NiLe
|
Čeeeer! Evo, današnjega šihta je konec in sem prišla malo dušo privezat sem gor ... matr, primanjkuje mi energije, volje in rada bi zdravje nazaaaaj ... tole se že čist predolgo vleče in mi gre že ornk na jetra ... že cel teden nič ne voham, okušam - vse kar zaužijem je brez okusa, porabila sem tono robčkov, sinusi so pa še kar zabiti ... Zdele sem imela polurni obhod po otroških spalnicah, saj si je tavelik zaželil cartanja z mano in sem se malo stisnila k njemu - včasih imam prav slabo vest, ker ga imam že za velikega in mislim, da ne potrebuje toliko moje pozornosti, ampak vidim, da jo še RABI in da si moram večkrat vzeti čas zanj. Potem sem šla do srednje pupe, ker sva morali obnoviti dan, nato pa sem pokukala še v spalnico, od koder se je razlegal jok in stok, pa sem videla, kako dragi drema na ograjci od posteljce, Tia pa tuli ... no, pa sem jo še malo podojila in dala v posteljco, pa naštimala uspavanko in medtem, ko sem prižgala lepitopija in se naštimala na posteljo, je utonila v spanec. Jo@na; hvala za čaj in kavico, pa seveda za šalčko ... imam pa iste pomisleke kot Ketrin ... me je kar mal strah tole not uturit ... no ja, notr bo najbrž šlo, samo ven pa ... poročam naslednji mesec! Srečka; super si si tole uganko zamislila ... pa Simvir, ker si vse uganila! Ketrin; danes si prav žarela in ne vem ali zaradi tega, ker ti je manjkala prikolica ali zato, ker pridno zgubljaš kg ... mogoče oboje Posadka; super vaju je bilo s5 videti ... mah, Tomažek je kot živo srebro ... in njegovi učki ... kar vražički ven gledajo Sky; ti kar pripelji Roka s sabo. No problem! ... pritisnem F5 ...