Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 16:34:22
|
|
|
|
neboglasnica
|
No, mi smo tudi pojedli pozno kosilo, pred spanjem so samo juho. In Staš je lepo jedel govejo juho+piščančka+zelenjavo vse dokler se nismo še ostali usedli za mizo. Ko je pa videl, da mi nekaj jemljemo s sredine mize, s emu je odtrgalo. Kričal je toliko časa, dokler ni dobil pečenega piščanca s pečenim krompirjem. Je jedel k ta velik. Upam, da ne bo kaj narobe. HD: super za popoldanski spanec.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 16:35:10
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Jaz pa jabolčno pito pečem, mnjami, bi katera? njami, jaz bi! jaz tud, jaz tud - obožujem jabolčno pito v zameno dam krompirjevo solato in file osliča Sprejmem, osliča ti pustim, krompirjevo solato pa zmažem ko šus!!!! In da boste vedele, kako sočna je tale pita, njami!!! Sem packa, kaj? Pridite, do LJ ni daleč. packa packasta! nehaj delat lušteeeee! Ko bo vseslovensko srečanje julijk imaš da prineseš pito s sabo
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 16:36:50
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Jaz pa jabolčno pito pečem, mnjami, bi katera? njami, jaz bi! jaz tud, jaz tud - obožujem jabolčno pito v zameno dam krompirjevo solato in file osliča Sprejmem, osliča ti pustim, krompirjevo solato pa zmažem ko šus!!!! In da boste vedele, kako sočna je tale pita, njami!!! Sem packa, kaj? Pridite, do LJ ni daleč. packa packasta! nehaj delat lušteeeee! Ko bo vseslovensko srečanje julijk imaš da prineseš pito s sabo In kdaj bo to? Ok, jaz pito in skutino pecivo, Blacky30 rižev narastek, še katera kaj? Lex, mogoče še ti kakšno dobroto?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 16:37:44
|
|
|
|
nanka
|
Natka je jedla jogurt, kupila sem ji sadnega bananinega in je pojedla vsega, torej 125 g. Je pa bil malo bolj hladen in ji izgleda paše zaradi dlesni. Ima revica čisto zatečene in rdeče, zobka pa ni in ni.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 16:39:49
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Jaz pa jabolčno pito pečem, mnjami, bi katera? itak, kr prnes
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 16:41:10
|
|
|
|
ksenci
|
stanje z učko malenkost boljše. sm vseen klicala v ZD, da vem kaj in kako če se poslabša. danes je pojedu mal bananice in več kot pol frutka marelica-hruška me preseneča, da ni čez dan bol sitn, ko ma tak bogo učko. se je vseen lepo igral, spil flaško zdaj pa panca.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 16:41:14
|
|
|
|
rovar_ka
|
hočete videt najlepše očke na svetu?
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 16:47:17
|
|
|
|
ksenci
|
jz prnesem tiramisu, baje je božanski sm študirala, če bomo organizirale kako večje srečanje, mamo mi doma velik plac za 60 oseb, ker imamo kmečki turizem. fajn pa je, ko ni drugih gostov in mamo svoj mir in lahk delamo ka hočemo e,ee lahk bi to bil 1. RD julijčkov
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 16:48:06
|
|
|
|
ksenci
|
rovarka- pa so res lepe
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 16:51:09
|
|
|
|
nanka
|
Rovarka, lepe učke
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 16:52:33
|
|
|
|
ksenci
|
pigama kdaj sva se srečali- datum, kr ne vem kam bi te dala. oprosti, sam sm bla skor cel december v bolnci, pa sm velik mamic srečala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2009 16:53:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 16:56:36
|
|
|
|
rovar_ka
|
Kali ma taki zapeljiv pogled Prava seksica mala
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 17:07:05
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci jz prnesem tiramisu, baje je božanski sm študirala, če bomo organizirale kako večje srečanje, mamo mi doma velik plac za 60 oseb, ker imamo kmečki turizem. fajn pa je, ko ni drugih gostov in mamo svoj mir in lahk delamo ka hočemo e,ee lahk bi to bil 1. RD julijčkov Ja, jaz sem ZA. Pa mogoče bi kar na maj prestavili, preden se porazgubimo po službah in dopustih. A je še komu všeč ta ideja? Mimogrede: kje pa je ta kmečki turizem??
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 17:08:00
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška fulll so lepe AMPAK naše so lepše Vedve se kar hvalita, ko bosta pa plavšat začeli, si bosta pa lase pulile, ha ha Ampak očke so pa res lepe. kapo dol očkom!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 17:19:19
|
|
|
|
ksenci
|
če se pelješ po AC iz celja proti MB prvi izvoz dramlje. od tam pa še 5 min in si pr nas na deželi jz sm za, če se boste odločle ni problema.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2009 17:20:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2009 17:21:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 17:24:28
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška fulll so lepe AMPAK naše so lepše prava mala zapeljivka je kaj šele bo!
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 17:32:12
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: ksenci če se pelješ po AC iz celja proti MB prvi izvoz dramlje. od tam pa še 5 min in si pr nas na deželi jz sm za, če se boste odločle ni problema. to bi blo pa super!!!! pa vsem je dol z AC, torej je dobr. Dramlje pa poznam, fajni ljudje so tam doma!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 17:33:32
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: ksenci če se pelješ po AC iz celja proti MB prvi izvoz dramlje. od tam pa še 5 min in si pr nas na deželi jz sm za, če se boste odločle ni problema. to bi blo pa super!!!! pa vsem je dol z AC, torej je dobr. Dramlje pa poznam, fajni ljudje so tam doma! jaaaaaa....pa tko na sredi je za ljubljančanke in štajerke
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 17:35:03
|
|
|
|
ksenci
|
vsem ki se mali nonstop zbujajo. men že dva dni to deluje. ko zajoka sm prmir in ne letim kr k postlci, ampak počakam kako minuto in v 90% zaspi nazaj prej sm pa kr letela, sm misla da če mu grem dat dudo bo hitrej zaspal nazaj, ampak se je zbudo. upam, da bo tole še delval neki cajta
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 7.2.2009 17:35:48
|
|
|
|
ksenci
|
upam, da za primorke ni predaleč
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2009 17:39:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2009 17:41:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?