lučka 25
|
cukica, super da folikli rastejo. Jutri pa le sporoči še bolj veselo novico. Goldy, jaz sem tudi ugotovila, da še dobro da se na bolniški. Zadnjič sem eno uro malo hodila po trgovinah in sem potem preostanek dneva ležala, kot da bi s Triglava prišla. Se pa moram pohvaoit, da mi že 2 dni slabo . Upam, da ne bo sedaj spet slabše, ko sem se pohvalila. pika, si nam pa našla veliko zanimivih linkov. Povsod tako dobro prikazano in razloženo. Ja, tam na sliki pa je res dr. Reš. Pa vrjamem, da je bil hud na prijateljico, ki je šla delat splav, ker on se načeloma ukvarja z neplodnostjo in potem take primere težje zastopi. Je pa res, da je direkten in zame tudi stručko. Pa nič bat glede zgodbe, ker vsak ima pravico, da se odloči tako kot sam za sebe ve, da je najbolje. Glede Reša pa sem jaz vajena, ker imam tudi G, ki je direkten (ampak malo bolj "nežen" z besedami), ampak tudi pove tako kot je, ne naklada. In me tako Reš ni presenetil s svojo pojavo. Če veš zakaj greš k njemu, ni problema. Sem pa vesela, das si spet v akciji in se špikaš. Pa naj bo uspešno in da tako Reša spoznaš le preko naših pripovedi. shuki, jutri pa ma da so že priprave za porod, če ne pa v ponedeljek, kot sem jaz napovedala. Za en lepi dan pa mi je že rekelm, da bo, samo kdaj pa bo, pa še ne vem. Je tud on rekel, da sem čist za omožit. miška, vidim da si bila pridna in dala par stavri zgoraj med napotke. Prav super. zarja, boš pa mama 2010, a prav? Jaz sem takoj za, vidva pa še prej. Pa dobro ga prežuraj danes. bbpikica, čauči. Mi dostikrat prideš na misel. Vidim, da se počasi pobiraš. Kar tako naprej.Reš pa je potem, ko si parkrat pri njem in imaš večje težave, ponavadi bolj prijazen, bolj pazi na besede. Je bil pri meni tudi vsakič prijazen, še v prvo, ko sva prišla k njemu na posvet se je hecal, če sva midva tista, ki z največjo lahkoto otroke delava in sva k njemu prišla zato, da ga kaj novega naučiva. Pa sva rekl, da žal ne in se nasmejala, pa je potem rekel, ja nič potem pa bom jaz kaj več povedal o tem, da pridemo do otrok. Men je bil zakon, ker mi tudi pašejo ljudje, ki so kratki in jedernati in ne nakladajo tja v tri dni. Pa še stručko je, vsaj za mene. mismis, sem čakala kje te bom zasledila, če se boš kaj pritožila, ko tvojega dr.D tako pogosto limajo tu gor. Pa tale stimulacija za miško še meni napolni usta s slino, ko je tak cuker tale dečko. lara, sem takoj za, da skupaj protestirava proti vremenu. Bo pa mioj brez teža pomagal, ker ga tudi že mori. Zvezdica, spet med nami. Joj, pa kak lep cuker je vaš sinček. Bi ga kar snedel. Pa kar naj lepo je, da bo ratel, Liam pa naj se tudi kar lepo carta in upam, da kriza kmalu mine. blanč, tista prva je pa huda slikca, bodo miški folikli kar podivjali. pa saj je prav, samo rastejo naj. Kruce , ampak ti pa rad naše punce dražiš, jim nagajaš. pa vidim, da ti je blanč že vrnila. Pa vidim, da si že novim članicam povedal, da M ne maramo. T1979, a ne. Ata Reš je zakon. Jaz ga tudi ne zamenjam. Fargi, a ne te tele slikce kar potegnejo,da si mal oči spočiješ. Pa saj doma nič ne fali, ampak sanjat ap tud ni greh, ampak kvečemu paše. Se*, a ti bi pa raje slečene. kozica, dobrodošla. Kako pa je z zamrznjenčki pa upam, da ti pomagajo tiste, ki so šle že skozi to. Jaz žal nič ne vem. Glede murkota pa vidim, da so te že podučili. hedi, vidim da te je žal doletelo enako kot našo Shuki. Upam, da bo kaj bolje, vsaj po porodu naj se vama obema hitro vrnejo roke v prvotno stanje. Tko da punce, hit rodit. Reby, a se tebi avgust kaj daleč zdi, ker meni se julij zdi tako daleč. Sem mal neučakana. Saj, ko bodo brce postale močnejše bo spet bolj zanimivo. Zdaj ap kak dan bolj čutim, včasih pa komaj kaj.
|