pozdrav, tudi jaz sem marčevka. No, vsaj upam, da bom, da me mali škrat ne preseneti že februarja. Imam en tak čuden filing. Sem v 35. tednu. Celo nosečnost imam povečan izcedek iz nožnice. Z ginekologinjo sva ga zdraviili s Canestenom, Gyno Dektarinom. Izcedek je brez vonja. Dva dni že imam filing mokrotemed nogami, zelo čudno, ampak... Naj povem, da pričakujem drugega otroka. Pri ta prvi sem vse vedela, kako in kaj, pri tem drugem pa je vse tako čudno. No, ta mala je stara 4, 5 let in dojenčka komaj čaka.
user posted image
No, tako se dogaja meni. No, da ne bom samo tarnala, najbolje se počutim prav v tem zadnjem trimesečju.user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in prijetno spanje. Upam, da še lahko spite.user posted image

dobrodošla.... vsaj ena, ko se ma fajn v zadnjem trimesečju. no, saj se mamo ostale tudi, ne? samo včasih pač malo pojamramo user posted image user posted image user posted image

se popolnoma strinjam z tabo. Me mal pojamramo ker druge pojamrajo user posted image user posted image
in seveda Anamami dobrodošla med nami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3179
7.2.2009 22:43:07   
tasa_m
yanišaaaaaaaaa vidimoooooooo teeee user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
7.2.2009 22:45:53   
MalaČebelica
evo slikice od naše (citine) Lie user posted image user posted image user posted image user posted image   na seznam jih pa naj ena druga da, ko ji to bolj gre....

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3181
7.2.2009 22:48:37   
MalaČebelica

zdajle sem se s cito pogovarjala,obe z malo sta ok!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi je poslala mms,pa nimam naloženga programa za gsm,a lahko katera druga da sliko na comp,da jio mms pošljem?

super da sta ok user posted image user posted image user posted image

jaz mam žal neki predpotopni mobi.... ma pa moj ok mobitel pa še računalničar je. čakaj, ti pošlem na ZS njegovo telefonsko

a mi zaupaš cifro od moža?a te nič ni strah user posted image user posted image user posted image

neeeee. mene to ni nič strah. če misli it k kaki drugi pa naj gre. samo pol mi več naj ne hodi blizu, ker ga bom user posted image user posted image user posted image . sem mu to že zdavnaj povedala in po moje se kar drži nazaj user posted image user posted image user posted image vsaj upam da... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
7.2.2009 22:49:46   
MalaČebelica

dobli smo. pa dala sem tudi gor slikice, ampak kot ponavadi so prevlke in sem cel forum uničila... no na seznam pa naj da ena druga, da ne bom spet jaz vsega zajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
7.2.2009 22:50:07   
spps
hvala čebelicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3184
7.2.2009 22:51:02   
spps

dobli smo. pa dala sem tudi gor slikice, ampak kot ponavadi so prevlke in sem cel forum uničila... no na seznam pa naj da ena druga, da ne bom spet jaz vsega zajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bomo  na 130 stran dale na seznam eno slikco.katero?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3185
7.2.2009 22:51:33   
yania
evo me tasika....
mal se sprehodim do vcja, pa spet nazaj....sem že tu.,..user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
7.2.2009 22:51:34   
tasa_m

jeii čebelica kak fajn da ti je ratalo oz. vama je ratalo z tvojim. Al rečem kr v množini? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3187
7.2.2009 22:52:38   
MalaČebelica

bomo  na 130 stran dale na seznam eno slikco.katero?user posted image

gremo glasovaaat!! user posted image user posted image user posted image jaz glasujem za ta drugo, ko se obrazek lepo vidi.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
7.2.2009 22:52:50   
julam
No, da še jaz piskrček pristavim!

Najprej čestitke CITI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne morem verjet, da je šlo tako na hitro! Blagor ji! Jaz imam tudi dovolj! No, če kdo kontaktira z njo, iskrene čestitke tudi z moje strani, še posebno, ker sva čakali na isti dan.

Najaa, tebi pa en kup pozitivnih misli. Se strinjam, da je boljše, da si pod kontrolo, čeprav verjamem, da je hudo. Si ne predstavljam, da bi morala takole na hitro spakirat in pustiti otroke. No, naj se plodek razvije, kolikor je možno, potem pa gasa ven! Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No, pri nas nič novega glede user posted image , smo pa obležali vsi, razen možeka. Mene je gripa čisto položila, tamalčka sta pa nekje vmes. Smo bili 2 dni sami in sem komaj zdražala, čeprav sta bila max pridna. Ampak pri visoki vročini in vseh bolečinah moraš pač ležat in odležat, kar se pri dveh majhnih enostavno ne da. Pa se me je tašča potem le usmilila (njen moto je, da smo mi familija in da moram pač sami reševat stvari - prosim, brez komentarja user posted image ) in sta šla k njej na okrevanje, jaz sem pa danes, 4.dan že bistveno boljše. No, ker sta fanta slabša, bomo s pon spet happy trio. Joj, da bi imela mami, ki bi mi lahko pomagala user posted image .

Ne razumem, da nekatere v zadnjih tednih še niste imele CTG. Jaz sem ga imela v sredo, že bolna in se je poznalo plodu, ker je bil utrip povišan (nad zgornjo mejo, tako kot moj). Ampak se je moj G odločil, naj se raje pozdravim, kot da hodim okrog, ker me je želel najprej ponovno pregledat čez 2 dni. Zdaj čakam na sredo.

jutri dopolnim 37t in gremo lahko rodit user posted image user posted image user posted image . Ampak najprej se moram še pozdravit user posted image ...

OK, lepo čvekajte!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
7.2.2009 22:53:21   
spps
user posted image user posted image  Citina princeska user posted image  LIA (6.2.)

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
7.2.2009 22:53:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: yania

evo me tasika....
mal se sprehodim do vcja, pa spet nazaj....sem že tu.,..user posted image user posted image
no, lepo da si tu.
Jaz pa sem se že poslovila pred urco pa sem tud še vedno tu user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
7.2.2009 22:53:39   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jeii čebelica kak fajn da ti je ratalo oz. vama je ratalo z tvojim. Al rečem kr v množini? user posted image

vsi smo se močno trudili. mala je pomagala z brcami user posted image user posted image user posted image tak da lahko mirno uporabiš množino user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
7.2.2009 22:56:40   
yania
IIIIIIiiiiiiii    kaki cukerček je tale Citina deklica....prava korenjakinja........jaz bi tudi mojega user posted image  že raje takole gledala...

Dobrodošle dve novi marčevki....Anamami si po mojem kar ena redkih ki si v zadnjem trimesečju v formo....čestitke.....res...jaz v 1.nosečnosti sem tudi bila superfit...zdej? raje ne bi.....SPPs pravi naj si wd40 nabavim.....haha...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
7.2.2009 22:57:21   
tasa_m

user posted image user posted image  Citina princeska user posted image  LIA (6.2.)
srčica od srčic... user posted image
bo pa zdaj na seznamčku blažena med fanti (tak mala pa bo že glavna)user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
7.2.2009 22:57:25   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

vsi smo se močno trudili. mala je pomagala z brcami user posted image user posted image user posted image tak da lahko mirno uporabiš množino user posted image

user posted image user posted image user posted image vsak po svoje user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3195
7.2.2009 22:58:19   
spps
julam,ti se kr najprej pozdravi,potem pa rodituser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
7.2.2009 22:58:48   
MalaČebelica

IIIIIIiiiiiiii    kaki cukerček je tale Citina deklica....prava korenjakinja........jaz bi tudi mojega user posted image  že raje takole gledala...

Dobrodošle dve novi marčevki....Anamami si po mojem kar ena redkih ki si v zadnjem trimesečju v formo....čestitke.....res...jaz v 1.nosečnosti sem tudi bila superfit...zdej? raje ne bi.....SPPs pravi naj si wd40 nabavim.....haha...

ha ha ha. ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
7.2.2009 23:00:52   
spps

ha ha ha. ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image

saj  ga jaz tud  rabim-sem že skor škripat začelauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3198
7.2.2009 23:01:01   
tasa_m
SPPs pravi naj si wd40 nabavim.....haha...
pa si si ga že ?? user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
7.2.2009 23:01:11   
yania
Julam, tako kot pravi SPPS, najprej se pozdravi, naj še ,mali malo počaka.....boš rabila energije....pa še tvojadva naj se, da bosta lahko dojenčka prišla v porodnišnico pogledat....
Moja prijatejica je mesec dni nazaj rodila, 3.user posted image , in sta bile obe hčerki doma z vročino, tako da nobena ni mogla iti bratca pogledat v porodnišnico...user posted image user posted image user posted image  jaz se sploh ne predstavljam da moje Naje ne bi videla 3 dni....groza...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?