naia
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: naia IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO CLAUD a ti je g kaj rekla kako je glede tega,ce gres cez rok?meni je rekla ,da te najdlje 7 dni cez rok pustijo....na rok delajo amnio in se potem odlocjo al cakajo 1,dan,2,3 najvec pa 7...tko je pri nas...kdaj zves za cr' Men ni nč rekla-sam naročila me je za ponedeljek... Pol sm ji pa začela težit s CR mi je pa pol napisala za ju3 da grem v p na pogovor h enmu porodničarju na pogovor-je napisala da me je zaradi nastale situacije strah poroda....tko da bomo ju3 vse zvedl... claud, kokr vem, ti mora tvoja G dati napotnico za cr, ne vem, če ti da lahko porodničar, greš v lj, h komu pa greš, mogoče veš? na tvojem mestu bi pritiskala na G, da ti da napotnico...meni je dala G in se v P morajo z njo strinjati Men je pa rekla da ona ne more napisat napotnce Grem pa...mislm da h dr. Kavšek.... bulšit...men jo je moja napisala oz. vse sem imela na eni napotnici (obrat, priprave na cr in cr)...aha...dr. Kavšek, sm bla pr njemu na obratu, miren, cca. 35 let star, ko ni uspel obrat, me je vprašal kaj G pravi, kaj zdaj, sem rekla, da cr in je rekel ok...in to je to... povej mu, da te je ful strah in da sta se z G pogovarjale o cr-ju...boš vidla, kaj bo on reku...pa reportiri... jz tud včasih pomislim, da bi raje probala naravno roditi, sam me je strah, da bi me preveč matrala, k tud ta cr mi ne diši preveč...bolj se bliža datum, bolj me je strah
< Sporočilo je popravil naia -- 7.2.2009 13:54:15 >
|